30/4-08

 image1021Bah, vilket skräp. Inget för min del. Men, men. Mhm, då har man gjort lite förberedelser inför de kommande plåtningarna iallafall...

  • Lagt i en ny toning i håret, en ren 6a, inte 63 som på bilden.
  • Fixat till naglarna, bara lite enkelt genomskinligt.
  • Packat en hel IKEA-kasse full med kläder.
  • En resväska full med skor.
  • Sminklådan står redo.

Vi ska vara på plats klockan 10 imorgon bitti, i Strängnäs för att träffa upp Mitrengagänget, det ska verkligen bli galet skoj, det var så länge sen jag var där nu. Alltid lika trevligt att få träffa Gunnar och Ingela. Jag hoppas på en massa kaffe och grekiskt till lunch, hähä.

Ja dåså, då har ytterligare en Valborg gått förbi utan större notis, ganska skönt faktiskt. Jag är inte allt för pigg på att fira denna högtid, känns mindre meningsfullt så jag skippar det.

Hur firade du Valborg?


Testresultat


Fick ett mail idag ifrån skolan angående provet som vi skrev igår...
Jag klarade det! Woho!


Utmaning

Jag har ju flera gånger utmanat andra att göra diverse olika utmaningar och listor och den här gången har jag åkt  på det själv. Jag har blivit utmanad utav Saba.
    A - Ann.
    B - Bilder, ja tack, jag vill ha fler.
    C - Chips.
    D - Dricker gärna ett glas rött till grillat.
    E - Envis.
    F - Fåfäng.
    G - Glad.
    H - Hoppas du också är glad.
    I - Integritet.
    J - J, Herr J.
    K - Kaffe, i massors.
    L - Lat, mmh.
    M - Makeup Store.
    N - Nagellack.
    O - Ont, nah ganska sällan.
    P - Precis börjat använda klänningar.
    Q - Qul?
    R - Rökare.
    S - Struntar oftast i vad andra tycker.
    T - T, som i Lille T.
    U - Utmanar Sarah Maria, Amaia och Lotta att göra denna lista.
    V - Vågar.
    X - Xtra grinig på morgonen.
    Y - Ytlig, ja ganska ofta.
    Z - Zebra, det är det enda ordet jag kommer på.
    Å - Åka bil kan jag, men inte köra.
    Ä - Äter inte gärna fisk, det är alltid ben i min fisk. T.om i fiskfinnar.
    Ö - Önskar mig en Shelby Mustang, gärna en -67a.

Frukost

Det har varit ett tag som jag haft svårt att äta frukost, men nu tror jag att jag är på rätt väg.
Ett stort glas kaffe, ett halvmörkt bröd med cheddarost och en massa gurka på.

Vad äter du till frukost?

Test


Varit i skolan nu och skrivit provet, kändes som att det gick riktigt bra. Skönt ändå att man kände att det inte var några större problem, såg en del utav mina kurskamrater som verkligen satt och skakade på huvudet och kliade sig i håret... fick fick 40 minuter på oss och sen blev man avbruten vare sig man var klar eller inte och jag var klar innan ska jag tillägga, men många utav dem var långt ifrån klara.

29/4-08

image1020Oh stressfull day... vakna upp och har fått meddelande utav Herr John Hagby som behöver modell tills ikväll, låter ju tokskoj... men... jag ska ju till skolan och göra prov, så det blir nog i stressigaste laget, även för mig. Jag fick passa bollen vidare till söta Li, samtidigt som jag kastade i mig frukost och sprang iväg till jobbet.

→ Bjuder på en bild tagen utav fotografen John Hagby, makeup Rosanna Ingersjö.

Ute i solen hela dagen, hemskt otrevligt. Varmt och klibbigt. Uscha, låter illa, inte sant?

Springa hem och i förbifarten snubbla in på Lille T's förskola och hämta upp honom. Gräva ner näsan i lite anteckningar för att fräsha upp tankarna lite. Spinga runt och leta efter penna och sudd... asså, jag använder tangentbord, inte penna, jag kommer ju att få skrivkramp. För att inte tala om att handstilen har blivit riktigt usel, läraren kommer ju tro att jag studerar till läkare när hon läser vad jag skrivit. Nåja, inte mitt problem.

Fick låna ett antal klänning också utav kollegan Therese idag också inför torsdagens plåtning tillsammans med Gunnar och Ingela. Kommer nog att bli riktigt bra, det tackar jag för!

Jaha nähä, dags att göra mig iordning lite, samla ihop alla långa ben och ta tag i den kraglösa.

Jamen se godmorgon

Tisdag morgon, nåja det är inte så farligt eftersom måndagen är avklarad. Om man bortser ifrån att jag måste in till skolan och skriva ner samma saker som jag redan skickat in i upplämningsuppgifterna, så känns det helt okej. Tror nog att det kommer att gå ganska enkelt, som sagt, jag har ju redan gjort allt det här en gång så provet blir bara en repitition.

Fick en ny rabatt hos ellos.se, 30 % på dyraste varan, om man får ihop en beställning på över 200 kronor efter att rabatten är avdragen. Intresserad någon?
image1019
Rabattkod:
178420

Nu dricker jag mitt kaffe och väntar jag på solen. Vad roar du dig med?

DH och GG

image1017image1018
Okej, lite Desperate Housewives och Gossip Girl, det är det perfekta botemedlet för att få bort alla tankar på jobb och skolarbete. Tokigt skönt att bara kunna gömma sig ett tag ifrån alla tankar, avslappnande och nyttigt. Skulle bara haft lite chips också. Jo det är visst nyttigt, våga inte säga nått annat, då berättar jag vad som hände i Gossip Girl!

Godmorgon måndag

image1016Nämen godmorgon gott folk, har ni sovit gott?

Jag somnade ganska sent igår, som alltid på söndagar. Låg vaken och tittade på en dålig film med Steven Segal, jag vet att han inte ens är bra, men det var det enda som gick att titta på... eller ah, somna till.

Jag kikade lite på statistiken för ett tag sen och trots att jag varit ganska dålig på att blogga så tycks folk stanna kvar att läsa det lilla jag har skrivit. Det tackar jag för, och det inspirerar till att försöka skriva lite mer.

← Jag bjuder på en wackobild tagen utav Johan Gustafsson, han verkar ha ett outtömligt förråd utav sånna här vackra bilder på mig.

Söndagsångest deluxe

En klassisk söndag med lite söndagsångest över kommande vecka, känns lite som att de senaste veckorna har varit fyllda av saker att göra. Varje dag. Inte bara otrevliga saker, så det är inte det jag menar, tvärtom, jag har bokat in lite bus också för att förgylla.

Måndag.
Jobba. Plugga efter jobbet tilsammans med studievännen. Tillbaka till jobbet för kvällsmöte.

Tisdag.
Jobba. In till skolan för att skriva prov.

Onsdag.
Jobba. Gå på Majbrasa tillsammans med familjen.

Torsdag.
Åka till Strängnäs för att plåta tillsammans med Gunnar Englund och Ingela Svensson.
Bild ifrån Mitrenga. →

Fredag.
Plåta tillsammans med Johan Gustafsson
Bild ifrån ovanstående. →

Denna veckan har förvisso bara tre arbetsdagar, men de är fyllda till bredden utav saker som man ska göra, måste göra, ska hinna med att göra... Jag misstänker att jag inte är den enda människan i världshistorien som fyller veckans sista dag med ångest, men min fråga är nu, vad gör du för att skaka av dig din?

Tvättat

Varit i tvättstugan och snubblat runt, kört 5 maskiner tvätt plus en matta... gud så trist det är att behöva gå i tvättstugan. Eller ah, behöver gör jag ju inte, jag har ju maskin hemma men då måste jag ju tvätta hela tiden...

Vad har du roat dig med idag?

27/4-08

Vi hade städdag här i området igår... och våran städerska var här och hjälpte till att fixa lite så nu har vi skinande rent på insidan och utsidan. Grymt skönt. Ska testa att ta lite egna bilder och se vad mäklaren säger.

Var iväg och handlade en sväng också tillsammans med grannens fru och deras yngsta dotter, tokigt söt liten trollunge. Blev mest en himla massa godis och lite skräp, men det är ganska skönt att komma iväg en sväng så där.

