Da Gang from Da House 13

Under träffen i Hallstahammar så togs det friskt med bilder, och en del av dessa hamnade i en session HÄR!  Dessa bilder av mig och de andra töserna togs av den underbare fotografen Christian Hollman, smakprov nedan.
Vad tycks?

Plåtning med Linda H och Tina B


Jag var iväg och träffade Linda H och Tina B igår för en plåtning i studio. Fick bilder redan idag, mycket imponerad över att det gick så pass fort och resultatet är över förväntan. Nyutbildad makeup artist och en lokförare till fotograf, inte helt illa. Ni får dock ge er till tåls ett tag innan jag lägger upp bilderna, men den som väntar på nått gott...

Junkyard.se


Jag brukar vanligtvis uppskatta Jim Bentons kläder med tryck men nu har jag hittat en ny som jag tror jag får lov att lägga till ibland favoriterna.
Come to the dark side
We have cookies


Cookie
Det finns verkligen en hel uppsjö av sköna tryck utav denna serie, kika på junkyard.se så får ni se. Vilken tycker du är bäst?

Årets bästa horoskop

Jag hittade ett hysteriskt roligt, i mina ögon iallafall, horoskop som jag tänkte dela med mig utav. Själv är jag Lejon, så det är det ni får ta del utav:
Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.
Fler av dessa roliga horoskop och annat skrattretande hittas på Yttermera.se

Nya bilder från Nagadez

Fick nya bilder uppladdade idag, tagna utav Anders Albihn, med hjälp av Sarah Maria för smink och hår. Detta är min första session ifrån foto-träffen i Hallstahammar, helt klart värd att få vänta lite på när man ser resultatet av bilderna. Jag är riktigt nöjd, vad säger ni, godkänd? Stort tack till Anders och Sarah Maria, länkar till båda två har lagts till.

Välkommen till min nya blogg!

Mmh, det var väl dags att falla för grupptrycket och skaffa sig en blogg. Jag som alltid sagt att jag aldrig ska skaffa mig nått sånt här, men man ska tydligen aldrig säga aldrig.

Jag får väl även ta tillfället att visa upp mina senaste bilder, tagna utav Niklas Johansson, ni får ett litet smakprov utav sessionen nedanför, men vill ni se mer utav dem får ni klicka HÄR!

Håll till godo gott folk!

//Ann

RSS 2.0