Fler BTS bilder från fashionplåtningen på Utsikten

 

Alltid kul med behind the scenes bilder, inte sant? Dessa fångades av vår underbara stylist som styrde upp hela vår dag under modeplåtningen på Utsiktenmeetings.se, och om ni vill se fler så finns det ett gäng till i Cherie's blogg.

Louise E

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Peter Gaudiano
Modell: Louise E
Makeupartist: Boel Lundh
 
Jamen okej då, här kommer en till bild från plåtningen med vackra Louise och även denna gång så kommer alla kläder från butiken TESS i Nynäshamn.

Louise E

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Peter Gaudiano
Modell: Louise E
Makeupartist: Boel Lundh
 
Här kommer den första av bilderna på Louise,  vill ni se fler? Alla kläder som användes under denna plåtning kom från butiken TESS i Nynäshamn. 

Makeupstore produkter

 
Det är inte ofta jag skriver något alls om smink längre, jag tror inte att jag köper lika mycket produkter längre, bortsett från nagellack - vilket jag fortfarande överdoserar. Hähä.
 
Nåväl, jag var iallafall på Makeupstores outlet igår på Kungsholmen och hittade lite lack samt en ny mascara, vilket verkligen behöves. Alla makeupartister som råkar läsa detta, sluta läsa nu. Min senaste mascara köpte jag för ett år sen via elf så ni förstår säkert i vilket skick den är i nu. 

Fashion på Utsikten

 
Jag hittade lite fler bilder från helgens plåtning nere på Utsiktenmeetings. Bilderna visar stylisten Cherie Cherokee tillsammans med modellern Emma T, samt makeupartisten Anja Prigoda tillsammans med modellen Ronnia F i det sista ombytet för den dagen.

Snö?


Ja som hela facebook skriver, det har snöat. Vi möttes av den äckliga snön när vi åkte från Sthlm igår, usch fy och blä. Jag är inte alls ett fan av snö, men även om jag vore det, är det inte lite väl tidigt?
 
Drömmer mig bort till Barcelona, det är tur att man har en resa att se fram emot.

Fashion på Utsikten

 
Under söndagen hade vi en heldagsplåtning ute i Nynäshamn, på hotellet Utsiktenmeetings.se. Även om jag varit där hur många gånger som helst, så dyker det fortfarande upp ställen som ja aldrig sett tidigare. Underbart.
 
 
Som alltid så hade jag min vapendragare Anja Prigoda på smink, modellerna på bilderna är Emma T, Ronnia F och Johanna P. Den fantstiska styling stod Cherie Cherokee för. Ni ser även en bild på min söta assistent Angelina uppe till höger. Stort tack till er alla för en grym dag!

Jag kan berätta att jag börjat kika lite på bilderna, gjort ett grovurval, och det kliar verkligen i fingrarna att sätta fart med retuschen.

Behind the scenes från helgens beautyplåtning

 
Helgens alla plåtningar i olika stilar har gått jättebra, och nu efter att ha laddat in alla bildrna i datorn så känner jag mig taggad att få ta tag i lite bilder igen. 
 
Stort tack till min underbara makeupartist och vän Anja PrigodaLotta från Nailobsession, min assistent Angelina, samt modellerna Emma T och Ingeborg M.
 

Plåtar mode på Utsiktenmeetings

 
Gårdagens plåtning gick strålande bra, jag ska visa lite behind the scenes bilder senare. 
 
Men idag är det återigen dags att packa väskorna och ge sig iväg för att plåta mode på hotellet Utsiktenmeetings.se, det har blivit lite av min hemarena. Även idag har vi ett grymt team, Anja Prigoda på smink, Cherie står för stylingen och modellerna är Emma T, Ronnia F och Johanna P.
 
Wish us luck!

Beautybilder

 
Japp japp, idag är det beautybilder som står på schemat, tillsammans med ett fantastiskt gäng. Som alltid har jag min underbara makeupartist Anja Prigoda på plats, samt Lotta från Nailobsession. Båda modellerna för dagens uppdrag kommer från Zapmodels, Emma T och Ingeborg M. Jag kommer även att ha med en assistent genom hela helgen.
 
I mina ögon sett -
att ha ett team som litar 
på är grunden till en bra bild.

Angi J

Fotograf: Kykyri.com
Modell & makeup: Angelica Jansson
Stort tack till butiken TESS i Nynäshamn för lånet av kläderna.
 

Divinemagazine Oktober 2012

Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Naglar: Lotta Wirth
 
Den här bilden som vi tog för cirka ett år sen kom med i senaste numret av Divine Magazine, en rosa beautybild i Rosa Bandets ära. 

