Ha ett...Margarita in creations of T.Palmhager


Jag vet att jag har visat upp bilder på just den här klänningen som Therése Palmhager tidigare, men jag är ganska förtjust i just den här bilden, så här kommer den igen. Hähä.Fotograf: Kykyri.com
Modell: Margarita Maiseyenka
Designer: Therése Palmhager
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg


25 °CTermometern är förvisso i solen, men att den visar tjugofem grader när vi är i slutet av december.... helt klart min typ av vinter.

Ha en riktigt god jul!


Nu har jag tagit semester över julen, så det kommer med all säkerhet att synas här i bloggen att det är julledigt så jag vill passa på att önska all en ...


MargaritaFotograf: Kykyri.com
Modell: Margarita Maiseyenka
Designer: Therése Palmhager
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg


Dagen innan...


... julafton.

Det innebär jobba halvdag, sen åka en sväng in till Stockholm tillsammans med kära mor för att titta på alla människor som stressar runt. Det gör vi varje år. Så traditionen är nog att vi åker in för att mysa över att vi är klara med julhandeln, att vi inte behöver stå i milslånga köer, skynda oss för att få den sista av årets julklapp... och det bästa av allt, idag kommer julkänslan att infinna sig. Det är lika säkert som att räkningarna kommer varje månad.

Ikväll är det att klä granen, slå in julklapparna och fixa julskinkan. Mys.

Hur viktiga är traditioner för dig?


Det behöver inte kosta mycket...


... att leka fotograf.

Tänkte dela med mig av en liten detalj. Alla mina bilder är tagna med min egen utrustning. Kamera, objektiv, blixtar, stativ, bakgrunder. Det är inte det som är detaljen, det viktiga kommer nu... all min utrustning ligger på ett värde som slutar under 10.000 kronor.

Jag kan inte svara på om jag hade gjort bättre bilder om jag hade haft en dyrare utrustning, jag har inte testat. Men det kanske vore en spännande grej att få testa inför 2012.

Tankar?


BTS med allice.se


Jag hittade en behind the scenes bild hos makeupartisten Cecilia Johansson, från våran senaste plåtning med modellen Maya Segura. Jag har fler bts bilder, men mina är lite mer avslöjande, så jag får nog vänta ett tag med dem. Hähä.


Årets sista fotografering


Idag är det återigen dags för plåtning, skulle tro att detta blir årets sista. Eller ja, det är iallafall den sista det här året som jag har inbokad just nu, men vem vet... hähä.

Planen för dagen är lite artsy & wacko. Min käre vän och designer har kommit hem igen, sötaste Therése Palmhager, tillsammans med ett gäng vackra nya kreationer som ska förevigas. Som lite extra gräddepå moset så kommer makeupartisten Anja Prigoda och hjälper till, samt de vackra modellen Linn Sjögren. Dagen har potensial, eller vad tror ni?

Maya
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Maya Segura
Makeupartist: Cecilia Johansson


Jahaja, vilken av bilderna tycker ni bäst om? Helkroppsbilden eller porträttet?

Klar med julshoppingen


Idag har vi roat oss med att fara runt som tokar för att göra färdigt den sista julshoppingen. Trodde nog i mitt stilla sinne att det inte skulle vara så mycket folk idag eftersom varken barnbidragen eller lönen har kommit än, men gissa om jag hade fel?! Det var många arga tanter som kastade onda ögon omkring sig. Lagom läskiga.

Önskar alla arga tanten en
god jul fylld med pepparkakor.


Josefine in creations of T.PalmhagerFotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Designer: Therése Palmhager
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg


My kind of Margarita


Ja dessa bilder är fångade vid samma tillfälle som vi plåtade för Gloss, vi fick chansen att leka loss lite och göra bilder som egentligen är mer i min egen stil. Ya like?


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Margarita Maiseyenka
Makeupartist: Anja Prigoda


Beauty BTS


Idag har jag ångat ett gäng beautybilder med hjälp av makeupartisten Anja Prigoda, samt modellerna Nicole Roswall Berglund och Frida Lindberg. Första gången jag jobbar med modellerna, grymma!


