BTS från Vicinoplåtning

Man skulle kunna säga att jag varit lite slarvig med att lägga upp bilder här i bloggen under en period, och jag önskar att jag kunde ge mitt ord på att jag ska bli bättre, men jag tror tyvärr inte det... så håll till godo. Hähä.Nagelteknologen Lotta Wirth och makeupartisten Marie Bjerkevall arbetar på
modellen
Elle Frostegard innan en beautyplåtning för vicinomagazine.


BTS från gårdagens beautyplåtning


I brist på annan uppdatering här i bloggen så får jag väl visa upp lite behind the scenes bilder från min senaste plåtning tillsammans med makeupartisten Marie Bjerkevall och den vackra modellen Elle Frostegard. Färgsprakande och glammiga beautybilder.

Keep it clean


Jag drömde att våran nya städfirma, som ska testas imorgon, möblerade om i hela huset. Jag var så himla arg i drömmen. Allt var ändrat. Sovrummet var flyttat. Blommor överallt. Allt mitt smink stod uppradat på kakfat. Hähä. Jag skulle tro att det går under kategorin i-lands problem när man har faktiska mardrömmar i nervositet om sin framtida städfirma.

Ja, jag anlitar städfirma. Jag är både lat och bekväm, det är en vardagslyx jag inte vill vara utan. Otroligt skön känsla att kunna komma hem till ett nystädat hus. Och med rut avdraget är det faktiskt inte så hiskeligt dyrt som man skulle kunna föreställa sig... you should try it!


Keep it clean.


Beställt lite produkter från e.l.f


Efter att ha fått testa lite produkter från e.l.f så blev jag ju sugen på att göra en beställning själv. Jag hade nog turen på min sida, eller så var det helt enkelt meningen att jag skulle göra av med lite mindre pengar, för det trillade in en rabattkod på 50% precis innan jag la min beställning.

Kod: 250KFB

Löjligt billiga priser blev urlöjliga.

Jag har varit på väg att beställa från e.l.f flera gånger, men tvekat, eftersom jag känt att om de är så galet billiga så måste det vara nått fel... men när jag och Cilla var på pressvisningen så fick jag veta att allt smink tillverkas i samma fabriker som MAC och Dior. De har inga butiker, bortsett från en pressbutik i New York, så företaget har inga lokal eller personalkostnader och på så sätt kan de hålla nere kostnaderna. Grundtanken var att ha en sminkkollektion som kostade 1$, så att alla människor kunde ha råd med smink till bra kvalitet. Som ni ser blev min varukorg ganska lång och välfylld, men jag har bara gjort av med lite över 300kr.  


Portrait of JosefineFotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Isadora Wondernail 718Isadora Wondernail no 718
Bronze Platina


Nattmarodörer


Jag vaknade vid tre av att Lille T la sig på fjärrkontrollen och körde igång tvn. Vaknade vid fem av katt som for runt i huset och gastade. Vaknade lite senare igen av man som gastade på gastande katt. Vaknade vid sex av alarmet på grannen bil. Känns som en bra början på morgonen eller vad säger ni?

morgonmonster eller monstermorgon, you pick.


On my knees II
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Thomsson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Sarah Pedersen
Location: Utsiktenmeetings


v.37


Jo men godmorgon och välkommen till en ny vecka. Den här veckan ser ut att bjuda på regn, lite mera regn och regn. En ytterst upplyftande tanke.

Jag får nog ta och ge mig. Hösten är nog här nu. Träden börjar envist skifta till gult, vissa blad trillar t.om. Mörker. Kyla. Nah, jag är inte en av dem som gillar hösten, inte för att jag inte tycker att det är vackert, jag tycker bara mer om sommaren. Så när hösten kommer så kan jag visst se tjusningen över att få tända lite ljus och alla vackra färger som bjuds, men jag hade hellre sett att sommarens gröna stannade året om. Ja, jag sörjer sommaren och ogillar hösten då efter hösten kommer vintern.

