Snö snö snö


Godmorgon i snökaoset. Hela världen tycks ha blivit jättevit under natten, stora drivor med snö har blåstupp kring huset. Missförstå mig inte nu, jag gillar snö och t.om lite kaos, jag tycker bara lite synd om alla de människor som har långt att åka till sina arbetsplatser.

Varje vinter när det kommer snö, eller på våren när det blir vatten, sommaren värme och hösten som bidrar med löv, så stannar kollektivtrafiken upp. Jag blir alltid lika förundrad. Det kommer som en komplett överraskning att vi har årstider i Sverige, hur kan det komma sig?

Psst, nu har jag bara fyra arbetsdagar kvar innan julledigheten.

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

ehhh jag har inte lagt mig än ;) Jag sover ju 6-14 numera..HAHA ;) Men idag tänkte jag inte sova alls för på fredag börjar jag gå upp tidigt så måste vända tillbaka dygnfan på enklast sätt ;D

2009-12-17 @ 07:08:06
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Therese

Mmm, vi har inte snökaos här nere, men nästan 10 minus... Bara en sån sak kan ju stoppa upp kollektivtrafiken om man har otur... Och vet du, imorgon går jag på julledighet :D.

2009-12-17 @ 07:39:21
URL: http://zilliceter.blogg.se/
Postat av: Jossi

sv: hihi åh ja o tack =)

2009-12-17 @ 11:01:33
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Veronica

haha jaa - och inte vill vi krossa flickebarnets hjärta och stjäla lilla T ifrån henne. Men Mikaela har minsann tagit kölapp :)

2009-12-17 @ 14:52:58
URL: http://vexy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0