28/-3-08

Okej, en dag senare och ganska långt in på dagen. Lite seg morgon. Väldigt seg. En gäst blev till ganska många gäster... sex stycken för att vara mer exakt. Lite musik, lite sprit, ganska mycket sprit... en gitarr och väldigt många ostämda röster. Grymt.

Bara bus i goda vänners sällskap, kan det bli fel?



Mhm...

..så nu har jag plockat runt lite saker (mmh, det är en förfinad form utav städning som går ut på att man gömmer allt sånt man inte vill att ens gäster ska se), fuskat med dammsugningen och satt på en diskmaskin. Jag slängde en halvdöd blomma också, man vill ju inte att folk ska få fel uppfattning och tro att jag inte tar hand om mina krukväxter. Mycket märkligt ere dock att min orkide jag fick utav ett par goda vänner fortfarande överlevt min behandling, att ställa in en blomma i mitt hem är ungefär som att tvångsinta någon på torken.

Undrar om man kan få nobelpris i ordbajseri?


Nah, det finns ingen tanke bakom bilderna. Vill du ha tankar, så rota ibland dina egna.

Nemi

Jag tittade på dammsugaren och i samma stund så välter munstycket och dammsugarslangen som stod lutad emot väggen. Jag tar det som att det inte var dags att städa än. Tyst.

image841Jag har ett gäng olika communitys som jag kikar igenom lite då och då, Helgon.net är en utav dem. Har en del både gamla och nya bekantskaper som jag håller kontakten med genom den siten. Men det var inte det jag skulle säga. Det är också där jag hittar serien Nemi, som jag är så barnsligt förtjust i. Är det bara jag som kan dumflina ganska ordentligt när jag läser Nemiserierna?
image842

Städdag

Jamen godmorgon gott folk, har ni hunnit vakna ordentligt?

Jag vaknade för cirka en timme sedan utav en mycket bubblig Lille T, pratar ju öronen utav mig, han är piggare idag men har ändå feber lite feber kvar. Har lyckas få i oss båda lite frukost och mig för mycket kaffe.

Får besök idag, Henke kommer över tillsammans med Magnus ifrån... hm... Danmark, eller ah, skåne ere nog men Danmark låter bättre. Det kan nog bli en helg fylld med bus och galna upptåg. Magnus lärde vi känna under den perioden då jag spelade Counter-Strike, han var ofta med och spelade samt hängde med på en del utav alla events som vi var på. Jag har flertalet bilder där lille Mange är med som inte är rumsrena nog att visa kunna visa här.
image840
Nåja, man kanske ska ta sig i kragen och göra lite nytta här hemma innan man får besök, det kan ju vara trevligt om det ser iallafall lite presentabelt ut. Städdag.

Vad ska du roa dig med idag?

Studio foundation


Okej alla ni allvetare där ute, nu e jag på jakt efter en studio foundation men som ni vet så är jag lite insnöad på Makeupstore, så jag tänkte höra om någon utav er har någon annan variant att rekomendera? Och i vilken prisklass ligger de?
image836image837

Makeupstore Studio Foundation - 210 kr.
MIST Super Foundation - 150 kr.
Face Picture Perfect Foundation - Kostar pengar?
MAC Complection Studio Tech - 200 kr.
Lancome Photogenic - 203 kr.
image838image839

27/3-08

image831Nu har min kära sambo anlänt hemma. Riktigt skönt. Nu är ordningen återställd och jag har någon att retas med. Undrar om det finns någon sol kvar i Karlstad nu efter att han varit där, för nu lyser den här.

Lille T har fortfarande feber, stackaren höll på att kräkas när vi skulle försöka få i honom lite alvedon. Han ligger ute i vardagsrums soffan, tittar på film och äter lite godis. Bland de få fördelarna med att vara sjuk som barn, man får äta godis och titta på filmer.

Känns som en ganska bra dag.

image835Jag botade lite utav min fotoabstinens med att boka in lite fotosessioner under kommande veckorna iallafall, har tre riktigt roliga ideer att genomföra nu. Bland annat en tillsammans med fotografen Johan och Sandra, bara bus.
image832
Tänkte laga en tidig middag idag, mest för att försöka få i Lille T något att äta ifall att han kroknar av tidigt ikväll. Vilket jag misstänker. Tänk att det bara krävs en dag utav full styrka i familjen för att det ska kännas lyxigt att ha hela familjen samlad igen.

Mmh så här har min dag varit hittills. Hur har din varit?

Iik!


Okej, fotoabsitinens, har ni hört talas om det?

Morrn morrn

Guud sån tid det tog att somna igår kväll, jag är inte van vid att behöva somna själv. Jag hade förvisso Lille T brevid mig i sängen men utav Herr J så känns hela huset väldigt stort och väldigt tomt. Men han kommer ju hem ikväll så jag behöver ju inte grina ur totalt.

- Mamma vi har ju glömt att gå upp!
-Nejdå, vi går bara upp lite senare idag.
-Men mamma, det är ju ljust ute?
Han väckte mig klockan sju imorse och sen somnade han själv om... hur vänligt är det? Det roliga är att han fortfarande sover som en liten björn i sitt ide. Nåja, det är ganska mysigt att få sitta i lugn och ro på morgonen, bara sitta och njuta utav morgonen.

Har inga planer alls för idag, mer än att vi borde gå ner till affären en sväng i det fina vädret och jag borde ladda tvättmaskinen. Vad ska du roa dig med idag?

26/3-08

Okej, så dagen idag har varit ganska lång,man är väl aldrig så rastlös som när man bara sitter hemma och vet att den kommande tiden kommer att vara så här. Lille T är förvisso feberfri nu, men det är lika bra att vara hemma en extra dag utan feber. Vad gör man när man inte har något att göra?

Jo man äter.

image827
Till lunch åt vi varma toast med rökt skinka. Sen åt vi mellanmål, Herr J's hembakta bröd och ett glas mjölk. Ett päron. Nämen, sen vare ju dags för middag. Ris, kyckling och cafe de Paris, och till efterrätt så tog vi oss varsinn Piggelin glass.

image828
Till saken hör att Herr J inte är hemma, han är iväg på nån arbetsutflyft till Karlstad och intestallerar en massa junk på stadens alla biografer. Jag har ingen aning om hur många biografer det finns i Karlstad, men tillräckligt många för att det ska krävas att min sambo ska vara borta i två dagar. Galet så tomt det blir här hemma. Suck.

← Bild på mig och Herr J, tagen utav fotografen Andreas Stridsberg.
image829
Jag tror nog att jag ska ta och roa mig med en påse Gummibjörnar ifrån Haribo, det låter som ett ganska bra sällskap medans jag slötittar på lite serier.

Vad kallar man det, gräsänka? GräsänkAnn.


Bilder utav Fischer

Tidigare idag så fick jag lite nya bilder min dag tillsammans med fotografen Tobias Fischer och makeupartisten Rosanna Ingersjö.

image825
image826
Vad tycker ni? Se så, var inte blyga, våga ge lite kritik nu vah. Och för er som blir lite nyfikna och vill se fler utav bilderna så finns de uppladdade på Modellbilder.se.

Tävling hos Nina

Borta hos Nina finns det nu en tävling där man kan vinna tre olika handkrämer samt doftljus,
lika bra att jag ställer upp och ser om jag kan vinna nått denna gång.

Onödiga nyttigheter

image822Nu har jag roat mig med att göra en massa nödvändigheter, anmält till försäkringskassan att jag är hemma för Vård av Barn - vilken djungel redas hemsida är. Ja, alla ni med barn vet vad jag pratar om.
image824
Samt betalat alla räkningar, vilket ja trodde gick ganska smärtfritt denna månaden tills jag upptäckte att jag glömt bort en hel hög... suck. Så lagom deprimerande.

