19/3-08

Hade en stängning på jobbet ikväll igen, och imorgon har jag en öppning att se fram emot... Men då slutar jag ju tidigt så det grinar jag ju inte över. Sen är man långledig. Grymt.

Det blev latmat idag, pizza för hela slanten. Nej nej, jag är inte onyttig, tränar hela tiden och tänker hela tiden på vad jag äter. Tycker inte ens om chips. Vilken tur att jag inte röker och bäljar i mig onödiga mängder kaffe också.

Lille T ska sova hos mormor ikväll, han ska följa med henne till jobbet imorgon. Hon jobbar bara halvdag så sen misstänker jag att de snubblar förbi stan en vända och se till så att den lille pojken blir lite bortskämd. En mormors rätt hette det visst tror jag. Kommer kännas så märkligt att inte ha en kille att plocka upp på vägen hem ifrån jobbet... nåja, jag överlever nog.

Jag skulle tro att det blir lite slöande och slappande ikväll, efter att jag hängt tvätten. Planen är att försöka göra så lite som möjligt. Jag har en del jag borde göra, men idag har jag helt enkelt ingen lust. Egentligen inte trött, bara ingen ork. Förstår du vad jag menar?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha lätt.. men har inga rosa kläder, bara ett par knallrosa leggings;)

2008-03-19 @ 18:59:36
URL: http://sandish.blogg.se
Postat av: Amaia

Blir så arg på oseriösa människor, man blir så glad under en liten stund och tror att ÄNTLIGEN ska man få lite pengar och kunna lyxa med mer än nudlar, och så är det en SÅN köpare.. :(

2008-03-19 @ 19:45:30
URL: http://amaialayla.blogg.se
Postat av: Wysteriia

fan så smarrigt med pizza :P

2008-03-19 @ 22:28:54
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Ja, jag vet.. men jag är ganska dålig på att ta det lugnt. Har ju alltid massa roliga bollar i luften och vill göra allt samtidigt :-) Jag vet att jag måste lugna ner mig emellanåt dock..
Tack för omtanken :-)
Stor kram!

2008-03-20 @ 00:01:32
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Bredejuni

Very nice site!

2008-11-24 @ 09:28:41
URL: http://bredejuni.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0