Portrait of SannaFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sanna Kull ACE artists
Makeupartist: Fanny Axelsson


v.9


Godmorgon världen. Ny vecka. Fortfarande ingen vår i sikte. Fortfarande minusgrader. Spännande värre. Same old huh. Bortsett från att det är sportlov.

Lyckades gå en hel vecka utan att boka in något vackert ansikte att fotografera, men nu brinner det i kreativitetsknutarna. Har en bokad plåtning imorgon, det ska bli så grymt skoj.

Renoveringen är helt klar. Vi har jobbat häcken av oss hela helgen för att få ordning på allt. Golv att lägga. Väggar att tapetsera. IKEA möbler att skruva. Det blev så himla fint. Och Lille T är jättenöjd, han sov första natten i sitt nya... sina nya rum. Ska ta lite bilder sen så att ni får se.

Men i och med att Lille T har flyttat ner så innebär det att studion har flyttat upp. Hela övervåningen är nu min studio. Inte helt illa, eller vad säger ni?

Nu är ju renoveringen avklarad, nu är det bara allt annat som ska styras upp och planeras in i minsta detalj... en sak i taget. 

Making plans.


Burlesque


Rollistan är ganska imponerande. Christina Aguilera och Cher, japp. Men också en helt del ansikten man sett i andra filmer och serier. Inte vilket kattskit som helst. Det imponerade.

Sång, dans... eller ja, skakande av rumpor iallafall, en söt Amerikansk story där slutet är ganska förutsägbart. Ja, precis vad jag väntat mig av filmen. Smak och tycke? Jo, trots att det kändes lite som att nån tyckte att Aguilera hade en för liten insats i Moulin Rouge och skrev en roll till henne, så uppskattade jag filmen. Men det är få dansfilmer jag inte uppskattar, så jag är nog partisk. Men jag rekomenderar endast att du ser filmen om du ger filmer med lättklädda rumpviftare en efter stjärna.


Springfashion
Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Elise Ryttare
Smycken: Jenny Kullman


Jag vågade!


Åh men hörrni, vet ni vad jag gjorde igår när vi var på IKEA?

Jag råkade få syn på en otroligt vacker tös, ett sånt ansikte som inspirerar till att ta vackra bilder. Så jag gjorde det jag alltid ångrar att jag aldrig gör. Jag gav henne mina kontaktuppgifter, bad att få fotografera henne. På baksidan av ett IKEAkvitto. Hähä. Och det härligaste av allt, jag har redan fått mail av henne. Nu ska det planeras plåtning. Ni kommer att förstå när ni får se bilder på henne, underbart vacker.

IKEA shopping


Igår var vi på IKEA och inhandlade lite nya möbler, samt annat smått och gott till Lille Ts nya rum. Jösses vad mycket pengar man skulle kunna göra av med i den butiken... Okej att jag är duktig på att shoppa, men på IKEA är det en omöjlighet att komma ut ur butiken med mindre saker än planerat. Men det kommer att bli så fint. Ska ta och visa lite bilder på hur långt vi har kommit i renoveringen snart.
Beauty by Elise - Jeanette


 
Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Jeanette Andersson
Makeupartist: Elise Ryttare


KullFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sanna Kull, ACE artists
Makeupartist: Fanny Axelsson


SpringfashionFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Elise Ryttare

Här kommer en första bild från vår senaste plåtning på Hotell Utsikten. Ett stort tack till designern Alva Johansson för lånet av kläder och tack till designern Jenny Kullman för alla smycken.

BTS från Utsikten - Sanna
Här kommer nästa laddning med behind the scenes bilder från lördagens fotografering på Hotell Utsikten, den här gången med den galet vackra och inspirerande modellen från ACE artists - Sanna Kull. På bilderna ser ni smink och hårfix av muan Fanny Axelsson.

Det var första gången jag träffade den här modellen, vilket kan vara lite av en chansning, men att jobba med Sanna var en jackpott. Vilken stjärna. Det bara gick inte att fånga en dålig bild, t.om bilderna där man testade ljustet blev bra. Detta är en modell jag helt klart rekomenderar, som jag själv kommer att arbeta med igen.

Kallt, mera snö, usch!


