Sydney Snow


Japp, jag såg att Cecilia hade skrivit i sin blogg att om man var lite bakis så var detta rätta filmen att se på en söndag, och jag tackar aldrig nej till en söndagsfilm...


I stora drag så handlar filmen om den unga Sydney White som åker iväg ifrån sin familj för att börja sin utbildning, spelad av Amanda Bynes som tidigare gjort liknande highschool filmer som She's the man och What a Girl Wants.

En typisk överspelad amerikansk highschool rulle, som är helt okej att se en söndag om man inte har några större förväntningar.

Kommentarer
Postat av: Janina - modellen som skiter i alla måsten

Enligt nått som heter riksguiden så är det 16 mil mellan Sundsvall & Övik :) Så det är en bit att åka, men & andra sidan så är Andreas grym så det är det värt :)

2008-11-16 @ 18:17:41
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

precis.."en bakisfilm"..när man inte orkar se något avancerat, haha :D

2008-11-16 @ 19:39:48
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Maria

Tack sötis! =D

2008-11-16 @ 20:19:10
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Nej..är väl det som är så trist med att bli mer söderut i landet numera. Väldigt dåligt med snö :( fan vi hade ju knappt snö för någon vinter sedan ;S helt sjukt!

2008-11-16 @ 20:26:04
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

Nej, jag skulle åka till Sthlm tisdag- Onsdag eftersom pappa ska operera knäet :) Men jag åker ner en dag tidigare o umgås lite med Tess & Malin! :) Sen hinner jag ju hälsa på Sarah Maria med :)Sen ska jag skjutsa hem pappa på onsdag :) Annars hade jag nog stannat längre!Så nu är bion bara en bonus! ;) hihi

2008-11-16 @ 20:45:07
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

Ja det är lite synd men jag är glad över att jag får en extra dag! :)Alltså typ hela pappas knäskål sitter löst? Alla senor(?) och sånt har typ..lossnat? Så någon kirurg på Sofia hemmet (tror det hette så) ska äl fixa det. Pappa har nog haft så ett tag för han haltar som en idiot då o då men dom i Mora har nog missat det. Mora kan typ ingenting när det kommer till större grejjjor.

2008-11-16 @ 20:54:04
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0