Det sägs att man inte ska göra reklam för andra, men har ni sett att omslagsbilden till tidningen är plåtad av den underbare fotografen Peter Gaudiano

Höst, grått och kallt


Godmorgon världen. Måndag. Höst. Mmh.

Vet att många andra uppskattar hösten, men jag skyr den som pesten. Vackra färger? Nog. Alla färgerna har ju trillat ner och delar nu med sig av den vackra färgen grå. Men i toppen ligger nog min storfavorit kylan, suck.

Lite sugen på att hitta en sistaminuten resa...

Elisabeth P

Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elisabeth Persson
Makeupartist: Boel Lundh
Designer: Therése Palmhager
 

Angelica J

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell & makeup: Angelica Jansson

Fylld av inspo


Jag är så fullproppad med inspiration inför kommande plåtningar. Det känns verkligen att jag är på rätt bana igen efter sommarens svacka, tror att det kan vara så att alla underbara bilder som fångades i smålandsskgarna hjälpte till att boosta lite.

Har dock ingen inbokad plåtning förän nästa helg. Men då ska jag å andra sidan plåta heeela helgen. Både beauty och fashion. Mhm.

Men. Hur ska jag klara att inte få plåta den här helgen? Nån som har lust att göra nått spontant?

Angelica J

Fotograf: Kykyri.com
Modell & makeup: Angelica Jansson
Alla kläder kommer från butiken TESS i Nynäshamn.
 

Elisabeth P

 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Boel Lundh
 
Alla kläder och assessoarer kommer från butiken TESS i Nynäshamn, bortsett från alla slipsar.

Kaffefläckar...

 
... i söndagsretuschen slutar aldrig väl. Eller så är det så att jag inte riktigt är vaken. Eller så kanske jag borde sluta ha kaffeglaset vid datorn.
 
Jag skulle egentligen ha plåtat idag, men modellen blev sjuk, så då får jag väl ge mig på retuschhöhgen som jag lyckades skaffa mig under förra helgen. Har än så länge endast hunnit gjort ett första urval och börjat med huden, men med lite tur så kanske ni kan få se nån bild redan idag. Bjuder på en preview så länge...
 

Skön helg

 
Haft en sån där skön helg. Åt lite kräftor tillsammans med familj och käraste i fredags. Borde verkligen äta mer kräftor. Och kaffesambuca.
 
Var inne i Sthlm i lördags för att se Dirty Dancing tillsammans med mor, kvällen avslutades på Cuba de Paladar. Favoritresturangen, har ni inte testat den så borde ni verkligen det. Grym föreställning också, vilket jag faktiskt inte hade väntat mig. Mmh, är alltid lite skeptisk till svenska uppsättningar, men jag kanske kan börja ha lite mer tilltro.
 
Familjen lyckades sova till tio idag, vilket snudd på aldrig händer.
 
Hur har din helg varit?

Sneakpeak på Louise E

 
Jag sitter och försöker välja ut bilder på den vackra modellen Louise Ekroth, galet svårt. Vi plåtade bara en kort sväng, så det finns inte jättemånga bilder att välja på... men jag tycker verkligen om dem allihop. Underbart svårt.
 
Minibilder, mmh, men det är bara en liten sneakpeak.
 
 
 

Elin A

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elin Andersson
 
Här har ni en första bild från helgens äventyr i Smålandsskogarna. Lite back to basics. Jag tog ju en hel del sånna här bilder för två år sen men har sen dess inte alls jobbat på det här viset. Jag tycker om modellen på bilden, jag vet bara inte om jag tycker om bilden... vad säger ni?

Nu har vi två katter...

 
... igen. Den käre soffpotatisen Eddie valde att sadla om till vagabond och dra ut på jakt efter töser. 5 dagar. Har har ju varit borta ett par dagar förut, men aldrig så här länge.
 
Jag hade precis börjat efterlysa honom. Varit ute i skogen och letat. Ringt runt till Stockholms alla katthem. Visste ni förresten att polisen inte ens tar emot en anmälan om katten inte är öronmärkt? Om han hade varit en omärkt klocka hade de tagit emot min anmälan, men inte om han är en omärkt katt. Nåväl. Världen av sociala medier blev bombaderad av bilder på vår katt. Efter tre timmars arbete så tar jag en paus på altanen, och vem bestämmer sig då för att dyka upp igen?
 
Behöver jag berätta att Eddie har utegångsförbud i väntan på tid hos vetrinären för öronmärkning och kastrering?

BTS från helgens plåtningar i småland

 
Jo men visst, hela helgen har spenderats i småland. Foto, foto, foto. Man skulle kunna säga att jag har fyllt på retuschhögen lite. Hähä. Skämt å sido,så ska det bli jättekul att få sätta tassarna i dessa bilder, roligaste på bra länge.
 
Stort tack till alla inblandade för en underbar helg!

RSS 2.0