Inväntar dagens team för wacko plåtning


Kaffet avklarat, duschen kvar. Inväntar en massa vackra människor idag igen för en helt klart wacko plåtning. Makeupartisten Marie Bjerkevall, hårstylisten Elin Clauss, Lotta Wirth för naglarna och modellen Sara Jonsson framför kameran. Det ska stylas och fixas, sen ska vi ge oss ut med förhoppningen att vädret håller i sig och att vi hittar nån vänligt inställd mu eller bä att leka med.

Höööga förväntningar på dagen.

Max Factor Cloudy Blue



Efter att jag sprungit runt i butiken där Marie jobbar så hittade jag ett litet lack som fick följa med mig hem. Max Factors mini nail polish i färgen Cloudy Blue. Lite mer min typ av färg. Inte min typ av lack dock, efter att jag lagt två lager är det fortfarande inte helt täckande. Billigt i all ära, men jag är helt klart för bekväm för att använda detta igen... Minus i min bok.

Kull in action



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sanna Kull - ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Stylist: Tanja Lääkäri


Är inte våren underbar?


Godmorgon världen.

Det ser ut som att det kan bli en riktigt varm dag idag. Solen lurar termometern, och mig, att det redan nu är tjugo grader utomhus. Det ser inte helt otrevligt ut. På med solskyddsfaktorn och ut i det ljuvliga vädret, njut njut njut. Det är bara tre-fyra veckor sen det snöade sista gången, men det tycks nu vara helt bortglömt när träden börjar skimra i gröna toner.

Vår.


Experimental fun - Mikaela


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Mikaela Lindelöf
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Stylist: Tanja Lääkäri


HM's Sizzling Lime



Ja jag vet, det var ju gräsligt fult och det borde jag ju ha kunnat räkna ut med rumpan. Men ibland så kan ju sånt som är riktigt gräsligt bli ganska ballt. Så var inte fallet med detta nagellack, men jag slösade endast 9.50 kr. Gulgrönt och gräsligt.

v.17


Godmorgon godmorgon. Egentligen ny vecka men fortfarande helg. Det känns ju inte alls så illa. Det innebär att det är endast fyra dagar kvar innan det är dags för helg igen.

Påskhelgen har varit strålande bra. Herr J har kommit hem. Mycket grillande, kramar och familjetid. Precis som det ska vara under påsken. Inte en påskkärring har jag sett till under hela helgen och med tanke på att det varit långhelg så har de ju verkligen haft tid på sig, men de små livet tycks ha hoppat över vårat hus i år... I wonder why.

Nåja.

Skulle tro att bloggen kommer att bli bildbombad här under veckan... men, jag är lite nervös inför att visa upp ett par av mina senaste skapelser. Mycket spänd på att se reaktionerna.

Kommande helg består också av plåtning. Ja, jag vet att det är valborg, men man kan plåta ändå. Vi har ett grymt team som står redo för en helt klart wacko plåtning på en underbart vacker location. Det kommer att bli så grymt! Längtar redan nu tills vi får sätta igång!

v.17


Viola Lahger



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Carlsson
Makeupartist: Elise Ryttare
Korsett: Viola Lahger


BTS med Sanna


Det blir mycket behind the scenes bilder... nåväl. Här kommer iallafall ett par bilder från plåtningen tillsammans med makeupartsiten Marie Bjerkevall, stylisten Tanja Lääkäri och modellen Sanna Kull. Bilderna skvallrar lite om en av dagens fyra outfits, samt sminket till sista stylingen.


BTS bilder med Mikaela



Här kommer lite behind the scenes bilder från plåtningen tillsammans med modellen Mikaela Lindelöf, makeupartisten Marie Bjerkevall och stylisten Tanja Lääkäri. Allt som allt hann vi med tre olika ombyten, helt klart annorlunda bilder i jämnförelse med vad jag gjort tidigare... alltid lite nervöst att testa något nytt. Men efter att ha tittat igenom bilderna och börjat retuschera så kan jag lova att jag är nöjd!

Glad Påsk!


En liten fråga... hur många av er låser dörren när påskkärringarna kommer och vilka har köpt hem en massa godis? Hähä! Med dessa bilder vill jag passa på att önska er alla en glad påsk!



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists


Inväntar vackra människor


Men först och främst ska jag nog få i mig mitt kaffe och ta emot min vapendragare makeupartisten Marie Bjerkevall, samt stylisten Tanja Läärkäri som är ett nytt ansikte att arbeta med. Naturligtvis så ska vi ha lite vackra modeller också och första för dagen är den vackra Mikaela Lindelöf och sen framåt eftermiddagen kommer Sanna Kull.

Jag återkommer med bilder...

BTS från Lahgerplåtningen


Som jag tidigare lovade så kommer ytterligare ett gäng med bilder från dagens plåtning tillsammans med makeupartisten Elise Ryttare och modellen Johanna Carlsson. Stort tack till Viola Lahger för lånet av de vackra korsetterna och tack även till Johannas mamma för all hjälp!


Sneakpeak från dagens plåtning



Jag tänkte bjuda på en liten sneakpeak från dagens plåtning tillsammans med makeupartisten Elise Ryttare och modellen Johanna Carlsson.