Drömtest

image821

Okej, man ska väl kanske inte ta sånt här alltför seriöst, det står t.om på siten att det inte är vetenskapligt och att svaret inte bör tolkas därefter, men det är ju ett lite kul tidsfördriv om inte annat ... Så här sa mitt:
    En smygande känsla av att vara övervakad. Ständigt en press på att behöva prestera och att tävla för att bevisa sina färdigheter, antingen i karriären eller i din personliga relation. Det finns en oro över att börja en emotionell kontakt eller att en sådan håller på att bli sämre. Finns det en rädsla inom dig att det är något i din kropp som inte fungerar som det ska?

    En känsla av inspirerad tillväxt i harmoni.
Roa dig lite med drömtestet, fick du samma svar som mig?

VAB

Jag är hemma med med Lille T som dragit på sig feber, Vård Av Barn, för första gången på 2 år. Han har ingen jättehög feber, det var värre igår, så han e pigg o så.

Vi har ätit frukost tillsammans, fil, flingor och annanasbitar. Pappas hembakade smörgåsar med makrillfile på, ni vet sån i tomatsås. Ett glas juice till Lille T och ett stort glas kaffe till mamma. Så okej, nu har vi kommit igenom frukosten, och vi är båda två lika rastlösa...

Hur har ni morgon varit?

Forever21.com


image810image811image812
image813image814image815
image816image819image820
Mhm, vem är boven som gömt allt detta ifrån mig?
Verkar ligga i en väldigt trevlig prisklass...
men då till frågan, ere nån som har testat deras kläder?
Forever21.com

Nemi

image809

Tillbaka till jobbet...

image808
Foto: Johnny Dahlberg
Mua:
Dorion

Jahaja, då var det dags att göra sig iordning lite och åka tillbaka till jobbet... kanske inte den mest spännande tanken så här när efter-maten-tröttheten slår in, men men...

Hur ska du spendera din afton?

Rouge?

image806
Jag har alltid använt, eller alltid och alltid men den senaste tiden iallafall, Makeupstores rouge. Färgen Fresh. En stor favorit oavsett om man har lite färg ifrån sommaren eller om man blek som nu.
image807
Hur som helst, min favorit börjar nu ta slut... så min fråga är nu, ska jag köpa ytterligare en likadan eller har ni något annat tips? Vilken rouge använder du?

Suck

Om det finns något som är mer störande än snö i mars så är det blöta strumpor på grund utav snön i mars...

Godmorgon

Idag ere tisdag, hur märkligt känns inte det.

Gick och la mig tidigt igår, kände mig så där hängig och förkyld. Tur att jag har sovmorgon idag så man har chansen att få ordentligt med timmar. Känner mig inte helt hundra idag heller, men det får gå. Lite surt dock att man ska känna sig seg och sliten när man haft all tid i världen att vara dålig under ledigheten, man har ju inte råd att vara sjuk.

Det ligger nog ungefär tre decimeter snö här hos mig, hur mycket snö har ni?

Bullbaket

image804
Okej, jag fick svar... han läser min blogg. Fniss.

Men okej, han bakade matbröd sa vi, och eftersom jag inte bakar så gjorde jag mitt bästa för att vara i vägen så mycket som möjligt.

Vi gör en liten projektlogg utav det hela istället för att bara skriva ner receptet och berätta att det smakade bra...

Recept:
1 Liter Vatten
150 gr Jäst
1 tsk Salt
1 dl Rapsolja
2 kg Vetemjöl
Riven ost












Värm vatten och olja fingervarmt. Smula sönder jästen i en bunke och häll vattnet över, rör tills det löser upp sig. Rör ner salt. Notera hur glad Herr J är på bilden.


Häll i mjöl tills degen känns smidig, men spara lite mjöl tills senare. Mjöl är bra. Mmh. Jag var grym på att hantera mjölet och samtidigt vara i vägen, behövde inte ens läsa receptet för det. Har ni lagt märke till hur trött Herr J ser ut att vara på den stora bilden?



Låt stå och jäsa tills degen har blivit sin dubbla storlek. Bearbeta degen igen och ha eventuellt i mer mjöl, seru va bra att man sparade lite mjöl till detta, duktig Herr J. Glöm inte att riva ost.



Dela in degen i mindre bitar och forma till små bullar. 20 stycken var tydligen bra att hålla som riktlinjer, och det gick tydligen hur bra som helst att ha alla i olika storlekar.



Pensla på med lite vatten, eller ah, olja funkade tydligen också men det blev ingen större skillnad, så jag ser inte poängen. På med lite riven ost, och in i ugnen i cirka en kvart. Klart. Mitt tips i det hela är att man inte ska äta för många, för med facit i handen så kan jag lova att man blir illamående. Men det är bara ett tips, ni gör så klart som ni själva vill. Det gjorde jag.

Notera nu hur Herr J ser ut på bilden, jag tror att jag lyckades ganska bra med min uppgift att vara i vägen, eller vad säger ni?

Annandagpåsk

image788
Mmh och dagens fina påskväder... snö i massors, firar vi idag som en söndag eftersom det är ledighetens sista dag och detta firar vi då iklädda myskläder.

Hood: Elvine.
Linne: HM.
Byxor: HM's barnavdelning.
Raggsockor: Farmors hemstickade, modell förstora.

Herr J har fått för sig att han ska sätta fart och vara bagare här hemma, så han står nu i köket och bakar matbröd... nån som kan ta på sig skulden för att ha bytt ut min sambo?  Hirr hirr, skämt o sido, han har bakat en del tidigare, och om jag ska vara ärlig så är det faktiskt han som är den som bakar i den här familjen. Matbröd. Ostfrallor tror jag att det skulle bli denna gången... vi får se hur det går.








Tävling hos Cilla

image786
Fröken Cilla tävlat ut ett halsband ifrån Ericssonstrading.se i sin blogg, som ni alla vet så har jag fortfarande inte lyckas vinna något trots de antal gånger jag har försökt vara med i dessa bloggtävlingar. Men skam den som ger sig right?






Heroes of Might and Magic

image784När jag som min käre sambo träffades, för så där 1000 år sedan då då djuren var så tama att älgarna fortfarande gick och betade i trädgårdarna, ja min sambo är så gammal... (undrar om detta ger mig svar på om min sambo läser min blogg eller inte?) anyway, sticking to the point. När vi träffades så introduserades jag till världen utav datorspel, bla Heroes of Might and Magic som vi spelade ganska många timmar tillsammans.

Heroes of Might and Magic testade vi på som multiplayerspel igår igen, riktigt skoj, förstår varför vi kunde sitta i flera timmar med det när vi spelade innan. Det kanske inte låter som den mest romantiska kvällen för er andra, men för min del är det både nostalgiskt och charmigt.

Lite rollspel, en stor skål chips och en massa minnen. Mmh familjemys.

Gårdagens middag

Okej, det var kallt igår, men det var ändå en viss vårkänsla i luften. Vi åt middag nere hos Lille T's farmor och farfar, tillsammans med faster M och kusin T, men innan middagen och påskäggsutdelningen så stod farfar ute i trädgården och eldade skräp i tunnan. Då är det vår. Solen sken ju.


Herr J slavar i köket... eller ah, han satt i vägen i köket när farmor försökte slava i köket. Men han är lite söt. Middagen bestod utav en lammstek som serverades tillsammans med släktens alla dryga och sarkastiska kommentarer, som det ska vara när man är på middag hos svärföräldrarna.

Om det var vår igår hur kommer det sig att vi har snöblandat regn idag?

Fikapaus

Jodå, visst blev det en fika hos Hanna i hennes nya lägenhet. Hon har målat om i precis alla rum, tokigt snyggt. Och galet så högt i tak hon hade det, hela lägenheten kändes större på grund utav det.