Sen var vi ute och såg en spelning med Kalle Baah under kvällen igår, grillade lite först och sen gick vi vidare ut till vårat enda ställe i hela kommunen som man ens kan tänka sig att gå till, och det är så där bra. Mest folk som knappt fyllt 18, så man känner sig till viss del malplacerad. Jag, Herr J, grannen och Lillebror mötte upp mina två kollegor ute, upp på dansgolvet och vifta runt. Konstaterade att man inte känner igen typ nån, eftersom man aldrig är ute längre... och får syn på min barndomskamrat som jag inte har sett på ja... tre år. Det var nog kvällens höjdpunkt för mig. Vi skulle ju naturligtvis så längst fram under spelningen, så knuffar är väl oundvikligt, men jag lyckades få en välplacerad armbåde i ryggen som gjorde att jag kände för att avsluta kvällen lite tidigare än vad jag vanligtvis brukar vilja. Strålar fortfarande i ryggen idag.


Hade du en bra lördag?

Sommarnyheter på LaRedoute

LaRedoute har nu börjat göra reklam för sommarens badmode, och jag tänkte att
jag skulle passa på att visa upp mina personliga favoriter.
Vad tycker ni?


image1004image1005
image1006image1007
image1008image1009

www.LaRedoute.se
Naturfärger, hattar, sandaletter och solglasögon.
Kan det bli bättre?

30% på Josefssons

Fick ytterligare en rabattkod, denna gången är det ifrån Josefssons. 30 % på dyraste varav, samt ett gratispåslakanset (nästa set för 59 kronor), fri expiditionsavgift om man handlar för över 500 kronor. Samt en godispåse (?).
image1003
www.josefssons.se

Rabattkod:
576138

Bah

Jag tycks ha tappat mina ord, nån som sett dem?

24/4-08

Ja ja ja, det var dåligt med bloggande igår, jag vet. Jag får skylla på att jag har för mycket annat i huvudet, snor bland annat.

Jag mår faktiskt ganska mycket bättre idag, har inte lock för öronen... än så länge... och det känns inte längre som att hela huvudet är inbäddat i bomull. Klart behagligare.

Det är så mycket som ska göras varje dag, idag när jag slutar jobbet så ska jag först hämta upp Lille T på hans förskola, sen ska vi möta upp Herr J för att åka ner på banken och skriva papper om handpenningen på huset. Direkt efter det så har jag en date med min studievän så att vi ska plugga tillsammans till nästa veckas prov. Det luriga är inte att det är så mycket att göra, utan att det är så många olika saker som jag ska vara fullt fokuserad på, man kommer säkert in i det med tiden, men jag tycker det är lite jobbigt. Sen kanske jag kräver utav mig själv att jag ska vara på top i allt och ha full koll på allt, vissa kallar det kontrollbehov, jag har ingen aning om vad det är de pratar om.
image1002
Jag fick en rabattkod ifrån ellos.se som jag tänkte dela med mig utav. Jag såg att det fanns en hel drös med löjligt billiga tunikor och sommarklänningar, men min ekonomi säger att jag får vänta lite...
    Rabattkod:
    175855
Trots förkylning och stress så har jag ändå lyckats få årets första solbränna. Så där behagligt brun i ansiktet så att man slipper fundera över om man skrämmer grannarna när man går ut på morgonen eller inte. Tänk så mycket det gör när man bara får lite färg på kinderna.

Mhm, dags att veva igång diskmaskinen och se till så att Lille T får på sig lite kläder så att vi kan börja promenera iväg till förskolorna.

Ha en bra dag i solen!
Pöss och kräm,
A

Hai hai

Okej, det känns fortfarande som att jag har snor i hela huvudet men livet i allmänhet känns lite lättare. Kanske är det för att vi är ytterligare ett steg i rätt riktning nu, jag vet inte, det bara känns som en trevlig morgon. Sovit som en klubbad också.

Har du sovit gott?

Middag tillsammans med syskonen

Mmh, efter besiktningen så begav vi oss iväg till mina yngre syskon, som hade varit barnvakt åt Lille T medans vi sprang runt huset. Det blev middag tillsammans med syskonen, deras mamma och våran pappa.

image993




Det är inte så himla ofta som man har familjen samlad på det där sättet, så även om det känns märkligt ovant så är det ganska trevligt. Dessutom så serverades det Chili Con Carne och det är ju inte så himla äckligt, så bara det gör ju att det blir en överkommlig kväll.


Vad har du roat dig med ikväll?

Besiktning utav huset

Det är ju så att man har rätt att göra en sista besiktning utav huset innan man defenitivt säger ja till köp samt ger en handpenning. Så detta är vad vi har roat oss med idag, så jag passade på att ta lite fler bilder så att ni kan få se lite mer utav mitt nya hus. Mitt hus. Mmh.


Gaveln med vinbär och krusbärsbuskar, altanen och tomten på baksidan.

Hallen, vardagsrummet, köket och matplatsen med altandörren till baksidan.

Nah, det såg inte illa ut idag heller, så det får nog så vackert bli så att vi flyttar in i huset i början utav Augusti. Känns inte alls så himla trist faktiskt. Ringa banken och mäklare imorgon då för att ordna med överföringen utav handpenningen, sen så...

Gäsp

image984
Uggah, jag har dragit på mig en dunder förkylning. Kanske inte helt oväntat, men fortfarande väldans störande. Klassiskt snorhuvve, tjock överallt. Galen. Snörvel, gäsp.

Dessutom vaknade jag 1 timme innan jag behövde gå upp. Jag försökte verkligen somna om igen, och jag lyckades, så jag vaknade 10 minuter senare... Ja, det kan ha att göra med att jag gick och la mig klockan åtta igår kväll, det kan, men det behöver inte vara så.

Termometern i köket står förvisso mitt i solen, men den visar 19 grader. Det ni!

21/4-08

Nu har jag lyckats sätta mig ner... stressade hem ifrån jobbet för att möta upp studievännen, plugga lite. Ta emot folk som ville komma och fika och fira Lille T's födelsedag. Mormor och morbror. Slänga sig på studierna igen för att försöka få ihop lite ordbajseri på papper så att jag kunde skicka in uppgiften. Svara i telefonen miljoner gånger och komma ur fas med pluggandet. Fortsätta plugga. Äta middag. Fortsätta plugga och få in uppgiften. Nu är jag mest nervös att jag inte fick in den rätt för att jag stressade så medans jag skrev den, vågar inte ens öppna Word-dokumentet för att se vad det var jag skrev... bah. Stress is the shit har jag hört.

Min son är 5 år. Flåt, våran son. Och vet ni, om ett par månader så flyttar vi in i vårat hus.

Dagens stora hjärnspöke är bara "Hur ska vi hinna med allt?"

Den anala fasen?


Jag har suttit i solen på baksidan och pluggat ett par timmar nu, det känns inte alls lika tråkigt att begrava näsan i en bok när solen är framme. Då tackar vi för solen igen.

Har fortfarande inte fått svar ifrån skolan på mitt senaste arbete som jag lämnade in, det tycks vara ett återkommande bekymmer.

Fick veta också att jag måste in till skolan i nästa vecka för att skriva ett prov, första gången på hela terminen som vi måste skriva prov... känns lite muttrigt men jag antar att vi har varit ganska lyckligt lottade som har sluppit undan så här länge. Utveckling. livsvilkor och socialisation heter kursen, undrar hur många frågor det kommer vara på provet om Freuds anala fas?

Grattis 5 åringen!

Våran Lille T blir 5 åring idag, och som alla mammor så har jag då rätt att bli lite sentimental och tänka... åh, har det redan gått 5 år... jag kommer fortfarande ihåg dagen som han föddes som att det var igår...

image981
Lille T på hans 4 års-dag.

Riesen

image982
Grymt smarrigt. Har du inte testat så har du missat något.

How She Move

Det tycks ju ploppa upp en mängd olika typer utav dans filmer och det är inte mig emot, jag slötittar gärna på en bra film med musik och dans.
    image980
    How She Move, med den vackra Rutina Westley i huvudrollen, är en film som handlar om den unge Raya Green som får lov att flytta tillbaka hem efter att hennes systers bortgång. I sin kamp för att komma bort ifrån området där hon bor igen söker hon stipendier, men i ren rädsla för att få avslag så söker hon andra vägar för att komma undan...

    Musik, dans, tonårstrassel, känslopjunk och lite kärleksdravvel. Helt okej, även om jag har sett bättre varianter utav dansfilmer.