Tjugo minusgrader. Jag tycker inte att man ska behöva gå ut när det är så kallt. Det är ju t.om kallt inomhus. Och mera snö har det kommit under natten igen. Herre min get så spännande.

Ja, jag gnäller lite.


StephaniaFotograf: Ann Kykyri
Modell: Stephania Koroly Ergati
Makeupartist: Fanny Axelsson


Finns det nått värre ljud?


Att vakna innan klockan ringer är dumt, men att hinna somna om när det är tre minuter kvar känns om möjligt ännu dummare.

BTS från Utsikten - Sara


Hoho jaja, här kommer ytterligare en omgång med behind the scenes bilder från lördagens fotografering på Hotell Utsikten. Den här gången var det makeupartisten Elise Ryttare som gick loss på den fantastiska modellen Sara Jonsson i tre olika omgångar. Ja, jag har redan börjat med bilderna... hähä.

v.8


Jahaja, då vare måndag igen. Som alltid så har jag ingen som helst koll på vad som ska hända den här veckan, har lite vaga aningar bara...

Herr J fyller år den här veckan.

Inga plåtningar inbokade. Jättemärkligt. Det är inte ofta jag har en vecka utan plåtningar. Kanske kan vara lite skönt som omväxling... men nveckan har ju bara börjat, jag hinner säkert boka in något. Hähä.

Tanken är nog att vi ska ta tag i vårat renoveringsprojekt, behöver slipa lite, sen måla. Åka iväg och köpa golv och tapeter.

Tjugonio minuter mer solljus.


BTS från Utsikten - Stephania
Jag tänkte bjuda på lite behind the scenes bilder från gårdagens fotografering på Hotell Utsikten. Dagens första modell var den söta Stephania Koroly Ergati som fick lite smink i två omgångar av makeupartisten Fanny Axelsson. Stort tack till dig Stephi, som kunde hoppa in med så kort varsel.

Jag har ett helt gäng med inspirerande bilder att retuschera nu, så det ska nog inte dröja allt för länge innan jag kan visa upp lite bilder.

Fotodag på Utsikten


Uppe tidigt idag, eller ja, jag är alltid uppe tidigt, men idag är jag det för att det är plåtningsdag. Packa väskor och äta frukost.

Det blir en sväng till Hotell Utsikten, tillsammans med makeupartisterna Elise Ryttare och Fanny Axelsson, samt ett helt gäng med vackra modeller. Underbara kläder från två olika designers. Jag skulle tro att det blir en heldag.

Jag ska verkligen försöka ta lite behind the scenes bilder, men jag har blivit otroligt dålig på att fånga sånt på bild, but I'll try.

Fredag!


Jo men nu vare ju länge sen jag hade en fredagsrubrik, hähä.

Helgen består av full fart skulle man kunna säga. Ska träffa min mor idag, åka en sväng ner till Nynäshamn och springa lite. Morgondagen består av en plåtning, innehållandes ett helt gäng med vackra modeller. Ska försöka hinna med lite renovering också, så att vi blir klara. Planering planering.

Pepp!


And blueFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Fanny Axelsson
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


AlvaFotograf: Ann Kykyri
Modell: Alva Johansson
Makeupartist: Fanny Axelsson
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


Redan torsdag?


Igår var en sån dag när allt bara sprang förbi. Hann hem från jobbet. Pratade lite i telefon, löste detaljer och svarade på mail. Tillbaka till jobbet. Ordna till kläder från designern Therése Palmhager Gustafsson inför lördagens plåtning. Hämta upp lite smycket från J.Kullman till samma plåtning. Sen bums ner i sängen. Det känns knappt som att jag har sovit nått...

Den här veckan har sprungit förbi, det är ju redan torsdag. Snart fredag. Snart helg.

Mycket snart nu.


Kallt, kallt, kallt!


Det verkar vara så att vi får skräpväder hela veckan, molnigt och en galet massa minusgrader. Åh va spännande. Det är inte så att jag bara är lite trött på snö och vinter, jag skulle gladeligen elda upp min vinterjacka.

07.22 -  16.42


AmaiaFotograf: Ann Kykyri
Modell: Amaia Layla 
Makeupartist: Fanny Axelsson
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


Jag glömde säga...