Gillar den lila färgen som hon valt till fondväggen i vardagsrummet, men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag skulle vilja ha nått sånt hemma hos mig. Frågan är om inte fondväggar är en trend som snart vänder, vad tror du?

Påskdagen

image774image775
Okej, jag vet inte alls om nått är öppet idag, så jag tar det säkra kortet och sticker iväg till en kompis och kikar på hennes nya lägenhet istället. En liten applåd kan jag väl få för att jag visar upp ytterligare en Dagens Outfit?





Halsduk:
Bikbok
Top: GinaTricot
Kofta: MQ
Bälte: HM
Jeans: Så gamla och urtvättade att märket inte längre syns, använde dem sist... hade en fruxo i fickan, och har ett roadkill märke i häcken.
Skor: DinSko

What to do?

En stor skål med fil, jordgubbar och honungsmelon till frukost, inte illa va?

Jag hade medvetet låtit bli att planera något denna helgen eftersom det har varit ett tag nu då jag haft en hel del att göra varje helg. Men nu börjar jag känna att det kryper lite i kroppen när jag varit hemma och tagit detlungt hela helgen, bara måste få göra nått idag. Men frågan är, är det nått som är öppet idag?

PS I Love You

image773Filmen handlar om en kvinna som förlorar sin man, han hjälper henne sedan igenom hans egen död med hjälp utav 10 brev, som ska få henne att gå vidare i livet... Hillary Swank i huvudrollen, men hon har ett tätt följe utav andra bekanta ansikten.

Jag fick tag i en ganska dålig kopia utav PS I Love You, vilket kanske inte hjälpte de bättre delarna utav filmen, men jag måste ändå säga att till en början så tyckte jag bara att den var seg. Men filmen tar sig, så stäng inte av den efter halva, om du nu hade tänkt se den.

Ja, den är sevärd. Mmh man skvätter ett par tårar och drar på mungiporna ibland.

image772
Hillary Swank

Påskafton

image769image770













Har varit iväg och handlat en sväng, lite mat och en hel del onyttigheter, sånt man behöver på påskafton, inte sant?

Jag tänkte att jag skulle ta och visa upp ytterligare en Dagens Outfit, det blir kanske inte så ofta som många andra bloggare, men men... here it goes.

Mössa: Bikbok
Top: Åhlens
Halsduk: Bikbok
Byxor: Ellos.se
Skor: Acupuncture

Vad ska du roa dig med under Påskafton?

Step Up 2 the Streets

image766

Såg en rätt skön film under förmiddagen...


Ni som såg Step Up kommer att gilla denna, Step Up 2 the Streets. Dans, musik, lite intriger och en kärlekshistoria så klart. En hel den sköna låtar och bra steg, I like it.

Sevärd, helt klart. Jättebra, på gränsen.



image768image767
Briana Evigan & Robert Hoffman


Här har ni en liten preview utav filmen i Youtube klippet, Step up Final Rain Dance. Enjoy!

Mmh godmorgon

Jaha, nu har man varit vaken i snart en och en halv timme, hunnit kört första maskinen tvätt, druckit för mycket kaffe och beställt lite nya kläder. Dags att äta frukost kanske.

Vad har du gjort under morgonen?

27 Dresses

image765
En film skriven utav författaren Aline Brosh McKenna, som även har skrivit The Devil Wears Prada. Jane Nicholas (Katherine Heigl ifrån Grey's Anatomy) älskar brällop, men att se sin syster gifta sig med den man hon i hemlighet är förälskad i... en romantisk film, mycket söt. På gränsen till för söt och lite väl förutsägbar, men det går ju alltid att vila ögat på huvudrollsinnehavaren Kevin Doyle spelad utav James Marsden (Enchanted, X-Men och The Notebook) om man får lite långtråkigt.

Sevärd ja, jättebra nej.

image764image763
Katherine Heigl och James Marsden.

Långfredag

image760
Jag har precis kommit ur duschen, precis lagt lite färg i ansiktet för att vi ska gå iväg om ett tag för att äta middag... men naturligtvis så ska planerna ändras pga att vi måste vara hundvakt till en hund som inte kan lämnas själv i huset utan att riva sig ut... Jo, jag vet att hon river huset, för jag har rivmärken på hela insidan utav ytterdörren sen sist vi hade hunden och lämnade henne själv i 10 minuter. Vi hittade henne på vårat altantak (andra våningen) sist, dit hade hon tagit sig genom att öppna vårat sovrumsfönster.
image761
Missförstå mig rätt nu, det är jättemysigt att få chans att ha hund ett litet tag, och just denna hunden är riktigt charmig att ha med att göra om man bortser ifrån att hon tror att hon är Houdini, men inte när man precis gjort sig redo för andra planer.

→ Okej, så lilla fröken Houdini har gjort illa tassen och måste ha en tratt på sig... hemskt pinsamt och klumpigt. Man skulle kunna kalla henne fåntratt. Så hur gör man då om man är en för stor hund för en liten fotölj?

Nåja, det blir att ta tillfället i akt och försöka göra så lite som möjligt idag, äta chips och titta på film kanske... det tycker jag låter som en ganska bra ide. Måla naglarna och pilla naveln kanske.

Vad ska du roa dig med idag?




Mera paket!


Jag lyckades äntligen hämta ut mitt paket ifrån Ellos.se, en regnkappa, en klänning och lite nya leggings. Jag slutar aldrig förvånas över hur kul det kan vara med lite nya kläder... en regnkappa lissom, hur kul kan det vara egentligen?
image756image757

Vad är ditt senaste inköpta plagg?

Jag fick blommor!

image755
Tänk att det är så otroligt uppskattat att få lite blommor, det kan lysa upp ett helt rum...

Skärtorsdag

Godmorgon, hur var din skärtorsdag?

Vi hade lite goda vänner som kom över, åt en lite enklare middag tillsammans bestående utav kycklingsallad och vitlöksbröd och hade allmänt mysigt. Inte ens lite otrevligt. Enda missen var vinet till maten, hur kunde vi glömma det?



image746

Fröken Hanna var den som stod för drinkarna denna gång, hon hade nån ide om att man skulle blanda in glass i drinken... kände mig ju ganska lagom skeptisk får jag väl säga...

- Absolut Pears
- Fruktsoda
- Piggelinglass

Tokigt enkelt och farligt gott...helt klart en drink som jag tror kommer att återkomma till sommaren, jag trodde det skulle bli lite sliskigt med den blev så där läskande och god.

image747image748


Efter ett par glassar så kommer ju alltid de mindre bra ideerna fram, Sambuca och kortspel. Spelet gick ut på att... mja, jag vet inte om jag ska kalla det vinnaren eller förloraren... men hur som helst, den dricker! Jag klarade mig ganska bra, men min Herr J är galet bakis och ligger i badkaret just nu. Hähä.




Lyckad kväll, som alltid när vi ses. Mycket skratt, mycket bus och galna upptåg. Helt klart en kväll som var uppskattad ifrån min sida. Mer sånt.

Så hur vare, vad gjorde du igår?


Glad Påsk!

image742


Glad påsk på er allesamman!

Det har varit mycket påskinspirerat hela dagen idag, små påskkärringar överallt, påskliljor, kycklingar och små harar... Många firar påsken tillsammans med familjen och släkten, jag tycker mest att sånt är besvärligt. Klart jag vill göra det för barnen, men inte för att träffa släkten. Det är väl egentligen mest det som jag tycker är lite besvärligt. Släkt. Hur firar du påsken?

Gäsp

Snön ligger vit på taken, endast Ann är vaken...

19/3-08

Hade en stängning på jobbet ikväll igen, och imorgon har jag en öppning att se fram emot... Men då slutar jag ju tidigt så det grinar jag ju inte över. Sen är man långledig. Grymt.

