Halloween edition
Fotograf: Gunnar Englund
Grafiker: Ingela Svensson
Modell: Ann Kykyri

Ser ni vem det är jag ska föreställa?

Halloween alltså...


... ja vad kan man säga. Inte riktigt min typ av högtid att fira.

Lille T var utklädd redan igår, han for runt här hemma sminkad i alla möjliga olika färger, med ett bandage på huvudet. Jag tror att han var någon form av vampyr/zombie.

Jag är inte riktigt med på hela iden att grannskapets alla barn ska springa runt med en hatt på huvudet,plinga på alla dörrar man bara kan hitta för att tigga så mycket som möjligt av folk. Bus, pengar eller godis. Pengar?! Kanske ska ladda meden vattenpistol, eller kanske rent av en egen sminkning och skrämmas lite ikväll...

 
Bild fångad på mig av fotografen Johan Gustafsson,
makeup av
Sarah Maria Ahrenius.

Firar du Halloween?

Makeupstors nailpolish HildeHilde 130 kr


Hittade ett nytt lack från Makeupstore, en klar färgklick i höstmörkret. Kanske inte den färgen jag vanligtvis valt, men det är just det jag gillar.

Inspiration


Jag har lite lågt med inspiration just nu. Skulle vilja göra en sån där riktigt genomarbetad och välplanerad... mmh, en sån, problemet är bara att jag inte riktigt har inspirationen för att sy ihop detaljerna.

Vad gör du när du tappar tråden?


Bilder fångade av fotograf Robert MilovanHotell Utsikten, makeup av
 
Annelie Lindberg, modeller Ann Kykyri och Cecilia Johansson


Stockholmsgruppen cosmetics - Body Lotion


Jag skrev tidigare en liten text om vad jag tyckte efter att ha testat Stockholmsgruppen cosmetics Face Moisturizer och efter att ha testat den och fått finnar, så får jag nog erkänna att jag inte var helt objektiv när jag testade deras Body Lotion.

Men den kladdar inte, den är helt doftfri, går snabbt in i huden och efteråt känns det faktiskt som att den har hjälpt. Så trots min inledande skeptisism uppskattar jag faktiskt den här produkten från Stockholmsgruppen Cosmetics.
Priset ligger på cirka 130 kronor, vilket för mig är ett överkomligt pris för en fungerande produkt i en ganska stor tub. Så ja, trots min reaktion på tidigare tidigare produkter från i märke, så tycker jag faktiskt att den här produkten är så pass bra och väl värd sitt pris att jag skulle rekomendera andra att testa.

21/10-09


Mmh jag vet att jag inte är världsmästare i maratonbloggning just nu, men mellan jobb, lite övertid och renovering av svärmors badrum så känns det som att lite sömn är det man hinner med. Nu är allt kakel på plats, så J sätter nog fart med klinkers imorgon men jag sitter nog fast på jobbet hela dagen samt kvällen imorgon. Lite möten och sen lite mera möten. Nåja snart helg som planeras tillsammans med lite vänner samt lugn och ro.

Flowers of fashionFoto och makeup: Therese Jonsson
Modeller: Sara Kjellqvist och Ann Kykyri


Så vare...


...söndag igen och helgen är slut.

Vi har roat oss hela helgen med att riva mina svärföräldrars ena badrum och förberett så att vi kan lägga klinkers och sätta kakel. Första gången jag gör nått sånt. Ska bli spännande att se hur det slutliga resultatet blir.

Man blir ju väldigt sugen på att börja renovera här hemma också, så vi passade på att åka runt lite idag och titta på vad våran egen kommande renovering kommer att kosta... enligt mina beräkningar så borde vi klara oss på cirka 15000 kronor. Perfekt litet pris, inte sant?

Uppe!


Det är inte bara mörkt ute, det är svart. Det är inte bara kallt, det är isbjörnar som lurar runt knuten. Jo lite dramatisk kanske, men det är ingen större överdrift. Kallt och mörkt. Jag är uppe och på väg till jobbet galet tidigt på morgonen, då har man rätt att vara lite dramatisk. Inte ens katterna vill gå upp.

Stockholmsgruppen cosmetics - Face moisturizer


När vi var på Supermodell 400 så fick vi en goodiebag och i denna fanns det en del produkter från Stockhomsgruppen Cosmetics, en body lotion och en face moisturizer.

Jag har inte hunnit testa den andra produkten än, men här kommer mina ord om Face moisturizern iallafall.

