Prinsessan och grodan


Japp, som förälder har man rätten till oändliga upplagor av Disneyfilmer. Nah barnen behöver inte titta. Hähä. Lille T var inte alls intresserad av att se filmen så jag såg den själv.

Sensmoralen i filmen var, som alltid i Disneys filmer, sockersöt. Galet söt skulle man kunna säga utan överdrift. Undertonen i de senare filmerna som Disney har gjort tycker jag har varit i en mer vuxen humor, eller mja läs de senaste tio åren, ungefär sen Aladin. Mer familjeunderhållning nu. Denna tecknade saga riktar sig kanske mer till gruppen tioåriga töser, men jag tyckte också om den.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Lyckliga jag får se denna film MINST en gång om dagen hahaha... Underbar!

2010-02-28 @ 21:07:29
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha nja så farligt är det faktiskt inte, vi tittar på annat däremellan oxå. Det är underbart att höra henne sjunga med i filmen! Det är hela prinsessköret just nu, med klänningar och allt :-) T.om. killkompisen hade prinsessklänning på sig här igår hihi...

2010-02-28 @ 21:45:34
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: vexy

såg den på bio med mitt gudbarn, mysig film. Första barnfilmen som Mikaela fick tårar i ögonen till. - vart ju lite sorgligt där med eldflugan.Up är ju dock kanske jordens sötaste barnfilm. älska!

2010-02-28 @ 22:36:31
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åh, den vill jag se!

2010-02-28 @ 23:21:55
URL: http://sannaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0