Så vare måndag igen


Jaha. Godmorgon.

Den här helgen bara flög förbi och nu är det helt plötsligt måndag igen. Jag har faktiskt inte gjort speciellt mycket den här helgen förutom att ta det lungt och försökt sova så mycket som bara möjligt. Har varit löjligt trött hela förra veckan, så jag hoppas verkligen att den veckan blir bättre.

Börjar veckan med att gå på kurs under måndag eftermiddagen, inte helt illa. Sånt är alltid skoj.

Håller tummarna för en bra vecka.


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh kurs! Nu är ju klockan nästan kväll, så jag frågar inte vilken kurs du SKA på, utan vad det var för kurs du har VARIT på :P.

Själv kickstartade jag veckan med studiedag med 3timmars föreläsning på Chalmers om hur hjärnan tar emot kunskap via inlärning och sen eftermiddagsdiskussioner om hur vi ska kunna hjälpa barn med behov av särskilt stöd. Intressant..!

2010-09-27 @ 18:07:19
URL: http://zilliceter.blogg.se/
Postat av: Therese

Nja, kan inte direkt svara på det för vi har inte haft så mycket sånt ännu, men senare i höst ska jag iaf gå på två olika föreläsningar (som jag inte minns vad de handlar om, heh) och sedan har jag pedagogisk diskussion tillsammans med kollegor från de andra arbetslagen & vår kvalitetsutvecklare var tredje tisdag. Dessutom ska jag på pedagogiskt café (där folk från hela stadsdelen möts) i december. Så det händer ju en del iaf.

2010-09-27 @ 18:31:09
URL: http://zilliceter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0