Elisabeth


Här kommer den första bilden som blev klar efter helgens plåtning på Utsiktenmeetings. Jag har ett par till som kan vara redo att visas upp inom kort, men än så länge får ni nöja er med denna sneakpeak. Vad tycker ni?Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elisabeth Persson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Your Closet


En heldag ...


... med fyra vackra modeller ligger på schemat för dagen, lite portfoliobilder samt moderepotage.

Ja det har varit lite tyst här i bloggen ett tag nu, men idag är det dags igen att fara iväg och plåta. Batterier laddade och väskan packan. En heldag är planerat uppe på hotellet Utsiktenmeetings, tillsammans med bland annat stylisten Jessica från Your Closet, makeupartisten Anja Prigoda och fyra vackra modeller.


Sara i T.Palmhager designsFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Designer: Therése Palmhager


Blixt och dunder med Sara


Här kommer en bild från gårdagens blixt och dunderkurs, i regi av min gamle vän Christian Hollmann. Nu förstår jag äntligen hur det kommer sig att bilden nedan har den effekten den har. Hähä. Man lär sig nått nytt varje dag.Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson


Blixtar och snöfall


Uppe med tuppen denna lördag minsann.  Ska ta och ge mig iväg till tåget och kasta mig ut på lite äventyr och lära mig lite om hur man arbetar med blixtar. Spänande spännnade. Bara hoppas att tågen går nu när det har kommit mer slö.

oFF to ljussättningskurs.


Beauty by Anja - Tara


Beautybilder är helt klart spännande att fotografera, det är också ett område som jag verkligen känner att jag vill utvecklas inom. Bjuder på ytterligare en beautybild från den senaste plåtningen. Ya like?Fotograf:Kykyri.com
Modell: Tara Svensson
Makeupartist: Anja Prigoda


Jag drömde om solen


Godmorgon världen,
idag kan man säga att imorgon är det fredag. Hähä.

Jag drömde att jag åkte iväg med ett flygplan på semester i solen. Så vaknar man till snö och kyla. Uscha. Jag är så trött på vintern. Det kan också vara den kommande utlandsresan till sommaren som vrider om drömmarna. Mhm. En skön tanke att vila på under vintern.

Jordgubbar är bättre än snögubbar.


Beauty by Anja - Nicole

jag håller på att planera ytterligare en plåtning på Utsiktenmeetings.seoch när jag satt och kollade igenom förra omgångens bilder, så såg att det fortfarande finns ett gäng på den vackra Nicole som jag inte visat upp.Fotograf: Kykyri.com
Modell: Nicole Roswall Berglund
Makeupartist: Anja Prigoda
Kläder och assessoarer från butiken Tess i Nynäshamn


En till MargaritaFotograf: Kykyri.com
Modell: Margarita Maiseyenka
Designer: Therése Palmhager
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg


Beauty by Anja - TaraFotograf: Kykyri.com
Modell: Tara Svensson
Makeupartist: Anja Prigoda


5 år med blogg - 2 år som fotograf


Japp japp, till sommaren så har jag haft bloggen i 5 år och jag fotograferade min första modell för två år sen. Tiden går fort när man har roligt.

Så vad säger ni, ska man kanske ta och lotta ut en fotografering för att fira lite? 

BTS med Tara och Anja


Bjuder på en ganska neutral sminkbild från gårdagens plåtning tillsammans med makeupartisten Anja Prigoda och en av Zaps modeller Tara Svensson. Vi hann med ett par olika ombyten och vackra sminkningar, mumsigt värre.

En bra start på 2012


Det händer grejjer... mmh hela tiden känns det som. Nah det är inget dåligt, tvärtom, det har varit en strålande bra start på 2012. Jag har fått ett sammarbete med en återförsäljare för att få låna kläder till plåtningar. Har även påbörjat ett sammarbete meden agentur för att få låna vackra modeller. Ska gå en ljussättningskurs. Fått ett erbjudande om att ha en utställning för mina bilder.

Håll i hatten


Beauty by Nystrand - SaraFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Emelie Nystrand


Sara


Det här är en del av resultatet från min och Saras spontanplåtning i onsdags... vad tycker ni?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson


Tess kläder och smycken - NicoleFotograf: Kykyri.com
Modell: Nicole Roswall Berglund
Makeupartist: Anja Prigoda


BTS med allice.seJag kom på att jag inte visat upp så mycket behind the scenes bilder från tillfället då vi plåtade för allice.se. Vi hann med ett gäng olika stilar, men ni har ju redan sett bilderna från plåtningen, bådeproduktbilder och fashion. Makeupartisten för dagen var såklart Cecilia Johanssons och modellerna var Sara Jonsson och Maya Segura.

RSS 2.0