Haribo Phantasia


Min kära Herr J kom just och ställde 1 Kilo godis på bordet... 1 kilo!

Det är nog godis så att det räcker och blir över och lite till, sååååå.... nån som vill smaka lite kanske?

29/6-08

Jag var rätt off hela söndagen, det kan ha med tempot och takten under lördagen att göra, men det behöver inte vara så. Ingen huvudvärk eller sånt, men galet trött och sliten. Åt en frukost bestående utav kaffe och melon ute på gräsmattan, riktigt härligt.


Nat0, jag och Rickard.

Jag skulle ljuga om jag sa att vi fick något vettigt alls gjort under dagen, vi satt mest. På många olika ställen, men vi satt fortfarande. Förvisso hade vi inga planer alls på att göra något, så det var precis lagom ansträngande att inte göra något alls. Och dagen till ära så blev det ju naturligtvis pizza senare under eftermiddagen.

Hur var din söndag?

28/6-08

Jag nämnde ju tidigare att jag hade en gammal gamingvän som skulle komma på besök, fröken Nat0, och under hennes besök så kom det även ett gäng andra gamingvänner samt lite annat skoj folk. Fest. Jupp jupp. Så vi träffades upp ganska tidigt under dagen, drack en liten drink och åt lite mat.






Sen blev det lite mer drinkar, en och annan shot... mmh, jag tror inte att jag behöver beskriva mer. Tokigt skoj var det iallafall att få alla människor samlade igen, nu ska vi bara försöka se till att det inte dröjer ett och ett halvt år innan det sker nästa gång.

Måndag igen

Jaha, då vare måndag igen. Helgen har varit ganska intensiv, både galet och tokigt rolig, mycket skratt och galenskaper. Jag lovar att jag ska ta och visa lite bilder senare i eftermiddag, när jag kommit hem ifrån jobbet.

Kommer nog att bli en annorlunda vecka på jobbet, sammanslagningar och sammarbeten. En exotisk blandning utav kollegor. Kan bli skoj. Kan också bli allt annat än skoj.

Nåväl, frukost och sen jobbet. Hur ser planeringen för måndagen ut för dig?


Fotograf: Björn Magnusson
Modell: Lilla Jag!

Iik!

Bah. Ssom vanligt så kan kan jag inte låta bli att peta på alla knappar... och Swoosh! Så var ju hela min bloggdesign borta... Bra jobbat, inte sant?

Nån som har en aning om hur jag kan återställa allt?

118 100

Jag var ju också tvungen att skicka ett SMS till 118 100 för att se vad den svarade på frågan Vem är Ann Kykyri?
    "Ann Kykyri är en 29 åring från Ösmo, Stockholm. Hon är en semiprofissonell fotomodell. Man även se några utav hennes bilder på www.modellbilder.se/portfolio.php?id=29165..."

28/6-08

Jag hade en gammal kompis som kom över igår kväll, för att stanna under helgen. Vi lärde känna varandra under den tiden då jag spelade Counter-Strike, vi spelade tillsammans de två första åren. Det blev mest struntprat om gamla dagar och en massa fnitter under kvällen igår, grillade lite, drack lite vin och Baileys så klart.

Vi kom på att sista gången vi träffades var för ett och ett halvt år sedan... tiden går verkligen jättefort. Tänkte att jag skulle passa på att bjuda på lite bilder som Herr J tog sista gången Nat0 var här.



Fredagsmutter

Jag vaknade tidigt idag också... suck... det är ju inte det att jag vaknar för att jag är utvilad, jag är ju trött som en björn på vintern och kommer förmodligen snart att ha temprament som en sådan.

Idag blir nog en ganska tuf dag på jobbet skulle jag tro, så det är fel dag att vara trött, en massa avslut som ska göras idag. Burr. Jag hade verkligen hoppats att jag skulle kunna smita undan sånt här, det är inte riktigt min grej. Men nu är det väl bara att bita i det sura äpplet.

Ni ser ju, jag muttrar redan...
 
Fotograf: MGAH.se
Makeupartist: Sarah Maria
Modell: Jag, jag jag!

Therese Jonsson II

Här kommer andra laddningen med bilder ifrån fotograferingen tillsammans med Therese och Christian under fototräffen i Hallstahammar.


Fotograf: Therese Jonsson
Mua: Christian M
MB: Klicka här!

Vad tycker ni?

Utmaning

Jag blev utmanad utav fröken Cilla, så det är väl lika bra jag sätter mig och skriver ihop det här då, så att hon inte sätter sig i ett hörn och grinar ihop...

