Återblick av 2013

 
Jaha mina vänner, ytterligare ett år är snart förbi, så precis som de tidigare åren 2010, 2011 och 2012 så tänkte jag ta och skriva ner en återblick av vad 2013 har delat med sig av. Men först och främst så vill jag ge min beundran till alla talangfulla och kreativa människor jag fått äran att jobba tillsammans med under året, stort tack. Ett jättestort tack till och med, ni är fantastiska! 
 
 
 
Årets första månad startade med en fotografering i Barcelona, Spanien, tillsammans med modellen Sheziss Insomnia från agenturen Nocturnal och makeupartisten Sara Ferraro.
 
 
 Början av året gav en hel hög med olika typer av plåtningar men jag tror att jag hoppar vidare till ett par av mina favoriter från Mars månad. Först så hade jag en otroligt lyckad plåtning på Körunda konferenshotell
tillsammans med den vackra Ewelina H och makeupartisten Anja Prigoda. Ni ser också bilder från ytterligare en plåtning tillsammans med Anja samt stylisten Jessica Johansson och modellen Sandra S ute på Plantshoppen.
 
 
 Ja och sen i April så stack jag och min vapendragare Anja till Amsterdam, Holland för ett kärt återseende med designern Therése Palmhager, där vi under en helg hann med att fotografera fyra olika modeller.
 
 
 I slutat av Maj så träffade jag upp makeupartisten Matilda Ekengren och modellen Evelina P. Jag vill minnas att det blåste ganska friskt den här dagen och det var inte helt vamt i luften än. Hur som helst så fick vi dessa underbara bilder. 
 
 
 En framsida för Divine Magazine bjöds det på i Juni, återigen tillsammans med  Anja Prigoda och modellen Emma T. Anja och jag hann även med att fotografera två vackra modeller i klänningar från Richmonddesign.
 
 
 Juli gav ytterligare en utlandsresa, denna gången till Alanya, Turkiet där jag hade chansen att fotografera modellen Angelica Jansson och hennes blivande man Fredde.
 
 
 Under Augusti så träffade jag på en hel del nya ansikten under en heldagsplåtning tillsammans med kläddesignerna Therése Palmhager och Ida Wadenrud, makeupartisten Josephine Levander samt modellerna Laura B och Stina A
 
 
Ja där var sommaren slut och hösten kom med stormsteg, vilket naturligtvis gav tillfälle att föreviga lite av hösten på bild. Här är en bild tillsammans med makeupartisten Viktoria Dahlgren, stylisten Sarah Michelle Roche och modellen Katerina L. 
 
 
 
November gav också ytterligare en framsida hos Divine Magazine, denna gången tillsammans med modellen Elin A.
 
 
Vinter och mörker inföll under slutat av året, vilket resulterade i ett helt gäng med olika svartvita bilder. Alla vet ni att jag varit lite blyg när det kommer till färger, men jag tror nog att min svartvita period var att dra det lite till ytterligheten. Hähä. Nåväl. Bilderna som visas upp är tillsammans med makeupartisten Anja Prigoda, samt modellerna Matilda H och Sandra S. Och bilderna på modellen Stina A är i sammarbete med makeupartisten Ellen Hult och designern Therése Palmhager.
 
 
Jaha gott folk, kära vänner och alla ni andra som råkar titta förbi här i bloggen (och faktiskt lyckas läsa ända hit, hähä), året har kommit till sitt slut... jag vet att jag öppnade med att tacka alla jag arbetat med, men jag skulle nog ändå vilja avsluta med ytterligare ett tack. Känns lite som att jag borde lägga till "ehrm, jag är ju inte någon talare men" ... men jag hoppar över det och vinkar lite till alla er jag arbetat med, inte bara under detta året utan under alla de år som jag nu hållt i kameran, ett jättetack till er alla. 
 
 
God Jul och Gott Nytt År!

Jag vill...


... önska er alla en God Jul!

Hoppas att ni allihop får en riktigt härlig julafton tillsammans med era nära och kära. Själv spenderar jag min jul precis så, med de som betyder mest.
 

Så... ha en underbar julafton!

Sandra S

 
 Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Sandra S / Zapmodels

Britt B


Jag tänkte att det var dags att visa upp lite fler av bilderna som vi tog under resan till Amsterdam under våren. Det är resor som denna, bilderna och alla minnen som får en att längta extra mycket efter våren.
 
 Fotograf: Kykyri.com 
Makeupartist:Anja Prigoda
Modell: Britt B / Fourteenmodel Management
Styling: Therése Palmhager

RSS 2.0