Dagens shopping


Idag lyckades jag lite bättre med min shopping. Det blev ett par svarta harembyxor (249kr) från Bikbok, en vit top (129kr) och en grå tunika (179kr) från Cubus, en vit Zoultop (299kr) och en svart spetstop (199kr) från Zoul på MQ. Och skor från Scorett naturligtvis.


699kr och 899kr från Scorett.

Inte illa för en dags shopping, speciellt eftersom städerskan var hemma och fixade iordning mitt hem medans jag roade mig med att springa in och ut i butiker. Lyx.

Mavala Marie Blue


Jag slutade tidigt från jobbet igår så jag åkte iväg för att shoppa en sväng med min mor och Lille T, löningsfredag och allt. Men hur mycket tror ni att jag hittade? Det blev två bastoppar från Esprit, en lila och en svart, samt ett blålila nagellack från Mavala i färgen MarineBlue.

Jag gillar Mavala. Precis lagom storlek så att det hinner inte torka innan man har tröttnat på färgen och det ligger i en bra prisklass, 45 kronor, så man får inte ont i magen när man slänger det för att det har torkat.


Asså...


... det är för tidigt för att orka komma på fyndiga rubriker.

Det är inte helt mörkt ute längre, inte ljust heller, men det börjar bli ljusare på morgonen. Det tackar vi för. Vet ni att vi har 35 mer solljus nu per vecka?

Nah, kaffe och iväg till jobbet. Börjar tidigt och slutar tidigt. Och fredag ere ju också, kanske inte är så illa som det låter iallafall då.

Fyra


Fröken Therese skickade en lista till mig så jag tänkte passa på att skriva den innan jag har vaknat ordentligt...

    Fyra tv program jag brukar se:
    CSI, Law and Order, Crossing Jordan och Travet innan Law and Order.


    Fyra saker jag gjorde i går:
    Jobbade, pratade med Nat0 i telefon, bollande bilder med Johan och tittade på tvättmaskinen men startade den aldrig.


    Fyra saker jag längtar till:
     
    Våren, Utomlands, plåtningen om en månad och sommarsemestern.


    Fyra saker som står på min önskelista:

    Nya skor, en resa, någon som berättar för mig vad som är ogräs i min trädgård och mera pengar.


    Fyra saker jag avskyr:
     
    Grodor, när kaffet är slut på morgonen, att bilen alltid går sönder när man behöver den som mest och att de flesta skor aldrig finns i storlek 35.


    Fyra saker jag tycker om att göra:

    Sola, shoppa, dricka vin och familjebada.


    Fyra saker jag åt i går:

    Fläskfile, fetaost, pannbiff och morötter.


    Fyra personer jag skickar den här listan vidare till:

    Melene, Tove, Jessica och Janina.


Dagens planering


Kaffe. Jobba. Träna. Äta. Sova.
Det är planen för idag, hur ser det ut för dig?

ANTM 12



Det ryktas om att Americas Next Top Model cycle 12 börjar sändas i USA den 4 Mars...

Eddie och Ernst



Inte helt enkelt att fånga katterna på bild, de vill inte riktigt posera. Men jag lyckades få ett par bilder av dem när de låg i fönstret i datorrummet. Den lilla är ju ganska lik NinjaErnst fast mer åt det gråa hållet med lite bruna inslag. Rätt udda färg.

De har sovit ett tag nu, så det är lika bra jag går och kikar vad de har för sig...

I väntan på möte...


... så sitter jag kvar på jobbet, det känns lagom meningslöst att gå hem, hinna vara hemma en halvtimme och sen gå tillbaka till jobbet för att ha kvällsmöte. Segt hur som helst att bara sitta av tiden.

Jag ser inte fram emot att gå hem och se hur katastroferna har förvandlat mitt hem till ett slagfält. Ser riktigt framför mig hur det ser ut... jag kan ha fel dock, men jag skulle inte tro det. En 7 månaders katt och en 13 veckor gammal, hur många blomkrukor tror du är i golvet?

Rachel getting married


En klart annorlunda film. Seg till en början, eller ah, den är ganska seg överlag men med lite tålamod så kom jag igenom den. Filmen handlar om Kym som spelas av Anne Hathaway (Bride Wars, Becomming Jane) som är en föredetta missbrukare som återvänder hem efter 10 år in och ut på olika kliniker för att vara med på sin syster Rachels bröllop.

