v.51


Snablars så mycket snö det har kommit under natten. Som att vi inte redan hade ganska mycket. Nåja. Nu har vi mer. Får spara en liten snögubbe i frysen och plocka fram till midsommar.

Den här veckan har bara tre arbetsdagar. Inte helt illa. Sen har jag julledigt. Måste förvisso gå in och jobba två dagar efter nyår, men i övrigt så ska jag vara ledig fram till tionde januari tvåtusenelva. Familjemys på ganska hög nivå.

Inte många dagar kvar nu...


Kommentarer
Postat av: Bollan

Hej vännen:-)

Allt bra med dig i snöyran? Vi har också massor med snö (tar ju aldrig slut) men visst är det i alla fall mysigt nu när det snart är jul i alla fall.

Tack för din kommentar:-) Tycker du att jag gör för mycket? Jag har knappt lagt på någon softning på henne, men det kanske ser ut så? S. Jag har använt cirka 20% i softning - fast jag brukar ligga kring 25% i normala fall.

Ha en riktigt God Jul och Gott Nytt och hälsa familjen

Kram Bollan

2010-12-20 @ 08:02:28
URL: http://studiomix.blogg.se/
Postat av: Bollan

Tack:-) jag kan lära dig lite tips om du vill? Jag har ju visat S-M hur jag brukar göra. Annars är det bra med oss, har bara inte hunnit klart alla julklappar än (har i alla fall fixat barnen och jörgens). Jo då du får sova hos oss. Inte så många som anmält sig än men det kommer väl framåt våren.

Kram

2010-12-20 @ 08:06:24
URL: http://studiomix.blogg.se/
Postat av: Bollan

Ja vi har bara våra barn också - ja vi ska köpa till sonens flickvän förståss och så mamma som kommer på besök under jul (om nu tågen kommer fram vill säga).

Men jag kan ge dig tips absolut, inga problem. En bra skiva ja verkligen rekommenderar är att köpa den som heter skönhetsretusch på moderskeppet.se - den är guld värd.

2010-12-20 @ 08:11:48
URL: http://studiomix.blogg.se/
Postat av: Bollan

Ja det tycker jag du ska göra. Sedan är Scott Kellbys böcker suveräna (finns både på eng och sv) Du ska köpa i såfall den versionen som du har i ps för du lär dig lättare då. Där finns massor med tips och idéer. Jag vet inte vilken version du kör men här är en av böckerna

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163609487

2010-12-20 @ 08:16:01
URL: http://studiomix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0