SpringfashionFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Elise Ryttare
Smycken: Jenny Kullman


The art of BjerkevallsFotograf: Kykyri.com
Modell: Lena Bjerkevall
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Portrait of AchilleaFotograf: Kykyri.com
Modell: Achillea Dahl
Makeupartist: Elise Ryttare


Bohemian bluesFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Hur mycket är klockan?


Ja jösses. Jag sover nästan aldrig länge på morgonen. Gjorde förr, men sällan numera. Men idag sov jag nästan till tio, eller nästan till elva, beroende på vad klockan är...

Man ska ju tydligen ställa om klockan. Så nu kommer som alltid ett par riktigt förvirrade dagar. Har jag ställt om klockan. Går den klockan rätt. Undrar om jag ställe om den klockan. Nåja. Ser ni en förvirrad människa på en och en halv meter, mellan en grad och en smutsig snöhög, så berätta gärna hur mycket klockan är.

Wet look


Samma bild, två olika retuscher. En mer naturlig och en i... ehm, en i mer min stil. Vilken stil tycker ni passar bilden bäst?Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Stephania Koroly Ergati
Makeupartist: Elise Ryttare


Äntligen fredag


Äntligen, äntligen, äntligen fredag! Det har varit en lång vecka, inte av någon speciell anledning egentligen, den har bara känts extra lång, så att få sol och fredag samt sluta tidigt på samma dag... det känns inte så överdrivet illa.

Inga planer alls för helgen. Ingen dålig omväxling med tanke på senaste veckorna, som har varit fyllda av fotograferingar. Får väl se om det blir skönt eller långtråkigt. Hähä.

Fredag!


MarieFotograf: Kykyri.com
Makeup och modell: Marie Bjerkevall


Skallebang


Jag la mig i sängen innan klockan nio igårkväll, hade en sån jobbig huvudvärk som suttit i hela kvällen. Jag tror att jag somnade inom tio minuter. Vaknade förvisso hyffsat utvilad, men fortfarande med huvudvärken... suck.

Denna tisdag önskar jag
mig pannknackspulver.


Dagen till ära...


... så vill jag bjuda på ytterligare en bild på den vackra modellen Stephania och samtidigt passa på att önska henne en trevlig 18 års dag. Grattis på födelsedagen!


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Stephania Koroly Ergati
Makeupartist: Elise Ryttare


BTS med Bjerkevall och Sara, part II


Mellan solglimtarna och vårkänslorna så vill jag passa på att visa upp den andra delen av min fotodag under helgen tillsammans med makeupartisten Marie Bjerkevall och modellen Sara Jonsson. Bohemiskt, blommigt, gulligt och rosa.


Natural


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Märta Åkerlind
Makeupartist: Elise Ryttare


Är våren på väg?


Godmorgon godmorgon. Nu måste väl ändå våren vara på väg... det är så pass varmt att man kan sova med ett fönster öppet. Det är fem plusgrader redan nu. Solen skiner. Såg tussilagoknoppar igår. Det utlovas över tio plusgrader under dagen, det känns inte helt illa.

Vår?


With a touch of summer


Under våran plåtning i helgen så tittade solen fram, så självklart var vi tvungna att fånga det vackra naturliga ljuset som gavs. Bort med blixtarna och fram med reflexskärmen. Tänk vilken skillnad. Att få glimtar av sommaren gör inte att man längtar mindre efter den...

Så vad tycker ni om bilden?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


BTS med Bjerkevall och Sara, part IJag tänkte börja söndagen med att bjuda på lite av behind the scenes bilderna från gårdagens plåtning tillsammans med supermuan Bjerkevall och modellen Sara Jonsson. Vi hann med ett helt gäng med olika stylings, gulliga, vackra, wacko... mmh. Men jag håller lite på resterande bilder från plåtningen som visar lite mer av de olika outfits vi hann med. De är lissom inte lika roligt att veta vad som finns i påskägget redan innan man har öppnat det, inte sant? Hähä.

Who eat a smurf?Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna carlsson
Makeupartist: Elise Ryttare


Planer inför helgen


Godmorgon.

Fredag igen. Gråmulet utomhus och en hel drös med snö kvar, dessutom hostas det med mera snö under dagen. Känns ju så där spännande. Jag är redo att ställa undan vinterkängorna och slänga den hemska vinterjackan. Men men.

Städning.

Lördagen består av plåtning, inte helt ovanligt va? Den här gången är det makeupartisten Marie Bjerkevall som ska få gå loss på min gamle vapendragare och modell Sara Jonsson. Spännande styling inplanerad, så det känns som att det kan bli ganska bra med bus.

Lite vin kanske.

Hur ser din helg ut?


