Heroes


Jao men visst, lite sen ska man tydligen vara... jag hade helt missat att det kommit nya avsnitt, eller ah, jag hade tydligen missat hela säsong tre. Oink. Underhållande avkoppling ere iallafall.

Fler än jag som uppskattar serien Heroes?

BTS bland solrosor


Igår träffade jag både fotografen Therese Jonsson aka Operfekt (som även la smink och fixade hår) och modellen Sara Kjellqvist för lite plåtande.
Vårat första stop blev ett solrosfält, där vi hann med två ombyten. Att gå med klackar i lera är ingen barnlek. Såg de tagna bilderna som hastigast i kameran och redan då kan jag säga att jag är nöjd.

Innan de två besökarna lämnade min skog så hann vi med ytterligare en location, men jag får ta och visa de bilderna senare...

Nah hörrni...


... det blev ingen shopping den här helgen. Stackars mig. Mmh. Istället sitter jag och pillar lite med Gratisbio.se i förhoppning om att någon gång få till ett presentkort att kunna shoppa för.


X-Men Origins Wolverine


Hugh Jackman. Mmh. Hugh Jackman för mig är som bäst i de Marvel inspirerade filmerna där han spelar rollen som Wolverine. Det finns egentligen bara en film jag inte klararav med honomsom skådespelare och det är Leopold och Kate, av den anledningen att den visades på flygplanet... tre flygresor i rad. Vad är oddsen för det.

Anyways. Jackman. Wolverine. I den här filmen, vilken jag har förstått har en uppföljare, så får man se vad som hände i karaktärens liv innan han blev en av X-Men. Kanske ingen lysande story, men ändock sevärd.

Avstå inga andra aktiviteter, men se filmen om du har en stund ledigt. Om inte av annan anledning än att du ska ha sett denna för att kunna se uppföljaren.

Fredag...


...fredag, fredag. Denna veckan har varit tyngre än de flesta andra, så fredagen hälsas vänligt välkommen. Mmh, äntligen fredag. Helg.

Helgen ska fyllas upp med lugn och ro, samt lek tillsammans med fotografen Therese Jonsson och modellen Sara Kjellqvist, det blir nog busigt värre. Går allt enligt planernaså blire grymt. Lite shopping hade jag nog inte heller dött av.

Vad har du för planer för helgen?

Twilight


Mmh, jag vet, jag blev inspirerad efter att ha sett serien True Blood. Vampyrer. Busigt värre. Men allvarligt, filmen Twilight är grymt bra och det är inte ofta jag säger sånt, så alla ni som inte har sett den -  se den.

Skådespelarna är inte heller helt otrevliga att vila ögat på.

Dessutom väntas uppföljaren New Moon ha prrmiär redan 20 November, ännu bättre. Det var det ändå jag såg som negativt under första filmen, att man inte fick veta vad som hände sen, men snart tycks man få veta lite mer. En tredje film är också under inspelning...

Asfaltsblomma


 
Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Another Vexy pictureFotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri

Höstens serier


Americas Next Top Model kommer så klart med ytterligare en säsong. One Tree Hill tar bort två av sina mest kända ansikten, nämligen Lucas Scott och Payton Sawyer och släpper in Robert Buckley som man tidigare sett i bla Lipstick Jungle. Hillary Duff dyker upp i Gossip Girl.

Det tycks komma en uppsjö med nya serier under hösten. Melrose Place kommer tillbaka med både gamla och nya karaktärer. Mischa Barton spelar huvudrollen i den nya serien The Beautiful Life, i vilken man även får se Elle Macpherson. Ytterligare en vampyrserie dyker upp, The Vampire Diaries. 


Jo men visst, serier tycks vara det man ska roa sig med under hösten och ska man hinna med att följa alla så får man nog inte skaffa sig så mycket annat att göra. Vilka serier följer du, och tycker du att några av de nya verkar värda att följa?

