Spanien nästa

 
Har ju glömt att berätta... nu är nästa resa bokad!
 
I april så bär det av till Spaien för ett kärt återseende. Kommer ni ihåg makeupartisten Matilda Ekengren som jag jobbat med vid ett gäng tillfällen? Jag kommer att jobba tillsammans med henne och Targetmodels i Spanien. Känns underbart att veta att jag inom ett par månader kommer att få träffa Matilda och solen igen.
 
Lite bilder från tidigare jobb jag gjort tillsammans med Matilda och
modellerna Evelina, Ellen Rlisabeth och Chanel.

Behind the scenes med Viktoria och Agnes

 
För ett par veckor sedan så gjorde jag en beautyplåtning som inkluderade kläder från designern Therése Palmhager tillsammans med modellen Agnes och makeupartisten  Viktoria Dahlgren, men som ganska ofta innan, så glömde jag bort att visa upp behind the scenes bilder från plåtningen. Det finns inte så många bilder jag kan bjuda på, utan endast en, men en är bättre än ingen sägs det... hähä.
 
 

Divinemagazine Februari 2014

 
Ni kommer väl ihåg att jag ganska nyligen visade upp bilder från den här serien som vi tog i Amsterdam förra våren? En av dessa bilder pryder nu Divine Magazine's första sida. Det kommer nog alltid att vara lika kul att se sina bilder användas tror jag. 
 
Fotograf: Kykyri.com 
Makeupartist:Anja Prigoda
Modell: Britt B 
Styling: Therése Palmhager
Publication: Divine Magazine
 

Behind the scenes från beautyplåtning


Här kommer lite fler behind the scenes bilder från våran beautydag. För makeupaen stod Anja Prigoda, och modellerna är Sandra S från Zappmodels samt Matilda H. 

 

Behind the scenes med Stina, Ellen och Therese

 

Hittade en gammal behind the scenes bild från en plåtning jag gjorde tillsammans med modellen Sina Almer / Zapmodels, makeupartisten Ellen Hult och min kära vän designern Therése Palmhager.

RSS 2.0