Evelina

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Matilda Ekengren

Barcelona babe

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Sara Ferraro Acosta
Modell: ShezisS Insomnia / NocturnalAgency

Evelina

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Matilda Ekengren
Modell: Evelina Persson

Michelle

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Michelle / Fourteenmodel Management
Styling: Therése Palmhager

PAF Magazine Spring Issue #11

 
Fotograf: Kykyri.com
i sammarbete med Hans Andersson
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell & designer: Elle Frostegard Stockholmsgruppen
Magazine: PAF Spring Issue #11
 

Evelina

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Matilda Ekengren
Modell: Evelina Persson

Evelina

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Matilda Ekengren
Modell: Evelina Persson

BTS med Matilda och Evelina

 
 
Makeupartisten Matilda Ekengren var i farten igår och fångade lite behind the scenes bilder under en av plåtningens tre ombyten, när jag fotograferade den vackra Evelina Persson från Zapmodels. Jag blev så inspirerad efter gårdagens fotografering att jag faktiskt redan har färdiga bilder, vill ni se?

PAF Magazine Spring Issue #11

 
Kommer ni ihåg att jag plåtade fröken Elle i slutet av förra sommaren tillsammans med den fantastiska fotografen Hans Andersson?
 
Nu har äntligen en del av våra bilder publicerats i PAF Magazine så nu kan jag få visa upp dem. Gillas?
 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell & designer: Elle Frostegard Stockholmsgruppen

Plåtning med Matilda och Evelina

 
Sitter nu och inväntar makeupartisten Matilda Ekengren och modellen Evelina Persson från Zapmodels. Det ser faktiskt ut som att vädret är på min sida idag, det har småregnat hela förmiddagen men nu verkar det ge med sig och spricka upp. 

BTS med Emma och Anja

 
Nah gårdagens plåtning blev inte alls som vi hade planerat. Ena modellen fick förhinder så vi fick byta hela temat för plåtningen, men det löste sig. Och regnade gjorde det naturligtvis. 
 
Vi hann få ett par naturliga bilder ute i naturen innan regnet slog till, samt ett par balla bilder under tak. 
 
Ett gäng bilder som makeupartisten Anja Prigoda fångade
under tiden jag fotograferade Emma T.
 

Det står plåtning ...

 
... på schemat idag. Men jag vet inte riktigt om vädergudarna är på min sida eller inte, just nu är det nästan 20 grader i skuggan men alla sidor jag kikar väder på säger att det ska regna. Nåja, det är väl som alltid när jag planerar att få fotografera lite utomhus.
 
Dagens team består av min käre vapendragare makeupartisten Anja Prigoda och vår husmodell Emma T, men också ett nytt ansikte - Luka S.
 
 

BTS med Claudia i Amsterdam

 
Jag hittade en till bild från den sista sminkningen som makuepartisten Anja Prigoda gjorde under vår resa till Amsterdam. Grymt, inte sant?
 
Det man inte ser på bilden är mig och Therése Palmhager, som ligger på vår plats för den helgen. I sängen, och tittar på när Anja jobbar. Hähä.
 

BTS med Claudia i Amsterdam

 
Det här var enda plåtningen som vi gjorde inomhus. Vi hade sån tur att hotellet vi bodde på gjorde en del renoveringar när vi var där, så vi fick tillgång till deras byggarbetsplats. 
 
 Kommer ni ihåg den svarta utstyrseln jag visade som var helt och hållet gjord i indianpärlor? Den användes till dessa bilder, samt ytterligare ett par galet höga skor som designern Therése Palmhager gjort.
 
Bilderna visar mig rekandes inför plåtningen, makeupartisten
Anja Prigoda i full fart samt den vackra modellen Claudia.

Ewelina H

 
Fotograf: Kykyri.com
Makeupartist: Anja Prigoda
Modell: Ewelina H
 
Tack till Körunda golf & konferenshotell för lånet av lokalerna!

BTS från Red Light District

 
Jag har precis börjat kolla igenom alla bilder och även startat upp redigeringen från en av alla plåtningar som vi gjorde under Amsterdam resan. Men just denna är nog den mest spännande jag någonsin gjort, men också en av de mer känslosamma. Jag har tidigare porträtterat trafficking tillsammans med Therese, vilket också var en fotografering som berörde mig till den graden att jag hade svårt att hantera bildbehandlingen efteråt. Men denna plåtningen har berört mig om möjligt ännu mer.
 
För mig känns det så otroligt märkligt att folk säljer sina sexuella tjänster och att dessutom bevittna detta mitt på ljusa dagen när folk mer eller mindre oberört fönstershoppar, kliver in och betalar. Jag har alltid sett försäljning av den mänsliga kroppen som något fult och fel, så att se människor i alla former, stoltsera och pråla... det gav mycket känslor.
 
Men med det sagt, det är helt klart den mest spännande fotograferingen jag någonsin gjort. Här får ni en liten sneakpeak av vad som kommer att visas upp i bloggen lite senare...
 
Sneakpeak från plåtningen i Amsterdam/Red Light District, tillsammans med makeupartisten
Anja Prigoda, designern Therése Palmhager och modellen Elizaveta.

Mer BTS med Britt från Fourteenmodels

 
 
Jag hittade ett par bilder till som designern Therése Palmhager tog straxt innan första ombytet i Amsterdam. På bilden ser ni makeupartisten Anja Prigoda och modellen Britt från Fourteenmodel Management. Fantastiskt ställe att få plåta på, och jag kan skvallra om att bilderna blev riktigt grymma! 

BTS från en snabb testbild med Michelle

 
 
Bjuder på en bild som Therése Palmhager fångade under tiden jag tog en snabb testbild på den vackra Michelle från Fourteenmodel Management, reflexskärmshållaren för stunden var makeupartisten Anja Prigoda. Fantastiskt ansikte att få plåta, jag borde kanske ha packat ner den här modellen i min väska innan vi åkte hem. Hähä. Nåja. Vill ni se bilden jag tog?

BTS med Michelle från fourteenmodels

 
 
På bilderna ser ni som tidigare mitt dreamteam som innefattar designern Therése Palmhager och makeupartisten Anja Prigoda, samt modellen Michelle från Fourteenmodel Management.
 
Grönt, ser ni hur grönt det är överallt i Amsterdam? 
Vi plåtade i Vondelpark, vilket är precis som det låter, en stor grön park. Grön områden brukar sällan tilltala mig  när jag plåtar, men nu är man ju så svältfödd på allt som är grönt, så det kändes helt underbart att få sätta fötterna på en gräsmatta. Hähä.

RSS 2.0