Vi har redan hunnit med en omgång med lite mer naturliga bilder, så just nu förbereds sminket inför ett tema med korsetter från Viola Lahger. Spännande. Återkommer med fler bilder under dagen...

v. 16


Då var det måndag och ny vecka. Vädret tycks äntligen ha gett med sig, många träd börjar skifta i grönt nu och termometern står på tretton grader. Så himla skönt. Jag har kunnat hänga ut tvätt i helgen på altanen, suttit ute och läst, riktigt mysigt.

Veckan ger lite plåtningar. Har inbokat både på tisdagen och onsdagen. Spännande spännande. Tänker inte berätta så mycket om de kommande plåtningarna nu, ni får se lite mer när det är dags. Lite bekanta ansikten och nått nytt.

Jobbar bara måndag och tisdag den här veckan sen har jag tagit semester för att få långhelg.

Lille T fyller hela åtta år.

Saknar.


With a touch of summer



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson - ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists


Jamen absolut, jag gillar folk från ACE Artists och folk jag gillar rekomenderar jag till ACE, så ni får nog stå ut med att jag tjatar lite om ACE. ACE. ACE. ACE. ACE. ACE. ACE. ACE. Sa jag ACE?

Woho...


... fredag! Godmorgon världen och välkommen till ytterligare en fredag. Inte helt illa. Solen lyser och tempraturen står redan nu på åtta plus, ja termometern ligger i solen. Fredag också. Mmh. Inte illa. Det blir första dagen med cykeln idag, risken finns att jag slår ihjäl mig eller vinglar ut på gatan. Så alla ni i närheten av min skog som råkar se en vinglig cykel med för stort styre, ta skydd.

Se upp i backen!


With a little help from ACE artists


I väntan på nästa veckas plåtning så har jag retuschat en gammal bild på den vackra Sanna som sminkades av Fanny, både makeupartist och modell är representerade av ACE Artists. Vad tycker ni om bilden?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sanna Kull
Makeupartist: Fanny Axelsson


Snart så...


Morgon, Grått och trist. Så lagom spännande.

Gårdagen ägnades åt att hjälpa sambon med packningen inför hans resa, usch så trist. En hel vecka blir han borta. I trettio grader. Grön av avund. Och inte nog med det, jag kommer och sakna honom... illa.

Jag får fokusera på mina plåtningar, så kommer tiden att gå fort. Har två inbokade nästa vecka, i klart olika stilar. Mmh. Det kommer att bli grymt. Kända och okända ansikten i lite ny stil. Mmh.

Jobbe.


Bohemian Blues



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


v. ehm?


Godmorgon.

Jag har ingen aning om vilken vecka vi är inne i...

Rent statistiskt så borde våren vara här nu, så ni vet det där gråa och trist ni ser utanför fönstret... välkommen till Svensk vår. Mmh, det känns väl så där spännande, eller vad säger ni. Planen för den här veckan är förberedelser, den blivande mannen  åker till Taiwan med jobbet.

Jag har ett gäng plåtningar att finlira detaljerna med, väntar på att bitarna ska falla på plats. Mycket spännande. Och det roligaste av allt, det är otroligt många nya vackra ansikten. Totalt inspirerad.

Full fart framåt.


Lips in blue



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Carlsson
Makeupartist: Elise Ryttare


Plåta?


Jag har en sån galen plåtningsabstinens så det finns inte... jag tror nog att jag skulle behöva styra upp nått spontant. Nån som är ledig i helgen och vill plåta lite?

BTS med Bjerkevall och Sara, part III



Oj hoppsan jag har visst glömt bort att visa upp lite bilder från den tredje delen, eller ah egentligen är detta från styling nummer fyra, av min dag tillsammans med makeupartisten Marie Bjerkevall och modellen Sara Jonsson. Beautybilder med inspiration av påsken. Ligger ganska bra till i tiden, inte sant?

Lille T's rum


Ja jag har glömt bort att visa bilderna sen renoveringen vi gjorde i Lille T's rum. Han fick ju inte bara ett rum, utan två...


Här ovan ser ni en sovrumsdel. Säng, byrå, tv och en garderob. Legolåda under sängen. Svart fondtapet mot i övrigt vita väggar. Nytt golv är också lagt, men det syns knappast på bilderna.

Nedan ser ni hans lekrum. Ingång från sovrummet till lekrummet. Garderob, skrivbord, dator och två hyllor fyllda med lego. Tegelfondvägg mot övrigt vita väggar här också. Jao, allt lego brukar vanligtvis ligga på golvet, perfekt att trampa på...


Lyxigt värre att ha två egna rum. Men visst blev det fint?

Portrait of Sara



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Ann som modell för ACEartists


Det är inte ofta längre som jag uppdaterar här i bloggen om mig själv som modell och det beror på att jag inte riktigt är lika aktiv som modell, vilket i sin tur beror på att jag prioriterar att lära mig konstens alla regler vad gäller fotografering.

Men nu har jag lite nyheter på min modellfront, jag har nämligen blivit antagen till ACE artists. Det är en up and comming artistförmedling skulle man väl kunna säga. Lite som en agentur. Så säg grattis!


Ann som modell hos ACEartists.se


Sence of fashion



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


April april din dumma sill


Igår när jag gick och la mig så snöade det för fullt igen. Hur spännande är det. Jag tror att många kan sätta sig in i den situationen. Väntade mig att det skulle ligga ett vitt täcke på marken nu när jag vaknade, men icke, det tycks ha smält bort under natten. Lite blött, men ingen större fara. Vi kanske får vår iallafall.

Ser fram emot en helg
av utlovat tråkväder.


RSS 2.0