Maya för allice.seUnder söndagens plåtning så passade vi på att fånga lite produktbilder för makeupartisten Cecilia Johanssond nya webshop, så om ni kikar på allice.se så hittar ni bilden även där. Modell vid detta tillfälle är Maya Segura.

Margarita för Glossmagazine.se

Alla dessa bilder fins att hitta i Glossmagazine.se, men jag tänkte att jag bjuder på dem här i bloggen också. Vilken tycker ni bäst om?

Josefine Persson


Vid sista tillfället när jag besökte Utsiktenmeetings.se tillsammans med mitt dreamteam så hade vi även tillfälle att plåta den underbara modellen Josefine. Och precis som de bilderna så tar även dessa en självklar plats i min portfolio, men även på väggen i min studio. Mhm.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Designer: Therése Palmhager
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg


I dream of GreenieI söndags så plåtade jag ju en del för allice.se och här är en del av alla teman vi han med, en smink tutorial som publiserades i nättidningen Divine Magazine. Makeupartisten är Cecilia Johansson och modellen är Sara Jonsson.

Ha en...


... riktigt trevlig Lucia!


Margarita Maiseyenka


För ett tag sen så var jag på Utsiktenmeetings och plåtade lite tillsammans med ett riktigt dramteam, vi hade då tillfälle att plåta den otroligt vackra och begåvade modellen Margarita Maiseyenka. Dessa bilder tar en självklar plats i min portfolio, håller ni inte med?

Den övre bilden kom också med i det senaste numret av Glossmagazine.se, tillsammans med en intervju som gjordes samma dag. Sid 47 folket, hähä.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Margarita Maiseyenka
Designer: Therése Palmhager
Makeupartist: Marie Bjerkevall 
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg


Glossmagazine December 2011


Har ni sett decembernumret av Glossmagazine.se?Jag har en hel hög med olika bilder i det nya numret av Gloss, tillsammans med Therése Palmhager, Sara Jonsson, Marie Bjerkevall, Margarita Maiseyenka, Elin Clauss Hagberg och Anja Prigoda.

Plåtning för Allice.se


På schemat idag står det plåtning för Allice.se tillsammans med makeupartisten Cecilia Johansson och två modeller. Första modellen för dagen, fröken Sara Jonsson har precis kommit hit, så nu är det dags att sätta igång.

Ni gissar på beautybilder inte sant? Stämmer ganska bra.

Bilder från Mrs Slotte plåtningen


Oj hoppsan hörrni, jag kom ju på att jag glömt att visa upp bilderna från plåtningen för Mrs Slotte. Jag har ett helt gäng med bilder, så jag får nog visa upp dem i omgångar.


Fotograf: Kykyri.com
Modeller: Sara Jonsson och Cecilia Thomsson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Hårstylist: Elin Clauss Hagberg
Kläder och styling: Mrs Slotte


Första snöflingorna


Igår snöade det för första gången här i min skog. Väldigt lite dock. Tiny tiny små vita flingor. Uschliga flingor. Men som tur är så ligger det endast lite vitt läskigt på ett par ställen, inte helt vit mark idag. Ser verkligen inte fram emot snö i år.

Vinter med eller utan snö?
Lägger min röst på utan...


BTS med Margarita för Glossmagazine


Här kommer lite behind the scenes bilder från helgens första plåtning för Glossmagazine.se, tillsammans med den otroligt härliga modellen Margarita Maiseyenka, makeupartisten Anja Prigoda och stylist teamet från Gloss.


Glossmagazine på G


Idag ska jag plåta för Glossmagazine igen och inte bara ett nummer, utan två. Både december och januari.

Har ett grymt team som deltar under dagen, Anja Prigoda tar hand om hår och smink, stylisterna Jessica Ronneberg och Maria Mårtenson står för kläderna och dagens två modeller är Margarita Maiseyenka och Josefine Persson. Det kommer att bli grymt.

Jag ska försöka komma ihåg att ta lite mer behind the scenes bilder, vet inte riktigt vad som händer men jag tycks glömma bort det numera. Nåja. Gloss it is!

RSS 2.0