En bra handling, men som sagt något seg. Det jag reagerade mest över var att se Anne Hathaway i en sån roll, svårt att se henne som en övertygande plågad själ. Men det är väl kanske en smaksak.

Om jag rekomenderar filmen... njae.

En katastrof behöver aldrig mer vara ensam


Jodå, det gick bra igår. Jag får berätta mer om rättegången senare när jag har mer tid att skriva och när jag är vaken. Sov lite halvtaskigt inatt, det var några som for runt och skrek... känner mig lite mör idag.

Japp, det blev en till katastrof. Jag tror han heter Eddie. Vargas hade funkat också. NinjaErnst förstår inte alls vad man ska göra med den lilla, den följer efter men vill inte leka. Och kommer man för nära så spottas den och hoppar. Mycket märklig. Inte så mycket till bild att skryta om, men jag får väl ge det ett försök när jag kommer hem ifrån jobbet att fånga den lilla på bild.


Nåväl. Kaffe och jobbe. Have a good one peeps.

Ledig måndag


Ledig idag. Inte för ett upplyftande ändamål. Vet inte om ni kommer ihåg det, men min Herr J, min lillebror och en av mina bästa vänner blev misshandlade ett par veckor innan jul, så idag inleds rättegången. Kommer vara idag och nästa måndag. Läskigt och spännande men samtidigt skönt att det har gått så pass fort. Återkommer med mer information efter rättegången.

Förhoppningsvis så åker vi direkt efter och tittar på en kattunge, en 13 veckor gammal pojke. Och om allt stämmer så får han följa med oss hem. Håll tummarna för att inget går snett den här gången också. Ingen aning om vad han heter. Några tips?


The Other Boleyn Girl


En kostymfilm med Scarlett Johansson (He's just not that into you, Vicky Christina Barcelona) och Natalie Portman (Star Wars, My Blueberry Nights) i huvudrollerna.

Anne och Mary Boleyn, de två systrarna är omöjliga att separera... tills det kommer till Kung Henry VIII, kungen av England. I en tävling för kungen möter vi intriger, kärlek och familj. En kamp om familj och kärlek, ett liv i trygghet. En berättelse om vad familjeband kan å en att utstå.

Vackert foto, underbara kläder. Och alla ni som uppskattar en bra story uppklädd i underbara skapelser, ni borde se denna. Det här är en bland få filmer, som jag verkligen rekommenderar.

He's just not that into you


Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Berrymore, Jennifer Connolly, Ginnifer Goodwin, Kevin Connolly och Scarlet Johansson... en ganska tung rollista för att vara en romantisk komedi, inte sant?

En ganska klassisk kärlekshistoria om hur män och kvinnor ser på kärleken, dvs olika. Flera storys som följs och bakas in i varandra, egentligen lite för invecklat för en söndagkväll och även om det funkade, så hade jag nog hellre sett denna film en torsdag när man har lite mer huvud med sig.

Ja, en film som rekomenderas, men mer på grund av rollistan än för storyn.

Lambo-heels



Ja eller nej tack?

My Best Friend's Girl


Kate Hudson, Dane Cook och Jason Biggs.

Huvudrollen Tank spelas av Dane Cook (Good luck Chuck, Torque), en man som ställer upp och hjälper andra män att få tillbaka sina kvinnor. Genom att vara en riktig stövel och ta ut deras kvinnor på den värsta date någonsin, för att få dem att uppskatta den man de har. Men när han ska hjälpa Dustin (Jason Biggs - American Pie) att få tillbaka Alexis (Kate Hudson - Bride Wars, Fools Gold) så tycks han själv falla.

Förutom de tre skådespelarna så ser man också ansikten som Alec Baldwin och Mini Anden.

Om man uppskattar en bra romantisk komedi, med det klassika Amerikanska slutet, då är detta helt klart en film som ni ska välja att se.

Bride Wars


En bakislördag med chips, cola och filmer som inte gör något om man somnar till. Perfekt. Missförstå mig inte nu, det är en jättesöt film...

Barndomskamraterna Liv, som spelas av Kate Hudson (My best friends girl, Fools gold) och Emma som spelas av Anne Hathaway (Rachel getting married, Becomming Jane) har båda en gemensam dröm att gifta sig i Juni. Vänskap, dramatik och kärlek.