Det blev latmat idag, pizza för hela slanten. Nej nej, jag är inte onyttig, tränar hela tiden och tänker hela tiden på vad jag äter. Tycker inte ens om chips. Vilken tur att jag inte röker och bäljar i mig onödiga mängder kaffe också.

Lille T ska sova hos mormor ikväll, han ska följa med henne till jobbet imorgon. Hon jobbar bara halvdag så sen misstänker jag att de snubblar förbi stan en vända och se till så att den lille pojken blir lite bortskämd. En mormors rätt hette det visst tror jag. Kommer kännas så märkligt att inte ha en kille att plocka upp på vägen hem ifrån jobbet... nåja, jag överlever nog.

Jag skulle tro att det blir lite slöande och slappande ikväll, efter att jag hängt tvätten. Planen är att försöka göra så lite som möjligt. Jag har en del jag borde göra, men idag har jag helt enkelt ingen lust. Egentligen inte trött, bara ingen ork. Förstår du vad jag menar?

Ny Nemi

image741

Hon är ju bara så grym, kan inte annat än uppskatta alla Nemi serier. Love it.

Innan klockan

Jag vaknade en timme innan väckarklockan satte fart med sitt oljud, det har typ aldrig hänt, inte en vardag, inte närman bara ska jobba. Gäsp. Sovit gott och är utvilad. Men det känns helt märkligt, vakna, kaffe, sätta igång en tvättmaskin. Udda.

Vad har du drömt om inatt?

The Notebook

image740Jag har suttit och kikat på filmen The Notebook, en romantisk drama som speglas igenom ögonen på en gammal man (James Garner) som läser en bok för en äldre dam (Gena Rowland). En klassisk kärleks historia om en man (Ryan Gosling) och en kvinna (Rachel Mcadams) som möts och har en sommarromans... jag vill nog inte avslöja så mycket mer.


Är du på humör för en film som är lite känslosam, så tycker jag absolut att du ska se denna. The Notebook.


18/3-08

Asså visst, skare komma en massa snö, då kan det väl iallafall ligga kvar ett tag, men det har snöat till och från hela dagen och allt ligger kvar blir direkt till slask. Vad är det för mening med det? Bitter över snön.
image738
Sambon är iväg på jobb idag, så det känns som att det är ett mycket tyst och mycket tomt radhus Lille T och jag har att komma hem till. Visst är det mysigt att få lite tid tillsammans bara vi två, men att äta middag när delar utav familjen är borta känns inte lika inspirerande.

Bjuder på en bild tagen utav fotografen Johan Gustafsson, familjen - Jag, Herr J och Lille T. →

Jag skulle egentligen har åkt in till skolan idag för att vara med på nått upprop/introduktion, men det visade sig att vi skulle göra samma sak idag som vi gjorde sist vi var på skolan, så det kändes rätt meningslöst. Det känns inte som att jag missar något nytt direkt och efter att jag pratat med min lärare så fick jag godkännande att slippa det. Skönt.

I övrigt har nog dagen varit ganska bra. Jag skulle nog helt enkelt kunna säga, utan att ljuga, att jag mår rätt bra just nu. Inga brutna ben, ingen ångest, en del kluvna hårtoppar men inget man dör utav. Inte ens en bruten nagel. Det är inte alla som kan säga det. Hur mår du?

Nytt på MB

De nya bilderna som jag visade tidigare ifrån min dag tillsammans med fotografen John Hagby och makeupartisten Rosanna Ingersjö ligger nu uppe för allmän beskådan på MB.

image739

Ta en titt vettja, och ni som kan får gärna slänga in en kommentar.
Vad tycks?

Godmorgon?


Mutter. Trötter. Massors av snö. Stånk. Stön.

Känns som en mindre bra dag.
Vad ska du roa dig med idag?

17/3-08

image736Okej, morgonen var helt okej, hyffsat trevligt väder. Satt på jobbet när de mest irriterande stora snöflingor trillade ner ifrån himlen. Asså, finns det någon som kan tänka sig att glädjas åt en massa galet stora flingor i Mars? Lagom blöt och kall gick jag och hämtade upp min käre son på hans förskola, han var lyrisk över snön! "Åh nu kan man snart åka pulka, göra snögrottor och ha snöbollskrig!"... så som svar på min egen fråga, ja det finns minimänniskor som faktiskt uppskattar snön.


Suck.

Jag har fått sett en massa fina bilder ifrån tidigare plåtningar, en har ni redan fått sen men resterande får ni nog vänta lite med. Så roligt med nya bilder!


image737Lillebror och hans mamma åker till Canarieöarna i mitten utav veckan, blir ju så sugen på att åka iväg igen. Inte just till Canarieöarna kanske, men det är bättre än att sitta i snön i Ösmo. Jag tror att jag skulle behöva vinna på lotto så att jag kan få komma ut och resa lite oftare... börja spela på lotto kanske.

Mera suck.

Bjuder på en bild ifrån när vi var i Grekland (Kreta) i September... ett tips! Titta inte på bilder ifrån tidigare resor när du är sugen på att åka utomlands. Det hjälper inte ens lite vill jag upplysa om.

Jag tror att jag ska försvinna in i lite serier nu, har ett par avsnitt utav Woman's murder club att kika på innan jag snubblar i säng. Övertid imorgon igen... och dagen därpå, och dagen därpå...


Dinsko - Minsko?

image735
Jag fick just ett mail om att man kunde få handla på DinSko's webbutik utan frakt... skor, skor, skor och mera skor. Vad är det frågan om, är det någon som vill sätta mig i konkurs?

Dinsko.se

Fika!

Min halvbror och hans mamma kommer strax på besök, fika lite och prata lite strunt. Jag misstänker att jag knappt ser röken utav min bror, han brukar kidnappas utav Lille T. Så här såg det ut sist han var här...

image733

Ett litet smakprov

image732
 Jag visar upp ett första utkast utav bilderna som togs i söndags utav fotografen John Hagby, ser ni den farliga besten som jag har mellan mina ben? Hähä. Fyndigt värre.

Fotograf: John Hagby
Hår och Makeup: Rosanna Ingersjö
Modell1: Den bästaste Ann
Modell2: Besten Isak

Snö?

Under morgonen så skrev jag en kommentar till ett blogginlägg...

"...Jag vet inte om jag ska öppna truten och säga att jag verkligen längtar efter sommaren nu,
för med min tur så får jag väl snö då..."


Hur ironiskt känns inte detta då, bilden under är tagen nu när jag kom hem ifrån jobbet... det snöar!

image730

MSN?

image729
Ere bara jag som har haft ett väldans problem med att man loggas in och ut ifrån MSN hela tiden?


Måndag igen

Godmorgon gott folk och annat skräp, sovit gott?

Ja, då vare måndag igen. Men den här veckan har iallfall bara fyra arbetsdagar, så man ska väl inte grina alltför mycket kanske. Kan nog tyvärr bli en ganska tung vecka ändå, har en del övertid inbokad redan nu, samt att jag måste in till skolan på tisdag. Men sen är man leeeedig i fyra hela dagar, sjukt skönt.

Fick en så fin bild på lille T igår utav den bästaste Herr Hollmann, bilderna togs i samband med vår lilla miniträff här nere i Nynäshamn för två veckor sen. Jag bara älskar bilden, STORT tack till dig Christian!

image728

Nytt på MB

Första sessionen som jag gjorde under Sobelträffen har nu kommit upp på Modellbilder.se,
bilderna är tagna utav fotografen Adam Madsen, hår och makeup utav Sarah Maria.

image727

Vad tycker ni om den?
Vill ni se fler så finns resterande på Modellbilder.se

BTS med Hagby

image721
Okej, jag tänkte att jag skulle visa lite Behind the Scenes bilder ifrån plåtningen tillsammans med Hagby och Rosanna

Smink och hår gick ruskigt smidigt, som alltid med Rosanna. Ni som inte har jobbat med henne innan, synd för er. Och ni som har jobbat med henne, ni vet vad jag pratar om... Jag visar ingen bild ifrån hela outfiten, det får ni vänta med tills bilderna är klara.

