Beauty by Setterwall - ToraFotograf: Kykyri.com
Modell: Tora Juhlin Dannfelt
Makeupartist: Sara Setterwall


Linn in T.Palmhager designsFotograf: Kykyri.com
Modell: Linn Sjögren
Makeupartist: Anja Prigoda
Designer: Therése Palmhager


Helgens bildleverans


Gårdagen bestod av att retuschera, retuschera lite till och sen retuschera mera. Jag skulle väl inte säga att jag hade byggt en hög, men jag hade ändå ett gäng bilder som väntade på leverans. Brukar försöka att inte vänta allt för länge innan jag påbörjar efterarbetet, för min del är bilder lite av en färskvara, så jag vill gärna ta itu med arbetet medans jag har inspirationen från plåtningen i huvudet.


Printscreen på bilder från leveranshögen,
ni får se bilderna lite senare i större format.Jag önskar att jag kunde säga att jag försöker hålla en snabb bildleverans för alla inblandes skull, men med handen på hjärtat så har jag inte tillräckligt med tålamod för att vänta. Och dessutom så tycker jag att gamla bilder blir ju tråkiga att titta på, eller vad säger ni?

Sarah i T.Palmhager designsFotograf: Kykyri.com
Modell: Sarah Eckardt
Makeupartist: Cecilia Johansson
Designer: Therése Palmhager


Årets första utomhus fotografering


Japp japp, igår passade jag på att fotografera utomhus förförsta gången i år. Helt klart lurigare än i studion, men jag är nöjd med resultatet. Blev lite beautybilder i studion efteråt också.


Fredag och sol


Mjo jag börjar tidigt idag, men det är fredag och sol, då grinar jag sällan. Ser fram emot helgen och dess plåtning, får bara hoppas på att jag under 2012 kan bygga upp ett bättre sammarbete med vädret.

Mmh, fredag och sol.
Underbart.


Frogpearls & Tora


Här kommer ytterligare ett per beautybilder på vackra Tora, denna gång tillsammans med smycken från Frogpearl. Vilken av bilderna gillar ni bäst?
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Tora Juhlin Dannfelt
Makeupartist: Jennie-lie Östborg


Sarah i T.Palmhager designsFotograf: Kykyri.com
Modell: Sarah Eckardt
Makeupartist: Cecilia Johansson
Designer: Therése Palmhager


Det här är inte...


... ens lite roligt.

Mmh, jag grinade över att det kom lite snö igår. Jag överlevde gårdagens snöfall. Idag vräker det ner, så pass mycket att det faktiskt ligger kvar på marken. Ett ushligt lager av vitt överallt. Hur mår våra vädergudar egentligen?

Varje vecka tittar man på vädret, och varje vecka utlovas våren, men varje vecka ändras också vädret och våren utlovas veckan efter istället.

Grundlurad av våren.


Beauty by Anja - SaraFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Anja Prigoda
Naglar: Lotta Wirth


Det kommer snö...


... förvisso väldigt lite snö, men ändå snö. Jag ser inte poängen. Är det inte meningen att vi ska ha vår, sol och krokusar nu?

Röstar för vårjackan.


Michell och Sarah in T.Palmhager designs

Fotograf: Kykyri.com
Modeller: Michell & Sarah
Makeupartist: Cecilia Johansson
Designer: Therése Palmhager


Beauty by Jennielie - ToraFotograf: Kykyri.com
Modell: Tora Juhlin Dannfelt - Zap Models
Makeupartist: Jennie-lie Östborg


BTS från dagens beautyplåtning


Söndagen hitills har bestått av lite moln, men även lite sol. En grym beautyplåtning tillsammans med den vackra modellen Tora Juhlin Dannfelt och makeupartisten Jennie-lie Östborg.


Beauty by Anja - SaraFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson 
Makeupartist: Anja Prigoda
Naglar: Lotta Wirth


BTS med T.Palmhager designsJag hittade en behind the scenes bild från gårdagens plåtning i makeupartisten Cecilia Johanssons blogg. Vi hann med ett helt gäng med olika outfits från T.Palmhager Designs, både fashion och beauty.

Stort tack till alla inblandade för en grym plåtning!

LisaFotograf: Kykyri.com
Modell: Elisabeth Persson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Your Closet


Sneakpeak från helgens beautyplåtning


Måndagen börjas med sovmorgon, vilket innebär att det finns lite tid över för retusch innan det är dags att kila ut i solen. Jag är inte riktigt klar, men ni kan få se en liten sneakpeak av vad som kommer...


BTS från gårdagens färgbombJag har visst varit lite slarvig på senaste tidenmed att lägga upp bilder från mina plåtningar, så jag får väl ta och bjuda på ett gäng blder från gårdagens plåtning tillsammans med nagelteknologen Lotta, modellen Sara och makeupartisten Anja.

Skulle kunna avslöja att vi hade en färgglad dag, så glad att den stackars modellen blev sittandes i duschen nästan en timme efteråt. Färg överallt. Glamouröst. Nen grymma bilder fick vi, så vad gör man inte för konsten?

beautyplåtning på G


Jag är så peppad inför dagens beautyplåtning, helt övertygad om att det kommer att bli grymt. har ett superteam att jobba med, så förutsättningarna känns strålande bra. Nagelteknologen Lotta från soma rbetar för depend kommer att dyka upp, min underbara husmodell Sara Jonsson och favorit makeupartisten Anja Prigoda, det kan nog inte bli bättre!


Linn in T.Palmhager designsFotograf: Kykyri.com
Modell: Linn Sjögren
Makeupartist: Anja Prigoda
Designer: Therése Palmhager


In love with Elisabeth


Mmh, vad tycker ni...är hon inte helt fantastisk så säg?Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elisabeth Persson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Your Closet


Izmirkusten - Özdere


Nu är sommarens resa bokad och klar. Förhoppningsvis så kommer jag att kunna lägga årets sommarsemester så att jag börjar min första vecka utomlands.

För två år sen besökte vi Side, förra året Alanya och nu i år blir det Özdere som ligger på Izmirkusten. Man skulle kunna säga att vi är fans av turkiet. Hähä. En veckas total avkoppling. Mums.


Bild från fritidsresor.se.


Inställd plåtning gav nya ideer


Njae, det blev inte så mycket plåtning igår. Inställt skulle man kunna säga. Men det blev en himla massa planerande istället, så nu finns det nya bollar i luften. Lite antiklimax dock att inte få skapa nya bilder när man är inställd på det.

Dags att plåta lite för T.Palmhager designs igen


Nu är det dags att göra sig iordning, ställa iordning studion inför dagens fotografering tillsammans med min käre vän och designer Therese Palmhager. Jag får också ett par helt nya ansikten att arbeta med idag, modellen Amina Jusovic och makeupartisten Madelene Karlsson.

Beauty by Nystrand - JosefineFotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Emelie Nystrand


RSS 2.0