An old favorite


Jag hittade en gammal bild, plåtad för... hm... ja, jag skulle tro att det är snart två år sedan, men detta är fortfarande en av mina favoriter. Vad tycker ni?


Fotograf: Gunnar Englund, Mitrenga.se
Grafiker: Ingela Svensson
Modell: Ann Kykyri

Kommentarer
Postat av: vexy

Det är alltid kul att sitta och planera, men sen att genomföra renoveringen är inte alltid jätterolig. Men nu är vi klara i alla fall - så skönt :) Hur går det med er altan, är den helt klar nu?Jag jobbar på lidl som ställföreträdande butikschef - och jag kan inte annat säga än att det ska bli grymt skönt med semester om det så ändå bara är två veckor.

2009-07-23 @ 09:49:05
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: vexy

Men det är kul - man känner sig lite extra stolt sen när allt är klart och man vet att man gjort det alldeles själv också.Jadu, första semesterveckan (nästa vecka) har jag ingenting inbokat - vill ju ta tag i fotograferingen och påminna mig själv om varför jag älskar det. Det där bröllopstjafset gjorde mig verkligen helt anti. Synd. Du har ingen fotoidé du behöver en fotograf till? :PSista veckan åker vi till Riga. Ska bli skönt att komma bort. Även om det bara är 3 dagar - men alla bäckar små heter det ju.Själv då? Hur ska du sependera återstående veckor av semestern?

2009-07-23 @ 10:18:49
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: vexy

låter toppen - får gå ner och sparka lite på min bil så han slutar bråka med mig och ta en tripp till sthlm. Eller två - vore sweet att ta med mikaela till skansen och gröna lund. känns tufft att hinna med alla 3 sakerna på en och samma dag :)Ah - så ni ska till min stad och kolla på aporna. Grymt. Hör av er om ni vill ha en guide eller en kopp kaffe med dopp :) När ni ändå är här måste ni ju åka och ta er en slagstaglass :)2009-07-23 @ 10:31:14
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Så fin så fin :DFår försöka bege mig till Sthlm då ;D

2009-07-23 @ 11:53:24
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: vexy

Ett ställe här i eskilstuna (slagsta) är väldigt känd för sin glass, dom har typ en glassbar där man kan få glassar i alla dess storlekar. farligt gott. Där har ni missat något :)Ungefär som smultronstället i söderköping om du hört talas om det :)

2009-07-23 @ 12:15:56
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: Therese

Jaa-a! En av mina favoriter också faktiskt :). Och idag har jag handlat frukt & bär + fruktsoda till bålen... Heh :)

2009-07-23 @ 17:26:17
URL: http://zilliceter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0