Preview av Susann


Jag tänkte att ni skulle få en liten sneack peak av bilderna från dagens plåtning tillsammans med modellen Susann Johansson och stylisten Therése Palmhager Gustafsson, av vad som komma skall... man ser inte så mycket kanske, men har ni lite tålamod så kommer det snart färdiga bilder. Lite fler behind the scenes bilder kommer också. Snart.


Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Spännande :D Ska bli kul o se resultatet :) jag har en plåtning på tisdag men det verkar som det ska bli regn här då :I fan...hoppas regnmolnen hinner förbi!

2010-07-04 @ 23:24:25
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Niklas Johansson

Hej!

Med tanke på att du fotat så lite som sex månader som du skrev i min blogg så har du kommit långt redan tycker jag. Vad det gäller reflexskärmar så är jag inte heller någon expert. Kan behövas flera stycken ibland och då gäller det att ha gott om armar eller stativ att sätta dem i. Kanske en blixt eller två ibland för att lätta upp skuggor med...Tyvärr så har det inte blivit något mera modellfotande sedan vi hade blixtkursen. Har eventuellt en fotosession på gång om några veckor med ett par. Ska bli spännande. Du ser dock ut att ha fullt upp både framför och bakom kameran:)/Niklas

2010-07-04 @ 23:58:55
URL: http://nikjoh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0