    Regler:
    -Beskriv först reglerna
    -Svara på alla frågor
    -Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
    -Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


    Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
    Skriva i papper till Försäkringskassan.
    ♦ Ringa upp Nathalie.
    ♦ Kolla upp om vi kan få låna partytältet tills i helgen.
    ♦ Färga min hemska utväxt.
    ♦ Laga middag.

    Vad gjorde du för 10 år sedan?
    ♦ 1998. Då hade jag och Herr J ganska nyligen firat våran 1 års dag tillsammans, vi bodde i en ganska ful lägenhet där vi hade gula soffor med blåa blommor på. Burr.

    Ställen du bott på?
    ♦ Mina föräldrar är skiljda sedan väligt många år tillbaka, så jag har alltid bott här i min skog tillsammans med mamma. Pappa har flyttat runt en del, Skärholmen, Aspudde och Haning, så på helgerna har jag flyttat runt med honom.

    Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
    Betala av alla banklån.
    ♦ Ge Lille T en tryggad framtid.
    ♦ Se världens sju underverk.
    ♦ Köpa det lille torpet min mamma alltid velat ha.
    ♦ Skaffa mig en Ford Mustang.

    Personer du vill veta mer om
    Jenny
    Johan Gustafsson
    Maria
    Sarah Maria
    Kollegan Therese
    Therese Jonsson

Ere nån vaken?

Jag vaknade första gången 05.30 och sen igen vid 06.10... vad ska det vara bra för?

Men men, man får väl vara glad för det lilla, alla räkningarna är betalda, solen skiner och kaffet är precis klart. Jag är hyffsat pigg nu men jag kan tänka mig att framåt dan på jobbet så kommer jag att vara helt väck.

Idag kan man säga att imorgon ere fredag.
Några planer för helgen?


25/6-08

En ny frisyr, lite nya kläder, ja det var precis vad jag behövde. Åkte iväg och shoppade idag efter jobbet, så jag passade på att springa in och få min risbuske till frisyr iordningfixad. Nah, jag visar ingen bild idag, jag uppskattar inte frisyren som frisören fixade till... eller ah, jag gillar oftast inte frisyrerna som frisörerna fixar.

En kavaj och med tillhörande cityshorts. Mmh, me like.

Kära mor kom förbi en sväng efter att vi ätit, pratade lite strunt och drack ett glas vin. Hur gammal man än blir så tror jag alltid att man kommer att känna sig som en liten flicka när ens mamma är inärheten, oavsett om jag är en mamma själv. Känner du likadant?

Godmorogn

Jag hade en sån där riktig mysdröm när klockan ringde.... var iväg på charter semester, och jag skulle precis sätta på min bikinin och gå ner och lägga mig vid stranden... MEEP MEEP MEEP! Alltså, irriterad kan man ju bli för mindre.


Bild på mig och Lille T under våran Kreta semester förra hösten...

Nåväl, det är sol och inte ett moln nu iallafall, så man får väl vara glad för det lilla som bjuds.

Vad ska du roa dig med idag?

Glass

Tog en sväng efter jobbet idag, passade på att äta lite glass med familjen medans solen var framme. Riktigt mysigt. Jag åt väl halva min glass som vanligt, sen smakar det inte bra längre. Tänk att jag inte kan lära mig att äta glass. Kladdigt och sött.

En Nogger blev det iallafall.

Äter du mycket glass på sommaren, och i så fall, vilken äter du?

Sommarbild

Börjar snart jobba så det är dags att masa sig iväg men jag tänkte bjuda på en somrig bild för att väga upp allt regn, åska och tråkväder som vi har idag. Hoppas ni uppskattar den.
 
Fotograf: Björn Magnusson
Modell: Lilla Jag!

Uschlig morgon

Inte pigg alls idag, ögonen rinnen, ont i halsen. Hostat större delen utav natten, såpass att jag
själv vaknat utav det. Jag har varken tid eller råd att bli sjuk nu innan semestern.

Nån som har nån dunderkur mot förkylningar?

Dagens shopping

Åkte iväg en sväng för att gå på apoteket, var tvungen att ha nässpray och superduper herrejösses multivitaminer, en brusvariant som smakade gammalt utskitet äppelmos. Mmh, smarremums. 

 Och eftersom det var lite synd om mig när jag är förkyld så köpte jag två lipgloss a la Bodyshop, lite halvtaskiga pigment och hållbarhet för att vara ett lipgloss som kostar 190 kronor tycker jag nog. En gubbkeps på HM, 29.50 kronor.


