Skor!


Ja jag vet... jag behöver inte nya igen, men jag kan inte låta bli... det är som att dom ställer ut stora skyltar med REA för att strula till min ekonomi!


  

Plåtning för Liberdesign

Var ifrån till Strängnäs igår för en katalogplåtning för Liberdesign igår, fick då äran att träffa fotografen Gunnar Enlund och grafikern Ingela Svensson, otroligt lättsamma människor. Enkla att jobba med, det märks att dom vet vad dom gör, men det kanske inte är konstigt efter så många år i branshen.

Kanske inte min typ av kläder, eftersom det var klänningar, och det är inget jag vanligtvis har på mig, men det var ett jobb iallafall. Och det tackar man alltid för.
Den första bilden kommer nog att hamna i katalogen, måste säga att jag uppskattade topen. De andra är mest för att ni ska få en uppfattning om vad de går för... håll till godo!

Första bilderna ifrån Stridsberg

Tro det eller ej, men jag har fått lite nya bilder...

Denna gång är det ifrån fotografen Andreas Stridsberg, ni vet han fotografen som är helt grym med retuscheringen? Detta blev min första par session... vad tycker ni? Smakprov, ja om du tjatar så!

 
Hela sessionen, dvs två bilder till finns att beskåda HÄR, och det kommer att komma fler sessioner med samma fotograf inom kort...

Nya bilder ifrån Linda Helsing

Fick lite nya bilder publiserade utav Linda Helsing samt Makeup artisten Tina Bennet, i temat shopping. Väldigt färglada bilder... smakprov? Ja, okej.

 

Umeå


Har varit på en roadtrip tillsammans med 3 andra modeller samt en makeup artist till Umeå för att träffa, i mina ögon, ett par av Sveriges bästa fotografer. Maria Gustavsson och Allen Hunt.

Resan i sig var hysteriskt rolig, tror inte det gick många minuter mellan varje skrattanfall, hade en sjuk träningsvärk i magen samt galet många knottbett när jag kom hem.

Bilderna blev naturligtvis lysande bra, vi fick plåta i bland annat Vännäs Motormuseum, tillsammans med fordon ifrån 20-30 talet... det kan ju inte annat än bli bra!
Smakprov?

  
Vill ni se hela serien av bilder så finns de att hitta HÄR!

Plåtning med Andreas Stridsberg

Åkte iväg imorse för att plåta tillsammans med fotografen Andreas Stridsberg och makeupartisten Jimmy W, klart värt att åka nästan 60 mil för att få jobba tillsammans med dem. Klart man är trött nu, men jag har redan fått se smakprov på bilderna, så trött men glad!

Andreas bilder finns att beskåda på hans hemsida, www.mystic-pic.com, kika där så förstår ni varför jag är så nöjd!


Bilder ifrån Linda Helsing

La upp lite nya bilder igår ifrån plåtningen med Linda Helsing, fick låna fotografens Honda ifrån 1970... galet rädd att jag skulle tippa med den =P


   

RSS 2.0