... helt klart en film som får en att le. Och nästan gråta en skvätt i slutet. Men bara nästan.

20/2-09




Vi firade in Herr Js födelsedag (han fyller år på söndag) igår hemma hos oss, tillsammans med ett gäng vänner. Riktigt trevligt. Så trevligt att dagen idag har gått åt till att kurera sig. Mindre trevligt. Man skulle kunna säga att jag var gladare igår än idag.

Hur som helst, kvällen blev väldigt lyckad. Både gamla vänner och nya bekantskaper. Helt klart en kväll värt att minnas.

Buzzador - Zoegas Zuprema


Jag fick ett paket igår ifrån Buzzador.com fyllt med kaffe, Zoegas Zuprema för att vara mer exakt, som ska testas under en tid nu. Kan det bli ett mer perfekt paket för en kaffetunna som jag?

Ja, Ernst dricker också kaffe...

Första koppen kaffe på morgonen är den då jag är mest kritisk, eftersom det är den koppen som kan få min bägare att rinna över, om man så säger. Kaffet är en mörkrost, vilket jag vanligtvis inte gillar, men detta var inte så beskt, så det var helt okej. Jag är nog för trött för att kunna avgöra, så jag får fortsätta min recension vid senare tillfälle...

A glimmer of hope ...


... that there might be summer again.

 
Fotograf: Operfekt
Makeup: Oddfaces
Modell: Jag

kanske ja nej



Mmh denna lilla ringde vi på idag... fick ett kanske till svar, de skulle ringa upp oss igen. Och de ringde, ja vi fick henne. Tussan hette hon. Vem döper en katt till Tussan? Nåja, vi blev tokglada och berättade för Lille T att vi bara skulle äta och sen åka för att hämta henne. När vi satt och åt ringde de igen och sa att de hade ändrat sig... Ni vet alla hur en ledsen och besviken pojke på 5 år ser ut...

Omretuscherad favorit


 
Fotograf: Johan Gustafsson
Modell: Jag, Ann Kykyri

15/2-09


Jodå, nog blev det en tripp till svärmor. Träffade Faster M samt Tintin också. Paj, kaffe och tårtor. Smarrigt säger de flesta, men jag är inte så mycket för tårtor. Men en kopp kaffe eller två går alltid ner.


Lille T och jag hemma hos farmor.

Vi hann knappt hem innan Lille T rusade iväg för att hämta en kompis så att de kunde leka i snön tillsammans. Det märks så tydligt nu att han har kommit upp i den åldern när det är lite ballt att umgås med vänner, men inte hemma. Problemet är bara att med det så kommer också hela grejjen med att vara tuff inför sina vänner och inte lyssna på sina föräldrar. Lagom spännande fas. Nej tack till sån, mer kramar tack.

Har roat mig med att slötitta på serier, som alltid på söndagar känns det som. Och vet ni vad jag kom på... ingen söndagsångest. Märkligt. Icke att misstolkas, det gillas, men fortfarande märkligt.

Nagelstärkare

Jag har alltid haft hyffsat bra naglar, men sen jag började gå iväg och få dem fixade och målade på salong så har de rasat totalt. Ingen aning om varför. Men de går av och delar sig hela tiden, så nu har jag fått klippa ner dem helt. Surt.

Tidigare har jag använt ACOs Nagelstärkare, men den börjar nu ta slut, så jag tänkte höra om det är någon av er som har något tips om vad jag kan använda istället?

Svärmor 64 år


Söndag och sovmorgon. Mmh eller hur. Jag vaknar tidigt med ont i halsen och allmänt snörvlig igen. Tröttsamt.

Ska iväg till svärmor och fira hennes födelsedag idag. Jag hade gärna stannat i soffan, men Lille T vill naturligtvis fira sin farmor. Barn finner ju ändå en förtjusning i att få fira en födelsedag på annat sätt än man själv gör. jag nöjer mig med ett grattis på min födelsedag medans Lille T vill ha fullt kalas. Man firar lite sen egen födelsedag också för barnens skull.

Nåja, det är hur min söndag kommer att se ut, om inget oförutsett händer.
Vad ska du roa dig med idag?