... ha en trevlig alla hjärtans dag. Vilket jag hoppas att alla hade, merparten iallafall. Det hade jag. Hähä.


Bjuder på en bild av mig och herr J,
fångad av fotografen
Andreas Stridsberg.


v.7


Det ser ut som att vintern har en lite vriden humor. En humor jag vanligtvis uppskattar kanske. Men att ha nästan tjugo minusgrader igen känns inte det minsta skrattretande.

Den här veckan känns som att den kan gå ganska fort, jag har ett helt gäng med saker att göra. Fira svärmors födelsedag. Kvällsmöte på jobbet. Nå de uppsatte målen med renoveringen. Inhandla golv och tapeter. Plåtning med fyra galet vackra modeller.

Vecka sju. Vecka nio är sportlovet va? Folk säger ju alltid att de hoppas att snön ligger kvar till sportlovet så att barnen kan få njuta, men slår vad om att barnen ocksånjuter av vår och barmark...

Fryser.


Sneakpeak av AlvaJag tänkte bjuda på en sneakpeak av bilderna på modellen Alva Johansson som jag tog förra helgen, man ser kanske inte jättemycket, men det är välhalva poängen med sneakpeak...

Sovrum åt Lille T, part II


Som jag tidigare berättat så har vi satt igång med ett nytt renoveringsprojekt. Lille T ska få ett nytt rum. Men varför göra det enkelt för sig... så vi bestämde att han ska få två nya rum. Ett separat sovrum med angränsande lekrum.


För tre år sedan


Igår när jag träffade Tobias så lurade vi ut att igår, för exakt tre år sedan, var första gången vi träffades och plåtade. Lite lustigt hur tiden springer på. Till ära av gårdagen så bjuder jag på den bild som fångades för tre år sedan.


Modell: Ann Kykyri
Fotograf: Tobias Fischer
Makeupartist: Rosanna Ingersjö


Lördagens planer


Nyduschad och fått i mig kaffe, inte helt illa.

Dagen är planerad för plåtning, men idag ska jag varken plåta eller plåtas, tanken är att jag ska följa med söta Sara Jonsson och makeupartisten Elise Ryttare när de åker iväg för att jobba tillsammans med Tobias Fischer. Så min plan är att springa ivägen så mycket som möjligt, kanske till och med lyckas krokbena någon.

Efter plåtningen så blir det nog att fortästta renoveringen, det har inte alls gått med ett bra tempo under veckan, så det finns att göra.

Sen hoppas jag kunna få ett glas vin.

Min lördag.
Din lördag?


LatineFotograf: Ann Kykyri
Modell: Hanna Wiik
Makeupartist: Fanny Axelsson


Inte så lite heller


Det är hur mycket snö som helst ute igen, tillbaka till vintern. Suck. Trots att det blåser så ligger det till och med snö på de tunnaste grenarna. Den som beställde mer vinter får gärna komma och hämta den...

Grinar ur över snön.


Bad jag om det?


Så mycket för att jag stack ut hakan och var nöjd med att det var ljust...ljusare blev det... mer snö. Spännande.

Therése


Jag vet inte om jag har visat denna förut, men jag gillar den, så ni får kika igen... gillas?
 


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Therése Palmhager Gustafsson
Makeupartist: Anja Prigoda


Mer sol åt folket


Godmorgon världen. Världen... vääärlden. Har dom flygplats?

Galet trött idag, ingen nyhet kanske att man är trött på morgonen. Förkylning och tråkväder. Lagom spännande. Men jag läste nyss en grej som fick mig att bli på ganska bra humör. Visste ni att på en vecka så har vi fått cirka förtio minuter mer solljus per dygn? Inte en helt otrevlig tanke.

07.37 - 16.27


Mera smycken
Mera smycken. Mera armband. De två översta är från Indiska, de breda med tryckknapparna var en julklapp från min mor. De undre armbandet hittade jag på Biancos rea, 20 kronor. Ganska lagom pris.