CrybabyFotograf: Maria Gustafsson & Allen Hunt
Makeup: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri

Makeup your mind


Jag hittade en hög med gamla behind the scenes bilder som jag tänkte att jag skulle visa. Dessa är tagna för över två år sedan vid en plåtning tillsammans med makeupartisten Dorion Chang samt fotograferna Christian Hollmann och Johnny Dahlberg.
Den färdiga bildserien kallades för Makeup your mind, då den skulle visa hela proceduren man går igenom innan man går ut för kvällen. Jag får ta och visa upp de retuschade bilderna vid senare tillfälle. Grymt skoj att se tillbaka på sånna här gamla bilder, två år sedan, tänk vad tiden går fort.

Confessions of a Shopaholic


Jag fick höra att jag var lik Isla Fisher och jag hade naturligtvis inte en susning om vem det var... google ledde till imdb som visade vägen till filmen Confessions of a Shopaholic med ingen mindre än den jag sägs vara lik i huvudrollen.

Låter väl kanske inte som en film där man behöver kunna tänka för att följa med i handlingen, men efter att ha kommit ett par minuter in i filmen insåg jag att den var fylld med humor. Humor och vackra skor. Hähä. Nah om sanningen ska fram så fanns det faktiskt en lite charmig handling i filmen, lite Notting Hill känsla blandat med Askungen. Liknelsen kanske inte säger så mycket, så tänk Ugly Betty meets The Princess Diaries. Bah, det är ju samma liknelse. Nåja, that's the best I can do.

En söt film.

True BloodJag har sett att flera har kikat på denna serien och eftersom den verkar ha blivit otroligt populär så var jag ju också tvungen att kika lite. Vampyrer, Anna Paguin, Alexander Skarsgård, övernaturliga fenomen i mängder. Ja, serien är mycket bättre än jag trodde att den skulle vara.

Fler än jag som gillar den?

Tha new haircutBefore and after...

Ingen större förändring, lite kortare och lite mer uppklippt, samt en trimmad lugg. Helt okej. En sak som stör mig dock, är att oftast när man går till en frisör så ska se styla håret på en efteråt, och helt allvarligt, hur lyckas de få håret att både se tunnare ut och kännas flottigt?

PlasticfantasticFotograf: Robert Milovan
Makeup: Annelie Lindberg
Modeller: Ann Kykyri och Cecilia Johansson
Location: Utsikten Meetings

Tema III a la VexyFotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri

Fler bilder från detta tema ligger uppe på Modellbilder.se för er som vill se fler av dem. Vad tycker ni om den jag visar?

Portrait in the sandsFotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Kristina Sundberg
Modeller: Ann Kykyri och Sandra Westman

Stridsberg


Den här bilden ärnog cirka två år gammal , men jag tröttnar aldrig på den serie med bilder jag fick av Herr Stridsberg, så det är ingen ide ni gnäller om att ni redan har sett denna. Mhm. Så de så.


Fotograf: Andreas Stridsberg
Makeup: Jimmy Wallin
Modell: Ann Kykyri

Gäsp


Tråkigt trött.

Dagen börjar med möte på jobbet, inte riktigt det jag vill starta varken min dag eller min termin med. Övertid på torsdag. Jag har en svag aning om att jag jjobbar sent på fredag också, ingen riktig koll på hur mitt schema ligger. Bortsett från morgonmutter så var det riktigt skoj att komma tillbaka till jobbet, stor utveckling under sommaren. Alltid skoj.

Nåja, dags att ta sig i kragen.

Första dagen


Jo men visst, då var man uppe. Inte fullt så tufft att kliva upp ur sängen som jag trodde att det skulle vara, men med det säger jag inte att det känns spännande. Nyduschad och kaffedrickande.

Första dagen tillbaka på jobbet, det ska bli lite spännande att få se vad hösten på jobbet kommer att ge.

Men nu är det dags att försöka få uppe Lille T och göra honom iordning för första dagen i skolan, wish us good luck!

