Ingrid L

 
Här kommer en av bilderna från en serie vi plåtade för ett par veckor sen, en riktigt kall eftermiddag. Modellen är en av agenturen Nocturnal nya ansikten, visst är hon vacker?
 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Ingrid L
Designer och stylist: Cherie Cherokee / Luna Collective

Emma T


 
 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Elin Laine
Modell: Emma T

Beauty ned Emma T

 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Elin Laine
Modell: Emma T

BTS från plåtningen med Emma och Elin

 
 
Jag hittade lite behind the scenes bilder hos makeupartisten Elin Laine, från gårdagens plåtning tillsammans med modellen Emma T. Otroligt lyckad plåtning, vi fick många bra bilder som helt klart kommer att användas i portfolion. 

Plåtar med Elin och Emma

 
Söndag. Det innebär retusch eller plåtning. Jag väljer plåta. Hähä.
 
Har en fotodate idag tillsammans med makeupartisten Elin Laine och den fantastiska modellen Emma T och planen är att jag ska genomföra ett par bilder som jag länge velat göra. Bara hoppas att jag kan få till det så som jag vill ha det också, håll tummarna. 

Psst...

 
... ni vet att jag bokade en resa till Barelona för ett tag sen... gissa vem som ska få plåta en mycket vacker modell i Barcelona? 

Nämen...

 
... är det fredag igen? Japp japp. Godmorgon världen, idag är det fredag igen. Min dag kommer att tillbringas i Sthlm, jobbandes. Men jag skulle också tro att kvällen tillbringas i Stlm, för att fira av en avslutad vecka. Känns som ett bra avslut på veckan. Helgens planer innefattar mer firande och även lite plåtande.
 
Vad ska du göra?

Mer BTS från helgens plåtning med Ingrid

 
 
Jag hittade lite fler bilder från helgens plåtning hos designern/stylisten, bland annat den jag visar upp när jag sitter mitt i alla klädhögar. Hähä. Ni hittar fler bilder hos Cherie Cherokee

BTS med Ingrid

 
Gårdagens plåtning blev inte riktigt som planerat, men hur ofta går det som planerat när man plåtar? 
 
Cherie, Ingrid och Anja i full fart med hår och smink... 
 
Det var kallt och blåsigt igår, för att inte tala om mörkt, men vi plockade på oss en massa kläder och gick ut... för att plocka av den tappra modellen kläderna. Hähä. En stor eloge till modellen Ingdrig som stod ut med kylan.
 
Vet ni, det är inte ofta som jag blir så inspirerad att jag redigerar klart alla bilder dagen efter plåtningen, men jag har suttit och pillat och petat sen jag vaknade imorse... så alla bilderna är redan klara. Sugna på at få se?

The dreamteam strikes again

 
För ett par veckor sen så arbetade jag för första gången tillsammans med designern, stylisten, sångerskan, dansaren... ah asså, jag kan fortsätta rabbla ett tag, för denna kreativa människa har många vackra sidor, men det var inte det jag skulle komma fram till. Idag ska jag få jobba tillsammans med den underbara Cherie Cherokee igen, samt min fantastiska makeupartist Anja Prigoda . The dreamteam. 
 
På schemat för dagen står det att vi börjar plåta Herr Maks och sen en, för mig, ny förmåga vid namn Ingrid. Jag tänker nog inte berätta så mycket om stilen i bilderna, men jag ska försöka skicka runt en kamera så att det blir lite behind the scenes bilder att visa upp senare. 

Angelina

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeup: Matilda Ekengren
Modell: Angelina Dehn

Fredag

 


Tänk så länge sen det var jag hade en fredagsrubrik!

Fredagmorgonen startades med sovmorgon vilket jag inte nyttjade,utan klev upp och började dagen med att spilla ut halva kaffekoppen på golvet. Suck. Men eftersom jag haft så mycket tid att göra av med innan det är dags att gå iväg till jobbet så har jag fått en hel del retusch gjord. Och nah, jag har inte försökt retuscha bort kaffefläckar idag. Hähä.

 

Fredag alltså. 
Vad har du för planer i helgen?


Emma T

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Angelina Dehn
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Cherie Cherokee
Modell: Emma T

Förväntningar kring helgens plåtning

 
Godmorgon världen.
Igårkväll hade jag telefonkonferens tillsammans med delar av helgens team, den fantastiska stylisten Cherie Cherokee och min underbara makeupartist Anja Prigoda . Vi finplanerade detaljerna kring plåtningen, knöt ihop det sista, så jag är så galet taggad inför våran fotografering att jag till och med drömde om den inatt. Inga dåliga förväntningar på helgen. Underbart.
 

Bokad resa till Barcelona

 
Åh vet ni. Vi har bokat oss en weekendresa till Barcelona. Det känns så galet skönt. Få hälsa på las Ramblas, sangrian och all tapas. Mmh. Hotellet känns dock inte som nått woho ställe, men det känns som att hotellet spelar mindre roll.
 
Har varit i Barcelona en gång tidigare, under de golden days of gaming. Hann dock inte se så mycket av staden då, bortsett från dildoliknande byggnader och knallgula toaletter. Har inte heller så mycket bilder at bjuda på från den resan då en av alla diskar jag haft bilder på krashade för ett par år sen.
 
Det gamla Counter-Strike laget SWW under vår resa till Barcelona, 
Le1a, Nat0, Linda, Jenny och jag.
 
Jag har alltid fått för mig att det ska vara så himla dyrt med weekendresor, men jag hade ju jättefel - vilket inte gör något. Hähä. Gissa vem som planerar weekendresor under våren? 

Ronnia F

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Angelina Dehn
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Cherie Cherokee
Modell: Ronnia F

Johanna P

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Angelina Dehn
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Cherie Cherokee
Modell: Johanna P

Emma & Ronnia

 
För ett par veckor sen så var jag återigen på det fantastiska hotellet Utsiktenmeetingsi Nynäshamn och plåtade och här kommer den första bilden från plåtningen.
 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Angelina Dehn
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Cherie Cherokee
Modeller: Emma T & Ronnia F
 

BTS med Angelina och Matilda

 
Ni vet att jag har haft en assistent vid namn Angelina med mig under de senaste plåtningarna, och idag har jag passat på att plåta henne tillsammans med makeupartisten Matilda Ekengren. Jag har redan börjat pilla på bilderna från dagens plåtning så ni ska snart få se en. 
 

Louise E

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Peter Gaudiano
Modell: Louise E
Makeupartist: Boel Lundh

RSS 2.0