Lips and nailsFotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Fanny Axelsson


Hanna WiikFotograf: Ann Kykyri
Modell: Hanna Wiik
Makeupartist: Fanny Axelsson


Tangled 3DJo men visst, vi hann ju med att gå på bio igår också för att se Tangled, eller Trassel som den heter på svenska. Helt okej film, inte fullt lika mycket vuxenskämt dock. Ja, jag vet att det egentligen är en barnfilm. Nåväl. Kanske inte en film jag rekomenderar att se på film, 3D eller inte, men helt klart sevärd.

v.6


Ytterligare en vecka. Februari har precis påbörjats men fortsätter vi i den här hastigheten så är det snart mars.

Har renoveringar att göra denna veckan, slipa, spackla, slipa igen och sen kanske måla. Öppna lite. Lägga golv. Måla lister. Och sen göra om allt en gång till. Grymt skoj. Jag bara hoppas hoppas hoppas att det blir så bra som jag har tänkt att det ska bli.

Lite bildleveranser från helgens äventyr har jag också. Ytterligare ett äventyr under kommande helg, men inte som jag själv ska plåta, jag ska mest hålla i handen och vara i vägen. Hähä.

Undrar om jag har möten denna vecka?


Ursäkta röran...


... vi bygger om!

För ganska precis ett år sedan så hade vi vårat förra renoveringsprojekt här hemma, då vi renoverade kontoret. Den här gången pratade vi om att göra iordning ett av gästrummen, så idag drog jag och Lille T ner tapeterna och startade projektet.


Tanken är att vi ska hinna vara klara med ALLT innan februari är slut... tror ni att vi hinner?

Lite nya smycken

Halsbandet, armbandet och det högra örhänget införskaffade hos Lindex, det vänstra på Glitter. Kostnad... bra fråga. Rea.

Depend nr 205Ett nagellack från Depend kanske inte sitter lika länge som ett dyrare lack, men jag favoriserar ändå Depend, priset är oslagbart likaså mängden av färgval.

BTS från dagens plåtningHär kommer ett lite snabbt urplock från dagens alla behind the scenes bilder. Jag åkte ner till min gamle vapendragare och stylistvän Therése Palmhager Gustafsson, som nu pluggar till designer. Hon hade lite kläder hon ville ha på bild, så med hjälpa av en stark bildkänsla, makeupartisten Fanny Axelsson och modellerna Amaia Layla och Alva Johansson, så skapade vi bilder som jag tror kan väcka en del känslor.

Det dröjer nog ett tag innan jag kommer att visa upp några färdiga bilder här i bloggen, då fröken designer har ett specifikt syfte bilderna, men det ska bli mycket spännande att se vad bilderna ger för reaktioner.

Fullproppad lördag


Jaha men godmorgon mina vänner, gott folk och alla andra som springer här utan att behaga presentera sig. Lördag. På schemat står det kaffe, sen fotografering och sist men inte minst kalas för min käre mor som fyller år idag. Inte helt illa.

Min lördag.
Din lördag?


Canon 50 mm

 


Jag var och hämtade mig en ny leksak igår. Kanske ingen värsting i många andras ögon, men det känns grymt. Ska bara hinna testköra objektivet lite innan det är dags för lördagens plåtning.

Allt klart inför helgen!


Nu på morgonen när jag gått igenom mailhögen så föll den sista lilla puzzelbiten på plats inför helgens fotografering, så himla skönt. Nu är allt klart, då är det bara att fokusera på det kreativa. Dessutom ska jag få sammarbeta med designern Therése Palmhager Gustafsson, det är nog det härligaste i det bästaste, mumsboll.

Jag önskar att jag kunde berätta mer om själva plåtningens mål, men jag behöver nog ett Get-out-of-jail-card om jag skvallrar...

JeanetteFotograf: Ann Kykyri
Modell: Jeanette Andersson
Makeupartist: Elise Ryttare


Halva veckan borta


Godmorgon världen, nån som vill ha lite snor?

Hostigt och snorigt, men nu har snart halva veckan försvunnit igen. Helt galet. Om det fortsätter så här så har vi ju snart vår. Hähä. Ljusare börjar det ju bli också, så snart så, snart vår. 

07.56 -  16.07


Det som göms i snö...


... kommer fram i tö.

Visst är det väl härligt när man märker att det börjar bli varmare utomhus. Snön börjar smälta lite. Den stora neckdelen är bara alla hundbajsar som tittar fram överallt. Uscha.

RSS 2.0