Fashion blev det, i en tom gammal pool. Riktigt läckert. Fick också en co-star med mig i bilderna, John's mycket charmige hund Isak. Mycket söt liten sak.

En mycket trevlig dag, effektivt arbete. Sånt gillas. Jag har t.om fått se ett första utkast utav hur det kommer se ut... det ni!






Plåtning på G

image720
Enda anledningen till att jag är uppe så här dags en söndagmorgon är för att jag inte lyckades packa igår kväll till dagens plåtning tillsammans med fotografen John Hagby och makeupartisten Rosanna Ingersjö.

Som sagt, lite morgonstress har väl ingen dött av?

Wish me lyck!

En cool blå ost?

Okej, så jag satt i min kära sambos svarta ögonsten till bil på vägen hem ifrån våran lilla lunch och shopping runda då följande dialog uppstår... 

    - Titta! Koll på den!
    - Vem? Var? Vaddå? Vem saru?
    - Den blå bilen (Han sa vilket märke, men det la jag inte på minnet)...
    - Jaha, du menar en bil vi passerade för ca 2-300 meter sedan?
    - Ja just det! (Lycklig)
    - Mmh?
    - Bilen (han nämner märke igen) hade en riktigt läcker design... den såg ut som en... ost.
    - Okej, så du menar att en blå ost är cool?

Say what? Asså, ere där en killgrej? Så den nya bilen som vi ska kika efter är alltså en som ser ut som en cool blå ost... håll ögonen öppna...


Mera shopping!

image716Jag lyckades lura iväg min käre sambo idag igen för att åka på en shopping runda, med mutan att han skulle få... nah, inte sex, utan mat, det funkar precis lika bra. Grekiskt för att vara exakt.

image717
Haninge centrums Åhlens butik hade utförsäljning, och jag är inte helt hundra på hur länge de har haft det, men det borde vara ett tag för typ hela butiken var tom. Men jag lyckades hitta två lipgloss ifrån L'oreal iallfall, ett ljusrosa med lite skimmer och ett mer mörkrosa, snudd på cerise. Jag vet, inte min färg kanske, men jag har inte hjärta att säga nej till den lilla stackaren när han vill följa med hem.

image718Hittade en ny liten pensel också för läppklet också på Kicks, min andra har gjort sitt för ganska länge sen och har lissom förtjänat rätten att gå i pension.  Egentligen som har jag nog en hel hög med grejjer i min sminklåda som skulle behöva uppdateras, men det får ske i en annan månadslön.

← Japp, det är precis vad det ser ut som. En dagens outfit. Det trodde ni inte va? Nah, inte jag heller.


Ny bild

image715
Modell: Jag, Foto: Gunnar Englund, Redigering: Ingela Svensson.

Jag fick en ny bild skickad till mig idag, tänk att det alltid är lika roligt att få lite nya bilder. Just denna bilden på mig har jag förvisso redan sett, men inte med denna typ utav redigering. I like it. Vad tycker du?

Vad göra?

Lille T's farfar ringde nyss och ville sno med sig den lilla till badhuset igen, inga badkrukor de där två inte. Skoj att han får chansen att springa där så ofta tillsammans med sin farfar. Men vad ska jag roa mig med idag då?

image714
Lille T,
Sommar 2007.
Vad ska du roa dig med idag?

Bilder ifrån gårdagen

Okej, lite tung i huvudet idag. Mycket skitsnack och fnitter. Kycklingar. Tequila i många olika former, shots och margaritas. Dooleys och öl på det. Mmh, man gjorde sig nog förtjänt utav skallebangen. Jag låter bilderna ifrån den tidigare delen av kvällen tala för sig själva...

image706


Mycket trevlig kväll var det iallafall, tack T för att jag och H fick tränga oss på och inviga din nya lägenhet. Hoppas att du uppskattar dina nya husdjur! Hähä.

Middag med töserna

image705
Dags att göra sig iordning och sticka iväg på middag, ska träffa upp två vänner ifrån jobbet, laga lite gott tillsammans, ljuga och dricka vin (läs tequila). Jag har packat ner kameran men vi får väl se om jag kommer ihåg att ta några kort, eller om det blir några kort som jag kan tänka mig att visa upp.

Får se lite vart vi hamnar... håll tummarna!






Shopping!


image704Det blev en shopping runda efter jobbet idag, åkte tillsammans med lill T och Herr J. Blev en vårjacka, nya skor och en mössa till T, samt en ny Cars-bil. Jag snubblade över ett par riktigt söta skor, ett par svarta slipin med en 4 cm klack. 3 par nya leggings, gråa, mönstrade i ljusgrönt och mörkt gröna. En ny Juicy Tube, nr 97, svag lila ton med smak utav grape. Mmh, jag vet, underbar. 2 nya lack ifrån Depend, en vanlig genomskinlig baslack och en ljusrosa med svagt lila skimmer, nr 28.

Känns rätt bra, då har jag stillat shoppingsuget för ett litet tag iallafall.

Womans murder club?

Jag är inte helt förtjust i att sitta och titta på serier framför TVn, jag sitter hellre och ser dem via datorn när jag själv har tid och lust istället för att ha en dag och tid att passa. Tänkte kika lite på Women's murder club idag...
image703
Så här säger IMDB.com:
"A homicide detective, a medical examiner, a newspaper reporter and a young assistant district attorney work together to solve homicide investigations."

Låter lite som min typ utav serie, men man vet aldrig. Nån som har sett den och har något att säga om den?

Solglasögon


Mhm, nu börjar det ju helt klart bli dags att leta upp vårens solglasögon. Det är något jag alltid haft en passion för, olika typer utav solglasögon. Alla modeller. Alla färger. Och tyvärr också alla prisklasser.

image691image692
HM.com
image695image696
Ellos.se
image697image698
Junkyard.se
image699image700
Laredoute.se
image701image702
Topshop.com


Jag har ett par ganska stora orangegula runda samt eller par babyrosa som är mina nuvarande favoriter, men jag skulle tro att det bli iallfall ett eller två par nya solglasögon till den här säsongen. Vilket par tycker du bäst om?

5 Favoriter

image688image684
Jag tänkte att jag skulle ta och göra utterligare en utmaning, speciellt för alla er som bara älskar att bli utmanade. Hähä. Nåja, denna gång är det ganska enkelt, ni skriver helt enkelt bara ner era 5 favorit produkter.



    1. Juicy Tubes, jag har en galen passion för lipgloss ifrån Lancome.
    2. Eight Hour lipcare.
    3. Makeupstore's Microshadow Velvet.
    4. Depend Nailpolish, vilken färg som helst, billigt och prisvärt.image689
    5. Nivea's Aqua sensation.image682


image690


Jag väljer att utmana Amaia, Cilla, Tess, Emma och Sara (förvånad?). Och sen då för att göra det hela lite krångligare så måste ni utmana 5 stycken. Enjoy!

Mutter, morr och flin?

Skräpdag, uschligt, fya. Ere inte lite märkligt, efter att man varit arg, så blir man ledsen en sväng, men sen efter det så ere som att solen skiner. Ere typiskt kvinnligt eller reagerar det manliga släktet på samma sätt?

Godmorgon torsdag

image678
Ere torsdag idag?

Sovit riktigt gott, inte alls lika ont i axeln längre utan nu kan jag t.om titta åt vänster och röra axeln uppåt. Riktigt skönt. Tog en lång dusch när jag vaknade, hade tiden idag då jag vaknade innan klockan ringde, utvilad och pigg. Hur ofta händer det?

