Colourful creations...


... in black and white.Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Designer: Therése Palmhager


Inte enligt uppdraget...


... kanske, men eftersom det är måndag idag igen så kanske det känns trevligt med ett extra leende.Under helgens plåtning så fick vi ett infall att leka lite och bilden ni ser är resultatet av våran lek med krukväxterna i köket. Till vänster porträtteras Cecilia Thomsson och till höger Sara Jonsson. Kanske inte riktigt den typen av bild som var beställd av Mrs Slotte. Hähä. Men håll med om att bilden är lite charmig?

BTS från Mrs Slotte


Jag hittade ett gäng med behind the scenes bilder i Mrs Slottes blogg från gårdagens plåtning, så ni får kika lite på dessa medans jag kastar mig över högen med bilder som producerades igår.


Mrs Slotte plåtning på G


Nu ska jag bara packa ihop all utrustning och kanske dricka lite mer kaffe, sen är jag klar inför dagens plåtning tillsammans med Mrs Slotte. Spänd av förväntan för att se vad dagen har att ge...

Råkade snubbla över lite bilder från Mrs Slottes blogg på lite av kläderna som kommer användas under dagen, ett helt gäng med outfits. Heldagsplåtning. Har ett grymt team att jobba med, makeupartisten Marie Bjerkevall, hårstylisten Elin Clauss Hagberg, modellerna Sara Jonsson och Cecilia Thomsson, och naturligtvis Mrs Slotte som stylist.


Palmhager creations, part II


Bjuder på andra delen från plåtningen för Palmhagers nya vackra klänningar, underbara skapelser. Alltid lika häftigt att få chansen att plåta plagg som är one of a kind.
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Designer: Therése Palmhager


Bilderna för Glossmagazine.se

Jag har ju glömt bort att visa upp bilderna från Gloss här i bloggen, nåja, here we go. Några av er kanske redan har tjuvkikat på Glossmagazine.se. Jag kan berätta att jag kommer att fortsätta att sammarbeta tillsammans med Gloss under en period, så ni kommer att få se mer av mina bilder i deras tidning.

Beauty by Bjerkevall - Elle


Den här bilden får mig att vilja plåta mer beautybilder, helt klart en av mina favoritbilder. Hela serien bilder är härlig men just den här bilden... mmh, mums!


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elle Frostegard
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Colourful creations


Ikväll har jag haft den vackra modellen Sara här hos mig, tillsammans med en av Therese vackra designer så har vi skapat lite nya bilder. Vad tycks?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Designer: Therése Palmhager


Nagelrepotage för Divinemagazine.se


För ett tag sen så träffade jag och Marie Bjerkevall den härliga nageltekonologen Lotta Wirth från depend, så vi passade på attgöra ett repotage med henne, som nu har publiserats i nättidningen Divine Magazine.se. (repotaget finns att läsa på sidan 32-34 i tidningen.)Elle


Det har dröjt lite men nu ska jag äntligen bjuda på en av bilderna som jag plåtade på den vackra Elle, som inte bara är modell för dessa bilder, det är även hon som har designat det balla halsbandet.Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elle Frostegard
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Naglar: Lotta Wirth


Hälsomässan


Jahaja, idag bär det av för att tassa omkring på Hälsomässan. Är det fler än jag som har planer på att besöka mässan idag?
Glossmagazine November 2011


 


Nu har Novembernumret av Glossmagazine.se släppts och i tidningen kan man hitta bilderna som jag tagit tillsammans med min makeupartist Marie Bjerkevall och modellen Cecilia Thomsson från Zapmodels.

ToraFotograf: Kykyri.com
Modell: Tora JD / ZAP
Makeupartist: Anja Prigoda


Grälar med retuschen


För andra dagen nu är jag hemma och mår inte helt okej, så i ett försök att roa mig själv så har jag gått igenom lite bilder och försökt retuschera. Men man skulle kunna tro att man inte är vid sinnesfulla när jag bild no2 också försöker plocka bort kaffefläcken på skärmen...

Mitt tangentbort tycks ha tagit lite skada av förra veckans vattenglas. Spaceknappen fastnar, men dock utan att ge resultat. Dags att skaffa sig ett nytt kanske... tror att jag har haft detta tangentbordet samt min razor sen, ehm... den gamla gamingperioden.

Kaffefläckar på skärmen...
fler än jag som råkar ut för det fenomenet?


Josefine in creations of T.Palmhager
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Designer: Therése Palmhager


BTS med Palmhager designs


Mellan jobb och möten idag så lyckades jag sammanstråla med makeupartisten Marie Bjerkevall, modellen Josefine Persson och min favoritdesigner Therése Palmhager för att plåta lite av hennes vackra klänningar. Det blev inte många behind the scenes bilder tagna tyvärr, jag börjar visst bli lite slarvig, men jag har iallafall ett gäng att bjuda på.


Lite updatering


Mhm jag vet, usel uppdatering på den här bloggen, nån borde verkligen säga ifrån till den som driver bloggen. Hähä.

Det blev ju plåtning i helgen, ett antal sidor moderepotage samt framsida.

Inte illa. Har en plåtning imorgon också, min favorit designer och stylist här hemma på visit så vi ska passa på att plåta hennes nya kläder.

På fredag ska jag ha möte tillsammans med en ett företag som är återförsäljare för kläder och assessoarer, ska bli spännande att se vad vi kan trolla fram för ideer tillsammans.

Mmh det är väl ungefär det som händer just nu.

RSS 2.0