Sneakpeak...

 
... från veckans fotografering i Turkiet tillsammans med Angelica och hennes blivande man. 

 

Semesterstängt!

 
Japp, nu stänger jag och tar semester, åker till Turkiet en vecka! Ha det så bra gott folk, så hörs vi när jag kommer hem igen!
 
Bjuder på en gammal bild från en tidigare utlandsresa.
 

Fashion9one1

 
Några av bilderna som vi tog under resan till Amsterdam har nu blivit publicerade i en nystartad svensk tiding.
 
 Vi tog dessa bilder på hotellet där vi bodde, de höll på att renovera i lobbyn, vilket gav oss möjlighet till en fantastisk miljö. Först fick vi tillstånd att fotografera där, sen blev de anställda från hotellet lite stressade då vi fotograferade på en byggarbetsplats, så helt plötsligt fick inte vara kvar. Så från första bilden där vi testade ljus, till sista bilden, så fotograferade vi sammanlagt 13 minuter. 
Inte illa. 
 
 
Fotograf: Kykyri.com
Makeup: Anja Prigoda
Modell: Claudia B
Designer: Therése Palmhager
Publication: Fashion9one1

Divinemagazine Juli 2013

 
En av bilderna som vi tog förra sommaren hamnade som cover för Divinemagazine's julinummer. Alltid lika skoj att få se sina bilder publicerade.
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan
Publication: Divine Magazine

Katerina T

 
Här är ett par av bilderna som jag tog under förra sommarens resa till Özdere i Turkiet. Absolut inget resmål som jag rekomenderar folk att lägga ut pengar på, om man inte väljer ett all-inclusive liv, men det funkade absolut att ha som location. 
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan

Nu har jag...

 
... SEMESTER! 
 
Underbart, ledig i fyra veckor med en utlandsresa som start. Mys. Ja och hur startar man semestern... jo med att vakna jättetidigt, som alltid. 
 
Har du haft eller ska du ha semester?

Sista arbetsdagen...

 
... innan det är dags att ta fyra veckors semester. Mmh. Idag jobbar jag min sista arbetsdag innan semester. 1 arbetsdag. 3 dagar kvar tills utlandsresa. Mmh, känns bra, känns galet bra. 
 
Nedräkning

Snart semester

 
Nu är det bara idag och imorgon kvar att jobba, sen går jag på semester. Längtar så. Precis som tidigare år så börjar vi våran första semestervecka med att åka ner till medelhavet och hälsa på vämen. Jobba. Tvätta. Packa. Flyga. Njuta. 

Kom å att jag knappt visat upp några bilder från de senaste resorna, varken från Barcelona eller Amsterdam, så här får ni se ett gäng bilder från resan till Barcelona som vi gjorde i januari. 
 
 

Ytterligare BTS bilder från plåtningen med T.palmhager

 

BTS från dagens plåtning med T.Palmhager designs

 
 Under dagens plåtning så fångades det ett antal behind the scenes bilder, den första bilden fångads av makeupartisten Anja Prigoda, nummer två togs av designern Therése Palmhager. Modellen för dagen var den vackraste Emma T.
 
 

Produktbild för Frogpearl


Det är inte alls ofta som jag fotograferar produkter, men bilden med pärlor och lavendel som nu syns hos Frogpearl.se är en av få produktbilder jag någonsin tagit. Jag tog den här bilden förra sommaren, i samband med att  jag plåtade bland annat den här och den här bilden.

 
 Med handen på hjärtat så är produktfoto inget jag gärna sysslar med, jag uppskattar att få interagera med människor när jag fångar ett fotografi, men det är alltid kul att få se sina bilder användas. Det är enklare, intressantare att arbeta med människor och jag tycker många gånger att det är människan i bilden som skapar hela bilden... 
Vad tycker ni?
 
 

Britt i T.Palmhager designs

 
Jag har inte visat upp så mycket av bilderna som vi tog i våras i Amsterdam, men det kommer... här kommer en att kika på så länge. Vad tycker ni om den? 
 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Britt B / Fourteenmodel Management
Design: Therése Palmhager
 

RSS 2.0