20/4-08

Vi hann väl inte riktigt med allt som jag trodde, eller ah hade hoppats på att hinna med idag. Båda altanerna är inoljade nu, men lilla farstun hanns inte riktigt med att blåsa av med högtryckstvätten, altanen på baksidan är målad med den grå färgen. Ska bara måla överliggaren blå. Tvättstugan är avklarad, två IKEA-påsar med tvätt samt vardagsrumsmattan. Helt okej för en dag tycker jag väl.

Bjuder på lite bilder ifrån dagens arbete i solskenet. Vi tackar för solen, den hjälper att hålla humöret uppe, förutom när den lyser i ögonen när man försöker måla.
image973

image979
Jag skulle ljuga om jag sa att jag var pigg nu, man stressar ganska friskt för att hinna med så mycket som möjligt. Lite så där så att man glömmer bort att äta, vilket kanske är dumt.

Nu ska jag försöka roa mig med att göra så lite som möjligt, jag brukar vara bra på det i vanliga fall men jag tror att jag kan ha svårt att varva ner. Chips, lite godis och kanske lite film... mmh.

Vad har du haft för dig idag?

off till tvättstugan

image972
Oh the joy...

Raising Helen

Såg filmen Raising Helen, en mycket charmig film att ligga i sängen och somna till. Dock tyckte inte min käre Herr J det, "Jag sitter hellre på toa och är dålig i magen än att ser den här"... ja det är hans recention...
    image971
    Hate Hudson (Alex & Emma, How to loose a guy in 10 days) i huvudrollen som en kvinna som precis har förlorat sin systen och ärvt hennes tre barn, Hayden Panettiere (Heroes), Spencer Breslin (The princess diaries 2) och Abigail Breslin (Definatly, Maybe).

    Jag tyckte filmen var en helt okej avkoppling, helt perfekt att avsluta en stressad dag med.

Upp och hoppa!

Har en del som borde göras idag, blir stressad bara jag tänker på att det är så mycket. Ni har väl mer än en gång hört mig säga att jag ska göra så lite som möjligt, det är så jag uppskattar att ha mina helger. Utan stress och utan planer.

image969Idag måste vi hinna med att:

  • Olja in altanen på baksidan.
  • Blåsa av farstun på framsidan med högtryckstvätten.
  • Olja in altanen på framsidan.
  • Springa ner i tvättstugan och tvätta upp flera veckors tvätt samt vardagsrums mattan.
  • Börja rensa ur och slänga ifrån innerförrådet.
image970
Känns som att det är flera dagars arbete på en dag, men det är lite ett måste om vi ska hinna få iordning på ställlet innan det är dags att få hit fotografer som som plåta radhuset innan det ska slängas upp för försäljning, och sen när det är gjort är det lite halv panik med att göra färdigt alla småsaker som inte syns på bilderna innan visningen.

Tur att det är sol idag så att man vaknar på ett hyffsat bra humör iallafall. Vad ska ni roa er med idag?

Definitely, Maybe

Det var rätt länge sen jag satt och tittade på en film nu och med all stress och hjärnspöken kring huset så kan det vara ganska skönt att bara få koppla bort alla tankar.
    image968
    En romantisk komedi om hur en politiskt involverad pappa försöker förklara sin skildsmässa och sitt tidigare liv för sin 11 åriga dotter. Gillar du filmer utav kronologisk följd så är detta inte en film för dig, en del skuttande fram och tillbaka i tiden. Ryan Reynolds i huvudrollen tillsammans med den söta Abigail Breslin i rollen som hans dotter. Flertal bekanta ansikten dyker upp under filmens gång.

    Ja helt okej tidsfördriv.

Pysseldag

Städar ur, rensar, tvättar av altanerna inför målning, allt sånt där trist inför försäljning utav vårat radhus börjar nu. Det jobbigaste var nästan att rensa ur Lille T's sovrum, gud va saker han hade. Så kommer det nog vara ett antal helger framöver innan det är dags för fotografering och visning. Pisstråkigt men nödvändigt.

Någon som vill ha ett radhus i skogen?

Ny bild

image967
Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Maria Åström
Modeller: Jag & Sandra Westman

Vad tycks?


Låååång lista

Okej, jag hittade en lista hos Lotta som jag snodde, som hon hade snott utav Sandra, som hon i sin tur hade snott utav Linn ...

    MIG:
    1. Hur lång är du? 155
    2. Vad vill du bli när du bli stor? Lång?
    3. Vad pluggar du? Ja, har en termin kvar på min barnskötarutbildning, men jag jobbar samtidigt.
    4. Har du långt hår? Axellångt.
    5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt just nu, med en hemsk utväxt.
    6. Sminkar du dig? Ja när andan faller på.
    7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Grå.

    FAMILJEN:
    1. Bor dina föräldrar ihop? Nah, gud nej, hemska tanke.
    2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma.
    3. Hur många syskon har du? Micael 34 år, Sebastian 18 år och Steven snart 16.
    4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Hej då.
    5. Vilken mat lagade din pappa senast? Köttgryta.
    6. Hur många ställen har du bott på? 4, Ösmo, Aspudden, Skärholmen och Haninge.
    7. Vem i din familj stör du dig mest på? Pappa.
    8. Vilken familjemedlem är snällast? Herr J, han är oftast för snäll för sitt eget bästa.
    9. Hur gammal är din mamma? 51

    KOMPISAR:
    1. När var du senast med nån kompis? Kollegan och nyfunna vännen Therese var här igår.
    2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Hemma hos Jenny i Uppsala för 2 år sen.
    3. Har du kysst nån kompis? Nah.
    5. Vem har du varit kompis med längst? Utav dem jag umgås med... Jenny i Uppsala.
    6. Vem känner dig bäst? Jenny.
    7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Inte med de orden kanske.
    9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nah, jag låser dörren.

    KLÄDER:
    1. Vad har du på dig idag? Blåjeans, vit top, bruna strumpor.
    2. Har du bytt om idag? Mja, jag har klätt på mig.
    3. Favorittröja? Herr J's gröna Hood.
    5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja!
    6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Nah det tror jag inte, ångrat att jag inte köpt mer dock.
    7. Har du handlat kläder genom internet? Mmh, ibland....
    8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nah.
    9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Stuprörsjeans.
    10. Vad använder du för skor? Sneakers.

    VÅGAR DU:
    1. Skrika åt dina föräldrar? Ja till pappa, mamma skulle ha radat upp mig och skjutit mig.
    2. Klä dig annorlunda? Vad är normalt?
    3. Vara dig själv? Har jag något val?
    4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja.
    5. Fisa inför din pojk/flickvän? Jag är nog lite pryd, fisa gör jag jag på toaletten.
    6. Pierca dig? Nah.
    7. Dig på utmaningar? Mmh, me like.
    9. Vara omogen? Alltid.
    10. Äta småkryp? Varför då?

    RANDOM:
    1. Vet du vem FATO är? Nah.
    2. När tuggade du tuggummi senast? När jag var 15, sen sa läkaren till mig att jag får spänningshuvudvärk utav att tugga sånt.
    3. När var du på semester senast? December, i Bratislava med Herr J. Bratislava baby!
    4. Vilken färg är det på din tandborste? Vit och orange.
    5. Är ditt hår tråkigt? Ja, jag planerar renovering.
    6. Vad har du för påslakan just nu? Vit med gråa får.
    9. När ska du gå och lägga dig? Runt 22.
    10. Gillar du spindlar? Jag skulle tro att de ogillar mig mer.

Sucker for lipgloss

Mhm, that's me.

Vad annat än att vara med kan jag göra då när söta Angelica bestämmer sig för att ha en tävling där hon tänker lotta ut en drös med läppglans?

image966Lipgloss ifrån Victoria Secrets, i tre olika färger... kan det bli mycket bättre. Jag skulle nog föredra det röda, ser så tokigt läckert ut.

Se till att vara med i tävlingen du också, vem vet, du kanske snor vinsten...





    "Jag har tre stycken läppglans från Victoria's Secret att lotta ut. Alltså, tre vinnare får ett läppglans var som jag skickar med post så fort jag kommer tillbaka till Sverige. Dessa tre färger finns och du kan läsa mer om läppglansen
    här.

    För att delta i tävlingen ska du kopiera inlägget från bilden neråt och posta det i din blogg tillsammans med en länk till min blogg. Sedan kopierar du adressen till ditt inlägg i ett kommentar till mig tillsammans med din mailadress och vilken färg du helst skulle vilja ha om du vann. Det finns rosa, brun/guld och röd.

