Hemma från Alanya


Jo men visst, nu är man tillbaka i Sverige och kylan igen. 17 grader. Vah. Jag har ju varit bortskämd med över 40 grader, ibland uppåt 50 under våran resa till Alanya så det känns mindre främmande att behöva stänga fönstret på grund av kyla.

Ska ta och lägga upp lite mer bilder från våran resa sen, men just nu ska jag njuta av Svenskt kaffe och att bara vara hemma igen.


Bild på solnedgången i Alanya.


Semesterstängt


Väskorna är packade och klara. Lite nervös. Som det ska vara. Trött. Också som det ska vara den här tiden på dygnet. Men snart blir vi upphämtade för att åka till Arlanda flygplats. En vecka i värmen väntar. Sol och bad. Semester.

Semesterstängt.
Åter om en vecka.


Experimental portrait of CeciliaFotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia ragnarsson, Zapmodels
Makeupartist: Amanda Nystedt


Exotic
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Thomsson, Zapmodels
Makeupartist: Eleonore Hedström
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


Packning pågår


Packning pågår, eller ja jag springer runt med en massa kläder och annat strunt som ska följa med till Turkiet. Jag försöker packa.

Två och en halv minimänniskas tillhörigheter ska packas ner i två resväskor, plus handbagage. Ingen barnlek. Får nog varna för övervikt på hemresan redan innan utresan. Snyggt jobbat.

Experimental fun - Amaia
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Amaia Layla
Makeupartist: Anna Lindström
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


BTS med Therese, Amaia och Anna


Jag vaknade tidigt idag så jag tog tag i retuschen från gårdagens plåtning, men innan jag visar upp de färdiga bilderna så får ni nöja er med lite fler behind the scenes bilder. Supernöjd med bilderna, så ett stort tack till stylisten Therése Palmhager Gustafsson, modellen Amaia Layla och makeupartisten Anna Lindström för ett grymt sammarbete!

Mobilbild


I väntan på omsminkning inför dagens tredje och sista ombyte så passar jag på att bjuda på en behind the scenes bild fångad från modellen Amaia Layla mobil. Lite lurigt kanske, men där ser ni dagens första styling.


Regn + plåtning = Ann


Återigen dags för en ny fotografering idag. Är det någon som blir förvånad om jag berättar att det regnar? Känns lite som att vädret blir inställt på regn så snart jag har planerat att ta fram kameran. Nåväl, man får ju lära sig att improvisera om inte annat. Wetlook. Backslick. Vattenkammad. Blötdjur. Hähä.

Dagens team består av stylisten Therése Palmhager Gustafsson, makeupartisten Anna Lindström och Amaia Layla som modell.

Experimental fun - Cecilia B/W
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Thomsson, Zapmodels
Makeupartist: Eleonore Hedström
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


Äntligen semester


Tänk att man går under nio månader och längtar till sommaren. Man går under ett helt år och väntar på sina fyra veckors semester. Nåja. Jag börjar min första semesterdag idag!

Sista arbetsdagen


På väg mot sista arbetsdagen innan det är dags för fyra veckors semester. Känns mycket bra. Solen skiner idag.Det ser visst ut att kunna bli en bra dag.

Djungelbilder


Under ett ganska exotiskt safari äventyr, i utkanten av betongdjungeln bland crackgödslade hundkex, togs andra delen av lördagens plåtning. Lite lurigt att se på bilderna kanske, men blommorna var verkligen helt gigantiska.

Bilderna visar rundvandringen av den lille hatten från Gambia, modellen, mig själv och min vackra man bland de galet enorma blommorna.

Så här i efterhand så känns det inte som att det var en bra ide att plåta
med Jättebjörnlokan, som blomman heter. Jag fick veta av en vän att
den tydligen är jättegiftig så man ska absolut inte röra vid den. Bara tur
att modellen inte visar några tecken på förgiftning ...


Sista veckan


2 arbetsdagar kvar innan semestern.
5 dagar kvar innan planet till Turkiet lyfter.


Beauty by A.Nystedt


Efter produktfotograferingen som vi hade förra söndagen så fick makeupartisten gå loss på Cecilias magiskt vackra ansikte och vara lite kreativ. Udda men underbar, inte sant?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Ragnarsson
Makeupartist: Amanda Nystedt


BTS video


Jag såg att makeupartisten från hade spelat in en liten videosnutt från gårdagens plåtning, så jag tänkte att ni kanske också ville se den...