Jag har en kort dag på jobbet idag, ska bli riktigt skönt att bara jobba mina egna timmar. Första dagen den här veckan som jag inte har övertid. Woho. Eller ja... nu har jag ju sagt det, nu kommer jag säkert vara tvungen att ta övertid i eftermiddag...

Kan ni också känna så, att man aldrig ska öppna käften för då snablarns så står det nån där och låter en äta upp det?

Jag har ju hur mycket tid på mig som helst idag, och tror att jag t.om hinner sätta lite färg på ögat. Folk kommer inte att känna igen mig på jobbet, ah well...

↑ Fotograf Linda Helsing och Makeupartist Tina Bennet.

Kvinnlighetstestet

image677

Jag hittade ett lite lustigt test där man kan se hur pass kvinnlig man är, eller ja man kan ju testa hur pass manlig man är också. Så här gick det för min del iallfall.
    252 poäng...

    Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

    Den genomsnittliga kvinnlighetspoängen bland alla dessa är: 121.188627256

Vad fick du för poäng?

Kvinnlig? Manlig?

Nya köp...


Jag föll för samma grej igen, en massa reklam till mailboxen om en massa rabatter som man kan få... så jag skulle bara köpa regnkläder till lille T men det råkade bli lite mer...

image672image673
image674image675image676

Va me lite på min sida nu, en regnjacka är bra att ha, en klänning dör man inte utav och lite nya leggings behöver man alltid. Inte sant?

Vad tycks?

image671

11/3-08

image670
Jag har en låsning i ryggen, runt höger skulderblad, som gör att jag går runt och ser ut som att jag drabbats av en nackspärr och skitit på mig. Det roliga i det hela är att jag igår fick en komplimang för att jag har en bra hållning, och idag går jag runt och ser ut som Ringaren i Notredam. Ironi.

Blev som sagt en lång dag idag, har precis kommit hem och fått lite mat i magen. En lång arbetsdag som avslutades med ett avdelningsmöte.

Jag tror att idag är en sån dag då man får gräva ner sig under en filt och titta på dåliga serier eller somna till en film. Jag är nog en ganska bra kandidat för att somna.

Hur har din dag varit?

Drar nu, mitt i natten

Skuttar iväg till jobbet nu, kommer förmodeligen att vara galet sliten när jag kommer hem... men men, hoppas ni får en bra dag. Slit inte ut er. Drick mycket vatten. Känns som att det är mitt i natten nu, även om det inte är mörkt, det uppskattas.

Ny länk

Lägger till en ny länk till vackra Josefine som jag träffade uppe i Umeå förra sommaren,
ta en titt i hennes blogg vettja.

Josefine's blogg

10/3-08

Jag fick godkänt på alla tre uppgifterna som jag skickade in till skolan förra veckan, så nu är jag klar med även den kursen och behöver inte studera nått alls denna veckan. Duktig Ann.

Då gör det ju inget att jag jobbar lite extra denna veckan, så jag tog på mig lite övertid. Cirka 15 timmar övertid. Jag jobbar ju vanligtvis bara 9-15 varje dag, så det ger lite extra tid och lite extra pengar i kassan. Tackar.
    Måndag: 9-17.30
    Tisdag: 6.30-19
    Onsdag: 9-18
    Torsdag: 9-15
    Fredag: 6.30-15
Har precis ätit min middag, läst en massa roliga mail om fotosessioner som varit i planeringsstadiet som nu har fått datum, lurerat mina ömmande axlar och fått mig lite lugn och ro. Känns som en bra dag. Lika bra att tacka för den också, annars går väl slutet utav kvällen åt fanders. Tack.

Min dag har varit bra. Hur har din varit?

Morrn morrn

Igår var tydligen en sån dag då man gjort något för att besökarantalet ska skjuta i höjden igen... varför då? Ere nån som kan förklara för mig hur allt folk hittar hit?

Mhm, godmorgon ska man väl säga, det låter ju trevligt å så. Lite seg, knappt vaknat känner jag, sitter här och dumglor med min kaffekopp. Den är ett ganska bra sällskap. Den gnäller aldrig, ber mig aldrig att skynda på eller gå ut med soporna. Den blir inte heller svartsjuk om jag går ut en kväll. Grymt. Ja, jag pratar fortfarande om kaffekoppen.

Bjuder på en sminkbild ifrån helgens plåtning tillsammans med stylisten Emma och fotografen Tobias, kanske inte den mest smickrande, men jag gillar den.

image669

Tips tack

image668
Jag skulle vilja hitta en större sminkväska/verktygslåda, större än den som finns på Jula.
Nån som har något tips?

9/3-08

Idag känns det som att jag har gjort precis ingenting. Lite träningsvärk i kroppen och nej, jag har inte tränat. Jag har modellat. Träna är inte min grej. Jag funderade på att gå ut och ta en rask promenad bara för att bli av med lite utav träningsvärken, men jag skyllde lite på regnet och blåsten och övertalade mig själv att jag inte behövde.

image667

Har suttit och slökikat på serien Private Practice, har nu sett den? Det är en spinoff på Greys Anatomy, med karaktären Addison Montgomery (Kate Walsh) i huvudrollen. Charmig och lättsam, inte lika skruvad som Greys Anatomy, men fortfarande klart sevärd.  

Min chef ringde för ett tag sen och bad mig ta en stängning på jobbet imorgon, även om jag helst inte jobbar över på måndagar då det är meningen att vi ska träffas och plugga så är det bra att få in lite extra pengar. Sen jag gick ner i tid på jobbet så har det inte gått en enda vecka då jag bara jobbat mina schemalagda timmar.

Fick se lite bilder ifrån gårdagens plåtning också, ser mycket lovande ut. Så kul att ha en massa bilder att se fram emot att få. Förväntansfull.

Nåja, det är söndagskväll och det är tillåtet att äta en massa chips och godis samt gräva ner sig under en filt och fortsätta dumglo på serier. Nej, man behöver inte vara nyttig på söndagar. Det har jag bestämt. End of story.


Mmh, ny lista

Jag snubblade över ytterligare en liten lista, men jag tänker inte plåga er med att läsa hela, om ni vill hoppa till den delen där några få stackars utvalda blir drabbade att skriva samma lista - titta i slutet. Det är bara fyra, så risken att det är just DU som blir utmanad är ganska liten.

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- Sålde jordgubbar när jag var 16 år.
- Bartender.
- Innesäljare utav ergonomiskt skräp.
- Barnskötare.

image663Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Gone in 60 seconds, lätt min favorit.
- Plutonen. Mmh, jag såg den varje gång jag var sjuk när jag var liten.
- Ice Age. Jag har lyckats somna varje gång jag försökt se hela den filmen så det är värt ett försök till.
- Leopold och Kate. Den visades under min resa till Canarie Öarna samt till Detroit, så jag har sett den säkert 7 gånger. Riktigt dålig film. Så den vet jag att jag kan se igen utan att avlida. Det finns värre saker att råka ut för.

Fyra städer jag har bott i:
- Ösmo. Mmh.
- Skärholmen.
- Aspudden.
- Haninge.
image664
Fyra teve-serier jag gärna ser:
- Criminal Minds.
- Gossip Girl.
- Califonication. Säsong 1 slut.
- Supernatural.

Fyra ställen jag vill åka till:
- Sicilien. Italien överlag funkar, men Sicilien är drömmen.
- Paris.
- San Fransisco.
- Australien.

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
- Modellbilder.se
- Hotmail.com
- Blogg.se
- Helgon.net

Fyra favoriträtter:
-  Pizza.
- Bulgursallad.
- Grillat.
- Mammas ostpaj.
image666
Fyra ställen där jag trivs:
- Hemma.
- I en skoaffär. Ja, vilken skoaffär som helst.
- På jobbet. Mmh otippat inte sant, men nu ereh faktiskt så.
- Framför kameran.

