Ellen J

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Ellen J / Elite
Makeupartist: Sara Setterwall

Katerina T

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan
 
Börjar ni tröttna på att se bilder från min resa till Turkiet,eller vill ni se fler?

Johanna C

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna C
Makeupartist: Elin Haake

Allice.se

 
 
Har ni sett så fin webshoppen allice.se har blivit med den nya headern?
 
 Fotograf: Kykyri.com
Modell: Ellen J / Elite
Makeupartist: Sara Setterwall
 

Johanna C

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna C
Makeupartist: Elin Haake

Inväntar IKEA modellen

 
Jag sitter här och väntar på dagens modell, vilket är IKEA modellen... kommer ni ihåg henne?
 
För cirka ett och ett halvt år sen när vi var på IKEA så såg jag en otroligt vacker tös som stod och serverade köttbullar,så jag gjorde det där man alltid tänker att man ska och gav henne mina kontaktuppgifter. Jag har hört om en del andra fotografer som lämnat sina uppgifter på det viset, så med de orden som referens, trodde jag ju aldrig att hon skulle höra av sig. Men ack så fel jag hade.
 
Idag ska jag fotografera fröken IKEA modell för tredje gången, och denna gång tillsammans med makeupartisten Elin Haake, vilket blir första gången vi arbetar tillsammans. Spännande spännande.

BTS med Ellen J och Sara

 

Jo men javisst, härkommer lite behind the scenes bilder från helgens plåtning tillsammans med modellen Ellen J och makeupartisten Sara Setterwall.

Beauty by Setterwall - Ellen J

 
Här har ni en liten sneakpeak på gårdagens beautybilder...
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Ellen J / Elite
Makeupartist: Sara Setterwall

Om ni blir sugna på att återskapa denna look så finns produkterna vi använde, både läppstitet och glansen finns att hitta hos allice.se.

Jag tänkte plåta Ellen J...


... vad ska du göra idag?

Om ett par timmar så är det äntligen dags att få leka lite med kameran igen, ja det var ett tag sen nu. Makeupartisten Sara Setterwall kommer hit, tillsammans med den vackra modellen Ellen J och till vår hjälp så har vi smink från min vän Cecilia Johansson företag allice.se samt en hel uppsättning med kläder från T.Palmhager designs. Min förhoppning är att vi hinner med både beauty och fashion.


Kykyri + Palmhager

Bilder från tidigare plåtningar i sammarbete mellan Kykyri och Palmhager.


Idag har jag roat mig med att försöka hitta ut genom lite kläder som designern T.Palmhager var och lämnade innan hon flyttade till Amsterdam. Det var ett ordentligt vuxenpuzzel, värre än IKEA möbler, att lura ut vad som var fram, bak, upp och ner, men nu har jag listat ut det och är redo förkommande plåtningar.


Mera gamla BTS bilder


 
Här är lite fler av de gamla behind the scenes bilder som jag hittade, även denna från en beautyplåtning tillsammans med nagelteknologen Lotta Wirth, makeupartisten Marie Bjerkevall men denna gång var det modellen Elle Frostegard som hamnade framför kameran. Alla behind the scenes bilder fick mig lite taggad att ta lite nya beautybilder... tur att jag har en plåtning inbokad till helgen.

Gamla BTS bilder

 
Jag hittade lite gamlabehind the scenes bilder som jag inte visat upp tidigare från en beautyplåtning tillsammans med nagelteknologen Lotta Wirth, makeupartisten Marie Bjerkevall och modellen Sara Jonsson.
 

Linn S

Fotograf: Kykyri.com
Modell: Linn Sjögren
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Jessica Johansson

Serenity


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan
Kläder: Therése Palmhager
Smycken: Emma Nolander

Klart

 

Japp, nu är golvet klart. Nu har vi likadant golv i köket, vardagsrummet (som nu blev en matsal) och hallen. Känns så underbart att vi är klara. Nytt matsalsbord blev det också, samt ett gäng extra stolar.

Vill ni se mera bilder?

RSS 2.0