Samt en långklänning på Gina Tricot, 249 kronor, men eftersom Gina Tricots hemsida inte vill visa min klänning så får ni inte se den.

Stannade till på vägen hem också för att köpa en glass, tokigt gott med kall glass när man har ont i halsen.


Så vad har du roat dig med idag då?

På väg att bli sjuk

Kände mig risig och sänkt redan igår, men jag trodde nog mer att det berodde på midsommaraftons alkoholintag, men idag när jag vaknade så är ögonen svullna, näsan rinner och jag har ont i halsen. Suck. Jag har inte tid att bli sjuk.

21/6-08


Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kände av midsommaraftons firande, så idag blev det en ganska stillsam promenad ner till den lokala ICA butiken. Stannade till lite på vägen så att Lille T skulle få leka lite vid lekplatsen.

Vi grillade lite kyckling när vi kom hem, gjorde en riktigt god gryta med röd och gul paprika, bacon, oliver samt den grillade kycklingen. Detta serverades med ris samt brieost och Halloumi. Vi dukade ute och satte oss för att äta, men vi hade knappt hunnit tagit första tuggan innan regnet kom. Inte lite regn, spöregn. Hela midsommarafton klarade vi oss dock utan regn, så man får väl vara glad för det lilla.

Jag tänker nog roa mig med att försöka göra så lite som möjligt under kvällen,
kanske dumglo lite på nån usel film.

Vad ska du roa dig med?


20/6-08







Glad Midsommar!

Kampen mellan Man och Kvinna

Vi roade oss med att dricka vin och spela ett nytt sällskapsspel igårkväll och ändå är jag uppe nu, jag blir lite trött på mig själv. Nåja, riktigt trevligt var det iallafall. Spelet heter Kampen mellan Kvinna och Man, mmh jag skulle tro att ni förstår vad det går ut på, skrattar gör mani massors så detta spel rekomenderar jag.



Björn Magnusson II




Fotograf: Björn Magnusson
Modell: Lilla Jag!
MB: Klicka här!

Utställningen på MB


↑ Första bilden till vänster...

Mmh, återigen, detta kanske inte är något alla tycker är jätteimponerande och höjer till skyarna,
men jag tycker att det är jätteskoj att se att så pass många uppskattar mina bilder tillräckligt
mycket för att ge mig poäng nog att hamna i utställningen.

Nöjd.

Midsommarvaka

Jupp, midsommarvaka eller uppesittarkväll inför midsommar, you pick, men så ere iallafall.

Vad ska du roa dig med ikväll?

Min torsdag

Jag är hemma med en liten sjukling idag, Lille T fick feber redan igår, så det blir att mysa ner sig i soffan och kika på Disneyfilmer en hel dag. Han är inte farligt dålig idag dock, ingen feber än så länge, men det är lika bra att vara hemma idag så att han har chansen att vila upp sig. Ironiskt nog så skiner solen idag.

Jag har varit duktig och fått i mig kaffe och en tunnbrödssmörgås til frukost, tänk så mycket lättare det är att få i sig när man inte har någon form utav tidspress.

Senare i eftermiddag så kommer min käre mor upp och håller Lille T sällskap medans jag åker ifrån på en hudanalys för Clinique. Jag vet egentligen inte vad det ska gå ut på mer än att de ska försöka lura på mig en massa produkter som jag egentligen inte vill ha. Men om inget annat, så blir det säkert avkopplande.

Vad ska du roa dig med idag?

Björn Magnusson I

Japp, då har jag fått lite nya bilder igen, riktiga sommarbilder. Det här är första sessionen med bilder som jag plåtade under fototräffen i Hallstahammar, jag är nöjd, vad säger ni?


Fotograf: Björn Magnusson
Modell: Lilla Jag!
MB: Klicka här!

17/6-08

Mmh vi var hos banken idag för att kolla upp hur vi ska göra med vårat radhus som tycks ha separationsångest ifrån oss, plus att vi har sagt upp vårat sammarbete med mäklaren och nu bytt till en annan mäklare som har en försäkring mot dubblaboende kostnader. Känns rätt bra. Ja, det gick bra.

Vad har du roat dig med idag?

En tisdag...

...morgon som denna serveras det knäckebröd till kaffet. Inte på ett silverfat. Nah, jag har inte fått tillbaka hyllan i garderoben än, så det blev till att gräva ut en tröja underifrån hyllan som ligger mitt på golvet i garderoben. Glamoröst värre.