Sminkbilder från en lyckad plåtning


Jag har precis kommit hem från en superlyckad plåtning och efter att ha fått en inspirationsbomb så har jag naturligtvis kastat mig på dagens bilder. Ja, vi lyckades få ett helt gäng med underbara bilder. Fantastiska Eleonore Hedström med sminket, styling av min gamle vapendragare Therése Palmhager Gustafsson och den magiska modellen Cecilia Thomsson, det kan inte bli annat än bra.


Plåtningsdags


Planen för dagens plåtning är att plåta lite kläder som stylisten Therése Palmhager Gustafsson har plockat ihop. Jag hoppas bara att vädret håller i sig så att vi slipper regn, men regn tycks höra ihop med mina plåtningar så... nåja, dags att dricka lite kaffe, hålla tummarna för bra väder, samt invänta makeupartisten Eleonore Hedström och modellen Cecilia Thomsson.

Japp japp, plåtningsdags igen.

Something borrowed and someone wackoFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Hårstylist: Elin Claus


Summer with SaraFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, Modelone
Makeupartist: Cecilia Johansson


Experimental portrait of Johanna


Jag har ju redan visat ett par bilder från plåtningen med Johanna, men jag tänkte att jag ska visa upp min favorit. Helt klart en sucker för den här typen av bild.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Jansson
Makeupartist: Jenna S


Plåtat Therése kläder


Jo men visst blir det lite behind the scenes bilder från gårdagens plåtning tillsammans med den underbara stylisten och designern Therése Palmhager Gustafsson, makeupartisten Amanda Nystedt och den galet söta modellen Cecilia Ragnarsson. Man skulle väl kunna säga att den primära uppgiften var att fotografera en del av alla Therése kläder, så vi hann med ett antal ombyten. Sen fick Amanda rocka loss och pryda Cecilias ansikte, jag tror att sminkdockan själv benämnde kreationen som flugsvamsmakeup. Hähä.

Btw, ett par av bilderna i collaget är snodda av Therése. Oftast jag som fångar alla behind the scenes bilder så det är skoj att själv få vara med på en.


Nedräkningen fortsätter


8 dagar kvar innan semestern. 
11 dagar kvar innan Turkiet.

Plåtning på G


Idag har jag en plåtning tillsammans med min gamle vapendragare stylisten/designern Therése Palmhager Gustafsson, vi jobbade galet mycket tillsammans förra sommaren, så det ska bli superkul att låta våran kreativitet krocka igen. Men förutom kära återseenden så har jag också helt nya människor med mig idag, det blir första gången jag jobbar med både makeupartisten och modellen. Amanda Nystedt kommer att stå för sminket och den vackra Cecilia ragnarsson blir dagens modell.

Jag ska försöka komma ihåg att ta lite mer behind the scenes bilder.

SummerFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Cecilia Johansson


RosettaFotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Jansson
Makeupartist: Jenna S


Fredag och sol!


Äntligen fredag. Länge sen jag hade en fredagsrubrik nu, tycker ni inte det? Länge sen jag skrev nått alls kanske, min käre blogg har visst gått och blivit en pekbok i vuxenform för människor med behov av att vila ögonen på vackra modeller. Nåja, ingen av er tycks gnälla, så jag antar att ni uppskattar de vackra modellerna. Hähä.

Planen för helgen är att föröka göra om förra helgens underbara drink, släpa sig iväg till en frisör för att försöka reda ut sommarens skatbo samt plåta lite. Och njuta av solen så klart. De är nog lissom min helg.

Din helg?


Dags för ny bikini


Internetshopping är helt klart beroendeframkallande, speciellt när det lyser rea skyltar överallt. Kanske behöver skaffa mig större garderober, alternativt städa ur de garderober jag har - vilket inte låter fyllt lika inspirerande. Nåväl, jag snubblade över lite nya bikinidelar på HM och med en kommande semester samt utlandsresa så är det väl ändå legalt att beställa? En? Två? Ja tack.


Nedräkning


15 dagar kvar innan semestern.
19 dagar kvar innan Turkiet.

In shades of grey
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Cecilia Johansson


Smarrigt fredagsäventyrAtt göra en gigantisk vattenmelondrink är något vi har pratat om i ... ehm, under ganska lång tid, men i fredags fick vi äntligen rumpan ur pottan. En grej struken från sommarens to-do list.

KristinaFotograf: Kykyri.com
Modell: Kristina Minicheva
Makeupartist: Fanny Axelsson


Experimental fun - Johanna Jansson
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Jansson
Makeupartist: Jenna S

Jag har ofta väldigt svårt att välja ut den bästa, speciellt när det kommer till att jag ska välja bilder som ska upp på hemsidan. Så nu får ni allt ta och hjälpa till, vilken av bilderna är bäst?

RSS 2.0