Blue



Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Cecilia Johansson
Modell: Ann Kykyri


Första advent 2009



Jo men visst. Glögg. Tänk att det ska vara så tokigt mysigt att få sätta upp ett par extra ljusstakar och lite stjärnor samt dricka lite varm glögg.  

Vardagsrummet - Before and after


Before:
Så här såg vårat vardagsrum ut för två veckor sen, gul tapet och panel på väggarna. En annan mörkare soffa samt bokhylla av trä. En fotovägg med guldramar och blandade bilder.


After:
Vita tapeter samt en grön fondvägg. Nya gardiner, andra krukor till blommorna. Mattor. Nya soffkuddar. Alkoholeldad spis. Mer små detaljer. Och snart kommer min nya fotovägg ...


Fotovägg till vardagsrummet


Jag har skickat iväg lite bilder till en kommande fotovägg i vårat nya vardagsrum, tänkte att ni skulle få en liten sneakpeak på vilka bilder jag valde ut...


Sunflower




Foto & Makeup: Therese Jonsson
Modell: Ann Kykyri


Blue


Här kommer en första bild från min senaste plåtning tillsammans med Johan och Cilla, och vill ni se fler bilder från samma serie så ligger det en hel hör uppe på Modellbilder.se. Vad tycker ni om den?


 
Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Cecilia Johansson
Modell: Ann Kykyri


hej och hejdå!


Hoppsan. Jag är bara hemma och vänder lite nu, ska snart tillbaka till jobbet för ett par timmars kvällstid. Jobbar man inte hemma på kvällarna, eller hos svärföräldrarna så jobbar man på jobbet. Ja, lite så känns det just nu, så jag ser verkligen fram emot den dagen - eller ah, kvällen - då jag kan få sitta ner och bara njuta av att ha rumpan under mig och ett glas vin i handen.

Lika bra jag passar på att rekomendera ett nytt vitt vin för alla er likasinnade, 3 Apor heter det, try it! Inte fasligt dyrt heller, men tyvärr kommer jag inte riktigt ihåg priset. Strålande bra.

Jag har fått massors med nya modellbilder också, ska snart hinna med att visa upp dem. Snart.


Nåväl, mat och sen iväg igen.

Vardagsrummet - Working progress IV


En alkolholeldad spis, Silverline Lidingö. Japp. Eld utan rök. Alkoholeldade spisar kräver varken bygglov eller skorsten och kan användas oavsett om du bor i hus eller lägenhet och en sån har vi nu i vårat vardagsrum. Inte helt otrevligt.

Vardagsrummet - Working progress III




Poolparty



Foto & Makeup: Therese Jonsson
Modeller: Ann Kykyri & Sara Kjellqvist


Mavala nagellack


Lite nytt nagellack införskaffat från Mavala. Perfekt nu på hösten, eller klassas detta som vinter (?), när naglarna delar sig och är allmänt tokjobbiga.

Köket - ny kaffebryggare



Japp, det här är våran nya leksak till köket. 1500 kronor kaffebryggare.


Vardagsrummet - Working progress II




Det börjar hända lite nu... halva rummet är tapetserat. Öppningen mellan köket och vardagsrummet börjar ta form. Nya soffan är på plats, dock inte monterad.

Nouba nr13



Jag kunde inte låta bli att köpa hem en sån här pensel. Jag är ju vanligtvis ganska feg när det gäller att testa nya märken, men nu så... ere nån som har testat nån produkt från Nouba?

Vardagsrummet - Working progress





Vaccineras mot svininfluensan?


Vaccinerade Lille T igår mot svininfluensan, så han är lite öm i armen idag, bara hålla tummarna och hoppas på att han inte får en massa andra symtom också.

Nah, varken jag eller Herr J är vaccinerade. Är du?


Bjuder på en massande bild fångad av fotografen Johan Gustafsson.


BTS med Johan och Cilla part II


Här kommer andra delen av Behind the Scenes bilderna från min dag tillsammans med fotografen Johan Gustafsson och makeupartsiten Cecilia Johansson.




Inte varje dag man blir sminkad liggandes på golvet, men jag tror att det är kravet för att man ska lyckas få in så mycket blå färg som möjligt på ställen i ansiktet som vanligtvis inte brukar vara sminkade.


Sneakpeak på retuschen...



Vi blev klara med vårat plåtande två timmar innan vår tid var slut och hur ofta händer det när man är iväg och plåtar, så Cilla anföll Johans vackra flickvän Kim med penslar och spray för ytterligare en plåtning.

Mmh, jag bjuder på en bonusbild från mitt tappra försök att bli av med all blå färg. Smurf I tell you. Den svaga blå färgen som jag bar med mig ett par dagar efter plåtningen har nu äntligen lagt sig och jag kan återigen förneka smurfgenen.

Gnissel


Utvilad är inte ordet som beskriver känslan.

The vampire diaries


Efter att ha sett Twilight och True Blood så är jag ju nästan tvungen att se om serien The vampire diaries är sevärd, i brist på annat och i väntan på New Moon. Nån som har sett The vampire diaries?