    Tävlingen pågår tills tisdag kväll klockan 24.00 (svensk tid). Så posta ditt inlägg innan dess för att delta. :)"
Till Tävlingen!

Nämen se godmorgon

image965Att ha två nätter där man sover dåligt, och se få en natt där man sover som en klubbad... det känns så lyxigt att vakna och känna sig pigg. Somnade tidigt, sov djupt, utsövd. Så skönt. Sova är grymt, en utav mina favorit sysselsättningar.

Synd bara att jag sällan eller aldrig drömmer något. Och om jag har drömt så att jag kommer ihåg något så är det bara vaga glimtar utav drömmen. Trist ju. Brukar du drömma mycket?


Bild

image964

Jag tänkte att jag skulle passa på att bjuda på en gammal bild tagen utav min käre Herr J, Makeup Nathalie Ek och retusch Johan Gustafsson. Vad tycks?

Soppa

image963
Blev soppa till lunch på jobbet idag och soppa till middag här hemma. Lite mycket soppa kanske, men jag gillar soppa, kanske inte all typ utav soppa utan bara god soppa.

Tomat, chilisås, potatis, köttfärs, kålrötter, morötter och gul lök. Soppa. Smarremums.

Vad åt du till middag?


Bötfälld utav polisen

Okej, jag ska berätta om vad som hände igår när vi kom hem med bilen... Lille T undrade om han fick sitta i Herr J's knä och köra bilen, och vilket barn har inte fått göra det, så ja ja han fick väl göra det då... vi parkerade bilen på våran vanliga parkeringsplats och klev ur bilen. Och precis när vi kliver ur så möter två poliser upp oss. Det har alltså stått en civilbil på våran lilla parkeringsplats, strx efter 8 en onsdag mitt ute i våran skogshåla. Vad är oddsen?

Det är ju inte så mycket att bestida, barn i framsätet dessutom utan bälte. 2500 kronor i böter. Tack så mycket.

Besök hos mäklaren


Vi var ju hos mäklaren igår och skulle skriva på kontraktet för huset, tog lite mer än en timme bara att gå igenom alla papper och få allt påskrivet. En besiktning nästa vecka, sen handpenning. Inflyttning 1 Augusti som det ser ut nu, vi måste ju få vårat radhus sålt också och säljarna måste hitta ny bostad. Men det känns inte som nån panik om det skulle bli lite framflyttat heller, lite flexbibel kan man nog vara.

Så som det ser ut nu så firar jag min födelsedag i det nya huset. Känns inte helt fel.

Stressmorgon

Iik, jag börjar tidigare idag så jag måste rusa till jobbet. Påminn mig att jag ska berätta om gårdagen och bilen när jag kommer hem. Rusar. Vad ska du göra idag?

Godmorgon och tack!

Godmorgon, och tack alla ni söta för för era grattulationer!

Jag ser att det bara haglar in frågor, och jag ska börja med att besvara den första. Jag vet inte riktigt när vi får inflyttning, runt semestern sa mäklaren sist, jag får veta närmare idag när vi träffar märklaren. Och huset ligger kvar i samma ort som vi bor i nu, så det blir ingen större flytt och Lille T kan gå kvar på samma förskola.

Kan ni förstå, vi köpte huset, vi vann budgivningen!

Okej, jag gick hela dagen på jobbet och mer eller minre bara klättrade på väggarna, såfort telefonen ringde så fick jag hjärtklappning och började skaka i knäna. Jag hade t.om med mig telefonen på toaletten. Jag vet, galet pinsamt det hade blivit att svara där...

Banken ville ha in nått extra papper igår innan vi kunde kasta oss in i budgivningen "Åh nej, nu säger de nej till vårat lån", och jag blev naturligtvis livrädd. Men det löste sig och vi kunde få kasta oss in med armbågarna i budgivningen.

Fyra stycken var det som la bud, varav de två första gav ett bud var och se la de sig. Sen var det vi och ett par till som höll på att kasta småpengar (ja ett par hundra tusen så där) fram och tillbaka, men jag tror att vi hade lite fly för jag tror att vi och det andra paret hade samma ekonomiskatak, för när vi la vårat slutbud så kunde det andra paret inte gå längre. Så när Herr J ringde och sa "Jaha, vad gör vi nu då... nu har vi ett hus" så grinade jag ihop vid köksbordet samtidigt som jag jobbade för att inte få en fnitterattack. Helt galet.


Fasaden, köket & vardagsrummet.


Sovrummen och badrum öv.


Nah, nu måste jag tydligen ta mig ur min surrealistiska bubbla och börja klä på mig för att gå till jobbet... ha en bra dag gott folk!

WOHO!!


Vi fick det!! Vi vann budgivningen så nu är vi husägare!

image954
Det känns lite som att jag vill springa runt och skrika, gråta och kräkas.
Jag får berätta mer sen om hur det gick till, jag är helt uppe i varv.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ring! Ring då!

image953
Okej, nu är budgivningen igång... vi väntar ytterligare en påskrift utav banken och sen kan vi kasta oss in. Utgångspriset på 1.875 är lagt utav en köpare... väntar som sagt bara på ytterligare ett samtal ifrån banken, sen så...

Men ring då!

Jag har varit helt hispig hela dagen på jobbet, vet inte om jag kan ärligt säga att jag gjort någon nytta... behöver jag säga att jag har nerverna utanpå kroppen?

Godmorgon tisdag

Jaha, tisdag igen. Liiite störande att hålla på och vakna innan klockan ringer, jag förstår inte alls poängen i det. Visst, jag är vaken nu men jag kommer ju vara helt död till kvällen. Känns inte riktigt som att jag har sovit okej inatt.

Det kan vara så att det har med lite nervositet att göra... budgivningen startar idag, jag skulle tro att den drar igång under förmiddagen. Skräckblandad förtjusning. Spännande. Läskigt. Idag vill jag att ni håller en massa tummar, håll gubbens tumme, grannens tumme, ja vafalls ta tanten på bussens tumme!

14/4-08

Dagen har varit minst sagt händelserik, känns som att jag varit på benen varje minut sen jag vaknade och det är nog i stort sett så det har varit också...

Började jobba klockan nio, varit ute precis hela dagen i solen. Vilket faktiskt börjar synas på kindena nu, inte illa. Hade stängningen på jobbet så det blev ganska sent innan jag kom därifrån.

Direkt därifrån iväg för att lämna Lille T hos min yngsta lillebror, han och hans mamma (mmh, vi är halvsyskon via min pappa) var gulliga nog att ha hand om killen, samt bjuda honom på middag, medans vi åkte iväg ytterligare en gång och kikade på huset.

Visning igen ja... mmh, jag är lika såld på huset idag som jag var igår. Det var 11 par totalt som var där igår och kikade, varav det var endast 5 (inkl oss) som skrev på intresseanmälan. Det verkade också som att vi var de enda som var där och kikade idag, jag vet inte om man ska ta det som att vi var de enda intresserade nog att åka på en andra visning eller om man ska ta det som att de andra 4 är redan säkra på vad de vill... jag skulle väl tro att en budgivning startar imorgon, så håll en extra tumme eller två för oss och vårat hus imorgon.

Mhm, förbi lillebror och hämta upp Lille T igen, och naturligtvis drog det ut lite på tiden eftersom han inte ville gå hem så vi passade på att stanna kvar och byta ett par ord.

Hem, kasta i sig lite yoghurt. Prata lite strunt med grannen. Pusta ut och hinna varva ner innan det är dags för sängen, hinner jag det?

Mmh mycket trist inlägg utan bilder, nu får väl kanske läsa text denna gång.

Unibrow


Det är någon som har slarvat med att plocka mina ögonbryn och sen tappat bort min pinsett! Jag kommer snart att ha ett lika stort Unibrow som Collin Farrell, enda skillnaden är att skvallertidningarna skulle inte skriva att det det var lika sexigt på mig.

Hm...

... har ni gått och blivit blyga?

Jag ser ju att ni är här inne och smyger i min blogg, men ingen kommenterar. Kom igen nu tröttmössor, såspottor och gnällspikar. Kommentera mera!

13/4-08

Så... dagen började med visningen som gick helt okej, trevligare bemötande denna gång utav mäklaren också. Får se hur vi känner efter morgondagens visning också.

