Trött, tröttare, tröttmössa


Mmh morgon. Somnade inom ett par minuter igår, inte vaknat en enda gång under natten, alltså sovit som en stock. Borde känna mig utvilad. Ljust när man vaknar. Känns som att alla oddsen borde vara på min sida, så varför kan man inte få vakna och känna sig utvilad?

Jag har fått alla möjliga roliga tips på huskurer via bloggen, så ere någon som besitter nått litet lustigt tips om hur man ska känna sig piggare?

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Svar: Nej jag vet, lite irriterande. Vet inte om bloglovin inte hängde med när jag bytte plattform. Men har mailat bloglovin så får la se! :P

2010-02-25 @ 08:25:55
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: vexy

känner igen det där. ofast är det så att när man sovit som bäst, länge och ostört så vaknar man upp och känner sig galet outvilad. sover man halvdant i 5-6timmar så är jag fit for fight. strange

2010-02-25 @ 10:00:08
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: vexy

åh, jag önskar verkligen att vi får behålla honom. både jag och marcus är helt sålda. och våran andra två katter verkar gilla honom, även om de tycker att det är en riktigt konstig och smått läskig liten prick :)



Nu ligger han i min famn och sover, och kurrar så sött. galet såld ja :P

2010-02-25 @ 17:03:24
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar: Ja jag hoppas dem löser bloglovin problemet snart..så folk inte glömmer min blogg helt liksom..HAHA

2010-02-25 @ 21:54:51
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

Vi brukar ju vara minst två makeupartister iaf. Men idag så är inte hårtjejerna på plats så det är meningen att vi makeupartister ska göra håret också. Är jag ensam finns det ju inte en chans i helvete att jag hinner med det :P Kommer bli stressigt nog att lägga makeup så liksom...kommer ju bli väntetider allan eftersom dom bokar in så många grupper på en o samma tid! Kollar man på schemat ska man ju vara klar med 3pers på 15 min typ. Skapligt omöjligt. Dom är duktiga som fan på att överboka!

2010-02-26 @ 07:38:33
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0