Detta är inte en produkt jag hade valt att köpa, jag håller mig gärna till det de jag vet vad de går för och tyvärr måste jag nog säga att det här är inte en produkt jag själv skulle ha lagt ut pengar på. Den känns lite tjock och tuggummiaktig när man väl lägger den i ansiktet, vilket förvisso försvinner men efter tre dagars användning har jag fått ganska mycket finnar. Det kan vara höstluften, det kan vara alla äpplen man äter... eller så kan det vara att denna face moisturizer inte är rätt för mitt ansikte.

Priset ligger på ca 100 kronor. Kort och gott, jag rekommenderar inte att ni lägger ut 100 kronor på Stockholmsgruppen cosmetics face moisturizer.

Gamla mobilbilder
Jag fick en del gamla mobilbilder skickade till mig, så jag tänkte att jag skulle visa några. Dessa är tagna under en spelning vi var på förra hösten, lokalt band som spelade på en lokal pub. Ere bara jag som inte tycker att alla ser ut att uppskatta musiken? Hähä.

Nyaste tillskottet i familjen...


... är en motorcykelförare...


Herr J och Lille T under sommaren 2009


...japp, Herr J klarade uppkörningen för motorcykel idag! Grattis!

Mhm, dags för...


...ny vecka igen. Jag är grym på det där med rubriker. Eller grym på att fuska med rubrikerna.

Herr J har sin andra uppkörning på motorcykeln idag, så håll tummarna är ni snälla. Jag har möte på tisdag kväll. Eventuellt en plåtning på onsdag. Mmh så ere.

Jag bjuder på två bilder som Cilla fångade på mig under fredagens äventyr i brist på annan spännande information att dela med mig. Snyggobilder, inte sant. Det är min bästaste sida.

Rensat sminkväskan


Söndag och höstväder. Perfekt dag för att göra sånt man inte riktigt haft lust att ta tag i tidigare, som att rensa ur garderober, städa byrålådor och slänga gammalt smink. Det är precis det jag har roat mig med idag, samt upptäckt att nu när jag slängt en hel del produkter så behövs det nya. En ny maskara ligger nog högst upp på min lista.


Supermodell 400Träffade upp Jenny, Maria och wacko Cecilia innan eventet för att snubbla över en liten drink, hinna snacka lite skit och skrattas lite.Tyvärr så måste jag nog säga att jag inte var imponerad alls av Supermodell 400 som tillställning, under kvällen drog vi parallellen att det var som att stå i kö - väldigt länge. Lite vin och snittar serverades i en lång väntan på att en mycket kort visning av designern Nhu Doung skulle börja och efter det korades vinnaren... sen vare slut.
 

Min kväll avslutades med en hamburgare från McDonalds.


Host och harkel


Uscha. Host och harkel. Kändes som att jag vaknade med en taggig tennisboll i halsen. Uscha. Jag skulle kanske ha stannat hemma igår och krypit ner i sängen, men ahja. Jag får visa bilderna från från gårdagen senare.

Mhm...


...fredag. Jobba lite och sen kasta sig hem för att göra sig iordning för att senare slänga sig på ett tåg till Stockholm. Möta upp Cecilia för att gå på visning. Låter som en ganska bra plan.

Vad ska du roa dig med idag?  

Another Stridsberg pictureFotograf: Andreas Stridsberg
Makeup: Jimmy Wallin
Modell: Ann Kykyri


Jobbedags


Feberfri och nästan frisk, så idag bär det av till jobbet. Ska bli jätteskönt att ha någonting att göra, de senaste dagarna har jag varit på gränsen till att starta ett bråk med någon på grund av tristess. Jag förstår varför jag sällan eller aldrig är hemma och är sjuk, det är galet tråkigt.

Och idag kan man säga att imorgon är det fredag, hur märkligt känns det närman inte ens har satt sin fot på jobbet denna veckan?

Miffomupparna


Sorry för de dåliga bilderna, men ingen av odjuren är speciellt vänligt inställda till att befatta sig med en kamera. Anyways, NinjaErnst och hans sidekick Eddie kom hem igår och var svullna i ansiktet. Förmodligen för attde teamat ihop sig mot nått stackars djur som bet tillbaka. Titta på deras ansikten. Ninjan är svullen under ögat på sin högra sida, och den andra på sin vänstra sida. Miffomuppar. Svullnaden har gått ner nu så det är ingen fara med dem, jag blir bara så full i skratt när de kommer hem med krigsskador. Det är nästan så man kan höra ledmotivet Eye of the Tiger när man ser dem komma knallandes tillsammans...
 


Hey moron


Nämen godmorgon.
Det kunde ju jag tro. Så länge jag låg kvar i sängen så kändes det som en ganska bra dag, låg där och gottade mig åt att jag faktiskt mådde lite bättre. Det måste ha varit alltsnor som täppte till hjärnan. Suck. Jag har nog ingen feber iallafall, alltid något, men jag är galet gnällig och uttråkad.

