Astrid E

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Astrid E, elite
Makeupartist: Anja Prigoda
Smycken: Frogpearl

BTS - beautybilder med Frogpearl

 
 
Jo men visst, igår blev det beautybilder med vackra smycken från Frogpearl. Modellen var den vackra Astrid E från elite, och bästaste makeupartisten Anja Prigoda.

Vilken tycker ni är bäst?

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Elisabeth Persson
Makeupartist: Matilda Ekengren
Smycken: Emma Nolander

Ett gäng...

 
... av alla poolbilder som fångades under resan till Özdere i Turkiet. Jag har fler från samma serie, vill ni se mera?
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan
Kläder: Therése Palmhager
Smycken: Emma Nolander

Beautyplåtning...


... står på schemat idag.


Killerdarling

 
Japp det grymma halsbandet kommer från Killerdarling, visst är det ballt?
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan

Katerina in T.Palmhager designs

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T
Makeupartist: Kseniya Aydogan
Designer: Therése Palmhager

Bland kor och modeller...


 
Hähä. Jo men visst, här kommer lite behind the scenes bilder från gårdagens plåtning tillsammans med den wacko modellen Elisabeth Persson, den fantastiska makeupartisten Matilda Ekengren och min underbara man som alltid ställer upp och assisterar. Behöver jag säga att vi hade en grym dag?

Mera BTS med Nicole och Elin

 

Jag hittade lite fler behind the scenes bilder från plåtningen jag gjorde tillsammans med makeupartisten Elin Laine och den vackra modellen Nicole Roswall Berglund.

Laddar inför plåtning

 
Spontanplåtningar kan gå lite hur som helst... men med ett team bestående av modellen Elisabeth Persson och makeupartisten Matilda Ekengren är det nog svårt att gå fel, eller vad tror ni?

De första BTS bilderna från Turkiet

 
Här kommer ett gäng med behind the scenes bilder från fotograferingen i Turkiet, och jag har ett par till som jag håller på ett tag.
 
Lite av kläderna som visas kanske ni känner igen, jag hade med mig ett gäng med kläder och smycken från olika svenska designers. Och tur var det för under dagen då vi fotograferade så hann vi med sju olika stilar, men hade vi haft mer tid så hade vi absolut kört vidare.Ett stort tack till alla inblandade för en underbart lyckad dag!

Ska vi plåta lite?


Man läser om alla som avslutar sin semester nu och går tillbaka till jobbet... gud så glad jag är att jag har tre veckor kvar på min semester. Underbart.

Efter veckan i Turkiet, ja jag ska visa bilder från semestern och från plåtningen, så är jag supersugen på att få fotografera. Jag har lite inbokat, men jag kan helt klart tänka mig att boka in lite till. Så om du är modell, makeupartist eller kanske stylist, hör av dig om du är sugen på att sätta ihop ett par bilder.

Här kommer första...

... bilden från plåtningen i Turkiet. Ett litet smakprov på en bild som egentligen är fångad mellan två olika outfits, men jag tycker att den funkar. Vad säger ni?
 
Stort tack till Paloma Hotels för att vi fick nyttja hela det vackra hotellområdet till plåtningen.
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Katerina T / ICEmodels
Makeupartist: Kseniya Aydoğan

Stängt...

 
... på grund av semester!
 

Ann + Frida = sant

 
Hähä, mmh Ann och Frida. Ni kommer ihåg att jag berättade att jag skulle jobba tillsammans med en annan fotograf?
 
Det visade sig att vi var ganska lika i arbetssättet. Men när det kommer till bildstil så är vi verkligen helt olika. Bilden till vänster har jag fångat och den till höger är Fridas. Smink, styling, location och modell är lika - men bilderna talar helt olika språk.
 
Fotografer: Kykyri.com & Frida Börjesson
Modell: Ewelina H
Makeupartist: Amelia från the2makeupartists

Packning...


...pågår. Eller ja, det ska nog bli en packning tillslut iallafall. Just nu så är det bara en galen massa kläder, simfötter, fotoutrustning och lite bra och ha saker som ligger i välsorterade högar på golvet.

Vad har jag glömt? Har jag glömt nått? Vad har jag glömt?!
Spelar det nån större roll egentligen, man glömmer ju alltid nått. Jag borde verkligen inte packa dagen innan resan. Lite fjärilar i magen. Bara liite.

En favoritbild på favoritmodellen

 
Ja, det här är helt klart en favoritbild på favoritmodellen Nicole. Längtar redan nu tills nästa gång jag får plåta henne. Underbar.
 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Nicole Roswall Berglund
Makeupartist: Elin Laine

Ewelina H


Jo men visst, här kommer en första bild från plåtningen tillsammans med resturangen Josefina tillsammans med min nyförvärvade parter in crime Frida Börjesson. Lite exotisk touch, inte sant?

Fotograf: Kykyri.com
Modell: Ewelina H
Makeupartist: Amelia från the2makeupartists

Nicole RB

 

Fotograf: Kykyri.com
Modell: Nicole Roswall Berglund
Makeupartist: Elin Laine

Dags att ge sig iväg till Sthlm och plåta

 
Uppe och håller kaffet sällskap. Eller packar inför dagens fotografering. Vilket som.

 

Idag ska jag jobba tillsammans med den otroligt färgglada fotografen Frida Börjesson, samt en -för mig - ny makeupartist från the 2 makeupartists. Modellen för dagen är Ewelina H. Det ska bli jättespännande att återigen få arbeta tillsammans med en annan fotograf, spännande spännande. Återkommer med bilder.


Maria F

 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Maria Franzon - Zapmodels
Makeupartist: Matilda Ekengren

BTS med Nicole och Elin

 
 
Bjuder på en behind the scenes bild som är fångad av makeupartisten Elin Laine, från gårdagens plåtning av modellen Nicole Roswall Berglund.

Det var underbart att få ge sig ut och plåta igen, det kändes som att det var hur länge sen som helst jag plåtade och framörallt så kändes det superlänge sen jag var utomhus. Vi fick en hel hög med underbara bilder som jag längtar efter att få sätta fingrarna i.

Äntligen plåtningsdags igen

 
Efter en mycket välbehövlig paus, så är det äntligen dags att få använda kameran igen. Dessutom får jag arbeta med en av mina favoriter när det kommer till modeller, Nicole Roswall Berglund, samt en för mig helt ny makeupartist vid namn Elin Laine.

RSS 2.0