Experimental portrait of CillaFotograf: Kykyri.com
Modell & makeupartist: Cecilia Johansson


Mera bröllopsbilder

Eftersom det har efterfrågats fler bilder från vårat bröllop så bjuder jag på ett gäng till. I samband med detta så vill jag passa på att tacka Therese Jonsson för att du ställde upp som fotograf, Elise Ryttare för att du hjälpte mig med smink och hår samt våra fantastiska familjer för att ni närvarade under vår specialla dag!

Sommarens resa inbokad!


Vi har precis bokat in sommarens utlandsresa, så himla underbart att veta att vi åker om cirka en månad till Alanya i Turkiet. Semestern kommer att öppnas med en veckas total avkoppling, inte helt illa.


Bilder från Fritidsresor.se.


Experimental portrait of CillaFotograf: Kykyri.com
Modell & makeupartist: Cecilia Johansson


Ha en...

 


Summer


Eftersom årets svenska sommar tycks envisas med att bestå av antingen moln eller en massa regn så får jag ta och bjuda på en illusion av sommar.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Cecilia Johansson


BTS med Johanna och JennaJag har precis avslutat en mycket lyckad plåtning tillsammans med Johanna Jansson och Jenna S . Har hunnit snabbkika igenom resultatet men ska tvinga mig själv att laga mat innan jag kastar mig in i retuschen... väldigt väldigt nöjd med dagen!

Spännande spännande


Mmh. Idag är helt klart en spännande idag. Telefonkonferens med ett modemagasin först. Sen en plåtning tillsammans med bland annat den galet vackra modellen Johanna Jansson. Spännande spännande.

In shades of greyFotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Cecilia Johansson


Hemvärnet?!


Asså... märkliga saker ska tydligen hända på söndagar. Fick just ett telefonsamtal från en tomte som ville rekrytera mig till hemvärnet. Okej att jag gillar grönt, men kamobyxor är nog inte min grej. Hähä.

BTS med Cilla och Sara


Eftersom det regnar en massa idag så känns det som ett perfekt väder att arbeta med gårdagens bilder. Dagen började med att jag plåtade två olika typer av porträttbilder på den vackra modellen Cecilia Johansson, som sen sadlade om och blev makeupartist som då sminkade Sara Jonsson. Bjuder på lite bilder från sminket.


Bröllopsbilder


Lite bilder från bröllopet har ju efterfrågats så jag tänkte att jag med stolthet skulle visa upp ett par nylevererade bilder från fotograferingen under vår bröllopsdag. Stort tack till Therese Jonsson som stod bakom kameran och Elise Ryttare som hjälpte mig med sminket!Fotograf operfekt.com © All Rights Reserved


Experimental portrait of Amaia
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Amaia Layla
Makeupartist: Eleonore Hedström


LiFotograf: Kykyri.com
Modell: Li Larsson
Makeupartist: Sarah Maria Ahrenius


Experimental fun - MikaelaFotograf: Kykyri.com
Modell: Mikaela Lindelöf
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Klädstylist: Tanja Läärkäri


SannaFotograf: Kykyri.com
Modell: Sanna Kull ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Klädstylist: Tanja Läärkäri


KristinaFotograf: Kykyri.com
Modell: Kristina Minicheva
Makeupartist: Fanny Axelsson


MichaelaFotograf: Kykyri.com
Modell: Michaela Backlund
Makeup: Angelica Jansson


JensenFotograf: Kykyri.com
Modell: Malin Jensen
Makeupartist: Cecilia Johansson
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


Wysteriia

Här kommer en bild från fototräffen i Hallstahammar, första gången jag ger mig på att fotografera i mörker. Första men inte sista, jag gillar helt klart effekterna man kan trolla fram med enkla medel i mörkret. 


Fotograf: Kykyri.com
Modell & makeupartist: Cecilia Johansson


RSS 2.0