Evig väntan


Okej, Thor fick välja helt själv vad det skulle vara i och på tårtan... det hade kunnat bli värre. Blåbär och annanas inuti, vindruvor och strössel i två olika färger ovanpå. Han fick göra allt själv, en sån nöjd liten pojke. För att hindra honom ifrån att hugga in i den precis klara tårtan så fick jag muta honom med fruktsallad, lite grädde och strössel. Jag förstår inte att de små liven kan få i en sån blandning. Men men. Själv äter jag ju inte tårta men jag kan ju alltid hoppas att den smakar bra för de andra som får smaka på den.


Efter tårtbakeriet så har jag roat mig själv med att göra mig iordning tills födelsedagsbarnet kommer hem, kan ju vara en fördel om man klivit ur sina arbetskläder iallafall. Fästa upp håret och lägga lite färg i ansiktet, fick jag ju chansen att leka lite med mina nya skuggor. För mycket tid kan vara farligt för en uttråkad flicka.

Nah jag lyckades inte få med hela outfiten, jag vette sjutton hur ni lyckas ta era helkroppsbilder. Linne (Bikbok), top (Ellos), kjol (HM) samt leggings, så det var inte mer avancerat än så, inte mycket att se i helkropp kanske. Men är det nån som kan skänka lite ljus över hur ni tar era bilder?  

Dåså, då väntar vi bara på Herr J...

Kommentarer
Postat av: Johan

När jag tar helkroppsbilder så ställer jag mig bara lite längre bort..
:D

2008-02-22 @ 16:33:29
URL: http://jgp.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Varför äter du inte tårta? :-O Jag är för övrigt på lillpojkens sida.. fruktsallad, grädde strössel.. why not? gott+gott=gott brukade jag alltid säga när jag var liten :-)

Ja, mitt schema kommer nog se anorlunda ut på så sätt att jag kommer ha längre dagpass och därmed färre nattpass. Dessutom kommer jag behöva gå upp något tidigare då resvägen inte är tio min längre utan 40.. Men men. Jag tror jag kommer trivas utmärkt så det är värt det :-)

2008-02-22 @ 16:51:32
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Ojoj vilka motsatser vi är på den fronten.. här sitter jag på jobbet och drömmer mig bort om en fet kladdkaka eller blåbärspaj och du säger att du inte är inne i bakelser.. haha Men å andra sidan får jag ner chips och godis närsomhelst så lite lika är vi iaf :-p

2008-02-22 @ 17:21:01
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Vilken drömunge du måste ha varit! :-) Jag var lite sån när jag var liten.. typ åt inte godis mer än på lördagar och bad aldrig om det. MEN NU? Haha aa, du förstår nog..

2008-02-22 @ 17:26:32
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Lotta

Hi hi.. vilket litet charmtroll han ser ut att vara =)

2008-03-02 @ 19:14:11
URL: http://saxiquine.blogg.se
Postat av: Ivermarit

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2008-11-10 @ 12:03:49
URL: http://ivermarit.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0