Plåta!

 
På schemat för dagen så står det plåtning, den här gången med ett kärt återseende av stylisten Jessica Johansson samt min käre vän och vapendragare Anja Prigoda och en för mig helt ny modell från Zapmodels
 
Jag tänkte inte berätta så mycket om vad vi ska göra ida, men lite kommande behind the scenes bilder kanske skvallrar om det senare... men, jag kan berätta en liten kul historia ang dagens modell. För ungefär ett och ett halvt år sen så var jag på en visning, och hittade där ett antal modeller som jag skrev upp på den mentala listan av modeller att plåta. Jag har sen dess gått igenom hela den listan, bortsett från en modell, vilken jag inte kunnat hitta. Så, jag bokar in dagens modell, och inte förän jag ser hennes bilder från tidigare arbeten inser jag att dagens modell är den sista modellen på listan. Så nej nej, ingen press inför dagens plåtning.

BTS från Körunda

 

Oj ehm, hoppsan, jag har visst glömt att visa upp förra veckans behind the scenes bilder från plåtningen på Körunda golf & konferenshotell tillsammans med makeupartisten Anja Prigoda.
 
En av få gånger som ni faktiskt får se mig på bild här i bloggen, inte en helt smickrande vinkel kanske, men mina arbetspositioner är oftast inte så vackra. Hähä. Nåväl, enjoy!

MEUSE Magazine Vol 8 | Jan/Feb 2013

 
Fotograf: Kykyri.com
Ass: Angelina Dehn
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Cherie Cherokee
Modell: Emma T /Zapmodels

Ingeborg M

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Naglar: Lotta Bäcklund / depend
Modell: Ingeborg M

Vårens plåtningar

 
Efter en period av vila så är jag nu på gång igen med nya planer inför vårens alla plåtningar.
 
Senast igår så hade jag ett möte tillsammans med min vapendragare makeupartisten Anja Prigoda och vår vän/kollega Therése Palmhager, angående vår kommande fotografering i Amsterdam. Så härligt när man känner att alla detaljer kommer på plats. 
 
Har också en spännande plåtning i slutet av månaden som jag verkligen ser fram emot, sammarbeten med nya och  bekanta ansikten.
 
Till helgen är det återigen dags att damma av kameran, så med lite tur så får ni snart se lite nya bilder... 

Min bild hos New Models i Turkiet

 
Jag fick just veta att en bild som jag och Anja Prigoda tog under sommaren används nu av modellens agentur New Models i Turkiet. Alltid roligt!
 

Eloise Magazine no.7

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Jessica Johansson
Modeller: Elisabeth P & Maks J
Publication: Eloise Magazine
Location: Utsiktenmeetings.se
 

Eloise Magazine no.7

 
Titta, titta! 
Jag blev så glad när Eloise Magazine valde ut just dessa bilder att ha med i sin tidning. Hela den här bildserien som vi fångade på Utsiktenmeetings.se har alltid varit lite av en favorit från min sida. 
 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Jessica Johansson
Modeller: Elisabeth P & Maks J
 

RSS 2.0