BTS med Maria och Matilda, part IIHär kommer andra laddningen med bilden från plåtningen tillsammans med Matilda och Maria F. Vi tog båten ut i skärgården för att få lite bilder i temat badmode, men jag får nog erkänna att det inte alls blev som jag hade tänkt mig. Ett par grymma bilder blev det dock, samt ett gäng underbara locations upphittade, så lite bilder från vattenäventyret kan väntas samt en jakt på modeller som vill bli blöta. Hähä.

Linn S
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Linn Sjögren
Makeup & hår: Anja Prigoda
Styling: Jessica Johansson


BTS med Maria och Matilda, part I


Ja jag plåtade ju tillsammans med Maria och Matilda igår, så jag tänkte att jag skulle ta och visa upp första delen i behind the scenes bilder. Badmode var ju tanken, men jag skulle nog mer säga att det blev mode med inslag av bad. Hähä.

Vi tog de första bilderna hemma hos Matilda innan vi gav oss ut på äventyr bland vilda fåglar i båt. Den här gången kom jag faktiskt ihåg att ta bilder, så jag kan t.om säga att det kommer mera ...Badmode på G


Har precis packat iordning all utrustning för att ge mig iväg ut och plåta badmode i värmen. Strålande sol och inte ett moln i sikte, jag kan riktigt se bilderna i huvudet.

Det kan vara både en fördel och en nackdel att ha en klar vision i huvudet om hur bilden ska se ut. För min är det nästan lättare att bara ha en ide, inte en klar bild att försöka återskapa. Så håll tummarna för mig och dagens team att vi lyckas!

Chanel FFotograf: Kykyri.com
Modell: Chanel F
Makeupartist: Matilda Ekengren


Helgens planer


Fredag. Sista arbetsdagen för veckan, som dessutom avslutas med bowling samt middag tillsammans med kollegor. Inte illa. Som lite extra grädde så syns inte ett enda moln till.

Lördagen kommer att spenderas tillsammans med goda vänner, lite marknad och kanske lite grilla. Skulle inte tro att det kommer att göra ont. Inte ens lite.

Söndagen är inplanerad för plåtning tillsammans med två olika modeller. Mhm.

/me slaps the weekend with a large trout


Divinemagazine Maj 2012 - beauty


För ett tag sen så plåtade vi lite tighta beautybilder, oftast så jag tycker bäst om beautybilder om de inte innehåller nån udda detalj. Allt som oftast så faller det mig bäst i smaken att komma så nära som möjligt för att få lite mer av känslan i bilden. Anyways, det var inte det jag skulle berätta... bilderna användes sen till ett skönhetsuppslag i nättidningen Divine Magazines majnummer, så om ni inte bara tycker om pekböcker så finns det lite text att läsa också. Hähä.

Fotograf: Kykyri.com
Modell: Linn Sjögren
Makeupartist: Emelie Nystrand


BTS från söndagens plåtning på Muskö


Det blir mycket behind the scenes bilder nu, det har ju varit ganska mycket plåtande under helgen. Under söndagens plåtning gav vi oss ut till vackra Muskö, det finns inget ställe där ute som inte är lite exotiskt. Underbart vackert. Har varit där förr, och det finns platser kvar att fotografera på. Hähä.

Nåväl, stort tack helgens klippa och mua Anja Prigoda, samt till modellen Sara J för ytterligare grymma foton.BTS med Josefine H


Helgen har varit fylld med underbara plåtningar, allt har gått så galet bra. Jag har fotograferat endast med naturligt ljus, heeela helgen, de ni. Jättelurigt att inte ha blixtljus, men väldigt lärorikt.


Bjuder på bilder från lördag eftermiddag tillsammans med stylisten Jessica Johansson, modellen Josefine Hansen och naturligtvis min vapendragare Anja Prigoda som skötte både penslar och reflexskärm. Bilder från söndagens plåtning kommer...

HotelletJag hittade en liten filmsnutt från hotell vi kommer att bo på när vi åker till Turkiet i Juli. Visst ser det underbart ut?

BTS med Linn SHär kommer en första laddning med behind the scenes bilder från förmiddagens plåtningar tillsammans med den fantastika makeupartisten Anja Prigoda, klädstylisten Jessica Johansson och modellen Linn Sjögren. Ja, det kommer bilder från eftermiddagen också. Snart.

Två timmar hår. Två timmar enbart hår. Det blev så galet bra, jag bara längtar efter att få sätta tassarna i retuschen. Men det får vänta ett tag, måste nog sätta fart och göra mig iordning inför dagens plåtning...

Plåtning står det på schemat


Idag står det plåtning på schemat, en plåtning med höga förväntningar. Jag har modeller från Nouveaumodels och Elite, kläder fixar Jessica Johansson från Your Closet och den underbara Anja Prigoda som sköter smink och hår.

Skulle tro att det tar oss hela dagen, men om alltgår vägen så ska det vara värt en hel dag för att få till just den bilden. Ska verkligen försöka komma ihåg att ta lite behind the scenes bilder, men med tanke på hur bra det har gått de senaste gångerna, så gör jag nog bäst i att inget lova.