Fyra bloggare jag vill utmana att svara på de här frågorna:
- Sarah Maria
- Johan
- Sara
- Emma

Ynk och gny

Igår hade vi strålande fint väder och idag känns det som höst. Snålblåst, grått och mulet, regnet hänger i luften.Vilken tur att det inte är deprimerande. Typisk söndag. Inget planerat.

Vad ska du roa dig med idag?

Sminkmus?

Jag brukar sällan eller aldrig öppna kedjebrev och liknande men jag gjorde det idag och fann en bunt lustiga bilder skickade ifrån Jenny.

image660
If women controlled the world...

Dagen med Emma och Tobias


Jag och herr J började med att åka och hämta upp stylisen Emma och sen bege oss iväg till hennes butik Magnani som ligger på Stora Nygatan i Gamla Stan, Stockholm. Jag och hann precis välta ut alla kläder på golvet och börja gå igenom dem när fotografen Tobias dök upp.



Bilder ifrån sminkning och första ombytet, hysteriskt svart vitt skulle man väl kunna säga utan att ljuga. En tokläcker outfit, men ni får inte se mer förän de färdiga bilderna kommer.


Andra delen blev minst sagt mer färgglad, kände mig lite som en färgkarta i en grå vardags bild. Konstigt nog var det inte minsta kallt (än) att stå ute och plåta i Mars, riktigt härligt väder.



En lite mer udda sminkning i sista delen och jag skulle ljuga om jag sa att det var varmt att ta de sista bilderna, riktigt skakade i benen, får hoppas att det inte blir rörelse oskärpa i bilderna på grund utav kylan. Höll mig lite varm iallafall eftersom jag hade stryp hunden runt halsen.

Det har varit en lång och stundtals väldigt kall dag, men sammanfattningsvis en väldigt rolig och produktiv dag, stort tack till alla inblandade.

Varför vakna så tidigt?

Fråga mig inte varför jag är uppe så tidigt en lördagmorgon, för jag har ingen aning. Vaknade och kunde inte somna om, så störande att inte kunna sova vidare. Vaknade strax efter 7, satte på kaffet, slöade runt lite...

Riktigt tråkväder nu, grått och mulen, och jag tror nog att det har regnat under natten för det är blött överallt på marken. Jag hoppas bara att det spricker upp under dagen, jag ska ju vara utomhus idag och behöver det trevliga vädret. Växlande molnighet och lite solglimtar sa Aftonbladet, det får väl duga, så länge det levereras.

Ska träffa upp stylisten Emma och fotografen Tobias inne i Stockholm idag för att se om vi kanske kan få till ett par bra bilder tillsammans. Emma har jag ju jobbat med tidigare, men jag vet inte hur länge som jag och Tobias har pratat om att vi ska plåta tillsammans... bra länge nu. Om ni har lite tur så lyckas jag få med mig lite behind the scenes bilder hem idag. Bjuder på en bild ifrån i somras när jag jobbade tillsammans med Emma första gången...

image649
Fotograf: Christian Hollmann, Mua/Stylist: Emma Nolander.

Min dag

Jag både öppnar  och stänger på jobbet idag... känns som att det kan bli en låååång dag.

Första avsnittet för säsongen

image647
Mmh, jag såg första avsnittet av andra säsongen utav serien Dirt. Ja, jag tycker att ni ska se den första säsongen om ni inte har sett den redan, för den är klart underhållande.

Courtney Cox i huvudrollen, ni vet tösen ifrån Friends och jag tycker att hon är mycket bättre i denna serie än i någonting annat jag sett med henne. Lucy Spiller (Courtney Cox) driver skvaller tidning Dirt Now magazine med jälp utav sin skitzofrene vän och fotograf. Full fart hela tiden. Skvaller och intriger.

Snöoväder



Jag fick ytterligare en ny bild utav vännen Johan igår igen, han är då en ständig idespruta för vad man kan göra med bilderna. Denna bilden togs i november och jag får fortfarande olika varianter utav denna bildserie skickade till mig, vad tycker ni om denna?

Väderomslag

Snö, blåst, sol och vårvindar... ja det är vädret vi har haft idag, så lagom förvirrande. Ruskigt kallt på
förmiddagen och sen slog det om så att man lätt kunde dricka kaffet utomhus. Klart annorlunda.

Har du haft lika udda väder som jag?

Svarta pumps


Det är inte första gången som jag stört mig på att jag inte har de perfekta svarta pumpsen, inte bara till vardags men speciellt också vid plåtningar. Jag har en plåtning nu i helgen, och eftersom jag har föltter i storlek med en 6 åring så är det inte helt enkelt för stylisten att trolla fram skor åt mig, så hon bad mig ta med ett par svarta pumps.

image637image638image639
1. 399 kr Tiamo, 2. 550 kr Vagabond, 3. 599 kr Scorett.
image640image641image642
4. 699 kr Scorett, 5. 699 kr Scorett, 6. 799 kr Novita.
image643image644image645
7. 899 kr Scorett, 8. 999 kr Novita, 9. 1299 kr Tiger.


Vad säger ni, vilken av dessa skulle ni satsa på som ett säkert kort att passa till de flesta typer utav outfits? Jag tror att 4an eller 5an är egentligen mest jag, men en enklare sko kanske är att föredra om man ska kunna ha den till allt. Ge mig råd. Men framför allt, ge mig pengar att betala mina skor.

Dirt

Jag tittar på första avsnittet utav andra säsongen nu, ni vet serien med Courtney Cox... förtsa säsongen avslutade ganska dramatiskt så det ska bli lite skoj att se. Jag får återkomma med hur det var...

image636

5/3-08

Idag har varit en riktigt produktiv dag, hade planeringsmöte på jobbet och fick faktiskt förvånandsvärt mycket gjort. Riktigt skönt. Halvvägs in i terminen så är jag ganska övertygad om att det kommer att bli riktigt bra.
image635
Efter jobbet, när jag hade hämtat lille T på hans förskola, så kom vi hem och möttes av synen utav de fjorton stenarna som låg på vardagsrumsbordet. Räknestenarna. Tack för den Sarah Maria... det nya projektet blev iallafall att måla alla räknestenarna, så det roade vi oss med. Inte bara de gamla stenarna vi redan hade, utan också de nya stenarna som han så omsorgsfullt plockat under dagen. Vad gör man? Jo man målar de vackra skatterna.

Observera penseldraget på bilden, lille T in action lissom. Jag tror att jag ska bli fotograf när jag blir stor.

Jag har skickat in tre uppgifter till skolan idag också, allt som ska in till denna kursen. Känns rätt bra att redan ha gjort allt arbete som ska vara inne redan första veckan, så slipper jag göra det senare.

Mmh jag hade lite extra energi att göra av med idag så det gjorde jag...

Och sen blev det pizza. Klart, man är väl ändå ingen riktig modell utan att äta pizza eller chips minst en gång i veckan eller vad säger ni?

La Redoute

image633

Jag är helt övertygad om att La Redoute försöker ruinera mig. Varje gång jag känner att det är
dags att hålla igen kassan lite så skickar de ut dessa otäcka frestelser via mail, finns det några
studier som denna typen utav företag använder sig utav för att hitta människan när den är som
mest lättpåverkade?

image634

4/3-08

Sol, sol och mera sol har det varit idag. Tokigt skönt. Synd bara att det snålblåste så baskat kallt, det hade varit trevliga utan vinden. Imorgon röstar jag för sol och vindstilla.


