27/1-08

Nämen godmorgon, eru också uppe redan? Va händer idag då?

Det gick rätt bra igår, bättre än förväntat faktiskt. Grattis farmor. Vi var 30 stycken i en 3a, folk precis överallt och alla ville så klart pilla och peta på lille T, till hans stora missnöje. Som alltid på våra släktmiddagar så är det någon som ballar ur, nån som fäller en tår och nån som blir lite osams. Släkten är väl för härlig? Burr.


Blev en trevlig kväll iallafall, bror stannade kvar och lagade mat tillsammans med mig. Hade lite vänner som kom över och drack lite vin och ljög en del. Vi säger alltid att vi ska spela spel, men vi lyckas alltid glömma bort det. Ingen ordning på allting. Nåja, nästa gång.

Det är sol idag. Jag vet, helt sjukt, känns som att man inte har sett solen på precis hur länge som helst. Blå himmel, bara ett par enstaka moln. Så idag blir det nog att pallra sin lilla rumpa utanför dörren och inta lite frisk luft. Rastlös men seg. Plåta kanske?

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jag har sminkat själv och Tobias har fixat håret ;) haha

2008-01-27 @ 10:00:58
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Sara

Kan förstå Ann att du också har förmågan att handla kläder på barnavdelningen också...haha...billigt om inte annat! Kram kram

2008-01-27 @ 10:08:57
URL: http://sarakjellqvist.blogg.se
Postat av: Wysteriia

haha tack ;D

Är ju en enkel sminkning dock ;P

2008-01-27 @ 10:44:59
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Sarah Maria

ahh tack det var ju faktiskt ett bra förslag =))
haha

ska se om jag hittar den hehe =))

2008-01-27 @ 15:31:06
URL: http://sarahmaria.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Ja, speciellt nu när jag vet att mobilbloggandet fungerar som det ska. :-D

Nej, usch vilken jobbig helg det har varit.. Blev dunderförkyld igår och har varit mini-deprimerad sen dess, men det går över :-) Själv då? Låter som en trevlig dag igår iaf.

2008-01-27 @ 18:00:31
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: SKÖNHET/Tips&Råd

Det är ju alltid lite av en smaksak när det kommer till ögonbrynen, vissa gillar lite tjockare och andra vill ha lite smalare välnoppade bryn. Ett knep för att veta hur mycket man ska ta är att plocka fram en penna. Placera ena änden vid näsan och vrid ut den till yttersta ögonvrån, där spetsen träffar hittar du den perfekta längden. Gör om samma procedur men rikta pennan rakt uppåt från näsan så hittar du vart brynet ska börja. Sitt i dagsljus så ser du alla bäst och försök att ta ett strå i taget:)

Fina bilder=)

2008-01-28 @ 00:34:47
URL: http://www.beautycave.tjejsajten.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0