Portrait of AchilleaFotograf: Kykyri.com
Modell: Achillea Dahl
Makeupartist: Elise Ryttare


Beauty by Elise - JohannaFotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Carlsson
Makeupartist: Elise Ryttare


Beauty by Elise - StephaniaFotograf: Ann Kykyri
Modell: Stephania Koroly Ergati
Makeupartist: Elise Ryttare


LenaFotograf: Kykyri.com
Modell: Lena Bjerkevall
Makeupartist: Marie Bjerkevall


BTS med Achillea and the big hår


Jao lurig stavning, men det passar som in till en bra beskrivning av lördagens plåtning tillsammans med den vackra modellen Achillea Dahl och hennes stora hår som makeupartisten Elise Ryttare fick brottas med.


BTS med IKEA bruden


IKEA bruden. Jo det var ju en chansning att plocka in någon som aldtig tidigare stått framför kameran för att göra en beautyplåtning, men Johanna gjorde ett strålande bra jobb.


Elise gjorde två olika sminkningar, varav den sista blev ganska kladdig som ni kan se på bilden. Hähä. Tur att jag hade extra tandborstar hemma annars hade den nyblivna modellen gått runt och sett ut som att hon ätit en smurf.

På dagens schema...


... står det beautybilder tillsammans med den grymma makupartisten Elise Ryttare.

Vi har två modeller inbokade för idag, den första är Johanna. Kommer ni ihåg tösen som jag berättade om att jag hittade när vi var på IKEA sist? Hon ja! Sen framåt eftermiddagen så dyker Achillea med det fantastiska håret upp.  


Bjuder på en av sommarens bilder som jag fångade av Achillea Dahl,
makeupartist vid detta tillfälle var
Sarah Maria Ahrenius.


MarieFotograf: Kykyri.com
Makeup & modell: Marie Bjerkevall - Synkcasting


Kykyri.comJa, det händer lite förändringar nu. Det är inte bara bloggen som får sig ett nytt ansikte, jag har även skaffat mig en egen hemsida. Gå in och kika på Kykyri.com vettja!

Sovmorgon


Nämen godmorgon godmorgon. Fredag å allt. Stor nackdel dock att vara uppe så här dags närman egentligen har sovmorgon. Hade kunnat sova i många timmar till, men jag har vaknat så här onödigt tidigt ett par gånger nu.Ytterst störande.

Lägger min röst på att man
sover när man har sovmorgon.


BTS med BjerkevallJag har precis avslutat en busig plåtning tillsammans med systrarna Bjerkevall. Lena och hennes dreads, grymma bilder. Hennes första gång framför kameran, ser fram emot att få plåta henne igen. Marie är makeupartisten ni ser på bilderna, men hon är även modell för Synk, så naturligtvis så passade jag på att även plåta henne.

ColoursFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Fanny Axelsson


v.10


Godmorgon godmorgon, måndag igen. Jag vill börja med att säga tack för alla grattulationer!

Precis som alltid så har jag ingen störrekoll på hur min vecka ser ut, bortsett från att jag plåtar onsdag och lördag. Åhja, jag hade ingen plåtning i helgen så då får man boka in två den här veckan. Lite nya ansikten. Jag vågar nog också sticka ut hakan och flagga lite för att en hemsida snart är på väg.

Ja, jag vet att jag inte visat bilder på renoveringen. Men det är klart. Helt klart. Blev klart för över en vecka sen. Ja, jag vet, jag ska visa upp bilder.

v.10


Makeup by Elise - MärtaFotograf: Ann Kykyri
Modell: Märta Åkerlind
Makeupartist: Elise Ryttare


Japp, jag ska gifta mig!


Jo men visst gott folk, kära vänner och alla ni andra som råkar vara på genomfart, jag ska gifta mig!

För ett par veckor sen så blev jag anfallen av blommor och frieri. Jag borde kanske inte tycka att det var så otippat eftersom vi levt tillsammans i snart fjorton år. Men men. Vi kommer att gifta oss den 11 juni. Busigt huh?

Sanna Kull * 2

Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sanna Kull, ACE artists
Makeupartist: Fanny Axelsson


Ledig dag


Japp japp, inte illa. Fredag. Ledig dag. Sthlm.

Varför?
Jo, jag ska åka in och prova brällopsklänning. De ni!

Vattenfast.


BTS med Märta och StephaniaJo men även om jag fuskade lite och la upp en bild på Märta, så får jag väl ta och bjuda lite på ett par behind the scenes bilder. Makeupartisten Elise Ryttare gjorde totalt tre olika beautysminkningar under tisdagens plåtning, så det kommer lite fler bilder på både Märta och Stephania.

Lips and nailsFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Fanny Axelsson


Natural


Idag har jag lekt lite tillsammans med makeupartisten Elise och modellerna Märta och Stephania, flera härliga teman hanns med. Men istället för att bjuda på behind the scenes bilderna som jag hade tänkt, så får ni se en av de färdiga bilderna från dagens plåtning.


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Märta Åkerlind
Makeupartist: Elise Ryttare


RSS 2.0