14/2-09


Alla Hjärtans Dag ja... mja, inte en dag som jag och Herr J väljer att fira på annat sätt än vi firar vilken dag som helst. Jag är nog egentligen inte så mycket för det där med att fira sin kärlek en dag om året, om man får en dag för att fira det lite extra så väljer jag nog hellre en dag då alla andra inte firar. Sen får ju andra fira hur de vill, men jag väljer nog att inte göra det. Vi har andra dagar tillsammans som är mer minnesfullda och mer betydelsefulla, 21/4, 11/6....  


Jag och Herr J fångade på bild av fotografen A.Stridsberg.
och ja... jag vet att jag har visat bilden flera gånger förr... men den e ju grym.

Idag kom städerskan till oss, som alltid varannan lördag, så vi smet ner till gymmet en sväng. Galet så trögt det var att träna idag, jag var tvungen att halvera antalet för att orka med. Helt slut. Så störande. Blev badminton som uppvärmning. Sen ben. Mage. Armar. Ben igen. Mage. Armar.

Stannade på djuraffären och beställde en ny kattlåda åt Ninjan, han skottar ju ur sandlådan. Stänker. Så det fick bli en sån låda med tak och lucka. Men en Ninja är ju snabb men kanske inte så listig, så vi får väl se sen när lådan kommer om han kopplar vad det är han ska göra.

Var förbi hos svärföräldrarna på en fika efteråt. Fick små söta handleds... hm... skydd. Muddar. Värmesaker med små pärlor på. Jättesöta. Tack.

Japp så har jag spenderat Alla Hjärtans Dag.

Rock and Roll



Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Ynk och gny


Känner mig lite lagom gnällig idag, ännu mer ont i halsen och snorig. Övertid igår och övertid idag, det stör mig egentligen inte, men det är lite skoj att få gnälla lite nu när jag ändå är igång. Jag tror inte att jag är så gnällig, jag har bara lite ont i halsen, men det går nog över när jag har fått dricka upp kaffet. Det är nog mer ynk och gny än gnäll.

Och fredag är det idag.

12/2-09


Åkte direkt ifrån jobbet ner till gymmet och tränade. Nyttigt inte sant? Tog det ganska lungt eftersom jag har en förkylnning i kroppen, spelade lite badminton, lyfte runt med hantlar, brottades med benmaskiner och magmaskiner.

Känner mig så himla hurtig och nyttig. Hoppas bara att jag inte får någon större träningsvärk så att jag kan träna på lördag igen. Bara inte förkylningen bryter ut ordentligt nu... nåja, nyttig.

Så nyttig att jag fick stanna till på ICA på vägen hem för att köpa godis. Hähä.

En torsdag...


... precis som alla andra torsdagar.

Igår hann jag inte ens se färdigt Law and Order innan jag somnade, var helt sjukt trött. Fast det känns som att jag har varit det i ett par dagar nu. Inte för att jag känner mig piggare idag.

Lite småförkyld och vaknade med ont i halsen. Inge vidare. Men som sagt, det har varit så ett par dagar nu. Speciellt inte med tanke på att vi ska träna ikväll... kanske får ta det lite lungt och slänga mig på en madrass och komma med glada hejjarrop istället. Tråk. Jag börjar faktiskt uppskatta att få träna. Hör och häpna.

Den här veckan har gått sjukt fort, det är redan torsdag. Så idag kan man säga att imorgon är det fredag. Inte illa. Men jag har en stängning på fredag, övertid också, medans Lille T ska gå på bio med farmor och se Bolt. Jämn fördelning, sant sant?

Jag har inga planer alls inför helgen, förutom att städerskan kommer. Ganska skönt. Ganska trist. Vadska du roa dig med ihelgen?

En till highkey



Jag tänkte att jag skulle bjuda på ytterligare en av highkey bilderna som jag gjorde tillsammans med Johan Gustafsson. Vad tycker ni om den?

10/2-09


Jag försov mig idag, eller vi försov oss ska jag väl säga. Jag tror att jag glömde ställa väckarklockan igårkväll... vaknade kvart i sju, och började jobba klockan sju. Lagom tight med tid, men jag var på plats i tid iallafall, den störa fördelen med att ha nära till jobbet.

Det verkade inte som att vi fick den andra katten som vi ville ha, så idag har jag mailat på två andra små otyg. Så nu får ni hålla tummarna för att vi får lite svar också. Vi är inte helt ense här hemma om vi ska ha en röd eller vanlig brunrandig katt... jag röstar på ytterligare en i Ninjafärg.


Söta, inte sant?