Trollade iordning en kycklinggratäng till middag idag, busenkelt. Lite kyckling, lök, grädde, tomatpure och lite ost. Serverades tillsammans med bulgur. Smarremums, enkelt och gott, precis som det ska vara.

image952image951Jag och Herr J roade oss med att spela en omgång utav Heroes of Might and Magic IV, jag tror att jag har nämnt nått om det tidigare att vi spelade lite sånt tillsammans i början utav vårat förhållande, så det är lite nostalgikänsla att spela dem nu. Jag lyckades klämma en hel påse chips under tiden också, så jag var lite halvt illamående där ett tag. Nah inte lantchips denna gången, jag vet, med jag måste ju testa Estrellas nya Holiday chips. Vilka inte alls var så dumma, dom gick ner dom också. Ere bara jag som är ett sånt chipsmonster?

Jag har roat mig med lite serier under den senare delen utav kvällen, samt lite kringprat inför kommande plåtningar. Sånt är alltid skoj. Det blir jag på bra humör. Att få bolla kreativa ideer, finns det något bättre?

image948image950
















Skor: Zack
Jeans: Cubus
Linne: Espirit
Polo: JC
Scarf: HM's Herr
Mössa: Farmors hemstickade

Har du haft en trevlig helg?

Lumene - Quick & Chick


image947
Lumene - Quick & Chick.
Nr 12, Summer Rain.

Asså det där med Summer rain... jag skulle snarare kalla färgen mögelgrön, men det är kanske bara jag... jag har två lager på och det är fortfarande väldigt transperant. Smaksak antar jag. Kanske är det snyggare till sommaren när man är lite brun om händerna...

Visningen


Visningen gick strålande bra, lite missvisande bilder på nätet dock. Vissa rum kändes väldigt mycket mindre och andra till de större. Jag skulle tro att vi går på morgondagens visning också för att få ytterligare intryck innan man ger sig in i någon budgivning, även om jag faktiskt känner redan nu att jag skulle kunna tänka mig att lägga ett bud.
image945image946

Bilderna är i minsta laget kanske, men de ger iallafall en liten inblick i ur badrummet ser ut på övervåningen. Ett litet fönster som ger ljus till de nykaklade badrummet med inkaklat badkar... vad tycks?

Ytterligare en bonusbild

Bah, jag kom ju på att glömt att visa en utav bonusbilderna ifrån förra helgens plåtning, kom att tänka på det nu när fotoabstinensen slog till igen.

image943
Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Maria Åström

Visningsdagen

Oj, ere nån vaken?
image942
Vi ska gå på visningen utav det blåa huset idag. Jag vet att det inte betyder att man får köpa huset idag eller flytta in, eller ens börja budgivningen. Men det känns lite så. Nervös och aningens otålig.

Renovering utav alla tre sovrummen på nedre plan, fixa till altanen på baksidan och sätta in ny kyl och frys, sen skulle jag nog kunna vara nöjd under en ganska lång period.

Håll tummarna för mig idag mellan 12-13 när vi är på visningen.

Thor ligger fortfarande och sover. Det blev förvisso ganska sent igår när vi var över hos grannen och grillade, jag tror inte han somnade förän klockan var tio. Bara att hoppas att det inte blir en trött och grinig dag.

Lite mer kaffe så e man snart människa och redo för en ny dag.


12/4-08

Har ni nångång känt att det finns minst tusen andra saker du kan tänka dig att göra hellre än att städa? Såpass att du är villig att betala pengar för det?

Mmh, det är lite så jag har känt, så idag har vi haft en en kvinna här som har städat hela lägenheten medans vi har varit iväg och shoppat. T.om listerna bakom sängen är dammade... otroligt välstädat. Grymt skönt.

När vi skulle åka iväg och shoppa så bestämde jag mig för att jag skulle testköra bilen, Herr J har tråkat mig om det en del så jag tänkte att ja ja det är väl dags... det gick ju rätt bra, det ären automat så det är ju inga större svårigheter. Parkerade så fint, backade och parkerade igen... men hamnade lite snett så jag skulle bara rätta till lite. Slängde i backen och backade ... rakt in i en jävla stolpe som nån hade parkerat bakom bilen!! Nåja,ingen fara med bilen men stolpen är det värre med... fördelen är väl att det kommer att dröja innan han ber mig att köra bilen igen...

Som straff för detta så fick jag gå på Biltema... och sen en Audi butik... och sen Biltema igen. Jag köpte i och för sig Superlim på Biltema, men ändå. Suck. Sen fick jag i och för sig gå på Kicks och HM, så jag ska väl kanske inte grina ur totalt. Hittade två nya nagellack ifrån Lumene, ett ljusgrönt och ett ljuslila.

image938

Sprang förbi Systembolaget också och handlade ett helt gäng med olika cidersmaker. Xider, Aquatini och nån blåbärsvariant. Det lät rätt smarrigt med risken är att den är toksöt.

image939image941

Limmade en trasig nagel med Superlim, det sitter väldigt mycket bättre än vanligt nagellim. Den hade gått av så långt ner att det inte gick att klippa ner så långt. Gör så snablarns ont. Och nah, det gröna nagellacket var inte alls fint på, det ser ut som att naglarna har möglat.

Vi ska strax börja grilla lite, kycklinglår och bulgur blir dagsens middag. Börjar känna i magen att det är ganska tomt. För mycket kaffe under dagen och för lite mat.

Hur har din dag sett ut?

Ellos.se


Jag fick ett sånt där hemskt lurmail utav ellos.se så nu var jag ju tvungen att beställa en klänning eftersom det var halva priset, och eftersom jagdå inte kom upp i minimisumman för att få beställa så var jag ju tvungen att beställa en till klänning... uscha, hemska tanke. Hemskt otrevligt.

image935image936

Confessions of a Shopaholic

Jo det är titeln på en kommande film som förväntas ha premiär under våren 2009. Låter väl som något hämtat ut önskelistan hos alla modebloggare och shoppaholics? En romantisk komedi fylld med kläder och shopping...

image934
Huvudrollsinnehavaren Isla Fisher,
under inspelningen utav Confessions of a Shopaholic.

 Aftonbladet.se

Uppe med tuppen...

...eller ja, jag är ju uppe med Herr J. Är det inte så typiskt, jag har sovmorgon idag och naturligtvis så kan jag inte somna om igen när Herr J's klocka har ringt. Åh typiskt.

image933Solen skiner redan nu, så det är väl kanske inte så att man dör utav att vara uppe och se att det kommer att bli en bra dag. Strålande sol mitt på dagen, helt underbart.

Hela helgens väder verkar bli bra, speciellt under söndagseftermiddagen. Kan vara en bra dag att plåta lite kanske? 

Man kanske kan få grilla lite under helgen också, men bara om man får vin.

10/4-08

Vi kom precis ifrån banken nu, nerbombad med information om hur det ska gå till när man får sitt lånelöfte. Lagfart. Pantbrev. Nån procent här och lite fler procent där. Bra känsla fick jag dock utav banktanten, kändes väldigt mycket bättre hos SEB än hos Handelsbanken. Fick lån utav båda dock. Ganska skönt att veta.

image930image931

Dagen i övrigt har varit helt okej, ganska mycket att göra på jobbet, men överkommligt. Kändes lite tungt imorse att vara tillbaka igen efter att man varit där två gånger under gårdagen, men det är väl så det är. Inget mer med det.

Lille T har varit hos sin flickvän idag efter förskolan, ja jag vet är det inte döcharmigt? Dessa två hade sin invänjningsperiod på förskolan tillsammans och har sedan dess varit ett riktigt radarpar. Min lille herre hade förvisso varit ganska avigt inställd när tösen försökte pussa honom hejdå, en kram fick duga sen sprang han därifrån när hon försökte göra närmanden.

image932
Lille T och hans Fanny under Luciafirandet 2006.

11 dagar kvar, sen blir Lille T 5 åring.

Så vad ska man säga, min dag har rent generellt varit lika bra som de brukar, och om man bortser ifrån bankbesöket så har det inte heller varit några större utsvävningar. Hur har din dag varit?

En bonusbild

Jag ska iväg strax men jag tänkte passa på att bjuda på en bonusbild ifrån helgens plåtning tillsammans med fotografen Johan Gustafsson, Sandra och Maria Åström.

image929

Vad tycker ni om denna?