Divinemagazine Maj 2012Fotograf: Kykyri.com
Modell: Maria Franzon - Zapmodels
Makeupartist: Madelene Karlson


Jo men visst, här kommer bilderna från plåtningen vi gjorde nere på Utsiktenmeetings.se i början av April. Ett modeuppslag samt en framsida knåpade vi ihop.

Alla kläder i modeuppslaget från Divine Magazines Maj nummer 2012 kommer från butiken Tess i Nynäshamn.

Beauty by Nystrand - Linn


I väntan på helgens plåtning tillsammans med den underbara modellen Linn, så var jag tvungen att gräva i våra gemensamma äldre bilder efter nått smaskigt material att retuscha lite. Vad säger ni om denna?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Linn Sjögren
Makeupartist: Emelie Nystrand


Idag är det exakt 2 år sen...


... jag gjorde min första modellfotografering.

Jag har alltså snart varit en stolt canonägare i två och ett halvt år. Tiden går fort när man har roligt, som folk säger. När jag börjar fundera över hur mycket jag har hunnit med under tiden, så slår tanken mig vilket flyt jag har haft med människorna som jag har fått äran att arbeta tillsammans med. Stort tack till er alla! 

2 år! 


Chanel with a smile


Helt naturligt hoppade makeupartistens hund Zäta in i bild, så när tillfället bjuds så får man ju passa på att ta ett par bilder. Ganska charmiga, inte sant? 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Chanel F
Makeupartist: Matilda Ekengren


Beauty by Anja - SaraFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Anja Prigoda
Naglar: Lotta Wirth
Designer: Therése Palmhager


New England Stil - JosefineFotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine P / nouveamodels


Fork itFotograf: Kykyri.com
Modell: Li Larsson
Makeupartist: Matilda Ekengren


Är sommaren här nu?


Godmorgon godmorgon. Nu är iallafall jag helt lurad om att sommaren snart är på plats. Sitter med solen i ögonen och lyssnar på småfåglarnas tjatter. Redan nu så står termometern på cirka tjugo grader. Inte äckligt alls.

För min del så får det gärna smälla till nu och bli tjugofem grader, jag hade inte grinat. Hellre för varmt än för kallt. Jag tror egentligen att jag är konstruerad för att bo kring medelhavet. 

Palmer, inte björkar.


Spontanplåtning med Sara


När det blåste som värst igår, precis innan det började regna, så befann jag mig i skogen tillsammans med den underbara modellen Sara Jonsson från ModelOne för en spontanplåtning. Vi hann inte få fullt så mycket att välja på som jag hade hoppats på, men just den här bilden blev en av mina favoriter.

Vad tycker du om bilden?

Ellen JFotograf: Kykyri.com
Modell: Ellen J
Makeupartist: Matilda Ekengren


Fork itFotograf: Kykyri.com
Modell: Li Larsson
Makeupartist: Matilda Ekengren


Pingisbollar och gafflarHär kommer en BTS bild från gårdagens plåtning, återigen tillsammans med den fantastiska makeupartisten Matilda Ekengren och vackraste Li Larsson. (Ni kan skymta modellen Sara Jonsson i bakgrunden också, numera rödhårig.) Dagen startade medplaner om pingisbollar, men slutade i ett trassel av gafflar. Hähä. Ja, ni får se snart.

Annons för frogpearl


Jo men visst, beautybilderna vi tog med smycken från Frogpearl används nu på företagets hemsida och i annonser. Undrar om det blir tråkigt att se sina bilder användas?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Tora Juhlin Dannfelt
Makeupartist: Jennie-lie Östborg


Fredag och sol


Såg att vissa delar av landet tydligen hade snö, men än så länge lyser solen här och fåglarna tycks vara vakna. 

Den tre dagar långa arbetsveckan försvann ju galet snabbt, mer helg åt folket. Längtar med spänning till eftermiddagen då jag äntligen ska få testa att leka runt lite med nya leksaken. Skarpt läge på söndag då det plåtas modell, bil och rök. Hähä. De ni!

Fredag, fredag fredag!


Chanel F

 


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Chanel F
Makeupartist: Matilda Ekengren


Mrs Slotte - Josefine


Det är mycket bilder jag har glömt att visa upp såg jag nu när jag grävde runt bland mina gömmor... nåja. Men här kommer lite av bilderna från plåtningen för Mrs Slotte.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine P / nouveamodels


Natural beauty


Jag brukar sällan bli inspirerad av den naturliga bilden. Tämligen osminkad. Inte gömd bakom styling. Enkel, helt enkelt. Men nu får jag nog erkänna att det börjar locka mer och mer att göra den enkla bilden intressant. vad säger ni, har jag lyckats?
 


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Chanel F
Makeupartist: Matilda Ekengren


BTS med Chanel FBjuder på en gäng bilder från gårdagens plåtning tillsammans med makeupartisten Matilda Ekengren och modellen Chanel F från Elite. Vi hann med fyra (fem) olika stylingar på väldigt kort tid, effektivt arbete. Beauty, romantiskt, rockigt, naturligt, underbart när man får till ett sånt flyt. Enkelt när man har ett bra team kanske, hähä.

RSS 2.0