Jobbe snart, börjar känna att det är dags för semesta. Kan tänka mig att sitta ute på altanen, dricka mitt kaffe och läsa en bok. Idag är det förvisso lite kallt och blåsigt. Och jag har ingen bra bok. Men tanken var ju god.

Ska till banken efter jobbet och träna upp min övertalningsteknik. Vet att ni har fått hålla er tummar ganska mycket på senaste, men helt allvarligt så verkar ni ha fuskat, för det hjälper inte, så se till att hålla tummarna idag!

Favorit - Christian Hollmann

Jag vet att jag redan har visat en favoritbild ifrån Christian Hollmann, men vi har plåtat så pass många gånger tillsammans att det är helt omöjligt att välja ut bara en bild.

Dessutom så snubblade jag över en del gamla Behind The Scenes bilder ifrån den dagen så jag rev sönder en vit klänning och snuttade lite i lera...




Fotograf: Christian Hollmann
Makeup: Kim Malm
Modell: Moi!

Citronyoghurt

Woho, jag har ätit frukost, för första gången på... ja jag vet inte, länge!

Ett stort glas kaffe som alltid, men jag lyckades också peta i mig en tallrik med naturell yoghurt med citronsmak, precis lagom. Fräsht sådär. Det måste vara chocken över den trasiga garderoben...

Garderoben rasar in

Jag började min morgon med att gå in i garderoben för att hämta kläder, ska få bort en hood som sitter fast på en galge och sliter till. helt plötsligt står jag där med galgen i handen... samt hela ställningen och hyllan ovanför. Allt trillar ner på golvet, och passar på att klappa till mig på vägen, fyra gigantiska skruvar lyckades lossna ifrån väggen. Nu ligger alla mina kläder på golvet, jag bara kastade in galgen och stängde dörren.

Lite humor så här i efterhand, jag är nog för stark för mitt eget bästa helt enkelt. Får se hur blå och fin jag kommer att bli, mindre snyggt.

Life


Jag fick ett tips utav min gamle vän Jenny att se serien Life, och nu har jag kikat på första avsnittet. Handlar om ett polis som precis blivit frigiven ifrån fängelset efter att ha suttit av tid då han blev oskyldigt dömd.

Verkar vara en serie som är riktigt lovande, lite halvudda huvudroll. Knepig. Det gillas.

Så om ni är som mig och inte har sett serien än, ta då och se till att göra det, för jag tror att detta är en serie man kan följa.

Visningen...


20 minuter kvar tills visningen börjar... jag trodde inte att jag skulle vara nervös idag, men jag hade visst fel... håll tummarna för oss idag!

Nyfiken?


*********
Edit...
0

Fool's Gold

Jag började titta på Fool's Gold igår kväll men höll på att somna ifrån den, så jag kikade färdigt på slutet nu. Jag brukar inte vara en stor hejjare utav den här typen utav film, men denna rekomenderar jag verkligen. Inte bara värd att se på en söndag, utan tål att ses även en fredag.

Kanske inte helt svårt att lista ut vad filmen handlar om, vita stränder, båtar, skatter, de onda vs de goda, och naturligtvis en kärlekshistoria.

Underhållande bra story och en riktigt bra rollista, Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland och Alexis Dziena.



Makeupartist sökes

Jag, Cilla & Johan håller på att leta efter en makeupartist i Stockholmsområdet som
även har kunskap inom hår, som är villig att hoppa in för en TFP-session. 

Tema - Lite udda fashiontema, berättar mer om Du skulle vara intresserad.
Dag & Tid - 21 Juni, klockan 15 ungefär.

Visning III

Mmh, jag är redan uppe, som alltid. Har redan hunnit fixa iordning i köket och plockat iordning lite på nedervåningen, skulle behöva dammsuga men det får väl vänta tills pojkarna vaknar.

Termometern står redan pöå 19 grader i skuggan, det blåser lite lätt, men det är inte ett moln på himlen. De flesta utav er tycker säkert att det är jättebra, men vi har visning idag och är det för fint väder så går folk och lägger sig på stranden istället för att komma och köpa vårat radhus.

Vi har visning mellan 16.30-17.00 idag, alltså en halvtimme, ni som har haft visningar eller varit på visningar, är inte det ganska kort tid?


Tips på serier

Jag behöver ha tips på nya serier,
alla mina som jag vanligtvis brukar titta på har säsongsuppehåll.
Hjälp.

