Vad heter filmen?

Jag har haft en film på hjärnan ett bra tag nu, och utav framgång har jag funderat på både titeln och huvudrollsinnehavarna heter... hjälp!

I filmen finns en ung tös som har en för stor lägenhet, hon söker sig därför en rumskamrat och hittar en tös som är villig att dela denna med henne. Rumskamraten visar sig vara allt annat än frisk och immiterar stora delar utav huvudrollens liv... vet ni vilken jag menar?

En puss till påsk för den som kommer på titeln!*edit
Och årets påskpuss går till Jenny Jakobs, sorry Farbror Christian, du får allt vara snabbare nästa gång ; )

Nya bilder ifrån Mathias

Fick lite nya bilder idag som togs i början utav sommaren då jag arbetade tillsammans med Mathias Arvidsson och Jessica Kropps. 

   

Det tog ett litet tag innan bilderna kom upp men jag är nöjd med dem, speciellt den ni ser som nummer två, så det var det värt. Jag har inte så mycket svartvita bilder, så det är ett välkommet inslag.


TV avbrott

Jag tittar sällan på Tv, väldigt sällan, men igår kväll så tänkte jag att jag skulle pallra mig till soffan mellan 21-22... vad är oddsen för att våran Tv sändning bryts 21.05 till 22.10? Känns inte det lite som ödets ironi? Det är min lott i livet att någonting ska strula när det är något jag vill göra, det är mer en regel än ett undantag när det gäller mig.

Har stängningar på jobbet både idag och imorgon, kommer säkert inte alls att vara trött sen... tur att jag har rätt jobb så att jag kan flamsa ur lite.

Tröttmössa

Det märks att hösten har dragit fram, det kan vara svårt som bara den att kliva upp på morgonen, och idag var en sån morgon. Grått, mulet, små duggar ute och solen har inte kommit fram. Jag hade väldigt lätt kunnat somna om idag.

Men jag har en kort dag på jobbet idag iallafall, sen är det hem och tvätta. Åh dessa nöjen, när ska man hinna med att göra allt?

Scandinavian Photo


Var på fototräff i Bromma igår, närmare bestämt på Scandinavian Photo, och det hela började med att vi snurrade runt ett tag innan vi hittade till rätt ställe... men vi slog följe med Li's buss och hittade på så sätt nästan rätt... men efter att ha kört in på en gångväg så konstaterade vi att vi nog borde åka dit där alla de andra bilarna är, så vi hittade fram tillslut.

Fick träffa en del nya och gamla ansikten, hade ju en inbokad session tillsammans med Lars Segerström, och till min stora förtjusning kom Sarah Maria intraskandes tillsammans med min sin sambo Hanna. Sarah fick sen syn på Linn's Fruxo, och alla ni som känner Sarah kan nog räkna ut vad som hände sen...

   

Alla mingelbilder är tagna utav Christian Hollman , tack vännen. Och ja, jag har blivit rödhårig. Nej, det var inte meningen, det var ett misslyckat försök till lila... nåväl, det var länge sen jag var rödhårig så jag kan väl vara det ett tag. Tack alla nya och gamla ansikten för en trevlig dag.

Color Fever


Jag får väl följa Wysteria och berätta om mitt nya gloss ifrån Lancome, Color Fever. Det är mitt nya inköp, och klart ett utav de bättre jag har haft. Härliga färger med bra pigment. Och ja, jag köpte mig ett jätterosa!

image101


Vad använder du?

Regn regn och mera regn

Ska det vara så?
Det verkligen öser ner och det känns som att så har vädret varit nu sen jag kom hem ifrån Grekland, är det straffet man får för att man smiter till solen ett tag? Hade jag haft mer semester att ta ut och mer pengar att bränna så hade jag inte tvekat, då hade jag åkt iväg igen. När jag blir stor så ska jag bli rik!

Helgen var ganska lugn, var på IKEA under lördagen och gjorde av med för mycket pengar. Köpte en massa kuddar till vardagsrums soffan, samt en massa stearinljus, så nu är det minsann höstfint. Söndagen spenderade jag i Vaxholmsskogarna bärandes på blixtar tillsammans med Christian, Sarah Maria och Sara. Det var kallt, det blåste, vi fnissade så vi höll på att kissa ner oss och kan du tro det? Det regnade!

Morgonkaffet är slut och det är dags att gå till jobbet... vad ska du göra idag?

Kreta korten

Så efter mycket om och men så ska jag försöka lägga upp lite bilder ifrån när vi var i Grekland, närmare bestämt Kreta och Hernossos. För er som inte varit där så kan jag varmt rekomendera det, vare sig man åker med sin vän eller familj så var detta ett kanon resmål.
           

Allt var helt perfekt, hotellet var kanon, läget var grymt, och vädret hade inte kunnat vara bättre. Total avkoppling, speciellt med tanke på att den klockan vi gick efter hela veckan gick två timmar fel... så vi trodde att vi la oss tidigt, runt 23, varje kväll och gick upp vid 10. Men i själva verket så gick vi och la oss runt 21 och vaknade 8... jag kunde inte förstå att lokalbefolkningen var så sega på morgonen =P

Nåja, en vecka senare så är man i full gång med att kika på nya resor till våren. Jag har funderat lite på Italien/Sicilien, någon som har varit där?

Andra sessionen med William

En fotograf som är snabb med efterarbetet, sånt gillas. Sen gör det ju inget att det blev bilder jag är riktigt nöjd med heller, me like!
   

Det har bara trillat in bilder sen jag kom hem ifrån Grekland, och ta det inte på fel sätt - det är inte så att jag klagar, tvärtom! Men ju mer bilder det trillar in destu mer nya ideer får man och det gör mig ganska fotosugen... plåtas lite kanske?

Bubbelplast!

Under fototräffen i Vaxholm så byggde vi en ganska udda klänning utav bubbelplast, en gammal gardin, lite kreppapper och en del flörtkulor... denna försökte jag mig sen på att bara med... ah, ni kan ju tänka er hur det gick, men skoj var det iallafall och resultatet utav detta hittar ni nedan.
  

En morot till middag kanske?

På jobbet har vi planterat en del grönsaker, och när vi plockade upp dessa var det en av morötterna som hade en klart udda form... högst exotisk skapelse =P 

  Morot någon?

Första bilderna ifrån William

De första bilderna ifrån min dag tillsammans med William Saar och Sarah Maria har kommit upp nu,

ganska enkla och spontana, men jag gillar dem skarpt. Har lite svårt dock att bestämma mig för vilken jag tycker bäst om... vad tycker ni?

       
Det finns lite fler bilder på MB för er som är nyfikna, och förhoppningsvis så behöver vi inte vänta så länge till innan nästa del utav sessionen kommer ut.

Nya bilder ifrån MGAH.se

Väl hemma ifrån värmen (det var inte alls så otäckt som det låter, berättar lite om det senare) så upptäcker jag att jag har fått lite nya bilder ifrån Maria, Allen och Sarah Maria.
 

 

Jag kan inte annat än bli barnsligt förtjust över bilderna, me like!

Regn till dig, sol till mig!

Jag tänkte bara passa på att grida in det lite hårdare... jag såg att det skulle vara regn och tråkväder över Stockholm hela nästa vecka, för jag vill bara säga igen... nu åker jag till Grekland!

RSS 2.0