Min lina verkar strula en del idag igen, blir helt tokig när jag flyger in och ut på MSN. Trodde först att det var Herr J som tankade, men det verkar inte vara så... störande ere.

Dags att ta tag i dagens middagsproblem, känns som att det är alltid samma visa... vad ska man äta till middag?

Rocktemabilderna på MB


 


Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri


Japp, här kommer första bilderna ifrån söndagens tre olika teman, vill ni se dem i större storlek och fler bilder så finns de på Modellbilder.se. Vad tycker ni om dem?


Så vare måndag igen


Måndag igen, men det känns som en ganska trevlig sådan. Ser ut att kunna bli soligt idag och den värsta slasken och isen som låg på maken är nu borta. Kan bli en bra dag. Om man bortser från att jag har lite ont i halsen och en modellträningsvärk i kroppen.

Lille T sov hos mormor igår för att slippa gå upp tidigt idag och en ledig dag. Jättemysigt för dem båda. Men det blir ju så himla tyst och tomt här hemma. Det är väligt nyttigt att få vara lite barnledig, och jag vet att det är nyttigt att sakna också, men jag saknar honom jättemycket.

Nåväl, kaffe.

Plåtning med Johan och Annelie


Jag har haft en dag tillsammans med vännen och fotografen Johan Gustafsson och makeupartisten Annelie Lindberg , så jag tänkte att jag skulle ta och bjuda på lite behind the scenes bilder...


Sminkning och action ifrån första temat, lite rockigt så där...


Hårpillande och styling till andra temat, som var lite mer strikt....


...samt urplockning av 21 stycken nålar efter tredje temat för kvällen, som blev en extremsminkning. 

Stort tack föör ytterligare en kväll fylld av blixtar, skratt och pizza. Och vet ni, jag har reeeedan fått ett helt gäng med färdiga bilder från kvällens plåtning.

Jag hade en gång...


... en mobiltelefon.

Jag får ganska ofta frågan varför jag inte har någon mobiltelefon. Jag har inte haft någon sen sommaren 2007. Jag tappade alltid bort min telefon, eller glömde ladda den. En gång tappade jag bort den och trodde då att jag hade glömt den på tåget, så jag spärrade kortet. Men hittade såklart telefonen och fick beställa ett nytt kort. Men jag glömde bort att hämta ut kortet, så jag fick beställa ytterligare ett nytt kort. Men jag glömde hämta ut det också. Sen hade jag varit utan telefon så pass länge att det inte kändes som att jag behövde den längre.

Precis innan jag tappade bort min telefon, vilken jag idag tror att jag kanske har liggandes i hyllan, så hade jag bestämt mig för att köpa en ny telefon. En sån där →
Men det blev aldrig så.

Om jag inte är hemma så är jag på jobbet, eller så vet de som behöver hur man når mig ändå, så jag anser inte längre att jag behöver ha någon telefon. Tvärtom. Jag tycker det är ganska skönt att vara utan.

Hur är det för dig, måste du ha din telefon eller klarar du dig utan?

En till kompis



Ni ser den lilla röda sovande luddtussen? Vi väntar på ett samtal för att få veta om vi får åka och kika på honom, eller eventuellt den lilla randiga bakom honom, som sällskap till NinjaErnst.

Håll tummarna!

2 nya bilder


Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Jag fick två nya bilder idag ifrån min senaste sammandrabbning med Johan och Annelie, lite annorlunda efterarbete i dessa än de andra. Me like. Vad tycker du om dem?

Blinc Mascara

Stop painting your lashes... tube them!

Det sägs att mascaran är unik då den är vattenfast men tvättas bort med endast ljummet vatten och lätta fingertryckningar. Och det stämmer faktiskt. När man tvättar och som gnider med fingrarna över fransarna så trillar de små tuberna av. Mycket udda känsla. Jag vet inte om jag tror att det är så skonsamt i längden som det sägs.

Dessutom fick jag en sån liten tub i ögat, och det kan jag lova - det var inte skönt. Ni behöver ju inte lita på mig, men jag rekomenderar inte att ha det i ögonen.

Det jag inte gillade med mascaran var känslan när man hade den på fransarna, det kändes nästan som plats.

För er som känner er manade att testa Blincs mascara så ligger priset på cirka 150 kronor, så den ligger på ett bra medelpris, men den finns att få tag på bland annat på nailsbodybeauty.se.