Vad brukar du titta på?

Dagens shopping

En ny knälång rutig kjol, en brun väst, ett par örhängen, tre par nya trosor, två nya lagellack, ett skärp och ett par shorts som visande sig vara precis lagom små att jag inte kunde ha dem.

13/6-08

Ja det blev lite drinkar igår, både med och utan kaffe. Och bangolf, där vi spelade i lag om tre och vårat lag var det mest oseriösa, lek och bus. Vi gick runt på kortast tid och snittat bäst poäng.

Lite väl kallt för min smak.

Middag inne på nån liten och ganska söt resturang som ligger nere vid hamnen, maten var helt okej, priserna likaså, men de hade den mest löjliga serveringspersonalen så jag trodde jag skulle krypa ur kläderna utav irritation vid ett par tillfällen.

Vi blev inte så långvariga dock, satt väl en timme efter middagen, åkte sen vidare hemåt för att ta ett glas vin. Ingen studsmatta igår.


Vad gjorde du Fredagen den 13e?

Makeupstore Eyeliner

Jag fick mig en ny Eyeliner utav min kära mor igår, en neongrön ifrån Makeupstore.
Det tackar jag för, det gillas, tack mamma.

Minigolf

Precis kommit hem ifrån jobbet nu, det blev en tidigare dag än vad jag hade räknat med. Det tackar jag för. Ska ta och kasta mig in i duschen innan dagisfröken H kommer på besök, vi ska väl ta och dricka lite kaffe, mmh, innan det är dags att träffa upp övriga kollegor för lite minigolf, middag och mera kaffe.

Hur ser planerna ut för din kväll?

Tokigt...

...trötter idag, känner mig helt vinglig, lite självförvållat kanske då jag delade på en flaska rött med min mor under kvällen igår. Det var länge sen jag var där och bara ljög, myskänsla och gott vin vare också. 

 Jag hoppas på en lite kortare arbetsdag idag, lite sol och mer energi.

Vad har du för planer för dagen?

Therese Jonsson I



Fotograf: Therese Jonsson
Mua: Christian M
MB: Klicka här!

Vad tycker ni?

Paket på väg

Att vakna och hitta ett mail som säger "Leveransbesked - Ditt paket är på väg‏", det känns ju ganska trevligt, hoppas bara att jag får dem innan helgen. Det var typ halva priset på reapriset när jag beställde dessa, tokigt billigt. Så paketet är på väg, solen skiner och kaffet smakar bra, vad mer kan man begära för att få en bra morgon?


Center Dark 70%


Jag skämmer bort mig själv lite efter kvällens händelse med ett stort glas apelsinjuice och en center ifrån Cloetta med mörk choklad. Tycker du om mörk choklad, så bara måste du testa denna, tokigt smarrig.

Diskmaskinen läcker!

Mhm, som skrivet i lagboken om allt jävligt som kan hända, så precis när man tror att man inte kan ogilla sitt boende mer... Nah, vi har alltså inte fått sålt radhuset än ... så sätter diskmaskinen fart att läcka. Mmh. Skoj. Lödder i hela köket, såg ut som i en dålig film. Usel film. Panik. Tänk om det blir fuktskador nu när vi ska sälja. Det kan ju inte bli värre.

Tänk att man alltid ska vara så snabb på att säga sånt, för lagom när jag sagt det så inser jag att en liten bit papper som Lille T har suttit och ritat på med sina tuschpennor har hamnat på golvet och den färgen löses nu upp utav allt diskmedel. Dubbelpanik. En stor brun fläck i plastmattan mitt på golvet.

Nåja, torka upp vatten och på med rengöringsmedel för att försöka lösa upp färgen som sätter sig så fint i mattan. Klorin är bra har jag hört. Så fläcken går ifrån brunt till mögelgrönt, precis den färgen jag sökte för att öka försäljningschanserna... Trippelpanik.
Okej, så nu är vattnet helt upptorkat, fläcken fick vi också bort. Lite rädd för fukt under diskmaskinen samt under plastbrickan som man har under, så nu ligger min hårfön... ja, jag har faktiskt en sån, även om jag inte använder den... på köksgolvet, på en grytlapp för att det inte ska bli brännmärken i mattan (japp, förutseende) och torkar ut den sista fukten.

Så hur har din kväll varit?

