Nya stövlarNice right?


27/9-09Det är inte ofta jag visar upp en dagens outfit, so here we go. Skor från Dinsko, jeans från Cubus, top från Zoul, kavaj från Ellos, scarf och armband från HMs herravdelning. Spännande, inte sant.

idag var vi i Stockholm och åt brunch tillsammans med min sambos del av familjen. Elverket. Perfekt ställe för oss barnfamiljer, fanns en stor yta där barnen kunde leka utan att störa de andra gästerna på resturangen. Nästa gång tror jag nog att jag testar på deras a la carte meny, lite väl mycket klet och kladd i buffen för min smak.


Nu när jag druckit upp mitt kaffe så tänkte jag spendera resterande delen av söndagen med att bara slöa och slappa. Så, ha en fortsatt trevlig söndag. Eller en fortsatt otrevlig.

Svartvit eller färg?Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri


Det här är en av bilderna Vexy fångade på mig under sommaren och i min nyfunna förtjusning för svartvita bilder så fastnade mitt öga på dessa bilder. Problemet är att jag tycker nog bättre omjust denna i färg. Vad tycker ni?

Planerar resa...


... än så länge så ligger det bara i planeringsstadiet, men det känns så himla skönt att ha en resa att få fram emot. Vi har kikat på Turkiet eller Grekland, eventuellt till våren. Inte illa.


Jag och mor i fredags, planerar resa och dricker vin...


Nu ere höst


Mhm, höstdagjämningen är förbi och nog märks det att det börjar bli mörkare redan nu. Inte mörkt än påmorgonen när man kliver upp, men snubblande nära. Man får vara glad för de få soldagar man har kvar av hösten.

Den stora fördelen med höst och kyla är att man får plocka fram alla stora tröjor, kavajerna och stövlarna.

Så, är du för eller emot hösten?

23/9-09


Så galet trött och seg. Jag skulle kunna ge ganska mycket för att få lägga mig i soffan och bara dumglo,som mest kanske somna en stund... men vet ni, jag går tillbaka till jobbet nu för att ha möte.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Black makeupFotograf: MGAH.se
Makeup: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri


Naturligt porträtt


Detta är ett bland de få mer naturliga porträtt jag har... så det innebär att jag kommit på att jag behöver ha fler naturliga, svartvita bilder. Höstens projekt. Samt genomförande av bortglömd ide.


Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri


Snygg design?!


Ja jag vet, min blogg såg helt mupp ut... jag jobbar på saken. Är det någon som tror mig om jag säger att jag inte gjort nått? Den såg ut så när jag vaknade imorse... nån? Snälla?

Happy happy happyFotograf: Christian Hollmann
Makeup: Dorion Chang
Modell: Ann Kykyri


Ja tack till stövlarLårhöga eller bara till vaden. Med platå eller med skyhög klack. Lågklackade kanske. Svarta. Bruna eller kanske t.om gröna. För svårt att välja. Jag tror jag tar ett par av varje...

Har du införskaffat höstens stövel än?

Hemska mössor


Jag var ju som sagt inne i Sthlm och shoppade lite igår och jag tänkte att jag skulle visa upp lite bilder på ett par hemska mössor. Asså, toppluva med flor?

19/9-09


Jag roade mig med en shoppingtur tillsammans med mor inne i Sthlm igår, hittade lite skoj att använda under hösten. Men ingen grön sockerskål, lite besviken över det men i övrigt mycket nöjd med dagen. Avslutades med en god lunch.

Sen bar det av hemåt för att äta lite middag i goda vänners lag. Musik, chips och lite drinkar blev det också. Aldrig fel. Helt klart en kväll jag kommer att minnas ganska länge.Ja ja, mer bilder än text kanske, men jag tror att bilderna talar för sig själv. Busigt värre.

Hade du en bra lördag?

Sommar sommar sommarFotograf: Johan Gustafsson
Modell: Ann Kykyri


Another Vexy pictureFotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri


Så vare fredag igen


Idag ere fredag. En behövlig fredag. Jobbar sån där tråkig mellantid, men fredagarna brukar gå ganska smärtfritt så man är nog snart hemma igen. En efterlängtad helg.

Känns inte riktigt som att jag sover som man borde. Lägger mig på kudden, inget tv, ingen bok, jag bara kronsomnar på en gång och när jag vaknar igen så känns det som att jag bara slumrat ett par minuter. Trött. Skare va så. Vah vah vah.

Sol och gula löv ute. Trots trötthet så röstar jag för en bra dag idag.

B&W portrait


Jag har kommit på att jag inte har så mycket svartvita bilder alls, det kan nog tänkas bli höstens projekt. Här kommer en gammal bild som är plåtad på hösten under 2007, en spontanplåtning som gav en bildleverans som fortfarande håller. Inte illa.


Fotograf: William Saar
Makeup: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri


Tråkjävel


Nu kommer hösten... det börjar bli mörkare och kallare. Man är galet trött närman vaknar, i stil med att man bara blundat ett litet tag. Torr i huden. Orkeslös. Så himla trist. Jo men man e ju lite tråkjävel helt enkelt.

Nån som har något förslag på hur man ska känna sig piggare och gladare på hösten? 

Ge mig ljus!


Jo men godmorgon. Morgon ere iallafall. Och det var knapptljust när jag gick upp, lagom spännande att tänka på att vi är på väg in i en sån period... tända ljus i all ära men på morgonen får det gärna finnas lite ljus.

Vilket presentkort?