7 Sanningar om mig som modell


Jag har fått en utmaning av fotografen Linda Helsing att berätta 7 sanningar om mig själv. Jag har ett vagt minne av att jag har gjort en liknande, eller samma, utmaning förut... men jag modifierar reglerna lite och gör sanningarna om mig som modell.

    REGLER:

    1. Länka till den som utmanade dig.

    2. Berätta sjusanningar om dig själv som modell, fotograf, makeupartist eller stylist.

    3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.

    4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.


    MINA SANNINGAR:

    1. Jag är 155 centimeter lång, dvs en peoplemodell.

    2. Har aldrig plåtat naken eller i underkläder och jag har svårt att tro att jag någonsin kommer att göra det.

    3. Önskar att jag kunde mer om makeup så jag kunde lägga bättre sminkningar själv till mina plåtningar.

    4. Jag är med i agenturerna Synkcasting, Mitrenga och Nouveau Models.

    5. Jag gav mig på modellandet när jag var 15 år, men utan större framgång. Men det är bara de senaste 2 åren som jag har tagit bilder.

    6. Jag har svårast för att ta porträtt, eftersom det innebär att jag måste vara så still.

    7. Trots att jag har svårt att ta porträtt så är flera av mina favoritbilder porträtt.


    JAG UTMANAR:
    1.
    Tove
    2. Ingela
    3. Cecilia
    4. Dorion
    5. Operfekt
    6. Nagadez
    7. Melene


Lets play


Det ligger som ett tunt lager av dimma idag, inte bara i mitt huvud sen gårdagen utan även utanför. Ser rätt ballt ut. Fick genast en ide att använda vid fotografering när jag såg detta, ska bara se hur det ser ut framåt kvällningen... om det är genomförbart. Ja det är en sån dag, rastlös, full av ideer men mindre energi.  

Wanna play?

Planeringsdag


Mascara innan kaffet idag. Det ni. Så ere när man får sovmorgon.

Planeringsdag med jobbet, första halvan ska vi vara kvar på huset och eftermiddagen ska vi vara nere på brandstationen och leka med eld. Vi får väl se hur många det är som kissar på sig.

Bär av till mamma igen ikväll, hon ska ha sin födelsedagsfest ikväll så jag skulle tro att det blir att trilla in där en sväng sen. Dricka vin och ljuga, det är jag bra på.

Ha en fortsatt trevlig fredag.

Mammas födelsedag


Idag fyller min mamma åt, Hipp Hipp Hurra för mamma!


Min mamma, julafton 2008.

Dagen kommer att bestå av att jobba, sedan åka till mamma för att fira henne med middag, Lille T får en ledig dag tillsammans med henne idag samt natten och morgondagen. Den som ändå fick ett sånt lyxpaket på någon annans födelsedag.

Nåväl, då var det dags att sätta på sig balklänningen och hoppa in i pumpan.

Serieslötittande


Min lina spökar lite ikväll igen, skuttar in och ut på MSN som en annan jojo... så jag har roat mig med att slötitta på lite olika serier. Bland annat de senaste avsnitten av 90210, Gossip Girl och Greys Anatomy.


Ja, jag tittar på ganska många serier, men jag ser sällan eller aldrig på TV. Skön avkoppling. Tittar du på mycket serier, och vilka serier följer du?

My eyes


 
Fotograf: Johan Gustafsson

Sjuka människor


Det blev att jobba över idag, min tidiga dag. Spelar mig mindre roll förvisso, jag sätter timmarna på hög och plockar ut vid ett varmare tillfälle då man kan använda dem på bättre sätt. Det var en hel hög med folk på jobbet som trillat omkull på grund av olika sjukdommar. Herr J är hemma och är sjuk. Mamma likaså. Verkar vara en sån tid just nu.

Har du många runtomkring dig som är sjuka?

3/2-09


Tro det eller ej, men ingen träninsvärk under dagen heller. Märkligt. För med svansen mellan benen så år jag nog erkänna att det kändes i kroppen igår att jag tog ut mig lite medans jag tränade. Bah. Men hur ere egentligen, ska man träna bort träningsvärken eller ska man vänta med att träna tills värken är borta helt?

Pannkaksdags och sen tillbaka till jobbet för att ha kvällsmöte. Blev lyckligtvis inte riktigt så sen starttid som jag trodde att det skulle bli så det är jag tacksam för.