Bilder ifrån Therese

Åh jag måste bara berätta, jag vill se bilderna ifrån plåtningen tillsammans med fotografen Therese Jonsson och muan Christian M, och galet så nöjd jag blev, de flesta utav dem skulle inte ens behöva ha någon retusch alls.
Helt galet.

Nah, ni får inte se än. Hähä.

Jag vill ha semester!

Man är ju allt lite småtrött idag, att ha en ledigdag mitt i veckan var lite som att lura sig själv att man har semester, för att sedan väldigt snabbt bli besviken. Jag hade nog kunnat tänka mig att gå på semester snart... Jag har semester vecka 29, 30, 31 och 32, när har du din semester?

Lite grått och mulet idag också, men blåser inte lka vilt som det gjorde igår och det uppskattas. Inget regn. Jag vet att det grinas om att det behövs regn på grund utav att det är torrt, men det kan väl regna på nätterna och vara fint på dagarna om det promt måste regna.

10/6-08

Dagen har verkligen varit kanon, själva avslutningen i skolan gick väl på
lite mer än en och en halv timme. Det vanliga, glada barn, snyftiga
föräldrar och en grymt tråkig rektor som envisas med att ha ett för långt tal.




Jag är lite väl trötter nu, det har varit en lång dag...
så jag hoppas att ni haft en bra dag, likaväl som min har varit det.
Sov så gott folket.

Skolavslutning

Jag ska iväg för att fira lillebrors skolavslutning idag, han slutar grundskolan, så idag får man kramas och äta jordgubbar. Tanken var att vi skulle ha picknick i gräset efteråt, men det är galet mulet och trist ute, det har nog regnat stora delar utav natten, så vi får väl se hur det blir med myspyset i gröngräset.

Inför midssomar

Det är nu bokat och spikat att söta Cilla kommer hit under midsommarhelgen, dels för att dricka vin och ljuga, men också för att plåta tillsammans med mig och Johan. Bus bus bus.

Vi har en jätteläcker ide inplanerad, och jag är supernöjd med att jag ska få se en bild på en del utav rekvisitan imorgon, så håll tummarna för att den stämmer med iden!

Fotograf: Johan Gustafsson.

Nämen...

...godmorgon, är det någon vaken så här dags?

Nytt på MB

Jag visade ju en bild ganska nyligen som jag fått ifrån grafikern Ingela Svensson och fotografen Gunnar Englund och nu har jag fåtter fler bilder som lagts ut som en session på modellbilder.se, så jag tänkte att jag skulle ta och visa er resterande...

Jag gillar verkligen dessa bilder, de visar en helt annan sida utav mig själv än vad jag är van att se. Lungt och fridfullt. Så ruskigt nöjd, stort tack till Gunnar och Ingela.

Och psst... hörrni, ni som är medlemmar på modellbilder.se kan ju få se dem i lite högre upplösning, och när ni ändå är där så kan ni ju få passa på att ge lite kritik också. Klicka här!

8/6-08

Var iväg och handlade lite medans Lille T var på badhuset igen tillsammans med farfar. Ingen direkt upplyftande shopping, mest matvaror. En ny hudlotion ifrån Nivea var väl det mest skojjiga jag handlade.

Har grillat lite till lunch, fläskfile och potatissallad.

Får väl passa på att visa upp en Dagens Outfit också, det var ju ett tag sen... hade ett par enkla vita flipflops till detta.

Keps: ICHI
Solglasögon: HM
Scarf: BikBok
Linne: BikBok
Kjol: HM

Roar mig med att slösurfa och göra så lite som möjligt. Tänkte försöka ta mig ut i solen lite och kanske läsa en bok... men jag har ingen bok att läsa. Nån som har nått boktips kanske?

Myggbett

Vaknade upp till den härliga upptäckten att jag har myggbett överallt, på fötterna, under foten, vid handlederna, på ryggen... suck. Mmh, myggbett hör väl till sommaren men jag behöver väl inte få alla.
Jag köpte ett myggspray igår, men tror ni att jag använde det?

Promenad i solen


Tog en promenad, stannade till och lekte lite vid ALLA lekplatser som
vi passerade, åt lite mjukglass i solen. Massa mysigt, så skönt att
sommaren äntligen är här. Mer sol åt folket!

Lypsyl

Köpte ett nytt sommarfräsht lypsyl tidigare idag, det fanns flera olika färger så egentligen hade jag nog gärna haft med mig flera utav dem hem, men jag nöjde mig med ett i guld.

Det fungerar precis som ett vanligt läppbalsam men har en diskret guldton med lite skimmer. Riktigt sommrigt och snyggt.