Jag har äntligen lyckats samla ihop poäng nog så att jag kan få mig ett presentkort från Gratisbio.se, vilket jag faktiskt aldrig trodde. Det tag nog inte fullt lika lång tid för andra som lägger ner lite mer tid på det, eller som kanske har värvat fler medlemmar... men men. Ett presentkort kommer jag att få nu iallafall. Frågan är bara vad för presentkort jag ska välja... MQ. Kicks. Ving.

Har du fått några presentkort från Gratisbio, och i så fall, vilket presentkort valde du?


Perfekt!


Hoho solen skiner och jag har slutat tidigt. Kan det bli bättre?


14/9-09


Leverpastejsmörgåsen tycks växa och kaffet är inte alls medgörligt. Vad är det för fel. Måndag.

Dagen kan verkligen gå åt båda hållen, lite som en gungbräda och jag uppskattar inte ovissheten. Avdelningsmöte på kvällen också. Nog känns det att det är måndag allt.

Ann tipsar om Westons


Jag själv dricker sällan eller aldrig öl, cider blir lite väl sötsliskigt efter ett tag och vin kan ställa till magen på den bästaste. Westons.

Men jovisst, Westons är ju också en cider men en torr variant. Enligt systembolaget så är den torr, fruktig, nötig smak med sötma, inslag av fat och mogna äpplen. Kostar cirka 26 kronor för över en halvliter, lite dyr ja.

Strålande smarrig, helt klart mitt tips för höstens alkoholintag.

Midnight Falls


Jo men visst är det en gammal bild, men fortfarande en av mina storfavoriter.
Vad tycker ni om den?


Fotograf: Anders Albihn
Makeup: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri


11/9-09En Ann omhiven av Hannor. Lite grillat, en massa vin och en galet massa kackel och fnitter. Kan inte bli bättre. Tack för en strålande trevlig kväll.


BTS i poolen


Japp, här kommer andra delen i Behind the Scenes bilder av min dag tillsammans med fotografen Therese och modellen Sara. Den delen av dagen som krävde mest av mig och Sara som modeller, eftersom det blev tokigt kallt efter en stund i poolen. Inte lite kallt. Verkligen tokigt kallt. Men oavsett kylan, så är det otroligt lättsamt och roligt att arbeta tillsammans med dessa människor. Therese plåtade återigen i klackskor. Sara är galen med bilen.

Stort tack till Pillan och hennes familj för att vi fick våldgästa deras hem och plaska i pölen, ber om ursäkt dock att vi glömde att blöta ner dig.

Flowers of Fashion

Fotograf: Therese Jonsson
Modeller: Ann Kykyri och Sara Kjellqvist


Här kommer den första delen av min dag tillsammans med Therese och Sara, fler och mer kommer senare... Fotografen har även lagt upp dessa bilder på Modellbilder.se, så de finns fler bilder i högre upplösning att skåda där. Och var inte blyga nu, vad tycker ni om våra bilder?

Lille T talar


Vi går hem från skolan idag och Lille T frågar hur det kommer sig att benen rör sig, så jag förklarar att det är hans hjärna som bestämmer vad hans kropp ska göra.

- Inte ögonen, för det är musklerna som styr mina ögon, säger han.

Jag förklarar igen att det är hjärnan som håller i fjärrkontrollen och styr allt, öven hans ögon. Så om han blinkar så är det hjärnan som säger att ögonen ska göra det.

- Fast det är DIN hjärna som säger åt mig att jag ska sova!


Foto av Lille T fångat under sommaren 2009 av fotografen Sandra Westman.


Gäsp


Gud så dåligt jag har sovit inatt, snurrat och vänt på mig. När jag väl somnat har jag haft livliga drömmar på gränsen till otäcka. Uscha. Känns inte som att jag har sovit någonting alls. Varning utfärdas för trött Ann.

Summer memoriesFotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri


Det känns som att sommaren har tagit slut och hösten har stormat in så här kommer en bild i minne av en strålande sommar.

7/9-09


Till skillnad från vad jag trodde till en början så visade sig denna måndag bli riktigt trevlig. En del trevliga skratt. Jag vet, på en måndag, go figure. Men det finns en första gång för allt, inte sant.

Trött men tillfreds och på väg mot Jordan Rättsläkare. Ett bra avslut på en bra dag.

Pink Minelli PortraitFotograf: Robert Milovan
Makeup: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri


Blandad shopping


Jag var iväg och shoppade lite tillsammans meden kollega i onsdags, blev ett par gråa jeans och en top. Två kjolar. Leggins.


Snubblade in till Sthlm med mor igår, hittade ett par jeans med hög midja samt ett par chinos på Monki. Tokigt bra priser i den butiken. Blev ett litet hårband också från American Apparel. Alltihop för löjliga 130 kronor. Jo du såg rätt. 130 kronor.Blandad shopping. Hade gärna velat haft en ny kavaj också och ett par stövlar, men det tillfället kanske också ges snart.

MiffomuppFotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Kanske inte den mest smickrande bilden, utan mer en wackobild, men jag bjuder på det.


Ynk och gny


Igår kändes kräftmiddagen mycket trevligare än vad jag tycker att den känns idag.


4/9-09


Nämen godmorgon, yes hey moron.

Planeringsdag på jobbet idag, sitta ner. Stackars rumpan kommer att avlida. Men den avslutas med kräftskiva, så det är helt klart att se fram emot. Vin och ljugande. Jag har inte tänkt göra som vid förra årets kräftskiva att bara äta kräftor, denna gång blir det middag innan. Japp, jag fegar ur.

Vad ska du roa dig med denna fredag?

Portrait a la Vexy


Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri


SandsFotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Kristina Sundberg
Modeller: Ann Kykyri och Sandra Westman


RSS 2.0