Söndagsångest deluxe


Japp, söndagsångest gånger fyra, skulle man kunna säga. Efter fyra veckors semester så är det dags att återgå till jobbet imorgon. Visst, inte helt trist, det ska faktiskt bli lite skönt att komma tillbaka till normala rutiner, men jag hade överlevt en vecka eller två till av semestern.

Lille T har sin första dag i förskoleklass imorgon. Han blir skolbarn. Visst att semestern gick galet fort men vad hände med de sex åren som flög förbi sen Lille T kom. Jösses. Spännande.

Nåväl morgondagen är åter till verkligheten, men nu är det dags att krypa ner i sängen, försöka läsalite så att man kan somna. Tänk att det alltid ska vara så svårt att somna när man vet att man måste.


Bjuder på två bilder på lillebror och mig, fångade på min födelsedag.

Tema II a la Vexy


Här kommer del två av min dag tillsammans med fotografen Veronica aka Vexy och hennes pojkvän/assistent Marcus. Naturligtvis finns det fler bilder från denna bildserie på Modellbilder.se också. Vilken tycker du bäst om?
 


Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri

Ann by NagadezFotograf: Anders Albihn
Modell: Ann Kykyri

Då vare dags igen


Nämen godmorgon folket,
vet ni vad det är för dag idag?

Mmh jutte, så jag kommer vara off hela dagen. Familjen, grilla å sånt, ni vet.

Gäsp


Gäsp. Jag har ingen aning om vad jag gör uppe nu. Semester och går upp tidigt, skare va så. En tvättmaskin är redan igång och kaffet är snart klart.

Flashback


Jag satt och grävde igenom en massa gamla lådor som blivit liggandes sen vi flyttade och hittade där en del gamla bilder från när jag var runt fjorton år, tror jag iallafall, femton kanske.

Hur som helst så var jag med i en katalog för reklammodeller då, bilderna ser ni nedan. New Faces tror jag att katalogen hette och om jag inte minns helt fel så gav det mig iallafall ett tillfälle att vara med i en Miss City tävling i Norrköping. Efter det dog mina drömmar om att bli modell ut, fram tills för ett par år sedan då jag insåg att alla kan, bara man är villig att satsa lite.

 

Inte de bästa bilderna, jag vet, men jag har ingen scanner så ni får nöja er med att se bilderna så här... vad tycks, ganska stor skillnad på mig då och nu right?

Uttråkad


Idag har varit en sån dag då jag mest har gjort ingenting. Jag veta tt jag brukar säga att jag planerar att göra så lite sommöjligt, men då är det av eget val. Idag har jag väntat, tvättat lite, väntat lite till, pysslar i köket, väntat, vikt tvätt och väntat lite till på att nån gubbe ska ringa för att eventuellt komma och titta på våran bil.

Vädret är dessutom mulet och trist, så sola är uteslutet.


Foto fångat av Johan Gustafsson, makeup av Annelie Lindberg och modellen är ju jag så klart.

Så hjälp mig nu vah, innan tristessen driver mig till vansinne, kom med tips om vad man kan roa sig med en dag som denna?

BTS med Vexy part IIHär är det tredje och sista ombytet från min plåtning tillsammans med Veronica Orrholm Zentio samt hennes pojkvän/assistent Markcus, sista för denna omgången iallafall men jag skulle tro att det kommer fler tillfällen. Jag är mycket nöjd med denna stylingen så det ska bli grymt spännande att få se de färdiga bilderna, jag har ju naturligtvis redan fått välja ut bilder men ni får nöja er med en liten preview som Veronica har trollat ihop.


Portrait in the sands


Fotograf: J.Gustafsson
Makeup: Kristina
Modell: Ann Kykyri

10/8-09


Jo men visst blev det Parken Zoo i Eskilstuna igår, och det är väl lika bra jag varnar för att det är mycket bilder i detta inlägget, men det är trots allt en djurpark - man ska ta galet mycket bilder.