Behind blue eyesFotograf och makeup: Therese Jonsson
Modell: Ann Kykyri


SnorhuvveFrukosten bestod av nässpray, extra starkt kaffe, vitaminer, rostat bröd med ost och en ipren. Smarrigt värre. Speciallt när man har huvudet fullt av snor så att allt smakar likadant. Snorhuvve. Gud va jag är trött på att vara sjuk. Jag vet, jag är hemma från jobbet min andra dag, men allvarligt.

Jag ska roa mig med att ha tråkigt idag, vad ska du göra?

Rengöring av penslarRougeborste, Foundation, ögonbryn, ögonskuggspenslar * 3,
 consealer, ögonskuggspensel och läppensel.


Jag har roat mig med att göra rent alla min penslar, något jag helt klart gör för sällan. Lat, latare och latare ändå. Samt tråkigt.

Jag vet att makeupartister rengör sina penslar otroligt ofta, de använder ju trots allt sina penslar i olika ansikten, men hur ofta behöver vi vanliga dödliga göra rent våra penslar?

Utmaning


Nu är hösten här och folk spenderar mer tid vid datorerna, så nu kommer alla utmaningar igång igen. Min första utmaning kom från Ingela... 

  Var är din mobiltelefon?
  Borta

  Var är din (o-)äkta hälft?
  Barcelona

  Ditt hår?
  Flätat

  Din mamma?

  Underbar

  Din pappa?
  Borta

  Det bästa du vet?
  Sommar

  Din dröm inatt?
  Nah

  Din dröm/ditt mål?
  Resa

  Rummet du är i?
  Datorrummet

  Din hobby?
  Modellande

  Din skräck?

  Grodor

  Var vill du vara om 6 år?
  Lång

  Var var du igår kväll?
  Sängen

  Vad du inte är?
  Lång

  En sak du önskar dig?

  Kamera

  Var växte du upp?

  Här

  Det sista du gjorde?
  Toa

  Dina kläder?
  Jeans

  Din tv?
  Träram

  Ditt/dina husdjur
  ?
  NinjaErnst

  Din dator?
  Folkskygg

  Ditt humör?
  Stabilare

  Saknar någon?

  Mmh

  Din bil?
  Nah

  Något du inte har på dig?
  Långkalsonger

  Favoritaffär
  ?
  Monki

  Din sommar?
  Huset

  Älskar någon?
  Mmh

  Favoritfärg?
  Grön

  När skrattade du senast?
  Lördags

  När grät du senast?
  Lördags

... och naturligtvis så skickar jag denna utmaning vidare till Nathalie, Tove och Anneli. Hähä. Reglerna är att man får bara svara på frågorna med ett ord.

Sjuk!


För första gången på över två år så är jag hemma från jobbet och är sjuk. Och jag förstår varför, men får ju dåligt samvete. Feber och ont i halsen, tycker synd om mig själv samt gnällig, det kommer säkerligen att bli en underbar dag.

Behind blue eyesFotograf och makeup: Therese Jonsson
Modell: Ann Kykyri

Här kommer en liten sneakpeak från första pooltemat som vi plåtade för lite mer än en månad sen, vad tycker ni?

Supermodell 400


Fröken Cecilia Johansson aka Wysteriia hade en tävling i sin blogg där man kunde vinna biljetter till Supermodell 400 och igår fick jag veta att jag vann två biljetter till visningen nu på fredag inne i Stockholm. Tack tack!


Bild på mig och Cecilia Johansson fångad
av fotografen
Robert Milovan.


And I'm off


Ont i pannan idag. Kan bero på den obekvämaställningen jag vaknade i på grund av NinjaErnst och Sidekick Eddie som teamade ihop för att lägga sig på och runt mig så att jag skulle vakna. Det kan också bero på vinet som följde med kollegan som fick ögonbrynen färgade igår.

Ska roa mig med att åka och storhandla med mamma, medans Herr J roar sig med att knalla omkring i Barcelona i linne och shorts. Lite orättvis fördelning.

Idag åker min...


... Herr J till Barcelona på kickoff med jobbet. Barcelona. De får lite sånna resor ibland, flyg boende typ rubbet betalt av jobbet. Vilket får mig att bli grön av avundsjuka. Han ska vara borta i fyra dagar, vilket är bland det längsta han har varit borta... någonsin. Hähä jag vet. Det längsta vi någonsin varit ifrån varandra är när jag var i Turkiet i fjorton dagar, för sju år sen.

Nåja, vi överlever nog detta också... dramatiskt. Hähä.


Bild på mig och Herr J plåtad 2007 av fotografen Andreas Stridsberg.


Sommar a la Vexy
Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Modell: Ann Kykyri


RSS 2.0