Nytt på MB

Godmorgon folket, har ni sovit gott?

Igår efter att jag krypit i säng så kom det upp lite nya bilder på MB, så nu tänkte jag att även ni skulle få se dem. Naturligtvis så vill jag ju gärna veta vad ni tycker om bilderna också, skutta över till Modellbilder.se om ni vill se fler.

image924


Foto:Johan Gustafsson
Makeup:Maria Åström
Modeller: Jag & Sandra Westman

Lista

Jag hittade en lista hos Therese som jag helt ogenerat snodde, lite historiskt pjunk, mest kul för mig, mindre skoj för er att läsa kanske. Föööööör...

    15 år sen.. (1993)
    1. Fyllde jag 15 år.
    2. Åkte på min första skidresa upp till Sälen.
    3. Hade jag den första fyllan som min mamma kom på.

    10 år sen.. (1998)
    1. Då var jag 20, men firade min födelsedag hemma hos mamma.
    2. Fick en polkagrisnapp i födelsedags present utav Ylva.
    3. Jobbade jag som servitris/bartender.

    5 år sen.. (2003)
    1. Föddes Lille T, 21 April.
    2. Firade den första och hittils ända julaftonen med svärföräldrarna hemma hos oss.
    3. Firade vi nyårsafton i Vänersborg.

    3 år sen.. (2005)
    1. Landade 8 sponsoravtal i mitt knä.
    2. Åkte till Barcelona tillsammans med tjejerna och spelade i Cyberathletic Professional League.
    3. Var jag blond.

    1 år sen.. (2007)
    1. Var jag på min första fototräff tillsammans med MB-folk, och snubblade in i min så kallade modellkarriär.
    2. Var jag i Grekland/Kreta tillsammans med mina pojkar.
    3. Åkte jag tillsammans med Herr J till Bratislava.

    4 månader sen.. (januari)
    1. Fyllde min farmor 80 år.
    2. Fyllde min lillebror 18 år. 
    3. Var jag och Herr J på middag hemma hos Sarah Maria.

    Igår.. (8/4-08)
    1. Var jag trött och allmänt grinig.
    2. Åt vi ost och skinksås till middag.
    3. Somnade jag före Herr J.

    Idag.. (9/4-08)
    1. Har jag varit på jobbet två gånger.
    2. Åt jag tacos...
    3. så jag skulle tro att det är därför jag har ont i magen.

    Imorgon..(10/4 -08)
    1. Slutar jag klockan 16.
    2. Ska vi på möte med banken.
    3. Vill jag få mina drömmar uppfyllda.

    Om 1 år...(april  2009)
    1. Är jag färdigutbildad.
    2. Har jag mitt drömhus.
    3. Och en bättre ekonomi.
Mhm, och visst ere väl dumt att inte följa rutiner som funkar... så jag tar och utmanar lite folk att göra denna lista... Sarah Maria, Johan och Jenny.

Dags att röra sig till jobbet

Slutade halv ett idag, haft en ganska skön dag tillsammans med Lille T men snart är det dags att göra sig iordning och gå tillbaka till jobbet och ha kvällsmöte. Oh joy.

Jag vann!


För ett tag sen så var jag med i en tävling som Nina anordnade, och jag säger ju alltid att jag aldirg vinner någonting, men denna gången hade jag turen på min sida.

image914

3 olika handkrämer  och ett ljus med lavendeldoft. Stort tack!

Snön ligger kvar

Snön ligger kvar, ett par centimeter iallafall... jag är så redo att å börja plocka fram vår och sommarkläderna nu... suck. Nån som har lust att gå med mig i kampen mot snön och ta med sig sin hårfön så går vi ut och utrotar snön?

Lars Wallin med smink


Designern Lars Wallin kommer nu att presentera sin egen make-up kollektion, 1 maj kommer den att släppas i Åhlens City i Stockholm.

image913Lars Wallin Eyeshadow
Pris 215:-


Lars Wallin Eyeliner
Pris 225:-


Lars Wallin Lipgloss
Pris 225:-


Lars Wallin Lipstick
Pris 235:-


Lars Wallin Blush
Pris 245:-

Vad jag förstår så kommer det att finnas 24 olika färger uppdelat på ögon, mun och kind. Denna information har släppt tillsammans med ett löfte om en parfym. Vad tycker ni, är det för dyrt eller kommer ni att testa kläddesignerns nya sminkserie?


Snö och godis

image912
Mhm, nu fick vi snö också... suck.

Lite tröst i all misär fick jag iallafall, ja jag vet att jag är dramatisk men har man inte rätt att få vara det ibland kanske, anyway jag har fått lite godis. Haribos gummibjörnar.



oFF

Okej, inte helt upplagd, inte för något alls om jag ska vara ärlig. Lite lurigt att känna sig en massa trött, irriterad och allmänt grinig. Egentligen så ere ingenting som har hänt och inte heller nått jag grubblar över, känner mig bara allmänt off.

Burr

image911Gäsp, alltså, det är lika jobbigt varje gång man behöver kliva upp tidigare. Jag har verkligen vant blivit bekväm med att börja jobba senare på morgonen, kroppen vill inte alls gå upp så här tidigt.

Finns det något vidrigare ljud, än ljudet utav veckarklockan?

Nytt lipgloss?

image909image910


Vad sägs om ett lipgloss med spegel? Vad sägs om ett lipgloss med spegel och en ficklampa?

235 kr
Nelly.com

Kanske i dyraste laget, men vem vet, det kanske är värt att ha när man går ut på krogen.

7/4-08

image906Strax efter 8 imorse så ringde de in mig till jobbet, jag hade totalt glömt bort att jag skulle börja tidigare... dunderblunder. Sånt man bara inte får göra. Suck. Nåja, det verkar bli en hel del övertid denna veckan också, mina 25 timmar ökades till en vanlig 30 timmars vecka igen. Klingar bra i min kassa.

Det enda jag ser som negativt med att jobba mer är att det blir mindre tid med Lille T, vilket jag har blivit väldigt bortskämd med under den här terminen. Förvisso har jag ju haft både jobb och skola men det har inte varit så farligt med varken det ena eller det andra så jag har verkligen kunnat få en massa extra tid med pojkarna.

Bild tagen i somras på Lille T och mig när vi var på Lådbilslandet i Nykvarn. ↓

image907

Blev hamburgare till middag.
image908
Dom ringde ifrån banken idag också, ville bara dubbelkolla lite inkomstuppgifter så att vi kan se vart vi får taket på vårat lånelöfte. Sen e det bara att ge sig ut och leta hus. Inte dumt, inte dumt alls. Jag känner verkligen att det är dags att få skaffa sig det lilla huset med det fina vita staketet, kanske låter som en flickdröm, må så vara, men det är vad jag vill ha. Ett hus som är bara mitt, med min egna lilla gräsmatta som jag iallfall inte tänker klippa men det spelar ingen större roll för det är mitt. Nåja, ni förstår säkert vad jag menar.

Hur har din dag varit?

Godmorgon!

Vaknade och var riktigt hungrig idag, så jag har vräkt i mig två smörgåsar och en skål med yoghurt, samt ett stort glas kaffe. Och det läskiga är att jag inte känner mig jättemätt. I vanliga fall så äter jag max en smörgås och dricker mitt kaffe.

Vad har du för frukost vanor?

Ghost Whisperer


image905Jag tänkte att jag skulle lägga ett tips om en serie, Ghost Whisperer med Jennifer Lowe Hewitt (känd ifrån tvserien Party of five, Sister Act 2 och The tuxedo) i huvudrollen.

Melinda Gordon (J.LH) har förmågan att kunna se döda själar, och serien går väl mer eller mindre ut på att hon ska hjälpa dessa självar att få ett avslut så att de själva kan gå vidare. Jag tycker serien är riktigt charmig, sen må jag vara ganska lättskrämd, men enligt mig kan den också vara ganska otäck på sina ställen.

Jag vet inte om ni kommer ihåg Jennifer Lowe Hewitt ifrån musikalen Sister Act 2 med Whoopi Goldberg i huvudrollen, men tösen kan ju sjunga också...
Kika lite på nedanstående Youtube klipp, där får ni höra tösens röst, vad säger ni?
 