Sitter vid min mans dator och försöker ta mig över de stora och höga tangenterna han har, medans min egen maskin är på studiebesök på mannens jobb. Förhoppningsvis så ska det ske lite uppgraderingar, min lilla datta blir hemskt grinig när Photoshop startas och diskarna börjar visst bli fulla. Perfekt.

I jämnförelse med förra veckan, så blir denna lugn. Inga kvällsmöten, inga utsvävningar. Vad jag vet än så länge iallafall...

v.37


Goodiebag från e.l.f


Jag tänkte att jag skulle ta och visa upp vad jag fick i goodiebagen från e.l.f's pressvisning. (Se Cillas bilder från kvällen här) Ett litet kit med allt möjligt. En cream eyeliner, vilket jag blev superglad över eftersom jag funderat på att beställa en för att testa. Ett läppglans. Ett nagellack, i färg - inte jag. En palett med sex olika färger ögonskugga. Inte dumt alls. Ett kit med allt-du-behöver-för-att-testa-e.l.f.


Invigning av coctailbarenJa men eftersom jag varit på utflykter tisdag och onsdag så vore det väl dumt att bara sitta hemma på sin rumpa idag. Kvällens event blir på Utsiktenmeetings.se, de har invigning ikväll för den nya coctailbaren så jag och min käre vapendragare Marie Bjerkevall ska kila dit för att mysa runt lite.

Depend no 206Depend no 206.


Bilder från Makeupstores 15års visningJa ett par bilder kan jag allt bjuda på från Makeupstores 15års visning, men även om jag var lyrisk över hela showen, sminket och modellerna så vill jag grina över att det var lurigt att fånga bilder. Ni vet den klassiska, när modellen kommer ner till slutet av catwalken, stannar och posar. Nope, inte under MUS visning. Alla modellers superlånga ben flög förbi under ett galet tempo till pumpande musik. Så bilderna... inte strålande kvalitet, men håll till godo.

Ann på nya äventyr


Jag ska ta och visa upp lite bilder från visningen, men inte just nu. Nu måste jag ta min väska och kasta mig iväg till jobbet. I regnet. Sen efter jobbet så ska jag iväg på flera Stockholmsäventyr tillsammans med Cilla, denna gång på ett event i regi av e.l.f.


Makeupstores visning
Direkt efter jobbet så ska jag sätta mig på tåget för att åka iväg och möta upp sötaste Cecilia Johansson, sen blir det att åka iväg för att se Makeupstores 15 års visning. Sett att det är jättemånga modeller som jag har jobbat med som ska gå, så det känns extra spännande. Underbart skoj, förväntansfull.


Depend no 223Depend no 223.


Blue aint the colourFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Sarah Pedersen
Location: Utsiktenmeetings


Scorett har skaffat webshop


Är det bara jag som hade missat att Scorett har skaffat webshop? Jag kommer ju att behöva ha en större veckopeng nu, det är ju ett som är säkert.

Jag var och hälsade på i en Scorettbutikerna igår och när jag var på väg ut ur butiken så möttes jag av ett par myckey lednsa skor, de hävdade bestämt att de behövde omvårdnad och kärlek, så det gick inte att resonera... det var bara att ta med sig skorna hem. Helgens goda gärning.

On my knees IFotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Thomsson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Sarah Pedersen
Location: Utsiktenmeetings


Andra plåtningen för VicinoPlanen för dagen är att fånga lite bilder igen för vicinomagazine, med hjälp av makeupartisten Marie Bjerkevall, nagelteknologen Lotta på Nailobsession samt modellerna Sara Jonsson och Elle Frostegard.

Beauty by Bjerkevall - HannaFotograf: Kykyri.com
Modell: Hanna Björklund
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Aura of faithFotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Thomsson
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Sarah Pedersen
Location: Utsiktenmeetings


Är det höst nu?


Jaha, då var vi inne i september. Usch. Eller nah, kanske inte usch, men det drar ju mot mörkare och kallare tider och jag får lite höstallergi när jag tänker på att man ganska snart måste sätta på sig mössa. Många gillar hösten, jag är bara inte en av dem, jag är nog mer för värme och ljus.

Nej tack till kylan.


RSS 2.0