3/4-08

Mhm, jobbat som vanligt, mulet hela dagen men det sprack upp lite nu under eftermiddagen då jag varit hemma. Riktigt skönt. Tänk att man är så mycket piggare och gladare så fort solen är framme.

image879image880Skulle ha pluggat idag, eller ah, vi gjorde ett tappert försök menmin studiekamrat var så galet tankspridd att vi inte fick mycket vettigt gjort. Jag har gjort mig ett första utkast iallfall så får jag väl ta och sätta mig lite mer med det senare, typ imorgon när jag slutar tidigt. Just nu läser jag en kurs som heter Utveckling, livsvillkor och socialisation, riktigt intressant. Så ett stort glas kaffe i solen på altanen imorgon samt en bok om barns rättigheter, mja det känns inte så motbjudande. Ganska skönt nu när jag fått in studietekniken och diciplinen att verkligen sätta mig ner och läsa, inte för att kurserna hittills har behövt det, utan mest för mig egen skull - för att bara ta tiden och sitta ner och läsa. Länge sen jag hade ro att göra sånt.
image881
Lyxmiddagen idag... yoghurt och flingor, smarrigt värre. Men inget utav oss var sugen på något speciellt och ingen utav oss var intresserade utav att åka ner och handla, så fick det bli. Lille T klagade inte alls över att få yoghurt till middag, och egentligen är det väl inte värre än att servera pizza.

Jag tror nog att jag ska ta och göra mig en stor kopp te, försöka leta upp en gammal bok och bara mysa. Vad ska du roa dig med under kvällen?

Kommentarer
Postat av: Martina

Hade ju vart kyl men alla hotell och dyl verkar fullbokade.. .

2008-04-03 @ 19:38:10
URL: http://martinag.blogg.se
Postat av: Jenny

Hihi den kursen har jag betyg i :-) Lycka till! Kram

2008-04-03 @ 20:51:18
URL: http://vitre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0