Bilder ifrån Johan


Jag fick se lite bilder ifrån helgens plåtning tillsammans med Johan Gustafsson, en riktig kompis den fotografen, han fångar alla mina bra sidor...

image902
image904

Me today

Jag hade nog förväntat mig iallafall lite sol idag, speciellt eftersom man har blivit lite bortskämd med fint väder nu ett tag. men men, disigt, inte kallt dock.

Roade mig med att kika lite på uppgifterna till skolan, bestämde mig för att inte vänta på min käre studiekamrats respons, utan ta tag i det och helt enkelt göra det själv. Jag har en ganska klar ide om hur uppgiften kommer att se ut när jag är klar med den, så det är inget som känns varken lurigt eller svårt.

Var ute en sväng och fnissade lite åt Herr J när han bytte nått i bilen, bustningar tror jag att det heter men risken är överhängande att jag har fel, anyways han svor en del. Kan ni tänka er. Och muttrade. Nåja, det var inte alls lika spännande som han sa att det skulle vara. Jag blev inte farligt långdragen, han och käre grannen fick fortsätta leka mekaniker ifred.
image901
↑ This is me today. Jag förstår verkligen inte hur ni andra lyckas ta så bra kort själva, jag lyckas inte pilla bort blixten så ni kan inte få se nån dagens outfit.

Söndagmorgon

Mmh idag har jag sovit länge, riktigt skönt. Enda nackdelen med att sova längre än vad man brukar är att man blir så galet seg, känns som att det tar väldigt mycket längre tid att komma igång. Nah asså, klockan är väl inte speciellt mycket men det är sent för att vara mig.

När jag vaknade så hade jag en mycket konstig värk i typ baksidan utav axeln ner mot armen. Träningsvärk. Bara där. Det är så typiskt dagen efter en plåtning att man har ont på konstiga ställen, udda ställen på kroppen som man inte ens kommer ihåg att man har använt. Men men.

Sovit gott inatt? Drömt om mig?

Mutter

Asså, jag blir så less... tösen som jag pluggar tillsammans med envisas med att sätta en massa före skolarbetet. Måndag pluggar vi, det måste ju vara fler utav er som har hört mig säja att måndagar är den dagen vi pluggar? Anyways, nu kan hon inte plugga för att hon ska ha tvättstugan... va?! Suck.
image900

Dagens plåtning


Alla ni som läste inlägget innan vet ju att jag skulle träffa fotografen Johan Gustafsson och makeupartisten Maria Åström idag, för att göra en parplåtning tillsammans med modellen Sandra Westman. Vi kom lite tidigt så jag passade på att springa runt och vara ivägen samt ta lite bilder medans de gjorde en plåtning tillsammans.



image897Medans Johan och Sandra plåtade så passade Maria på att kladda hela mitt ansikte fullt med färg inför våran plåtning, tänk så könt det är att bli så där bortskämd med att bli pillad i ansiktet. galet skönt. Ett under att man inte somnar. Jag hann lagom bli färdig tills Sandras första plåtning var klar, så var det dags för henne att bli omsminkad.




Mmh, man är som snyggast när man är nystylad, inte sant? ↑

Så okej, toksnygga och lite allmänt flummiga så packade vi in oss i bilen och begav oss till den lilla stugan som vi fått lånat utav Johans mor för plåtningen. Tack snälla för att vi fick tränga oss på.



image896

Jupp, soligt men kallt och blött. Tokigt nöjd med dagen. Har redan fått se lite utav resultatet och jag ska vara precis så där retsam och säga att det kommer att bli kanon bilder, men dom får ni vänta med att se...

Plåtning på G

image884
Det är dags att börja göra sig iordning, duscha lite kanske, äta frukost, packa ner lite roliga saker i väskan... ska träffa fotografen Johan Gustafsson och makeupartisten Maria Åström idag, ska göra en parplåtning tillsammans med modellen Sandra Westman. Ska bli riktigt spännande, jag har inte plåtat tillsammans med så många andra tidigare, så det kan bli en utmaning.

Dessutom ere riktigt skoj att få förverkliga min fotoide, inte alla som ställer upp på alla mina dumma ideer. Bara bus. Ska se om jag kan lyckas ta lite bilder under dagen så ni får se, jag lovar inget dock, ni vet hur disträ jag kan bli.

Jaha, nähä, ingen brådska kanske men en bra ide att sätta lite fart. Lille T ska iväg med farfar och hämta upp kusinen Isolde som är ett halvår yngre än honom, så de tillsammans kan åka till badhuset medans jag är iväg och plåtar.

Godmorgon nu?

Klockan är åtta, jag har redan vaknat och satt på kaffe. Varför då, det är ju lördag? Finns ju ingen som helst anledning att kliva upp ur sängen nu... suck. Nåja, godmorgon.

Ere fler än jag som är vaken?

Plugg, plugg, plugg


image883Har suttit i flera timmar ute i solen på altanen som vi har på baksidan och bara njutit utav det underbara vädret. Druckit för mycket kaffe förvisso, men jag har också fått en hel del studerande gjort. Som jag nämnde innan, en väldigt intressant kurslitteratur denna gången. Det är inte så att man behöver plöja igenom hela boken, men det har jag snart gjort, det gick av bara farten.

Jag har pluggat. Vad har du gjort?

Woho fredag!

vaknade sjukt tidigt idag, en hel timme innan klockan skulle ringa. Och vad gör man då, kan man ju fråga sig. Jo man går upp. Ehm? Mmh, jo jag gjorde det iallafall. Det är ju fredag och jag känner mig hyffsat pigg, asså inte så pigg att jag vill ge mig ut och springa men det är å andra sidan ingen normalstatus för min del, utan mer, inte så trött att jag ville ligga kvar i sängen.

Men idag ere fredag gott folk, e inte detta veckans mest underbara dag?

Slutar tidigt på jobbet idag så jag hoppas på en riktigt fin dag så att jag kna sitta ute och läsa när jag kommer hem, eller ah sitta ute och dricka kaffe iallafall. Läsandet går nog över ganska snabbt och sen måste jag ju gå in och skriva uppgiften. Skulle haft en laptop som man kunde ta med sig ut.

Oj oj oj så det pladdras så här dags på morgonen, ingen ordning alls. Tvätta håret, mera kaffe. Mmh. Vad ska du göra idag?

Deklaration

image882Som vanligt när det otäcka brevet som innehåller deklarationen dimper ner i brevlådan så blir man ju aningens nervös. Det blir jag varje år. Även detta. Men både jag och min käre sambo fick tillbaka pengar, även i år, så nästan 6000 kronor mer i kassan.

Fick du tillbaka eller kvarskatt? Och vad ska du göra för pengarna?

3/4-08

Mhm, jobbat som vanligt, mulet hela dagen men det sprack upp lite nu under eftermiddagen då jag varit hemma. Riktigt skönt. Tänk att man är så mycket piggare och gladare så fort solen är framme.

image879image880Skulle ha pluggat idag, eller ah, vi gjorde ett tappert försök menmin studiekamrat var så galet tankspridd att vi inte fick mycket vettigt gjort. Jag har gjort mig ett första utkast iallfall så får jag väl ta och sätta mig lite mer med det senare, typ imorgon när jag slutar tidigt. Just nu läser jag en kurs som heter Utveckling, livsvillkor och socialisation, riktigt intressant. Så ett stort glas kaffe i solen på altanen imorgon samt en bok om barns rättigheter, mja det känns inte så motbjudande. Ganska skönt nu när jag fått in studietekniken och diciplinen att verkligen sätta mig ner och läsa, inte för att kurserna hittills har behövt det, utan mest för mig egen skull - för att bara ta tiden och sitta ner och läsa. Länge sen jag hade ro att göra sånt.
image881
Lyxmiddagen idag... yoghurt och flingor, smarrigt värre. Men inget utav oss var sugen på något speciellt och ingen utav oss var intresserade utav att åka ner och handla, så fick det bli. Lille T klagade inte alls över att få yoghurt till middag, och egentligen är det väl inte värre än att servera pizza.

Jag tror nog att jag ska ta och göra mig en stor kopp te, försöka leta upp en gammal bok och bara mysa. Vad ska du roa dig med under kvällen?

Nytt hus


Så, nu har jag hittat ytterligare ett hus som jag är intresserad utav, inte lika vansinnigt stort men inte heller lika galet dyrt. Det förra såldes för strax över 3 miljoner... detta ligger på utgångspris 1875000, inte billigt, men bättre.

image870



Det här huset ligger helt klart mer i våran prisklass, förvisso är det mer utav ett kedjehus så man har grannarna närmare, men det är ett som ligger i slutet utav gatan och det gränsar till en liten lekpark och skogen som ligger på baksidan.