Påbörjad renovering av vardagsrummet


Renoveringen av svärföräldrarnas badrumär nu klart. Bilder kommer.

Så snart vi kom hem satte vi fart att tömma vardagsrummet så att vi kunde börja riva ner panel samt tapet från väggarna. Så här såg det ut innan...

... och så här ser det ut just nu.



Sista dagen i badrummet


Snart dags att ge sig iväg för att göra det sista i svärföräldrarnas badrum, bara sätta upp taklister och gardinstänger kvar nu sen är vi helt klara. Helt klara. Så galet skönt att äntligen slippa stå i deras badrum varje helg. Jag ska visa nån bild sen på hur det blev, har tagit lite med J's mobil.

Jag skulle tro att vi sticker iväg och köper tapeterna till vårat vardagsrum så snart vi är klara med badrummet och kanske även lite material så vi kan ta bort en del av en vägg. Och lite kakel. Lite sprayfärg. Lister. Det ska bli så himla skönt att få sätta fart att renovera lite här hemma också nu när man lagt ner så mycket energi i svärföräldrarnas hus, men nu är det snart våran tur.

Dags att ta tag i avslutandet innan man får påbörja.

Renovera mera


Precis som de senaste helgerna så ska vi snart ge oss iväg för att fortsätta med svärföräldrarnas badrum. Vilken tid det tar närman bara kan jobba på helgerna. Men snart. Snart så. Förhoppningsvis så hinner vi klart med det sista nu under helgen.

Färg, silikon och lister står det på dagens schema. Vad ska du roa dig med idag?

BTS med Johan och Cilla part I


Det första temat tillsammans med fotografen Johan Gustafsson och makeupartisten Cecilia Johansson blev ett väldigt enkelt och avskalat porträtt, av det lilla man kan se i kameran så såg det precis ut som jag hade tänkt mig. Alltid skoj när det blir som man har tänkt sig, vilket är långt ifrån alltid.




Det kommer fler bilder, men inte just nu - Jag är helt enkelt för trötter. Stort tack för en kanonkväll fylld med skratt och god mat. Med dessa så säger jag jag godnatt och dyker ner i badkaret och försöker skrubba av mig lite mer färg från kvällens andra tema. Enjoy och håll till godo.

Morgondagens äventyr tillsammans med...


... mina vänner, makeupartisten Cecilia Johansson samt fotografen Johan Gustafsson och hans härliga familj. Vi ska plåta lite tillsammans och sen äta middag, helt klart en dag jag ser framemot. Därav de välfyllda väskorna som står i hallen och väntar på morgondagens äventyr, fyllda med hjälp av åtta hjälpande tassar som inte stillas förän arbetet är avslutat. Mhm.


Möbel till vardagsrummet



Jag behöver ha en ny möbel till vårat framtida vardagsrum. Helst någonting att ställa in lite finare glas i, men också något att gömma förstärkaren i... så antingen ett vitrinskåp så man ser glasen, men också då mediaprylarna. Eller någon form av byrå/skåp. Hm, vad tror ni på?

Off to see Pärlfiskarna


Jag har precis gjort mig ioprdning för att sätta mig på tåget in till Stockholm för att gå och se Pärlfiskarna av Georges Bizet på Folkoperan. Inte nått man gör varje dag direkt. Inte jag iallafall. Jag tror inte ens att jag har satt min fot på Folkoperan tidigare, så det ska bli spännande. Kulturellt. Jag har sett en del operetter och baletter tidigare så jag vet att jag uppskattar den typen av föreställning, men som sagt, jag har ju aldrig varit just där. Och jag får väl kanske så snällt erkänna att jag aldrig hört talas om Pärlfiskarna...

Behind blue eyes



Fotograf och makeup: Therese Jonsson
Modeller: Ann Kykyri och Sara Kjellqvist


Kom igen nu folket, var inte så blyga. Vad tycker ni om bilden?

Inställd plåtning!



Fotograf Johan Gustafsson, makeupartist Maria Åström.


Dagens plåtning tillsammans med fotografen Johan Gustafsson och makeupartisten Cecilia Johansson blev inställd på beslut av vädergudarna. Blåst i kombination med den första snön. Surt värre.

Ya like the new color?



Tapeter till vardagsrummet



Den första bilden visar den vita strukturtapeten som jag valt ut till vardagsrummets väggar, en enkel och diskret tapet. Nedan hittar ni de olika val av fondtapeter som vi har att välja på. Jag har nog fastnat mest på den i grönt, vad tycker ni?




31/10-09


Vi började dagen med att fara runt i alla butiker för att hitta tapeter till tantens hall, samt hitta lite prover för vårat framtida projekt med vårat eget kök samt vardagsrum. Jag ska lägga upp lite bilder sen så ska ni få se få se...

Jo men visst, halloween firades tillsammans med knäckebröderna och tanten. Vi slapp alla påringningar av små monster, men Lille T var nöjd med sin fest ändå. En mycket lyckad dag fylld med slipdamm, spöken och tacos. 






RSS 2.0