Kostade inte många kronor heller, så ett sånt lypsyl rekomenderas!

Ny bild

Jag fick just en ny bild skickat till mig ifrån grafikern Ingela Svensson har knåpat ihop,
fotograf Gunnar Englund.
Vad tycker ni?

6/6-08

Vi hade lite vänner över på besök igår, började med att grilla hamburgare och bara mysa.
Så galet härligt när man bara kan sitta ute och njuta utav det underbara vädret.


Drack lite vin och pigelindrinkar under kvällen, riktigt trevligt.
Och shots, lät som en mycket trevlig ide, igår.
Gitarrspel med sång och falska toner.





Stackars grannar... nåja, vi hade en mycket trevlig kväll, som tyvärr har satt sina spår i pannan,
så jag får nog försöka ta mig i kragen och göra mig kvitt dagen efter känslan.

Vad gjorde du igår?

Sex and the city

Haha, jag satt och kikade på Sex and the City the movie, en riktigt dålig kopia. Cam. Men det är strunt samma för min del, jag är inte så kinkig. Så länge det inte sitter någon och rapar i publiken. Haha. Tokigt förvånande.

Samma känsla i filmen som i serien, fast lite mer vuxet skulle jag nog säga. Helt klart en bra film, spciellt med det extra humorinslaget utav en rapande karl.

5/6-08

















Gårdagen var jättetrevlig, kollegan Hanna var här en sväng så vi grillade en massa god mat, tokigt gott faktiskt. Fylld fläskfile med basilika och getost, potatissallad med färska morötter och rödlök, vitlöksbröd och oliver.

Sommardrinkar i alla dess färger testades också på, precis lagom kväll. Sitta ute i solen. Mat, vin, drinkar, sen sover man lite gott.

Redo att plåta

Nu har jag vilat upp mig efter helgen känner jag, nu är jag återigen redo att ge mig ut och plåta.
Fotoabsitinens. Ett säkert tecken på att allt ärsom det ska igen.

Ska vi plåta?

Dagens shopping

Ja dagens shopping bestod utav två linnen ifrån BikBok, ett grått och ett gult. En grön tubtop ifrån Gina Tricot. En martinblå top med knuten rygg ifrån ICHI, samt ett bälte, en keps och en scarf ifrån samma butik.

Lille T fick fyra par shorts, tre t-shirtar samt ett linne. Plus att vi lyckades byta hans sandaler till en större storlek, hittade ett par helt perfekta svarta.

Vad har ni roat er med idag?

Åker och shoppar

Bah så varmt det varit idag, klibbigt.

Ska roa mig med att åka iväg och handla en sväng, måste byta ett par utav sandalerna som vi köpte i förra veckan till Lille T. Tänkte se om jag kan hitta ett par nya linnen och kanske nått par shorts också till honom. Får väl se vad jag hittar...

Fler mingelbilder

 
Jag hittade lite fler mingelbilder ifrån träffen i Hallstahammar. Alltid lika skoj att få se en massa bilder, bara bus. Ena bilden är fångad utav Ryan och andra är tagen utav Per. Tackar.


2 dagar ...

...kvar att jobba, och sen är det helg igen.

Sovit som en stock inatt, har inget minne utav att jag vaknat till en enda gång. Tokigt skönt. Somnade med huvudvärk, en sån som jag haft hela dagen och inte trodde att jag skulle vakna utan, så det var ju en glad överraskning att vakna. Tacksamt.

Strålande sol idag, inte ett moln. Hörde att det skulle bli 29-30 grader varmt under fredag och lördag, låter ju inte helt otrevligt tycker jag. Att besöka en strand kanske vore nått att lägga in i planeringen.

40 % på Josefssons


40% på alla kläder och skor.
Rabattkod:
576188

Mera plugg

Pluggat med studiekamraten idag igen efter jobbet, 5 timmar. Känns i pannan nu att man är lite snurrig och virrig. Kanske inte värre än vanligt. Nåja, vi fick klart tre uppgifter idag iallafall , så det ska vi väl vara glada för. Duktiga töser.

Gud så trött

Godmorgon,
gud så dåligt jag har sovit inatt, snurrat, vridit och vänt på mig hela natten och när jag väl har somnade in ordentligt så kom Lille T upp i sängen och började boxas. Uscha. Varmt och klibbigt, känns som att jag fortfarande har kudden kvar i ansiktet.

