Märta IFotograf: Ann Kykyri
Modell: Märta Åkerlind
Stylist/fotoass: Therése Palmhager Gustafsson


Här kommer den första bilden från min senaste plåtning tillsammans med Märta och Therése, detta var sista stylingen vi gjorde som sen plåtades nere vid vattnet.

Kom igen nu, jag vet ju att ni är här och tittar, så ge mig ris och ros nu!

Kommentarer
Postat av: Niklas Johansson

Hej!

Tycker du lyckats bra med bilden. Det enda som stör lite är skuggningen som kommer från hennes högra hand och in mot ögat. Samt att den hängande delen från armbandet på hennes högra arm ger en avlång skuggning på kindens nedre del. Vet inte vad du använt till ljussättningen, har du kört med någon reflexskärm eller bara befintligt ljus?Du har fångat hennes blick jättebra och bilden andas känslan av att hon är på en tropisk ö tycker jag.Lycka till med den fortsatta plåtningen, kul att du är bakom kameran också:)/Niklas

2010-07-03 @ 17:53:49
URL: http://www.nikjoh.blogspot.com
Postat av: Wysteriia

Jag tänkte också på handen, en liten miss men det är inte så lätt att tänka på alla detaljer ;) Vet ju hur jag är ;D Sen tycker jag hon har för mkt smycken på sig..Örhängen OCH armband på båda händerna som syns mycket känns lite overkill.Håller även med Niklas om att det känns som hon är på en tropisk ö!! :D Blicken är kanon från henne :) Syns inte att hon är ovan framför kameran med dem ögonen!!

2010-07-04 @ 15:28:57
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0