Bjuder på en skapelse till bild plåtad av Herr Gustafsson, mycket vackert, inte sant? Konstigt nog tycks han alltid kunna leverera minst en sån bild efter varje plåtning... och han gör det också.

Nåväl, ha en fortsatt trevlig kväll.

Up up and away


Nah, inte så farlig träningsvärk idag, än... det har ju en tendens att komma lite senare, men nu hann jag iallafall komma ur sängen innan värken slog till.

Sovit som en stock inatt.

Herr J hade ont i halsen igår, så han skulle nog ite ha tränat, för idag ligger han sjuk. Ont i halsen och feber, skulle tro att det är influensan. Min mor ligger också hemma med influensan. Håller tummarna för att det inte är det, det tar ju mer än en vecka att bli av med. Och en liten tumme för att jag och Lille T håller oss friska, jag har ingen större lust att åka på en massa baciller och infektioner.

Ida ere bara att jobba, sen hem och vända en sväng för att senare åka tillbaka till jobbet. Måste kolla upp vilken tid det var jag skulle vara tillbaka dock, av någon anledning så tycks jag ha glömt att skriva upp det. Nåja, det är säkert någon som envisas med att påminna mig.

Dags att sätta lite fart så att man hinner utanför dörren i tid.

Highkey


 



japp, jag har redan fått bilderna ifrån gårdagens plåtning. Imponerande kvickt. Man blir galet bortskämd när man arbetar tillsammans med fotografen J.Gustafsson. Vill ni se fler och större bilder så finns det att se på Modellbilder.se, och ni som kan - var inte fega för att lämna en kommentar på MB. Och även här, så vad tycker ni om bilderna?


Andra träningspasset


Kom hem för ett tag sen efter det andra träningspasset. Ja, jag vet, jag tränar. Jag är minst lika chockad själv. Ganska skönt faktiskt om jag får erkänna det, men jag kommer att ha jordens träningsvärk imorgon.

Har precis ätit lite middag, ska svara på mail och sen skutta ner i sängen. Hann bara sluta jobbet, träna och äta så är det dags att sova inför morgondagens arbetspass. Upplyftande.

Vad har du roat dig med idag?

Tick tack


Jahapp, har man sovit gott så att man är redo för en ny arbetsvecka. Nah, inte riktigt vah. Hade svårt att somna igårkväll och när jag väl somnade så hade jag en massa störande drömmar. Men jag sov ju hur många timmar som helst per natt under helgen, så jag får väl använda mig lite av den reserven.

Helgen har gått tokigt fort, men det gör ju veckorna också numera, så snart sitter man i slutet av veckan och tar emot helgen igen. Om det ska fortsätta i det här tempot så kommer ju sommaren komma och gå förbi obemärkt. Okej att det är skönt att veckorna går fort, men att de ska gå så här fort e ju bara löjligt. Hänger inte riktigt med.

Morgonklockan gick också fort, hängde visst inte med här heller. Nu vare dags att klä på sig och gå till Lille T's förskola och sen vidare till jobbet.

Plåtning med J.Gustafsson


Kom hem för ett tag sen ifrån vännen och fotografen Johan Gustafsson och hans sambo Kim, som alltid mycket trevligt. Blev enkla bilder som ska skickas in till min agentur och sen bilder som ska göras till highkey. Fick se bilderna lite snabbt i datorn innan vi åkte, så jag vet att det kommer att bli kanon.



Hähä, bjuder på lite bilder från Johans glamorösa studio. Stort tack för ytterligare en trevlig kväll, gnäppgökar, knasbollar, vänner.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av kollegan och vännen Therese att göra denna utmaning, så nu åker vi...

• Gå in i mappen mina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Det här är en bild plåtad av fotografen B.Magnusson under förra sommarens fototräff i Hallstahammar. En ganska oplanerad och spontan plåtning, men den gav många bra bilder som jag är väldigt nöjd med.

Tanken är också att man ska skicka utmaningen vidare, så jag utmanar följande:
Nathalie
• Anneli E
• Isabella
• Ingela
• Operfekt
• Tove

Jag har sovit 10 timmar


Jag somnade nog direkt när jag la mig i sängen igår, var så tokigt trött. Och bortsett från ett avbrott så har jag sovit hela natten. Skönt, jag skulle tro att det behövdes.

RSS 2.0