Återblick av 2012

 
Ja det är väl dags för en liten återblick av året som helt plötsligt gått förbi. Jag gjorde liknande efter 2010 och 2011, så det är väl inte mer än rätt att jag får skryta lite om alla bilder som skapats under året.
 
januari
Plåtade omslag samt en editorial för Glossmagazine.
 
Fick in två olika bilder i divinemagazine, en av Nicole i samband med en artikel och en annan av Maya tillsammans med borstar från Ecotools i sammarbete med allice.se.


 
 
 
 
februari
Gick på ljussättingskurs hos Christian Hollmann.
 
Plåtade även för första gången tillsammans med YourCloset, fick under dagen ett gäng av bilderna jag tror jag genom året varit mest nöjd med.  

 
mars
Av alla plåtningar jag gjorde under mars så är det nog denna tillsammans med modellen Tora som jag tycker bäst om och som också är bilder som jag fått publicerade lite överallt, bland annat på expressens modebilaga.
 
Hade också en heldags plåtning med flera olika modeller för designern T.Palmhager.
  
 
april
Mmh, min bild av vackra Nicole från Elite användes som cover till divinemagazine.
 
Jag övergav också min gamla kamera, en Canon 1000d, för den nyare modellen Canon 5D mark II. Köpte också ett nytt objektiv som jag knappt använt, hähä. 
 
maj
Lyckades få ytterligare ett cover på divinemagazine, samt ett modeuppslag och lite beautybilder i samband med en skönhetsartikel. 
 
 
   
 
 
juni
Enda månaden på hela året då jag inte fotograferade. Det ni. Men det var också den månaden då jag planerade in min kommande plåtning i Turkiet. Det ni!
 
 
juli
Mmh, min första plåtning utomlands, vilket var helt fantastiskt. Och ja, det gav mersmak att få fotografera på mer exotiska platser än björkskogar. 

När jag tittar igenom allt jag hann med i juli så tror jag nog att det här är den månaden jag fyllde min portfolio med flest bilder. Ja jag har plåtat mycket de andra månaderna också, men den här månaden sattes det en hel drös med bilder jag verkligen använder i min portfolio.

Hade även en plåtning tillsammans med fotografen Frida Börjesson och modellen Ewelina från Elite på resturangen Josefinas ute på Djurgården i Stockholm.
 
 
  
 
 
augusti
Jobbade tillsammans med stylisten Jessica på Yourcloset, vi gjorde ett modeuppslag med den underbara modellen Josefine från Elite.
 
Plåtade också en gammal Counter Strike vän och jag kom på nu när jag tittade efter vad jag gjort under augusti att jag nog inte visat er dessa bilder. 

Hade också en dag tillsammans med fotografen hans Andersson, makeupartisten Anja P och modellen/designern Elle Frostegard. Nah, ni har inte sett dessa bilder än, men snart så bör jag kunna visa upp dem...
 
 
   
 
 
september
Plåtade Elle J från Elite för webshoppen allice.se, tillsammans med makeupartisten Sara Setterwall. Vi fick också möjlighet att ta lite bilder med kläder från designern t.Palmhager. 

Fångade även min "IKEA modell" på ett par bilder, hähä.
 
    
 
 
oktober
Var på en fototräff under en helg i mariannelund där jag fick ett helt gäng med fantastiska bilder, på flera olika modeller.
 
Plåtade också för första gången tillsammans med den fantastiska stylisten/designern Cherie Cherokee, men långt ifrån sista gången...
 
Hade även ett beautyuppslag i tidningen divine om Rosa bandet.
 
 
   
 
 
november
Plåtade de fantastiska modellerna Emma T från Zapmodels och Ingrid L från Nocturnal. 
 
  
 
 
december
Hade två olika tillfällen då jag fångade beautybilder tillsammans med min underbare vapendragare Anja Prigoda, makeupartist och god vän. 
 
 
 
Så... då var år 2012 slut. Jag vill säga tack till alla fantastiskt kreativa människor jag haft tillfälle att arbeta med under det gångna året, utan er hade det inte blivit några bilder att vara stolt över. Stort tack! 

Ella P Tangled

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Ella P Tangled / Nocturnal

God jul!

 
Jag tänkte att morgondagen blir säkert stressig för alla, inklusive mig själv, så jag vill passa på att önska alla en riktigt underbar jul.
 
Ät och drick gott, njut av livet!
 

Sista arbetsdagen...


... sen är det äntligen dags för lite julledigt.

Jag ska vara ledig i två och en halv vecka, vilket känns hur härligt som helst. Fira julen med familjen, fira in det nya året och hälsa på Barcelona. Ingen dålig semester.

Ska du vara ledig under julen?

Ingrid

 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Ingrid L / Nocturnal

Beauty med Anja och Ella

 

Lite snålt med behind the scenes bilder, men jag glömmer ju lissom bort det när det är dags att plåta. Hähä. Nåja, en får ni ju se iallafall. 

Beauty med tillhörande untz

 
Idag är det dags för årets sista inbokade plåtning med två modeller från agenturen Nocturnal. Ena modellen är Ingrid, som jag plåtade för ett par veckor sen, och den andra modellen är ett nytt ansikte vid namn Ella. Tanken är att vi ska göra beautybilder, ganska klassiska fast med en twist av untz. Hähä. 

Emma T

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Emma T

Emma T

 
Här kommer den första bilden från beautyserien vi plåtade i helgen. Jag är ruskigt nöjd med alla bilderna i serien, så nöjd att jag hade galet svårt att välja bort bilder. Efter att ha granskat alla bilderna så satt jag fortfarande med åtta stycken som jag vill använda. Hähä. En underbart svår känsla. Jag menar, åtta bilder, det finns ingen poäng med att färdigställa åtta bilder. Men med lite hjälp så lyckades jag ta ner antalet till fem, vilket jag entligen fortfarande tycker är förmånga. Men men. Couldnt kill my darlings. 
 
Så... bild ett av fem...
 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Emma T

Bilder från Özdere

 
Vet ni, jag drömde att jag var utomlands... snacka om besvikelse när man vaknar och tittar ut genom dörren.
 
Men, det fick mig att tänka på sommarens resa till Turkiet och då kom jag på att jag faktiskt inte visat upp några bilder från Özdere. So here we go... 
 

BTS från helgens plåtning

 
Vi hann med två olika typer av styling under helgens plåtning, varav en var utomhus i den iskalla snön. Fantastiskt att arbeta med modeller som har sån fullständig kotroll över sin kropp, creds! Stort tack till makeupartisten Anja Prigoda och modellen Emma T .
 

Emma T

 
Här kommer resterande av bilderna på den underbara modellen Emma. Med tanke på antalet bilder som dyker upp just på denna modellen, så kan ni kanske gissa att hon är en av de nyfunna favoriterna. Hähä. Men håll med mig om att hon har ett grymt utseende?
 
 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Elin Laine
Modell: Emma T

Det är snart dags för ...

 
... julsemester. December. Det är bara tre arbetsveckor kvar till jul, så snart snart snart får man sig lite ledigt. 
 
Jag har bara två inbokade fotograferingar kvar innan jul. Mja, bara för att jag säger så nu, så bokar jag säkert in nått mer. Hähä. En större och en mindre. Men i övrigt har jag faktiskt tänkt mig att jag ska försöka att ta det lite lungt under julen. Vi får väl se hur det går ^^
 
Vad har ni för planer under julen?

Ingrid L

 

Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Ingrid L / Nocturnal Agency
Designer och stylist: Cherie Cherokee / Luna Collective

RSS 2.0