9/2-08

Så okej, lite seg har jag ju varit hela dagen, jag kan ju skylla på morgonens släng utav bakfylla.Ganska skönt att inte ha något alls inplanerat idag, det är typ första dagen på hur länge som helst, för att inte tala om första lördagen ledig på galet länge.

Har haft en barnfri dag då lille T har varit hos farmor och farfar, så jag har planerat in att göra så lite som möjligt. Kopplat av, filat naglarna, trampat runt i leggings hela dagen och kikat på två olika filmer, med lite utav en röd tråd.

  image506

  Becoming Jane.


  En mycket charmig kostymfilm som ska återspegla den unga författaren Jane Austens liv, med den mycket passande Anne Hathaway i huvudrollen. Ni känner säkert igen henne ifrån bla The Devil Wears Prada och The Princess Diary. En typisk brittisk film, med ett väldigt vackert foto. Det är inte så mycket mer jag kan säga om den utan att förstöra den för er andra, sevärd helt enkelt.  image507
  The Jane Austen bookclub.


  Sex personer ifrån Califonien bildar en bokklubb för att diskutera författarens verk, sex starka men fullständigt olika personligheter.Jag tyckte nog att filmen var ganska seg första halvtimmen, men sen tar den fart och blir en klassisk amerikans drama. Tårar, tandagnissel och lyckliga slut. Varm och känslosam dock, med en bra sensmoral.Min mamma är inlagd på sjukhus, inget allvarligt verkar det som. Hon har åkt på det där hemska viruset som alla människor har fått, så hennes kropp strejkar ur lite eftersom hon har ett grinigt hjärta. Hög feber och en sänka som inte var att leka med. För en gångs skull gick hon med på att stanna kvar när läkarna bad henne, det tackar jag för. Man oroar sig ju alltid ändå, även om de säger att det är ingen fara.

Så, vad har du roat dig med ikväll?

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tror det var belle shoes. :)

2008-02-09 @ 22:11:08
URL: http://lillix.blogg.se
Postat av: Jenny

Hoppas mamma mår bra snart!!
Vi har kollat Melodifestval här hemma, skoj men vilka låtar gick vidare då...?! Å så är jag ju grymt irriterad på den uppenbara låtstölden (står att läsa om i min blogg) Kram på er

2008-02-09 @ 22:37:48
URL: http://vitre.blogg.se
Postat av: Tess Style

När man beställer korsetter så beställer man inte kup-format utan endast stl (inch).

Ta alltid en stl mindre just för att snörningen ska fungera som bäst.

Underkläder är svårt att veta man får mäta och gämföra med stl på sidans måttband så att säga. Jag har handlat och är ju sponsrad av korsetten.se så dom vet redan vilket som passar mig.

http://www.deadlygirlz.com/ har du otroligt snygga korsetter och bra "måttband", jag har ännu inte beställt där ifrån. Men kommer göra så fort jag börjar med modellandet igen.

2008-02-10 @ 10:01:04
URL: http://tess-style.se
Postat av: Tobias

svar: menar de, inget man sätter på under en filmkväll ;)

2008-02-10 @ 10:44:05
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: Maria

Den är så jäkla bra =)

2008-02-10 @ 11:32:46
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: Linn

Att jag inte skulle ha råd när jag pluggade samt att få bättre hy =)

Kram

2008-02-10 @ 12:05:08
URL: http://livetsomlinn.se
Postat av: Tigerspice

Så sant, haha ;P

2008-02-10 @ 12:32:41
URL: http://tigerspice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0