Djurparken var riktigt mysig, mycket mindre än Kolmården, men det kändes mer intimt. Man hade möjlighet att komma närmare djuren i och med att burarna inte var lika djupa, så det gav en bra närvarokänsla.Fantomenland var väl så där... Lille T verkade uppskatta det, men jag tyckte att det var i minsta laget. Lite klätterställningar osv. Men vart Fantomen höll hus... ja du, bra fråga.Naturligtvis dog batteriet till kameran när vi besökte Nöjesparken i slutet av dagen, en helt okej park med karuseller för barn upp till Lille T's ålder. Har man större barn så finns det nog inget i denna nöjespark som tilltalar dem. Lite småsnålt måste jag nog säga att det var, man betalar entrebiljett till parken (typ 550kr för oss), men vill man åka karuseller så får man köpa ett extra åkband (135kr) men då finns det fortfarande en del saker man inte får åka utan att betala extra.

Vattenlandet som de skyltar om på sin hemsida bestod av en större modell pool samt en mindre modell barnpool. I mina ögon inte värt att betala extra för att få utnyttja.

Allt som allt hade vi en otroligt lyckad dag.

Harry Potter and the Half-Blood Prince


Det var inte så länge sen vi hade ett HP-maraton, eller ah länge och länge - i julas, så som ni säkert förstår så är jag ett fan av Harry Potter. Men denna filmen var inte en av mina favoriter...

Ni som har sett den förstår säkert vad jag menar när jag säger till er som inte sett den att ni inte ska förvänta er ett slut som i de tidigare filmerna, men utan att säga för mycket så kan jag inte riktigt säga mer. I övrigt är filmen helt klart i samma anda som de tidigare, bortsett att det märks att karaktärerna har blivit äldre.

Sevärd - Ja absolut!

Off to Parken Zoo


Godmorgon alla morgonpigga semesterfirare och alla muttrigare arbetare som tycks avsky alla de som fortfarande har semester.

Nu sticker jag och min lilla familj iväg för att besöka Parken Zoo i Eskilstuna. Ska bli grymt spännande att få besöka deras djurpark, vattenland, nöjespark samt fantomenland. Full av förväntningar...

Vad ska du roa dig med idag?

Little Miss Sunshine


Här kommer ytterligare en bild från min och Vexys plåtning förra veckan, hon har satt igång retuschmode och redigerar bilder snabbare än jag hinner med att visa upp dem. Misstolka inte, snabba leveranser uppskattas.

Så vad tycker ni om bilden?


Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri

Gissa?


Behöver jag säga vart jag är på väg idag?

8/8-09


Jo men visst blev det stranden igår också, tillsammans med lillebror samt farmor och farfar. Riktigt mysigt. Bjuder på lite bilder istället för en massa text...

Var inne i Sthlm för att gåpå bio under kvällen också, tillsammans med HerrJ, Lillebror och Henke. Harry Potter. Får berätta mer sen vad jag tyckte om filmen, förvånad över att det fortfarande är helt tjockt med folk i salongerna till denna film trots att den visats ett tag.


Japp, idag igen!


Sitter med ett stort glas kaffe i handen och frukost med familjen och sen ytterligare en tur till stranden tillsammans med lillebror. Galet varmt ute redan nu.


Bjuder på en bild som jag fångade ute på
Fitunastranden igår...

Japp japp, så det blir alltså stranden för min del idag igen, vad ska du roa dig med?

PortraitFotograf: Robert Milovan
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Vem där?


Ser att jag har fått helt helt gäng med nya besökare, sånt är alltid spännande. Hej hej och välkomna hit. Men jag ser ingen anledning till att vara blyg, så vilka är det som läser?

Det blir nog...


... stranden idag igen.
Det är ju molnfritt idag också. Inte helt illa. Känns som att det blir en sväng till stranden idag också då, man måste ju passa på medans vädret tillåter det. Äta lite frukost och sen ge sig iväg.

Vad ska du roa dig med idag?

