Next stop Hallstahammar


Nu i helgen är det dags för den årliga fototräffen i hallstahammar, väskorna (ja väskorna, eller nja IKEAkassarna) är packade och redo för att kastas in i bilen. Jobba ett par timmar i regnet först och sen så!

Jag har lyckats hålla nere min kvot, så jag har bara bokat in tre modeller under helgens äventyr. Sen får man väl se om jag lyckas hålla mig eller inte... men tanken är ju att jag ska hinna assistera lite också och kanske hinna mingla. Nåväl.

Jobbe, Hallsta, mhm!


HelenaFotograf: Kykyri.com
Modell: Helena Rosenblad
Makeupartist: Fanny Axelsson


Experimental portrait of AmaiaFotograf: Kykyri.com
Modell: Amaia Layla
Makeupartist: Eleonore Hedström


Summer of dreamsFotograf: Kykyri.com
Modell: Kristina Minicheva
Makeupartist: Fanny Axelsson


Här kommer en av de första bilderna som togs på Kristina under söndagens plåtning, denna är från en serie av snabba bilder som vi fångade innan vi kastade oss ut. Ya like?

BTS med Fanny och Helena
Kolla in sista bilden till höger. Nu förstår ni varför jag plåtar alla mina modeller underifrån. Hähä.

Cool styling, mycket attityd, lite rostig i rumpan kanske, grym location. Makeupartisten Fanny Axelsson gjorde som alltid ett strålande jobb, likaså modellen Helena Rosenblad. Stort tack till alla för en grym dag!

v.20


Godmorgon. Det ser visst ut att bli en vecka med växlande molnighet. Funkis. Såg dock ut som att det kunde bli halvkyligt. Eller ja, det är väl en tolkningsfråga, men inte lika varmt som det har varit.

Det ser ut som att det blir plåta av på onsdag, med ett nytt spännande ansikte. Det gillas. Har ju även helgens bilder att få sätta tassarna i. Samt slutplaneringen av plåtningarna under fototräffen i Hallstahammar.

Jag vet att det är mer saker som händer den här veckan... jag kan bara inte komma ihåg vad. Ann-svarsfulla guldfisken. Nåja.

Mycket foto i bloggen.


BTS med Fanny och Kristina


Jo men visst blev det regn, heeela förmiddagen. Men Fanny gjorde färdig sminket, sen plåtade vi lite inomhus och släppte regnet och vi kunde ta oss ut för att plåta den vackra Kristina. Underbart!


Muan Fanny fixar det sista på modellen innan plåtningen.


Det blir visst en blöt plåtning idag


Naturligtvis så regnar det, men enligt gubbarna som spår i väder så ska det spricka upp under eftermiddagen så jag håller tummarna för det. Inväntar makeupartisten Fanny Axelsson och modellerna Helena och Kristina. Men vi är lite beroende av vädret idag, då jag planerat att plåta de vackra modeller utomhus, så ni kan väl hålla tummarna för att vädret ger med sig?

A bit wacko


Jag har fått lite frågor kring inspirationen av denna session, så jag tänkte att jag skulle ta och svara...ja, vi har hämtat inspirationen från Illamasqua. Kul att så många kunde känna igen stilen i stylingen.Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Claus
Naglar: Lotta Wirth


Portrait of JohannaFotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Carlsson
Makeupartist: Elise Ryttare


Sanna
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sanna Kull ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Klädstylist: Tanja Läärkäri


Cool or uncool?


Okej... är blandningen av da Vincis perfekta proportioner, en Indisk gudinna och lite för många Sara ballt eller för konstigt?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Hår och makeup: Elin Claus


Within fiftie


I fredags var hårstylisten Elin här hos mig en sväng och stylade min husmodell Sara. Vi satte dessutom lite press på oss själva under plåtningen, att vi skulle vara klara med plåtningen på femtio bilder. Vad säger ni, lyckades vi få till en bra bild?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Hår och makeup: Elin Claus


A bit wackoFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Claus
Naglar: Lotta Wirth


Fredag och sol!


Fredag. Sol. Och sovmorgon. Ja jag är uppe tidigt ändå. Det gör inget. Sa jag att det är fredag och solen är tillbaka?

Fredag.


Experimental portraits of Mikaela

Två ganska lika porträtt, jag vet. Väldigt lika. Men jag kan inte välja. Så nu får ni hjälpa mig att välja vilket som är det bästa av dem...
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Mikaela Lindelöf
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Stylist: Tanja Lääkäri


Experimental fun - AmaiaFotograf: Kykyri.com
Modell: Amaia Layla
Makeupartist: Eleonore Hedström


Plåtning på G


Just nu sitter den vackra modellen Amaia Layla för sminkning av makeupartisten Eleonore Hedström, plåtning på G här hemma hos mig!


Snö?


Vet ni... det SNÖAR! Ingenting som verkar ligga kvar, men det känns nog så deprimerande att vakna upp till snöfall igen. Ja jag vet att folk har sagt att det är för tidigt för sommar, men inte i mina ögon.

Lägger min röst på sommar.


SannaFotograf: Kykyri.com
Modell: Sanna Kull - ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Stylist: Tanja Lääkäri


Plåtning på Muskö


Jag tror att vi startar den nya veckan med att bjuda på lite behind the scenes bilder från lördagens fotografering ute på vackra Muskö.

 
Stylingen av modellen Sara Jonsson delades upp på tre personer, Marie Bjerkevall med sminket, Elin Claus på håret och Lotta Wirth på naglarna. Stort tack till alla inblandade och ett extra tack till familjen Jonsson och dess får.

Viola Lahger IIFotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Carlsson
Makeupartist: Elise Ryttare
Korsett: Viola Lahger


RSS 2.0