Hipp hipp

image564image563
Hipp Hipp hurra! 

Idag fyller Herr J år, 31 för att vara exakt. Galet va tiden har gått fort...

Jag upptänkte Herr J när jag var 13 och precis hade börjat sjuan, han gick i klassen över mig och var ju naturligtvis det snyggaste jag sett... gud så förälskad jag var i honom, och snacka om brutet hjärta när man blev tillsammans med min klasskamrat.

Var nog runt 17 när vi snubblade på varandra igen, träffades genom gemensamma vänner, men det tog ytterligare ett par år innan vi fick allt till att gå ihop.

Nu har vi varit tillsammans sen 11 år tillbaka, har barn och drömmer om att köpa hus. Hade något sagt detta till mig när jag var 13 så hade jag aldrig trott på det, men det är lite kul att tänka tillbaka på att det var han jag ville ha redan då. Dessutom är han fortfarande den snyggaste, så även om han börjar bli gammal så är han ett kap.

Lille T sa att han ville baka en tårta till pappa så det får vi ju göra, men han valde leverpastej och jordgubbar som fyllning,  vad tror ni om det? Vi får väl se hur tårtan kommer att se ut. Ha en strålande bra födelsedag min älskade. Hurra hurra hurra!

image565


Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis till J! Haha börjar han bli gammal?? Allt är ju relativt... :-)

2008-02-22 @ 08:33:53
URL: http://vitre.blogg.se
Postat av: Sara

Va härligt med kärleeeek, haha! Det höll på hela dagen igår..så det är MÅNGA sökande.

2008-02-22 @ 11:13:28
URL: http://sarakjellqvist.blogg.se
Postat av: Tobias

Det är kärlek det! Tack, jag behövde läsa om något lyckligt idag :)

2008-02-22 @ 11:19:11
URL: http://www.fotobias.se
Postat av: Tess @ Tess Style

trevlig helg.

2008-02-22 @ 14:04:07
URL: http://tess-style.se
Postat av: .:saba:.

Vilken fin story.. hoppas tårtan smakar! :-P

Jag har listat ut att det är nånting med nån stjärna i adressfältet när man försöker klicka upp miniatyrer.. händer ibland när jag kollar i anadras bloggar också.

Ang, mineralsminket och att det ska vara rinnigt.. jag har ingen erfarenhet av sånt smink alls men jag fick höra att det är så (iaf för henne) på sommaren. Fast å andra sidan lär det väl röra sig om svett och kanske inte sminket.. ? I don't know :-)

2008-02-22 @ 15:33:40
URL: http://sabas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0