Favorit - Tobias Jakobsson


Fotograf: Tobias Jacobsson
Stylist/Mua: Emma Nolander 
Modell: Jag

Studier


Skolarbete. Ny kurs. Psykosocialt arbete. Har suttit tillsammans med studiekamraten och försökt komma ikapp i skolarbete, inte för att vi legat på latsidan utan för att vi fått uppgifterna en vecka senare än alla andra... är internet gången segare för att vi bor i skogen kanske? Sjukt stressigt att veta att man lämnar in uppgifter senare än väntat pga att vi inte fått uppgifterna iallafall.

Tillbaka till verkligheten

Jaha, måndag och tillbaka till verkligheten igen, jobba. Det känns lite overkligt att behöva göra sånt efter en sån här helg där man totalt har lyckats koppla bort allt som har med jobb att göra.

Idag fyller även min yngsta lillebror år, så jag vill passa på att säga grattis!

Update Hallstahammar


Okej, det första som hände vad det gäller resan till Hallstahammar så var våran stuga som vi hade bokat i Januari blivit dubbelbokad. Skrik och panik. Dubbelpanik. Nåja, vi fick bo i en lägenhet i centrala Hallstahammar, om man nu kan kalla någon del utav Hallstahammar central, jag, Herr J, Sarah Maria och hennes sambo Hanna, Li och Amaia fick 3 rum och kök. Ganska lagom, men lite surt att ha längre avstånd.

↓ Fredagkvällen gick åt till att kramas med en massa bekanta ansikten och skaka hand med ännu fler obekanta. Jag och fröken Cilla snubblade över Ryans kamera och upptäckte den annorlunda leken "Flytta pricken". Tänk så lättroade man kan vara när man är lite trött.
↓ Lördagen öppnades hårt i en tre timmar lång plåtning tillsammans med Björn Magnusson, bland brännässlor, tistlar och annat otrevligt. Brännmärken och skrapsår, men av det lilla man kan se i kameran så tror jag det var värt det.

↓ Andra plåtningen var inbokad tillsammans med fotografen Therese Jonsson makeupartisten Christian. Therese kan klättra på tak i högklackat och Christian är rädd för spindlar men har ett läppglans som smakar persika. Kan det bli annat än bra bilder?
↓ Direkt efter den plåtningen var det dags att sprina iväg till Petra Heikkinens stuga för att sätta på sig lite nytt smink inför plåtningen tillsammans med Joachim Bago.
↓ Vi deltog i grillningen som var arrangerad utav Modellbilder.se, eller ja, vi låg på gräset och tittade på medans de andra grillade och sen åt vi när det var klart. Inte alls så mycket folk som jag väntat mig, det ryktades om att det var 170 (eller vare 130?) personer på träffen i år, men det var bara ett fåtal som var med och grillade.

↓ Med mat i magen begav vi oss senare ut för att fortsätta plåta, även om jag försökte intala Bago Badkruka att man inte får bada förän en halvtimme efter att man har ätit. Ja det var kallt, riktigt kallt. Men inte så pass kallt så att man domnade bort och inte kände kylan, är inte det precis min vanliga tur?
↓ Kall och lagom blöt återvände vi tillbaka till våran lägenhet för att fortsätta kvällen med att prata med massa strunt och ljuga om dagen som varit. Himla mysigt att bara kunna sitta och koppla av, så kvällstid var det skönt att kunna ha en lägenhet att smita undan till, men dagtid då man kom på att man glömt saker i lägenheten och var tvungen att åka fram och tillbaka... ja då var det mindre trevligt.

↓ Söndag morgon startade precis som vanligt, Sarah Maria åt fil med blåbär, Hanna åt mjöl, Li åt kattungar och Amaia sov... nåja, Sarah Maria drog fram allt smink och satte fart att kladda ner Li inför hennes plåtning med Herr Jönsson. Tokigt tufft.
↓ Nöjda och belåtna styrde vi sen kebaräzern hemmåt... så avslutningsvis, ett stort tack till alla er som hjälpte till att få denna helgen lyckad. Och till er som försökte få den att bli misslyckad, bättre lycka nästa gång.

Tillbaka ifrån Hallstahammar


Goddagens folket, nu har vi anlänt här hemma igen efter en helg bestående utav en massa fotograferande, skratt, värk, lite mera skratt och ännu mer plåtande. Fototräffen i Hallstahammar ja. Jag lovar att jag ska ladda upp lite bilder ifrån själva träffen snart, samt lite Behind The Scenes bilder ifrån plåtningarna... snart...

RSS 2.0