6/8-09


Vi började dagen med att äta frukost på stranden, underbart härligt. En vanlig ostsmörgås smakar så himla mycket bättre när man äter den utomhus till ljudet av vågor.Sprang en sväng på bibliotektet igen under eftermiddagen, har gått igenom fem böcker nu på kort tid. Det kallar jag en rogivande semester. Jag är nog inne i en läsperiod.

Har precis kommit hem från en motionsrunda tillsammans med mamma, lite väl varmt och förslöad som man har blivit av solen så kändes det lite extra tungt. Men man känner sig nyttig när det är över.

Det var min dag, än så länge. Hur har din varit?

Sands


Här kommer första bilderna från min helg tillsammans med detta team, grymt nöjd med denna bilden. Visar fler senare, men om ni är nyfikna så finns det fler på Modellbilder.se. Vad tycker ni?


Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Kristina
Modeller: Ann Kykyri och Sandra Westman

5/8-09


Snacka om att man blir seg när man varit på stranden, hela eftermiddagen och kvällen har jag suttit och dumglott som en liten grönsak. Ganska behagligt. Gick från strandet och la mig på altanen och fortsätte svettas i solen.


Jag hoppas på att vädret håller i sig även imorgon så att man kan ta sig ut en sväng då också, seg eller inte seg. Inte helt illa med semester får jag väl säga.

oFF to tha beachFoto fångat under sommaren 2007

Nu har vi packat ner lite lunch, kokat kaffe och är redo att åka iväg ett par timmar till stranden. Lukten av solskyddsfaktor påminner så mycket om utomlands. Men stranden får duga. So off to tha beach.

Tema I a la VexyFotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri

Mhm, så denna är alltså första temat från min plåtning tillsammans med fotografen Vexy, inte dumt, inte sant? Vill ni se fler i bilder ifrån samma serie som denna bild så finns det att hitta på Modellbilder.se. Vad tycker ni om dem?

Som fisken i vattnet...


...skulle man kunna säga.

Godmorgon, idag ere... ehm, spelar mindre roll vilken dag det är, jag har ju fortfarande semester. Hähä. Hyffsat fint väder är det också. Inte illa. Vad jag förstod så skulle sommarvärmen komma nu. Låter som dagar på stranden att se fram emot. 

Sol, värme och semester, kan det bli bättre.

Häringeslott


Jag hittade en bild från våran dag utepå Häringeslott som jag tror att jag missat att visa. Vad tycker ni om den?

Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Karin Johansson
Modell: Ann Kykyri
Location: Haringeslott.se

Med rätt att muttra


Igår var en sån dag då allt hände samtidigt...

En ledning undervårat stora hörnbadkar gick sönder, vatten överallt. Inte den lättaste matchen att lyfta upp ett inkaklat badkar heller, tur att vi hade familjen till hjälp. Stänga av vatten och sen fick Herr J åka iväg med motorcykeln för att hitta en ny sån ledning.

Under tiden gick jag med familjen för att få duscha hemma hos dem. Dom har vatten under diskmaskinen, så vi måste flytta ut den och torka. Farbror M skär sig ordentligt i fingret. Vi får inte in maskinen så vi får bryta loss golvet. 

Herr J hittar ingen sån, den är naturligtvis en specialare som inte går att få tag på i någon närliggande butik. Motorcykeln vägrar starta, elfel.

Så just nu har jag ett badkar som är uppallrat på plankor, en galen huvudvärk och en uppgivenhet som räcker och blir över, samt lite till.

PlasticfantasticFotograf: Robert Milovan
Makeup: Annelie Lindberg
Modeller: Ann Kykyri och Cecilia Johansson
Location: Utsiktenmeetings.se

Pålitligare väder, tack


Molnigt idag, inte det vädret jag hade beställt. Inte det vädret som SMHI förutsett heller. Blir lite störd över att väderprognoser aldrig stämmer, nån som har något tips om någon bra och pålitlig sida med väderprognoser?

RSS 2.0