Idag kan man säga att imorgon ere fredag

Jaha gott folk, idag kan man säga att imorgon ere fredag, de e inte illa. Veckan har gått sjukt fort, jo visst den är inte slut än, men det är slutet utav veckan iallfall. partypoopers.

Det ser disigt ut idag, men inte lika blött och fuktigt som igår. Det är bra. Får bara hoppas att det spricker upp lite också så att solen kan få komma fram. Jag stod framför spegeln igår kväll och försökte lura i mig själv att solen hade tagit i ansiktet på mig, men det var nog mer önsketänkande än sanning. Men det vore ju så grymt skönt att börja få lite färg, ytterligare en fördel med mitt jobb, man bli brun fort.

Nah, nu ska jag och min vän kaffeglaset bege oss till aftonbladet och läsa nyheter. Hoppas att ni får en bra dag, men inte bättre än min!

Sara

Jag skulle vilja börja med att rekomendera en ny blogg, eller nygammal kan man väl säga, det är Sara som valt att göra om sin blogg och inrikta sig helt på sin modellkarriär i bloggen. Ta en titt vettja!

image869 
Kjellqvisten.blogg.se

2/4-08

Så galet skönt det har varit idag. Soligt och varmt hela dagen, så där så att det hettar lite i kinderna nu för att man varit ute hela dagen. Nu börjar gulddagarna med mitt yrke, att få vara ute jämnt. Det är mindre skoj i regn, slask och snö men vår och sommar är helt underbart. Sol, sol, sol.
image865
Mitt hus är uppe i 2.7 miljoner nu... jag får nog så snällt inse att det inte kommer att bli mitt hus. Jag vet, det kommer fler, men detta var ju så perfekt. Så mitt. Eller inte...

Jag har snubblat över en del grejjer som stör mig ganska mycket, jag brukar sällan störas till den grad att jag vill skriva om det, men idag får det bli så. Du vet när man skickar iväg ett mail och aldrig får något svar, utan du får tjata i flera mail för att komma fram till rätt person. Olika besked ifrån folk. Jag vill inte gå in i detalj med risk för att hänga ut personer även om jag inte nämner namn. Folk som ändrar sig. Och ändrar igen. Brev som inte kommer fram på grund utav att brevbäraren inte lägger breven där de ska. Räkningar som går till påminnelser utav samma anledning. Jag vet att jag svammlar en del, men det är mest för min egen räkning som jag skriver detta. Muttrar mest. image864

Ett glas rödvin hade varit strålande gott.

Fick veta idag också att en väns flickvän har fått cancer livmoderhalsen. Skrämmande. Galet skrämmande. Tycker det är var och varannan människa numera som får cancer. Ere bara jag som har tron att det är så illa tvungen att bli mer och mer den typen utav sjukdommar eftersom man lyckats bota allt annat, jag menar, folk dög ju faktiskt förr utav lunginflammation. Större naturkatastrofer så att vi inte överbefolkas. Större mer livshotande sjukdommar. Galet. Anyway, det blir iallafall mer och mer vanligt att man hör om väldigt unga människor som drabbas utav väldigt allvarliga sjukdommar.

Upplyftade inlägg inte sant?
image866image867image868

Jag skulle tro att kvällen kommer att avslutas med Top Model 9, Law and Order och om jag är vaken även Navy CIS. Vad ska du roa dig med ikväll?

Godmorgon onsdag

Godmorgon,
idag ere onsdag. Dagarna går rasande fort. Solen verkar ha smitit igen, ser ut som att det har regnat hela natten. galet blött ute. Blött och lite små disigt. Uscha.

Kaffe, enkel frukost, klä på sig och göra sig iordning, läsa aftonbladet på nätet tillsammans med lite mera kaffe. Det är mina rutiner. Om då nätet sätter fart att strula på morgonen så blir jag lite ur fas, ere inte skrämmande hur beroende man är utav internet?

Okej, en stängning ikväll då, får väl se om jag blir inlurad på möte då jag ändå är kvar i huset. Dagarna på jobbet brukar gå rätt fort så jag är snart hemma igen. Ha en bra dag folket.

April april!

Berättade jag att jag lyckades lura mig ur ett möte på jobbet? Nåja, min chef lyckades lura på mig en stängning istället så det var väl egentligen jag som blev grundlurad. April fools day o allt, så de e väl kanske inte mer än rätt.

För ett par år sen så ringde min pappa (som jag inte har nån jättekontakt med) till mig när vi var på träningsläger och berättade för mig att hans tös (typ 55 år) och han skulle ha barn... tvillingar t.om. Jag blev så galet ställd att jag inte kunde komma på nått mer vettigt att säga än typ... "oj, ja grattis då"... Stackars gubben hörde väl hur förskräkt jag blev, men han skrattade rätt gott samtidigt som han kläckte "April, april!"

Har du blivit lurad idag?

Glam Shine Lipgloss


För ett tag sen så köpte jag ett läppglans ifrån L'oreal, Glam Shine, och jag får nog säga att det inte riktigt uppfyllde mina förväntningar. Kanske är jag lite bortskämd och jämnför med vad jag vanligtvis använder, men lite mer än detta hade jag nog väntat mig.

Det sitter inte alls så bra som jag vill att det ska göra, ger inte samma lyster, inte alls samma känsla på och framför allt - det smakar inte lika bra.

Prisklassen är förvisso väldigt bra, strax under 100 kronor på t.ex Kicks.

image863

Nah, bättre än så vill jag nog ha det, så jag återgår nog till Lancomes Juicy Tubes. Vad använder du för lipgloss?

Visningen


Vi var på visning idag igen, riktigt skoj att få se huset innifrån. Själva sovrummen var väl mindre än vad jag hade föreställt mig men å andra sidan så var allt annat, inklusive de taperna som jag ansåg vara anskrämliga, inte alls vad jag väntat mig. Klart intresserad.

Säljarna hade lagt ett önskemål på att få en inflyttning i September, vilket låter perfekt eftersom vi måste sälja radhuset först. Nån som vill ha ett radhus på 111 kvm?

image861

Har ett möte med banken nästa tisdag, så vi får väl se vad de säger... håll tummarna för mig.

Update

Blev en ganska seg lördag, satt i soffan och spelade TP, ja Trivial Pursuit, drack läsk och slöade hela kvällen. Jag måste ju poängtera att det var jag som vann... riktigt smidigt att dra ner TP och sen visa upp spelet via TVn.

Mörk bild, jag vet, men poängen är ju att jag vann, och det syns ju. Hähä.


Efter lite tjat ifrån käre Mange så testade jag på att spela lite Counter-Strike Source, ett spel jag aldrig trodde att jag skulle röra. Men det var både förvånandsvärt lätt och skoj. Tar nog ett litet tag att komma in i spelkänslan helt, men inte så galet lång tid. Jag har saknat lite den sociala känslan utav att spela lite. Får se hur det blir med det dock. 


Söndagen kändes lite som en bra ide att inte göra något alls på, och det var precis det vad jag roade mig med. efter att våra gäster hade åkt hem så satt jag mest och dumglodde tills jag somnade, vilket var hyffsat tidigt. Vi skulle ha gått på en visning utav ett hus under söndagförmiddagen, men missade visningen med fem minuter. Är inte det lite typiskt mig? Får se om vi kan lyckas gå på nästa visning.



Inte så illa va?
Men det sista jag hörde om budgivningen var att det nu är uppe på 2.4 miljoner,
och det kan ju kännas lite väl blodigt i fickan... nåja.


Mmh, måndag och jobb, samt lite pluggande efter jobbet. Nu när man inte haft så mycket att göra i skolan ett tag så har jag upptäckt hur farligt skönt det är att inte ha så mycket skolarbete. Sista kursen för terminen nu dock så det är väl egentligen bara att bita igen och ta det.

Behöver jag ens tillägga att det har varit galet störande att inte komma in på blogg.se?


Oj

Oj, blev helt förvånad över att det gick att logga in... mållös.

Har lite uselt med tid, planering var inte riktigt min starka sida idag verkar det som, men inte kunde vädergudarna ha överseende med det inte. Blött, disigt, tråkväder. Tack för den. Mhm. Godmorgon.

RSS 2.0