Har en bror på besök ett par dagar, den yngsta utav dem denna gången. En mycket självgående 15 åring har han helt plötsligt växt upp till. När hände det? Jag tycker inte att det var länge sen jag var och hämtade upp honom på dagis, hade med honom till badhuset, släpade runt på honom i en pulka... nu helt plötsligt så säger killen att han tänker gå ut grundskolan till sommaren... asså, det kändes lite som ett skämt, när blev han så där stor. Känns inte riktigt som att man själv är många dagar äldre än 15 och helt plötsligt så ska den yngsta brodern söka gymnasieutbildning. Elektriker. Klart annorlunda. Mhm, jo jo så ere, och det är tydligen inget jag kan göra åt det. Jag påminner honom dock om att han lovade mig som 4 åring att han inte skulle bli äldre än 4. Mmh, då e man visst en pinsam syrra också. Bah.

image632
Blev riktig barnmat idag, falukorv och makaroner, det serveras ju självklart med tillhörande oliver och getost annars är det ju inte mat. Tänk så barnsligt gott det kan vara ibland.


Klarade andra kursen i skolan också... Grattis Ann! Åh tack Ann!


Jag fick se de första bilderna ifrån helgens plåtningar idag... mmh! Oh ja, de var precis så bra som jag trodde att de skulle bli. Det ska bli riktigt skoj att få visa upp dem, men ni får ge er till tåls ett litet tag till... Så skoj.


En liten lista

    Vad gjorde du för tio år sedan?
    Då var jag nyförlovad med min nuvarandra sambo, hade en gul soffa med hysteriska ljusblåa blommor på, jobbade häcken utav mig som servitris och bartender. Hade en hankatt som hette Robin, som sen fick kattungar, så mycket för att hon hade snopp...


    Vad gjorde du för ett år sedan?

    För ganska precis ett år sen så gjorde jag min första plåtning, vilket gjorde att jag fick upp ögonen för modellandet.


    Fem snask du gillar?
    Lantchips, Lakrisal, Gott och Blandat, choklad och Cola nappar.


    Fem sånger du kan utantill:
    Ingen har sett fantomen utan pyamas,  Ketchup kan prutta, This is my life, Kryptonite och Kom Änglar.


    Tre dåliga vanor:
    Röker, Dricker för mycket vatten på kvällarna så att jag måste gå upp och kissa hela nätterna samt slarvig med att plocka undan efter mig.


    Fem saker du gillar att göra:
    Leka, fotograferas, umgås med familjen, träffa kompisarna och sjunga.


    Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i:
    Träskor, Foppatofflor, Blå maskara... det mesta annat kan jag nog gå med på, så jag blir nog underkänd i denna frågan.


    Fem favoritsaker:
    Lipgloss, min sambo (ingen sak förvisso, men jag har stoppat ner honom i Bra-att-ha-påsen för många år sen), mina trasiga jeans, mormors gamla klocka och alla mina gamla fotografier.


    Fyra saker du är rädd för:
    Grodor, att förlora min familj, höjder, kyrkor och mörker.


    Tre saker du ser fram emot:
    Solen, semester och värme.

En lite söt lista som jag hittade hos min käre vän Jenny. Jag tror jag skickar den vidare och utmanar Sara, Johan och Amaia att göra samma lista, glöm nu inte att utmana andra. Enjoy and have a nice day!

Wysteriias tävling

Egentligen så är tävlingen om piercingsmycken och jag har ingen piercing, jag känner att det t.om kan vara lurigt att stava till det. Men jag vill vara med och tävla iallafall eftersom jag gillade designen.

Mmh, jag vet, "Ska hon aldrig ge upp sina tävlingar, hon vinner ju aldrig"... nah! Sluta vara så negativ! Kika in hos Cilla aka Wysteriia och va med i tävlingen som är sponsrad utav Galaxypiercing.com så kan du också vara med och vinna dessa läckra smycken.

image631

Nytt ifrån Johan


 Jag fick en ny bild utav min käre vän och fotograf Johan Gustafsson ikväll, tyckte själv att den var riktigt fin, bra känsla i den, så jag är nöjd. Jag ska vara ärlig och erkänna att min första tanke var... "hm, när var jag där..." det är lite så trötter jag är nu, men jag stolt att jag tyckats hålla mig vaken så pass länge. Vad säger ni om bilden?

Mera ifrån Sobelträffen


Hittade lite extra bilder hos Sarah Maria ifrån Sobelträffen, våran bilresa till träffen, det är min första sminkning som hon gjorde. Galet läcker. Måste ju säga att jag är lite imponerad utav att hon klarade utav att lägga den i bilen, det är galet även för att vara Sarah. Ni får även se den osminkade sanningen om en Ann som är stor i käften...


Jag har planer på att göra precis ingenting under kvällen, kanske blir det att slänga sig framför TVn och försöka lura någon att jag tittar. Men det är nog så avancerat det blir. Vad ska du roa dig med under kvällen?

Bilder ifrån Sobelträffen


Jag snubblade över två bilder hos Sandra, ifrån sista plåtningen jag gjorde i Tranås, kläder och skor fick jag låna utav gulliga Lotta, skorna syns förvisso inte med på dessa bilder men ni får se senare. Vad tycks?

image623image624

Dagens lek

Dagens fotoäventyr blev lika skoj som jag väntat mig att det skulle bli. Men jag är så galet trött nu, det känns i kroppen att det varit en händelserik helg. Stort tack till speciellt Christian Hollmann, men också till Sarah Maria, Li och Amaia för en super trevlig dag.

Ni får nog nöja er med att jag lägger upp lite bilder, nån större förklaring över dagen blir det inte idag, nu skuttar jag och Herr J till sängen!



Bus!


Mera bus, snart sticker jag, J och Sarah Maria iväg för att träffa upp Christian Hollmann, Amaia och lilla fröken Li... vi får se vad denna dag resulterar i. Håll i hatten! Nu åker vi!

Sobelträffen i Tranås


Lite trött i pannan idag får jag lov att erkänna, tre timmar resväg enkel resa, plåta under dagen, äta halvdåligt som alltid när man är iväg på sånt här, och sen tre timmar resväg igen.Vi började ju med att ringa upp vår vän och vapendragare Christian Hollmann tidigt på morgonen och tvinga honom att ställa in allt han hade att göra under dagen bara för att följa med och busa. Mmh, jag pratar om Sobelträffen.


Jag började med att plåta med fotografen Adam Madsen i en latexklänning, iförd en sminkning som Sarah Maria gjorde i bilen, tokigt ballt! En fotograf som jag kände mig galet bekväm med trots att jag aldrig träffat honom och tog bilder som är ganska långt ifrån mitt vanliga område.


Nästa plåtning gjorde jag tillsammans med fotografen Mikael Larsson och makeupartisten Alma, ett lite lugnare tema där, men jag ser fram emot att få se resultatet. Det är stylingen på bilden till höger, Sarah Maria hjälpte till att fixa håret på den.

Mhm, sen blev det ytterligare en lite mer spontan plåtning tillsammans med Adam Madsen, kunde inte riktigt låta bli när vi såg alla roliga kläder, plus att jag inte heller kunde säga nej till Adam - ser verkligen fram emot att få plåta tillsammans med honom igen.



På väg till Sobelträffen


Okej, nu sitter jag upp, har klätt på mig, fått kaffe och har packat. Känns dock inte som att jag är vaken... men men, vi är strax på väg att åka till Sobelträffen i Tranås idag, en fototräffa för modeller, makeupartister och fotografer. Vi ska bara försöka vakna och få in all packning in i bilen, och ja, Sarah Maria hade med sig en del saker. Jag tror vi kacklade för länge igår kväll, men som tur är så kan jag få slumra lite i bilen.

Har en del roliga plåtningar inbokade för dagen, jag får berätta mer senare när jag har mer tid till mitt förfogande. Får nog erkänna att jag är lite nervös, blir iallafall en som är totalt annorlunda mot vad jag tidigare har gjort. Håll tummarna för mig.

 
Lille T, Sarah Maria och hennes packning.

Det är dags att sätta lite fart nu så att vi kommer iväg. Ha en bra dag alla vänner och ovänner, hoppas ni får sol, regn och hagelstormar.

RSS 2.0