Stockholmsgruppen cosmetics - Face moisturizer


När vi var på Supermodell 400 så fick vi en goodiebag och i denna fanns det en del produkter från Stockhomsgruppen Cosmetics, en body lotion och en face moisturizer.

Jag har inte hunnit testa den andra produkten än, men här kommer mina ord om Face moisturizern iallafall.

Detta är inte en produkt jag hade valt att köpa, jag håller mig gärna till det de jag vet vad de går för och tyvärr måste jag nog säga att det här är inte en produkt jag själv skulle ha lagt ut pengar på. Den känns lite tjock och tuggummiaktig när man väl lägger den i ansiktet, vilket förvisso försvinner men efter tre dagars användning har jag fått ganska mycket finnar. Det kan vara höstluften, det kan vara alla äpplen man äter... eller så kan det vara att denna face moisturizer inte är rätt för mitt ansikte.

Priset ligger på ca 100 kronor. Kort och gott, jag rekommenderar inte att ni lägger ut 100 kronor på Stockholmsgruppen cosmetics face moisturizer.

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jag som tyckte att den kändes skön..:) Inte provat den tillräckligt mkt dock för att kunna yttra mig :)

2009-10-14 @ 19:48:44
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Lotta

Det kan också vara så att det har börjat en utrensning i din hud.

Hudcellerna byts ut under en cykel av 4-5 veckor.

Så testar man nya hudvårdsprodukter får man ge det minst denna tid innan man kan säga vad man fått för resultat.

2009-10-14 @ 20:53:51
URL: http://saxiquine.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Helt fel hudtyp för dig då? Jag fick för normal hy och det är väl inte egentligen min hudtyp men den kändes ändå ok :)Ja nya skor :D Jag äger inga vanliga vita skor så det behövdes ;D

2009-10-14 @ 21:00:47
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Lotta

Jag tror i ofs att inte moisturizerns i sig startar en utrensning i huden så i detta fallet är det nog bra att du lägger av, men skulle du börja med ett riktigt hudprogram med rengöring fukt och serum mm, så får du räkna med att efter en vecka ller två kan krypa upp lite grejer för att sedan försvinna om allt är rätt, annars får man byta en produkt i taget för att få fram exakt rätt grejer till just din hud =)

Kram och snart trevlig helg!

2009-10-15 @ 07:07:27
URL: http://saxiquine.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Ska ha en sminkkurs på SÖS tydligen, haha ;) Nervöst då det blir min första inför ett tiotal personer :) Så måste planera lite upplägg inför det :)

2009-10-15 @ 11:21:33
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Lotta

Japp tyvärr, som med det mesta annat i livet =/

Men ibland kan det löna sig att satsa på kvalitet och ditt ansikte är det första folk ser varje dag hela året =)Så om man sätter det i proprtion till en outfit till en speciell fest som man sedan kanske bara använder ett par gånger totalt, så kan bra hudvård te sig ganska billigt =)

2009-10-15 @ 19:18:44
URL: http://saxiquine.blogg.se/
Postat av: Lotta

Men jag vet vad du menar, det är betydligt roligare att lägga pengar på saker man själv tycker gör stor förändring som kläder och make up =)

2009-10-15 @ 19:31:09
URL: http://saxiquine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0