Cold feet i utställningMina senaste bilder tillsammans med fotografen Johan Gustafsson, makeupartisten Cecilia Johansson och designern Therése Palmhager Gustafsson har röstats upp till utställningen på Modellbilder.se. Inte jättemärkvärdigt för omvärlden kanske, men helt klart en boost när andra människor tycker att man har gjort bra bilder.


Kommentarer
Postat av: Bollan

Hej Ann

Jag vill för det första säga att det var trevligt att ses igen:-)

För det andra vill jag (vilket jag skäms för) oerhört mycket och som jag har tänkt på hela dagen att jag vill be om ursäkt för att jag var så himla dum och korkad att jag gjorde sessionen själv som jag berättade för dig att du kunde göra. Jag är så besviken på mig själv så det är skrämmande. Jag förstår att du är "arg" eller liknande på mig. Jag hoppas att du inte är det förståss och jag begär inte att du ska förlåta mig heller. Jag vill bara säga detta och hoppas nu att vi inte blir osams. Så en en gång förlåt. Att jag gjorde den var som sagt inte tanken och när jag pratade med fischer så tänkte jag inte så långt att det skulle bli så här.

Förlåt.

Det tredje jag vill säga är att jag gillade din senaste session skarpt, skitläcker rent ut sagt. De ska du verkligen ha "kred" för och att den kom till utställning förvånade mig inte alls. Superbra av DIG

/många kramar Bollan

2010-06-21 @ 15:38:52
URL: http://studiomix.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Jag förväntade mig nästan det då idén är udda. HAHA ;D

2010-06-21 @ 20:47:40
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: vanessa

Första och sista bilden är grymma! :)

2010-06-21 @ 21:03:49
URL: http://vannu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0